Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar yarın opu olan arkadaşlar dualarımız sizinle...Umarım herşey yolunda gider..Buradaki tüm arkadaşlar içn de dua ediyorum..benim bir deneme oldu.sonuç negatif ..sonrasında bir folikülüm oluştu.doğala bıraktılar ..negatif...acaba ekstra bir şeyler yapıyor musunuz..benim kafam çok karışık...bir de izmir den olan arkadaş var mı

Gerçekten ensu dedigin gibi.adamlar in umrunda degil.39 yaşında 4 negativin üstüne hamile kalmışım. Adamlar bir kan aldı birde ultrason yaptilar o kadar.ne bir rakam ne bir konuşma. Git 1 ay sonra gel diyolar.burası bole

Bende Erbil beyin hastasıyım. Dün kaçta ordaydınnn. Ben 2 gibi ordaydımmmm.yarın 2 de Allah'ın izniyle transferim var

yarın şansın bol olsun canım bebeklerin sana sıkı sıkı tutunmsun 9 ay hiç bırakmasın sonrada kucağına almak nasip olsun

tatlım senin düşük tehliken var ve dinlenmen gerek sen gereksiz düşüncelerle hem kendini hem bebeğini üzüyor strese giriyorsun arabayla yolculuk riskli olabilir sabırla beklesen evde dinlensen ve günü geldiğinde öğrensen herşeyi sen zaten hamilesin ve doğal yolla hamilesin tüp bebek süreci gibi gelişmez sendeki durum sabırlı olsan herşey güzel olacak bence ama yinede sen bilirsin

D dnzdry A Alara14 Canım alarada14 de erbil beyde yarın kısmetse benım 9 da opum alaranın da transferı var .. Hepimiz için güzel olsun alarayla bı denk gelemedık kı

canım yarın şans sendende yana olsun bol bol yumi toplansın ve hepsi kaliteli olup güzelce döllensin

canım sanada bol şans ve bol bol kaliteli yumi toplanmasını diliyorum herşey gönlünce olsun

kızlar tedavilerinizin sonu bebekli olsun anneliği o kutsal duyguyu tadın ve bizede dua edin

İyi akşamlar kızlar bişey sorucaktım erken haftalarda bebeği gelişmediği için bebeğini kaybeden var mı ve sonrasında sağlıklı gebelik geçiren

Var. Eski komşularımdan birisi, adetine bir hafta kala soğuk algınlığı için sağlık ocağına gidiyor ve idrar testi yapıyorlar. Pozitif çıkınca kan alıyorlar. Sonuç gelince hamilesin diyorlar ama adet gününde normal adet görüyor. Çok yıkılmıştı. İki üç ay sonra, idrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullanırken hamile kaldı. Oğlu iki yaşına girdi maşallah.
Hiç moralini bozma. Bu şekilde çok örnek var. Dilerim yakın zamanda sen de alırsın mutlu haberi...

Selam kızlar. Sağım, sağlıklıyım, yaşıyorum. Sizi okumaya çalışıyorum ama göz yordamıyla. Beyin mola verdi kendine. Yarın opular transferler uçuşuyor havada maşallah. Hepinize hayır, sağlık, bebek diliyorum.
Bir kaç gün daha müsade, maceramın devamını anlatırım uzun uzun. Sevgiyle kalın şimdilik. Öpüldünüz...

iyi ol sağlıklı ol mutlu ol yerleş düzenini kur ve aramıza gel özledim kendi adıma seni

adigee1 D dnzdry A Alara14
Yarin icin her sey gonlunuzce olsun... Guzel haberlerle gelin :)
monkey umarim yarin sen de hamileyim mujdeni paylasirsin..
Sansiniz bol, yolunuz acik olsunnnnn

pembe_umut hep aklimizdasin, saglikla gelmeni bekliyoruz
Tum İyi bakin gobeklerinize...
Herkese kocaman sevgiler :)))

Bende Erbil beyin hastasıyım. Dün kaçta ordaydınnn. Ben 2 gibi ordaydımmmm.yarın 2 de Allah'ın izniyle transferim var

D dnzdry A Alara14 Canım alarada14 de erbil beyde yarın kısmetse benım 9 da opum alaranın da transferı var .. Hepimiz için güzel olsun alarayla bı denk gelemedık kı

Merhaba, ben sabahtan gitmiştim. Mustafa by.de işlem yaptırıyorum, yarın öğlen opu olacak. Sana da bolllllll şans diliyorum. İnş. bebişlerin sağlıcakla tutunur....

Reactions: Eua
İnş canım benimde büyük ihtimal plasenta enfeksiyon kapıyo bebeklerim gelişmiyo 3.kez aynı şeyi yaşıyorum umarım tedavisi vardır daha kontrole gitmedim

Selam kızlar...yaklaşık 6 aydır buraya yazamadım .. Zaman zaman bakabildim sadece... Anne olmak için çabalayan herkesin Allah yanında olsun... Onlardan biri de ben idim.. Beni bilmemeniz normal... Hatırlatayım.38 yaşında tüp bebek tadavisiyle bir kızim oldu... 3 sene sonra ikinci çocuk için tekrar tedaviye baslaďık ki devam edemedik.. Doğal yolla hamile idim. Dr. Mucize desede boş gebelikten kűrtaj oldum... Aradan vakit geçti tekrar tedaviye başvurduk. Yine devam edemedik yine hamileydim... Bebek iyiydi ama kalp atışı ilerleyen haftalarda durdu... Her iki dűşűkte genetik bir probleme rastlanmadi. 43 yasimda historoskopi ve tedavi sűrecine yine girelim dedik. Adet gűnű beklerken yaşadıgım gecikmeyle test yaptım ve gene hamile olduğumu öĝrendim. Sevindim mi ?HAYIR....ilk hafta kanamalr...bebek gorűnmediler...aynı son beklentisi ile ben kūrtaja hazırlanırken bebegin kalp atışları alındı. Simdi paşalar gibi 44 yaşındayım ve iki hafta sonra kızım Asya dűnyaya gelecek..hem de drların imkansız demesine ragmen.... Ínanın bir şekilde oluyor... Vazgeçmeyelim... Ablam benim yaşımda kaynana olmuştu ben anne olacağım... Hahaaaaaayt... Kim ne derse desin...yaşımla ilgili hiç bir olumsuzluga takılmadım...insallah hepimizin saĝlıklı bebişleri olur.
amìiiiiiiiiiin.

Magnezyane güzel bir hikayen var..d uygulanarak okudum.sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alırsın..duaların da bizi eksik etme...ekstra bir şeyler yaptın mı

Ben boş gebelik diye bişe bilmiyoDüm. Bu sabah okurken acildeki yaşananla okudukları mi birleştirdim.bebeği göremedi içinde kese boş dedi.ama erken daha dedi olabilirde olmayabilirde dedi
Canım, boş gebelik kesenin oluşması, ama içinde embriyonun olmaması demek. Yani düşük oluyor. Benim 2 kez yaşadığım bişey. Kandan anlaşılmıyor, ultrasonla görülüyor. Embriyo hemen görünmeyebildiği için hemen boş gebelik teşhisi koymuyorlar. Üzgünüm ama beklmekten başka şansın yok. 7 haftanın sonuna kadar beklediler benim ilk gebeliğimde. 7 haftalık kesenin içinde mutlaka görünür boyutta oluyormuş. Görünmezse o zaman kürtaja alıyorlar.

Merhaba tedavin hayırlı olsun, ben de İzmir de yaşıyorum.

Canım süper bir örneksin. Ben de aynen senin gibi tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldım. Boş gebelik çıktı 2. Defa.. Ama ben de eninde sonunda doğal yolla anne olacağıma inanıyorum. :) kısmet bakalım..

Magnezyane güzel bir hikayen var..d uygulanarak okudum.sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alırsın..duaların da bizi eksik etme...ekstra bir şeyler yaptın mı

Dualarım elbette hepinizle.. Çünķü o yollrdan sıkıntılardan ben de geçtim ..hatta şimdi de dua ediyorum... Hepinizin içinde bir can olsun..sagliklica kucaĝınıza gelsin,,...
Ekstra ne yaptım...komik gelebilir ama eşime keçi boynuzu kürü uyguladım.. Ben de mümkün oldugu kadar dogal olmayan gıdalardan uzak durdum...incir kűrű de yaptım.. Ve dua ettim.... Eger sperm sorunu varsa ki bizde hareketli sperm yoktu ve morfolojik bozukluk vardı ,inanın keci boynuzu cooook faydalı.... Sadece bikmadan kürü uygulamak gerekiyor..... Bilmiyorum ekstra derken bunu mu sordun???

Bazen hiç anne olamıcakmışım gibi geliyo kızlar bana sizede öyle oluyo mu

Monkey Merhaba.
.Nerede kime tedavi oluyorsun seni hikayen nasıl
beni hikayem:))) geçen sene Kent Hast.gittim 8 embriyo elde edildi, ancak 2 kere transfer oldu , diğerleri çözüldü her iki transferde negatif..şu anda Ege de tedavi görüyorum..sen nerdesin, nerde tedavi görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…