Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar,
Bi görüneyim dedim,malum çok uzun zaman oldu buralara giremeyeli,ama malum iş güç v.s. hep telaş hep telaş...
Yazılanları geç de olsa okuyorum,ama hep geriden gittiğim için çok yorum yapamıyorum.
Arada olumsuzluklara üzülsek de son zamanlarda arka arkaya gelen hamilelik haberlerine çok seviniyorum ve herkese dua ediyorum;hamile olanlara Allah tamamına erdirsin diye,olmayanlarada biran evvel bu duyguyu yaşasınlar diye.
Benim hamileliğim ilk başlarda sıkıntılı olsada bu aralar rahat geçiyo,ama sürekli dikkat ederek hareket ediyorum,inşallah sonuna kadar sorunsuz gider kızımı sağlıkla kucağıma alırım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Belki Merhaba,
Öncelikle seni çok çok tebrik ediyorum,Allah sağlıkla hamileliğini tamamlamayı ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Olan biteni okudum ve n'olur stres yapmamaya çalış,boş kese olayını kafandan çıkar,daha çok erken içindeki embriyoyu görmek için,ama kesede şekil bozukluğu v.s.varsa bişey diyemem,onu en iyi doktorun bilecek,ama bana sorcak olursan biraz bekle,hem böylelikle inşallah kontrol günün geldiğinde kalp atışlarını da duyarsın :)) Tabi bu arada kesinlikle istirahat et,hiç bi iş yapma,bırak eşin ilgilensin ve ilaçlarını aksatma.
Sana moral olur diye düşünerek arkadaşımın başına geleni yazayım,gerçi burda daha önce yazmıştım,hatırlayan varsa ikinci kez yazarak umarım kimseyi sıkmam.
Arkadaşım da geç evlenenlerdendi ve nikahdan 3-5 ay geçmişti ki tedaviye başlama kararı aldılar,malum yaş 41 fazla zamanım yok diye düşünürken hamile kaldı doktora gittiler kese göründü,haftaya gel kalp atışlarını izleyelim dediler,ama gittiklerinde kalp atışı yoktu,maalesef kese var ama boş dediler,kürtaj yapmamız lazım kendi kendine atmasını beklemeyelim dedi doktoru,arkadaşım şok tabi,hem kendimi psikolojik olarak hazırlayayım hemde önemli bir iş toplantım var hafta sonu kürtajı yapalım dedi ve günü geldiğinde gitti doktor kürtaja almadan bi tekrar bakayım kesede bi değişiklik var mı dediğinde bebeğin kalp atışını duydu,haliyle herşey iptal ve şimdi kızı 1.5 yaşında :))

Kendine ve bebişine iyi bak :))

ocakta gideceğim cnm.. evet Ayşe hn çok samimi güler yüzlüdür.. zaten ekip çalışılıyor o yüzden Semra hanım dıişındaki doktorlar çokda önemli değil canım.

Ensu'mmm,
Buraya gelmişken sanada yazmadan yapamayacağım,her nekadar acını hatırlatmış olmaktan çekinsemde geçmiş olsun demeden olmaz (
Genetik sonuçlara bakılırsa vardır her işte hayır dedikleri bu olsa gerek (
Çok zor biliyorum ve bunun tesellisi bile insanın içini acıtıyo,ama elden gelen bişey yok.
Uygulanan tedaviye bakılırsa emin ellerdesin bence,inşallah bir sonraki tedavinde herşey çok güzel geçsin ve hamilelik haberini alalım.
Çok çok öpüyorum...

Merhaba, ne güzel tesadüf, dün klinikte beklerken aklımdan burada topik arkadaşı var mı acaba diye geçirmiştim. Yarın opun kaçta. Şimdiden bol şanslar diliyorum.
Bende Erbil beyin hastasıyım. Dün kaçta ordaydınnn. Ben 2 gibi ordaydımmmm.yarın 2 de Allah'ın izniyle transferim var

Kesenin bozukluğu ile birsey demedi.biliyorum boş kese lerde yamuk luk vs oluyormuş. Şu anda 5+5 im. En azından diyorum yolk sacinin gözükmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Yarım ay şeklinde. Acile gittiğimde. 5+1 di hamileligim.yarın ablam gelip alacak araba ile gideceğiz. Ama yine ultrasonda görülme olasılığı düşük. Cunku benimkine 3 boyutlu monitorde bakti.bize o kadar aciklama yapmadi ama bombostu ici.Hamile arkadaşlar bilir.süreç nasıl isliyor. Dilerim arkadaşının başına gelen benide bulur.çok uzgunum dünden bu yana.üstelik eşim de inat etti acile goturmedi.belki görünür diye umut etmiştim. Sizlere yazdım. Bekledim kim neyi ne kadar biliyor diye

İyi akşamlar kızlar bişey sorucaktım erken haftalarda bebeği gelişmediği için bebeğini kaybeden var mı ve sonrasında sağlıklı gebelik geçiren

canım ya bu süreçte doğal yolla gebe kaldın ama oradaki sistemden dolayı nekadar aksaklıklar yaşadın ne yazıkki..
burada olsa ilk kan verdiğinden bu yana normalde şu ana kadar en az 3 kez daha kan verir keseni hatta kalp atışını bile görürdün..
herşeydede bir hayır vardır gerçi belkide böylesi iyi senin için bebek iyicene büyümüş oluyor bu süreçte:))
canım sen mutlaka bir infertilite doktoruna git..

Bende Erbil beyin hastasıyım. Dün kaçta ordaydınnn. Ben 2 gibi ordaydımmmm.yarın 2 de Allah'ın izniyle transferim var
Merhaba, ben sabahtan gitmiştim. Mustafa by.de işlem yaptırıyorum, yarın öğlen opu olacak. Sana da bolllllll şans diliyorum. İnş. bebişlerin sağlıcakla tutunur....

evet cnm yazışmıştık çok sağol..
histereskopide bir şey çıktımı.. tedavin hayırlı olsun cnm hadi bakalım güzel haberlerini bizle paylaşırsın:)

sağoll canım benim nasılsın iyimisin inşallah iyisindir.. bende seninle uzun zamandır rastlaşamadım..
ne yazıkki bu sefer böyle oldu ama en azından tek tesellim hamile kalabildiğimi ve uzun bi süre devam ettirebildiğimi anladım..
bir dahakine inşallah tamamına erecek.. bende seni ve meleğini çok öpüyorum canım.. k.i.b.

Merha
Merhaba, ben sabahtan gitmiştim. Mustafa by.de işlem yaptırıyorum, yarın öğlen opu olacak. Sana da bolllllll şans diliyorum. İnş. bebişlerin sağlıcakla tutunur....
merhaba opun inşallah çok başarılı geçer. Bir sürü kaliteli yumurtan oluşur. Bol şAns . Yarın inşallah görüşürüz.

D dnzdry A Alara14 Canım alarada14 de erbil beyde yarın kısmetse benım 9 da opum alaranın da transferı var .. Hepimiz için güzel olsun alarayla bı denk gelemedık kı
Merhaba, yarın öğlen opu olacak 11 gibi klinikte olacağım. Benim geldiğimde sen gitmeye hazırlanırsın, Alarayla da saatlerimiz denk gelmiyor sanırım. Hepimize bol şanslar, hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle iyi akşamlar..

canım bence sen yine tüp bebek deneyeceksin.. aklından atamamışsın, maddi olarak bi sorun yoksa eğer eşin neden istemiyor bu süreçte kendini çokmu yıpratıyorsun..
benim en büyük dileğim sağlıklı bi kızım olması.. ondan sonra tüm hayatımı ona adayacağım.. adı bile hazır ipek ela koyacağım.. biri annemin adı oluyor:))

Reactions: Eua
Acmilacigim ben buraya yarın direk gidebilirmiyim.termin siz. Yoksa aramam mi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…