Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yoo ben Ankara dyim etimet tup bebek deneedim
Evet yasim genc hatta doktora gore 25 yas rahmi dedi ultrasonda sag yumurtalik ta 5-6 folukul solda 6-7 folukul sasirdi doktor fakat 2saat once toplanmasina ragmen hepsi catlamisti 2 adet yumurta toplanabildi 15-20 adet beklerken neyse 2 side 8hucreli oldu fakat tutunmadi. Benim daha onceki denemelerimdede toplanmadan catladi. Sadece 5. Denememde catlamadan 15 yumurta toplandi cogu donduruldu ve son parti dondurulmus transferimde umitler kesilmisken kizim tutundu ve dogdu Hacettepede oldu bunlar son denemem ozel etimette oldu orayi hic tavsiye etmem

Ankara da Hacettepe en iyisi hem ekonimk hem de durust ozeller tartisilir

O zaman şu çocuğun adını koyalım:)
Perşembe 12.30 Levent Kanyon öğle yemeği

Gelenler parmak kaldırsın!!!!

Lulinda güzel haberlerini gördüm, çok sevindim adına, darısı gebe kalamayanların başına inşallah. Kanyon programınızı geç gördüm, bildirimlerde geubun uyarıları nedense durmuş. Buluştunuz mu? Bu arada tasarım sitenin nedir adreSi?

şükürler olsunki gebesin ve inşallah hep böyle devam edecek, artık o tarz şeylere sende gerek kalmayacak canım..
bebeğin uğurun olacak hayatım.. maşallah
Öyle de Ensucugum. Kafam çok karışık o acil e gittiğimiz günden beri.doktor alttan baktığında gelen kan kese dışından. Kese ile alakası yok dedi.lakin ayrıntılı ultrasonda inceledi inceledi.keseye her yönü ile çekti. Ve kalkıp eşime bebek gorunmuyo.kanla gitmiste olabilir dedi.çok erken 5 haftalik gorunmuyo da olabilir dedi.jinekologumda bekliyip göreceğiz dedi.sabahtan beri bos kese lik adına olan yazıları okuyorum.çünkü çok kafam karışık. 5 haftalik ken boş kese olup olmadığı anlasilabiliyormuş. Ve kanda hcg bebek var gibi normal çıkıyormuş. Artı kan vs gelmiyomus.o doktorun dedigi kafamı bulandirdi.şimdi 6 ci haftasındayim. 20 gün var Jinekolog terminimë. Eşime diyorum.kanın iyi ciktiya diyor.sadece boş gebelikte kan değeri hafif düşük çıkıyormuş. Şimdi diyorum
yarın eşim den habersiz.tüp bebek merkezi var beni kabul ederlerse oraya gideyimmı. Kafamdaki bu sorulardan kurtulmak için. Boş gebelik hakkında bilgisi olan varmi.yada kan verip artışlar imi gozliyeyim. Şu anda 6 haftalik.kafam allak bullak

Çok saol canım. Buluşamadık maalesef. 20-30 Aralık Arasında Harbiye Ordu evinde hediyelik şenliğinde standım var. Gezme bahanesiyle buluşuruz demiştik.
Web sitem: www.butiklulinda.sopsy.com ve www.mionza.sopsy.com

Canım lütfen kötü şeyleri düşünme. İçin rahat edecekse bir kez daha kan ver ve bir riskli gebelik uzmanına görün bence.

Canım lütfen kötü şeyleri düşünme. İçin rahat edecekse bir kez daha kan ver ve bir riskli gebelik uzmanına görün bence.
Kanda belli olmuyormus. Normal hamile gibi değerler çıkıyormuş. Kan çözüm değil bu aşamada sanırım. Belki yarın ultrasal yaptırıp kesenin içine baktiracagim

Kanda belli olmuyormus. Normal hamile gibi değerler çıkıyormuş. Kan çözüm değil bu aşamada sanırım. Belki yarın ultrasal yaptırıp kesenin içine baktiracagim

B belki37 Hemen telaşlanma bu seni daha kötü etkiler .Rabbim Sağlıkla ve hayırla getirsin bebeğini senin için doğrun olan ve hayırlı olan neyse o olsun inşallah .Sakin olmaya çalış lütfen çok telaşlısın çok normal ama kendine ve bebeğine zararı da bunu da unutma

Biliyorumda 20 gün mu bekliycem.kese dolumu boşmu diye.kan vericem pazartesi kanda boş kese olsa bile aynı çıkıyormuş değerler. Çok az dusuk.bole yatıp beklimmi

Ben boş gebelik diye bişe bilmiyoDüm. Bu sabah okurken acildeki yaşananla okudukları mi birleştirdim.bebeği göremedi içinde kese boş dedi.ama erken daha dedi olabilirde olmayabilirde dedi

tedavin hayırlı olsun cnm.. bursa acıbademdemi başlayacaksın..yücel beydende çok memnun olanlar var.
Merhaba öncelikle hatırlatmak istemem ama kaybın için çok üzgünüm, seninle yazışmıştık bir kaç defa, düşük yaptığını öğrenince yazamadım bir şey, insan ne kötü oluyor, ne söz bulacağıma, ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz bu son olurda evladını kucağına alırsın canım.
Evet Bursa Acıbademde başladım, aslında bir kaç aydır gidiyorum, genetik testlerimi yaptırdım, bu süreçte vitaminler verdi onları kullandım, 10 gün öncede histereskopi oldum. Ben orda sadece Şahin bey var sanıyordum evet bir doktor daha var. hatta çoğu zaman Şahin bey olmayınca opuya, transfere o giriyormuş. Onunda iyi olduğunu biliyorsun demek, benim hiç fikrim yok, sadece ona özel hastalar olduğunu gördüm son gidişimde..

Arkadas eşime yalvardim yakardim
acile gidip ultrasonla bi baksınlar diye.hatta sağolsun gelinimiz de geldi oda dedi.Hayır diyor açillik bir durumun yok.kan yok ağrı yok.ama bende istiyorumki kafamdaki şu soru bir netlessin. 5 haftalik 3 boyutlu ekranda acildeki doktor embriyo yu göremedi. Normalde görülme olasılığı yüksek. Yarın 6 ci haftaya giricem
Sayet beni acile götürmüş olsa ultrasonla bakarlardi.çok abartmiyorum sanirim beni anlayabiliyor musunuz. Yarın tüp bebek merkezine gitsem otobüs tren binmek zorundayım. Şimdi gitmek istiyorum lakin 4 saat tir yalvariyoruz. Hayır diyo

Acmila veya diğer arkaslarim eşim bugün goturmedi beni.bizde ablam ile konuştuk yarın gelip beni alacaklar evimde n nereye gerekiyor ise oraya gidelim dedi.normal Jinekolog istemiyorum.onların monitörleri 3 boyutlu değil sanırım
acmila sen bilirsin.tagesklinic gideyim.direk gittiğimde beni neresi alır. Önceki yazdıklarımı okuduysan sorunuda anlamissindir.

Canim nolur telaslanma böyle bence yersiz stres yapiyosun gizli sakli giriyorum nete ben arastirdim Amedes orda var senin durumun icin ama biliyosun hemen randevu alamasin weihnachten yüzünden ama ismini ve telini yaziyorum almanca bilen biri arasin acil desin
numarayi bulayim hemen yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…