Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tes ederim magnesya yanıt verdiğin için..evet bu söylediklerini sormuştum..eşimle ilgili sorun yokk..sorun ben ve foliküller..şu anda folikül avcılığı dayız. .folikülüm bekliyoruz. Beş mm vardı büyüyecek derken kayboldu..ben de doktor dışında neler yapabilirim diye kafayı yiyeceğim

Monkey ben medical parka yeni başladım ondan önce irenbe dedim. Doktorum ayrıldı medicale geçince biz de geçtikbir negatif var ben de..şimdi folikül brkliyoruz

Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..

Ibrahim saraçoglu kürlerini inceledin mi????

Monkey ben medical parka yeni başladım ondan önce irenbe dedim. Doktorum ayrıldı medicale geçince biz de geçtikbir negatif var ben de..şimdi folikül brkliyoruz
Hayırlısı olsun,İrenbe yi İzmirde çok övüyorlar.Ben irenbe ye gitmedim,kaç yaşındasın acaba ?

geçmiş olsun, umarım sonuçlarında temiz çıkar.

Evet magnesya inceledim hatta şu anda kullanıyorum...hayıt aşamasındadır. .ama işte zaman ....sanki daha hızlı bir seyler yapmalıyım

Takipteydim pembe umut... Umarım hemen iyilesirsin.. Rahim girisi olduguna gore... gebelik olabilecek demek herhalde degil mi????

Persembe günü sonuç bekledigini biliyorum... Ama inanıyorum ki, tertemiz çıkacak

canımm benimm şimdi hafiften ama bir kaç hafta sonradan hızla aramıza dönüş yapacaksın.. tekrardan çok geçmiş olsun.. kendine iyi bak hayatım seni seviyorum. herşey güzel olacak.

Merhaba, ne güzel tesadüf, dün klinikte beklerken aklımdan burada topik arkadaşı var mı acaba diye geçirmiştim. Yarın opun kaçta. Şimdiden bol şanslar diliyorum.

Bende Erbil beyin hastasıyım. Dün kaçta ordaydınnn. Ben 2 gibi ordaydımmmm.yarın 2 de Allah'ın izniyle transferim var

D dnzdry A Alara14 Canım alarada14 de erbil beyde yarın kısmetse benım 9 da opum alaranın da transferı var .. Hepimiz için güzel olsun alarayla bı denk gelemedık kı

Merhaba, ben sabahtan gitmiştim. Mustafa by.de işlem yaptırıyorum, yarın öğlen opu olacak. Sana da bolllllll şans diliyorum. İnş. bebişlerin sağlıcakla tutunur....

Hepimiz aynı klinikteymişiz, ne tesadüf:) Bir gün orada buluşalım bari.
A Alara14 Yarın için bol şanslar, bebeklerin sana sıkı sıkı yapışsın. 9 ay bırakmasın inşallah.
adigee1 ve D dnzdry sizlere de bol bol kaliteli yumurtalarınız Olmasını diliyorum.
monkey Yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah:)

Çok geçmiş olsun canım. Başarılı geçtiğine çok sevindim. Acil şifalar diliyorum.

Sbry vazgeçmek için erken değil mi? Ne yapalım bizim kaderim zde bunları Yaşmak var..önemli olan inancı kaybetmemek.ileride bir gün neden bir kez daha denemedim dememek için vaxgeçme

Ben de memnun oldum monkey..doktorun adı Ahmet zeki ışık...omega 3 ve Q10 verdi.bunlara önem veriyor...ibrahim saraçoğlunun asistanlarıyla k7nuştum..incir kürü ne gerek yok dediler.dört aşamalı bir kür öneriler onu yapıyorum..sen ne kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…