- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.561
Bazen hiç anne olamıcakmışım gibi geliyo kızlar bana sizede öyle oluyo mu
Tes ederim magnesyayanıt verdiğin için..evet bu söylediklerini sormuştum..eşimle ilgili sorun yokk..sorun ben ve foliküller..şu anda folikül avcılığı dayız. .folikülüm bekliyoruz. Beş mm vardı büyüyecek derken kayboldu..ben de doktor dışında neler yapabilirim diye kafayı yiyeceğim
Hayırlısı olsun,İrenbe yi İzmirde çok övüyorlar.Ben irenbe ye gitmedim,kaç yaşındasın acaba ?Monkey ben medical parka yeni başladım ondan önce irenbe dedim. Doktorum ayrıldı medicale geçince biz de geçtikbir negatif var ben de..şimdi folikül brkliyoruz
geçmiş olsun, umarım sonuçlarında temiz çıkar.Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
İnş canım 3.kez aynı şeyi yaşıyorum tekrardan denemeli miyim onuda bilmiyorumOlmasın öyle!!!! Herşeyin iyi olacaĝını düşün ve öyle de yaşa.... Olacak!!!
o bebek gelecek!!!!!!!!!
Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
Merhaba, ne güzel tesadüf, dün klinikte beklerken aklımdan burada topik arkadaşı var mı acaba diye geçirmiştim. Yarın opun kaçta. Şimdiden bol şanslar diliyorum.
Bende Erbil beyin hastasıyım. Dün kaçta ordaydınnn. Ben 2 gibi ordaydımmmm.yarın 2 de Allah'ın izniyle transferim var
Merhaba, ben sabahtan gitmiştim. Mustafa by.de işlem yaptırıyorum, yarın öğlen opu olacak. Sana da bolllllll şans diliyorum. İnş. bebişlerin sağlıcakla tutunur....
Çok geçmiş olsun canım. Başarılı geçtiğine çok sevindim. Acil şifalar diliyorum.Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
Elbetteki deneyeceksin..... Lütfen vazgeçme... Lütfen... ...İnş canım 3.kez aynı şeyi yaşıyorum tekrardan denemeli miyim onuda bilmiyorum
çok memnun oldum..bende 42 .43 ..ya sen...evet merkez iyi..ama ben vdoktorumu çok sevdim.o yüzden peşinden gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?