- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.601
canimmmm bi an olmus gibi hissettim yazini okuyunca:)) insallahhhh..
hep beraber cnm hepimizin gonlunden geceni diliyorum:)
teşekkür ederim ensucum, inşallah :))) hayırlısı..
Selam kızlar. Sağım, sağlıklıyım, yaşıyorum. Sizi okumaya çalışıyorum ama göz yordamıyla. Beyin mola verdi kendine. Yarın opular transferler uçuşuyor havada maşallah. Hepinize hayır, sağlık, bebek diliyorum.
Bir kaç gün daha müsade, maceramın devamını anlatırım uzun uzun. Sevgiyle kalın şimdilik. Öpüldünüz...
Cok güzel yazmisin sanada hepimizede Allah evlat nasip etsin canim icimi rahatlatinBen de Ipek Ela doğmuş gibi hissettiğim için yazdım..gerçekten...
Benim üniversite den yakın arkadaşımın eşi ( ki biz de çok iyi arkadaş olduk) tüp bebek denedi 3 ya da 4 kere.. Ben süreçlerin çoğunda da yanındaydım. Şimdi 5 yaşında çok güzel bir oğlu var (Allah bağışlasın). O dış gebelik de boş gebelik de yaşadı. Hamile kaldığı tedaviyi ise kimseye söylemeden yapmışlar ve bize sürpriz oldu, açıkladıklarında.
O zamanlar benim abuk sabuk ilişkilerin olurdu. O ise sevdiği adamdan bebek yapmaya çalışıyordu. Bana göre çok şanslıydı.
Aklımda kalan fotoğraflardan biri şuydu;
Bir yere gidiyoruz birlikte , sadece ikimiz. Ağlamaklı olarak bana dedi ki;
'Ben hiç anne olamayacağım galiba'
O hali aklımda kalmış ve ben ona şöyle demiştim gönülden;
'Eğer Allah sana bir insanoğlunun annesi olma şerefini verecekse, verir. Bunun zamanı da bellidir. Sonuçta doğacak bebek, bizim değil kendilerinin hayatları için dünyaya geliyorlar.. ''
Gönülden istersek olur.. Ipek Ela'nın ne zaman doğacağına Allah karar verir. Bizim tanışma vaktine kadar elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok. !!!
Bu arada ben de şu sıralar sevdiğim adamdan bebek sahibi olmaya çalışıyorum.. Ben de şanslıyım, hepimiz şanslıyız.. :) :)
Gerçekten ensu dedigin gibi.adamlar in umrunda degil.39 yaşında 4 negativin üstüne hamile kalmışım. Adamlar bir kan aldı birde ultrason yaptilar o kadar.ne bir rakam ne bir konuşma. Git 1 ay sonra gel diyolar.burası bole
canım bence sen yine tüp bebek deneyeceksin.. aklından atamamışsın, maddi olarak bi sorun yoksa eğer eşin neden istemiyor bu süreçte kendini çokmu yıpratıyorsun..
benim en büyük dileğim sağlıklı bi kızım olması.. ondan sonra tüm hayatımı ona adayacağım.. adı bile hazır ipek ela koyacağım.. biri annemin adı oluyor:))
Biraz olsun ferahlık m verdiysem ne mutlu bana.Cok güzel yazmisin sanada hepimizede Allah evlat nasip etsin canim icimi rahatlatin
Ah arkadaşım Bebeğimi göreyim de gel kafa değil evine çevire döviz beni.insaallahBelki37 sana gelip kafa atasım var..
Biraz sakin ol lütfen. Biliyorum çok zor, hele ki senin durumda. Ama bebeğin için sakin olman lazım.
Biliyor musun ben senin eşin olsam, ben de götürmezdim seni. :)
Çünkü aklında sadece olumsuzluk.. Ilerde bunlara çok güleceksin...
Yarın git iyice öğren ama lütfen stres yapmamaya çalış..
Cidden özledim ben şahsen seni..
Derken aklıma gelen;
Meğer sen bir robotmuşsun, ben bi robota özledim diyormuşum:) kafayı yedim ben yedim.. :)
Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
ooo ne güzel bir haber canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bir şekişde kucağına almayı nasip etsin işallahBen geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
canım geçmiş olsun inşallah raporunda tertemiz çıkar çabuk toparlanırsın ardından da bebişini kucaklarsınFıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
Ah arkadaşım Bebeğimi göreyim de gel kafa değil evine çevire döviz beni.insaallah
Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
canımmm çok geçmiş olsun:) sadece rahim agzını aldılarsa inşallah pataloji sonucundada sınırlarını temiz çıkacaktı..zaten degiiklikler gözle görülür şekilde olurdu yayılmış olsaydı..bu iyi bir haber çok sevinim..içini ferah tut inşallah bununla geçip gidicek..güzel günler gelicek..tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?