Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canimmmm bi an olmus gibi hissettim yazini okuyunca:)) insallahhhh..
hep beraber cnm hepimizin gonlunden geceni diliyorum:)

Ben de Ipek Ela doğmuş gibi hissettiğim için yazdım..gerçekten...

Benim üniversite den yakın arkadaşımın eşi ( ki biz de çok iyi arkadaş olduk) tüp bebek denedi 3 ya da 4 kere.. Ben süreçlerin çoğunda da yanındaydım. Şimdi 5 yaşında çok güzel bir oğlu var (Allah bağışlasın). O dış gebelik de boş gebelik de yaşadı. Hamile kaldığı tedaviyi ise kimseye söylemeden yapmışlar ve bize sürpriz oldu, açıkladıklarında.

O zamanlar benim abuk sabuk ilişkilerin olurdu. O ise sevdiği adamdan bebek yapmaya çalışıyordu. Bana göre çok şanslıydı.

Aklımda kalan fotoğraflardan biri şuydu;
Bir yere gidiyoruz birlikte , sadece ikimiz. Ağlamaklı olarak bana dedi ki;
'Ben hiç anne olamayacağım galiba'
O hali aklımda kalmış ve ben ona şöyle demiştim gönülden;
'Eğer Allah sana bir insanoğlunun annesi olma şerefini verecekse, verir. Bunun zamanı da bellidir. Sonuçta doğacak bebek, bizim değil kendilerinin hayatları için dünyaya geliyorlar.. ''
Gönülden istersek olur.. Ipek Ela'nın ne zaman doğacağına Allah karar verir. Bizim tanışma vaktine kadar elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok. !!!

Bu arada ben de şu sıralar sevdiğim adamdan bebek sahibi olmaya çalışıyorum.. Ben de şanslıyım, hepimiz şanslıyız.. :) :)

Yarın OPU olacaklara bol şans ve bol kaliteli yumurta ve devamında çok iyi gelişen embriyolar olsun..

Hamilelere keyifli bir sürecin sonunda doğumla birlikte mutlu başlangıçlar diliyorum.

Sonuç bekleyenlerden mutlu haberler alalım..

Bizim gibi çalışma aşamasında olanlara da yakında. Yüksek yüksek B-HCG ler diliyorum, başlangıç olarak tabii:) sonra mutlu bebişler :)
Bu arada hamilelik hormonu betahcg miydi ? :)

Cidden özledim ben şahsen seni..

Derken aklıma gelen;

Meğer sen bir robotmuşsun, ben bi robota özledim diyormuşum:) kafayı yedim ben yedim.. :)

Cok güzel yazmisin sanada hepimizede Allah evlat nasip etsin canim icimi rahatlatin

Reactions: Eua

Belki37 sana gelip kafa atasım var..
Biraz sakin ol lütfen. Biliyorum çok zor, hele ki senin durumda. Ama bebeğin için sakin olman lazım.
Biliyor musun ben senin eşin olsam, ben de götürmezdim seni. :)
Çünkü aklında sadece olumsuzluk.. Ilerde bunlara çok güleceksin...
Yarın git iyice öğren ama lütfen stres yapmamaya çalış..

Ne guzel isim ipek ela insallah en kisa zamanda kavusursun ipek ela ya evet hem maddi hemde denersem 8 tup bebek sagligina yazik diyor ama kizim o kadar duygusal yaklasiyoki onun icin cok istiyorum. oyle etkilenmiski bugun bana ( anne ben buyuyunce anne olabilecekmiyim) diye sordu sasirdim

Ah arkadaşım Bebeğimi göreyim de gel kafa değil evine çevire döviz beni.insaallah

Arkadaşım, çok geçmiş olsun. Yüreklerimizi hoplattın inan ki. Okurken ister istemez "ben olsam" diye düşünüyor insan. Korku, endişe katlanıveriyor içimizde. İyi olmana, umutlarını canlı tutacak gelişmelerin olmasına çok sevindim. Şansının düşük olmasına aldırma. O sadece bir rakam. İşin aslını hiç birimiz bilmiyoruz. En kısa zamanda toparlanıp, güzel bir sürprizle gelmeni diliyorum. Bana göre, hakettin. İnşallah Rabbim de benim gibi görür seni...

canım geçmiş olsun inşallah raporunda tertemiz çıkar çabuk toparlanırsın ardından da bebişini kucaklarsın

Ah arkadaşım Bebeğimi göreyim de gel kafa değil evine çevire döviz beni.insaallah

Arkadaşım, birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. Haklı endişelerini hepimiz anlıyoruz emin ol. Bunca yıl sonra gelen mucizen, bizim için de çok büyük umut. Tüp bebekle elde edilen gebeliklerde, ilk testten sonra genellikle iki kan testi daha isteniyor burada. Keseyi 6. haftanın içinde, kalp atışını da 8. hafta içinde almaya çalışıyorlar. Doğal gebeliklerde ise aynı senin yaşadığın gibi, hamilesin, 1 ay sonra gel deniyor. Bu durumda da kese ve kalp atışı birlikte izleniyor ve gebelik 8-9 haftalık oluyor. Bebeğin hakkında bir şeyler öğreneceğim derken yorulup üzülmen, riskini artırır sadece. Kanaman, ağrın olmadığı sürece kendini sakinleştirip gününü beklemen, bebeğinin sağlığı için en iyisi. Eğer bir sorun olsaydı kanaman bu kadar kolay kesilmezdi emin ol. Bir bebeğin gelişi kolay değil. Gidişi de. Gönlünü ferah tut. Rabbim sana bir şey öğretmeye çalışıyorsa, yarım bırakmaz. Bizlere ya da doktorlarına değilse de Rabbime güven...

Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.

gozun aydin olsun lulinda super bi haber. cok cok sevindim inanki. Rabbim kucagina almayida nasip eder insallah. bir kiz bir erkek ikizlerin olur insallah.

B belki37 bi arkadas demis ki gelip sana kafa atasin valla al benden de o kadar. kim ne derse desin ben avrupa sistemini begeniyorum. sakinlikleri olmuycak seylere umut vermemeleri hosuma gidiyor. tabii bu benim gorusum kimsecikler kizmasin lutfen bana.

monkey pozitifi gormen dilegiyle arkadasim.

topige yeni gelenler arkadaslar hos geldiniz sefa getirdiniz.

NevSer seni burda gormek ne guzel :)

canımmm çok geçmiş olsun:) sadece rahim agzını aldılarsa inşallah pataloji sonucundada sınırlarını temiz çıkacaktı..zaten degiiklikler gözle görülür şekilde olurdu yayılmış olsaydı..bu iyi bir haber çok sevinim..içini ferah tut inşallah bununla geçip gidicek..güzel günler gelicek..tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…