Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gemiş olsun canım,inşallah sonuçlarında temiz çıkmasınını dilerim.

Kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah,duan için âmin.

canım ya, bendede ben bir zamanlar abuk subuk ilişkiler için göz yaşı dökerken ablam peş peşe kaçıncı tüp bebek sürecini geçiriyordu..
şimdi düşünüyorumda onu pek anlayamamışım hatta benim ona destek olmam gerekirken tam tersi o benim yaşadığım ilişkilerdeki yıpranma süreçlerimde yanımdaki tek kişiymiş..
hayat çok tuhaf neler yaşayacağımızı hiç bilemiyoruz.
Allahım bizleride tez zamanda bebişlerimizle tanıştırsın canım:)

kızlar günaydın
bugün predictör erken gebelik testi yaptım.(11.gün)
tek çizgi.....olmadı yarında kanda baktırıcam....
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
sağlık olsun ...Allah hayırlısını versin ...

predictor early burda hic onerilmiyor canim yanlis sonuc verdigi icin. soyleyim istedim. umarim seninkide yanlistir.

ayy yazık ya aslında bu süreçten ve bebek isteğinden tamamen habersiz olsa doğuma doğru bunu öğrense daha iyi olurdu.
canım şu anda evli olduğun eşinden bir çocuğun var, 8. tüp bebeğe kadar ikinciyi denediysen tüm enerjini maddi manevi kızına versen o sıradada, tüp bebek sürecine kendini çok kaptırmadan arada bir şansını denesen daha mutlu olursun belkide, yinede gönlünden geçene tez zamanda kavuşmanı dilerim...

Son düzenleme:
Reactions: Eua

o tarzda testlere inanma canım herkezde farklı sonuç veriyor.. benim kan değerim 186 iken bile aynı gün idrarda predictörde tek çizgi çıkmıştı:))

gerşçekten mi.kaçıncı gün idrar testi yapmıştınız .
inşallah ümit oluyorsunuz bana:))))

canım bugün senin test gününmüydü..
14. günde canım sabah kalkıp ilk idrarla test yapmıştım tek çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim 186 çıkmıştı..

canım bugün senin test gününmüydü..
14. günde canım sabah kalkıp ilk idrarla test yapmıştım tek çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim 186 çıkmıştı..
bugün 11günüm ve tek çizgi çıktı bende sabah ilk idrarla yaptım.
yarın kanda baktırıcam artık.belki bugünde kanda çıkar ama yarın olsun diyorum...

Contente sen nasilsin kuzum? bebek calismalarina baslayabildiniz mi doktorundan izin cikti mi?

Ben iyiyim canim yaramaz durum yok bebek calismalarina baslayamadik, Hfataya pazartesi yine doktor kontrolüm var, bu defada TEE yapilacak endoskopi gibi birsey, kalbi daha iyi görmek icin agizdan girilip izleme, bu kontrol sonrasi doktor ya tamam korunmayin diyecek veya, yine bir kac ay daha bekle diyecek belirsiz bir sekilde bekliyorum.Bebegini öp bizim yeimize iyi bakin kendinize

Gülneva77, gecen sayfalarda sende sormustun canim, randevu tarihide belli olmadigindan cevap yazmamistim.bebek calismalarina hala baslayamadim. hala kontrollerim bitmedi haftaya yine var kontrolüm.

Kanda 2066 da 15. Gun cok silik cikti. Dusun yani:) hic guvenme onlara

insallah guzel haberlerle gelirsin haftaya kuzum. birlikte baslayalim bebis calismalarina

Canım benim Allah sana bana kimseye böyle rahatsızlık vermesin. Dert veren Allahım dermanı da versin.

canım geçmiş olsun inşallah raporunda tertemiz çıkar çabuk toparlanırsın ardından da bebişini kucaklarsın
Amin canım Amiiiiiin. AllAhım sağlığımı geri versin ve sağlıklı hayırlı evlat versin. Bana sana hepimize
canım geçmiş olsun inşallah raporunda tertemiz çıkar çabuk toparlanırsın ardından da bebişini kucaklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…