- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.621
Gemiş olsun canım,inşallah sonuçlarında temiz çıkmasınını dilerim.Fıstıklarım hafif hafif aranıza dönüyorum. Msjlarınız ve kalpten dualarınız için kocaman teşekkürler. Operasyon başarılı geçmiş Dr larım öyle diyorlar. Kanser hücreleri temizlenmiş ancak Çarşamba Yada Perşembe Patalojik rapor çıkınca bir ohh diyebileceğim. Rahim girişi alındığı ve baya bi kazındığı için ağrılarım var. Sağlıkla ve sevgimle kalın..
Kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah,duan için âmin.Selam kızlar...yaklaşık 6 aydır buraya yazamadım .. Zaman zaman bakabildim sadece... Anne olmak için çabalayan herkesin Allah yanında olsun... Onlardan biri de ben idim.. Beni bilmemeniz normal... Hatırlatayım.38 yaşında tüp bebek tadavisiyle bir kızim oldu... 3 sene sonra ikinci çocuk için tekrar tedaviye baslaďık ki devam edemedik.. Doğal yolla hamile idim. Dr. Mucize desede boş gebelikten kűrtaj oldum... Aradan vakit geçti tekrar tedaviye başvurduk. Yine devam edemedik yine hamileydim... Bebek iyiydi ama kalp atışı ilerleyen haftalarda durdu... Her iki dűşűkte genetik bir probleme rastlanmadi. 43 yasimda historoskopi ve tedavi sűrecine yine girelim dedik. Adet gűnű beklerken yaşadıgım gecikmeyle test yaptım ve gene hamile olduğumu öĝrendim. Sevindim mi ?HAYIR....ilk hafta kanamalr...bebek gorűnmediler...aynı son beklentisi ile ben kūrtaja hazırlanırken bebegin kalp atışları alındı. Simdi paşalar gibi 44 yaşındayım ve iki hafta sonra kızım Asya dűnyaya gelecek..hem de drların imkansız demesine ragmen.... Ínanın bir şekilde oluyor... Vazgeçmeyelim... Ablam benim yaşımda kaynana olmuştu ben anne olacağım... Hahaaaaaayt... Kim ne derse desin...yaşımla ilgili hiç bir olumsuzluga takılmadım...insallah hepimizin saĝlıklı bebişleri olur.
amìiiiiiiiiiin.
Ben de Ipek Ela doğmuş gibi hissettiğim için yazdım..gerçekten...
Benim üniversite den yakın arkadaşımın eşi ( ki biz de çok iyi arkadaş olduk) tüp bebek denedi 3 ya da 4 kere.. Ben süreçlerin çoğunda da yanındaydım. Şimdi 5 yaşında çok güzel bir oğlu var (Allah bağışlasın). O dış gebelik de boş gebelik de yaşadı. Hamile kaldığı tedaviyi ise kimseye söylemeden yapmışlar ve bize sürpriz oldu, açıkladıklarında.
O zamanlar benim abuk sabuk ilişkilerin olurdu. O ise sevdiği adamdan bebek yapmaya çalışıyordu. Bana göre çok şanslıydı.
Aklımda kalan fotoğraflardan biri şuydu;
Bir yere gidiyoruz birlikte , sadece ikimiz. Ağlamaklı olarak bana dedi ki;
'Ben hiç anne olamayacağım galiba'
O hali aklımda kalmış ve ben ona şöyle demiştim gönülden;
'Eğer Allah sana bir insanoğlunun annesi olma şerefini verecekse, verir. Bunun zamanı da bellidir. Sonuçta doğacak bebek, bizim değil kendilerinin hayatları için dünyaya geliyorlar.. ''
Gönülden istersek olur.. Ipek Ela'nın ne zaman doğacağına Allah karar verir. Bizim tanışma vaktine kadar elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok. !!!
Bu arada ben de şu sıralar sevdiğim adamdan bebek sahibi olmaya çalışıyorum.. Ben de şanslıyım, hepimiz şanslıyız.. :) :)
kızlar günaydın
bugün predictör erken gebelik testi yaptım.(11.gün)
tek çizgi.....olmadı yarında kanda baktırıcam....
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
sağlık olsun ...Allah hayırlısını versin ...
Ne guzel isim ipek ela insallah en kisa zamanda kavusursun ipek ela ya evet hem maddi hemde denersem 8 tup bebek sagligina yazik diyor ama kizim o kadar duygusal yaklasiyoki onun icin cok istiyorum. oyle etkilenmiski bugun bana ( anne ben buyuyunce anne olabilecekmiyim) diye sordu sasirdim
inşallah canım yaaa...predictor early burda hic onerilmiyor canim yanlis sonuc verdigi icin. soyleyim istedim. umarim seninkide yanlistir.
kızlar günaydın
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
o tarzda testlere inanma canım herkezde farklı sonuç veriyor.. benim kan değerim 186 iken bile aynı gün idrarda predictörde tek çizgi çıkmıştı:))
gerşçekten mi.kaçıncı gün idrar testi yapmıştınız .
inşallah ümit oluyorsunuz bana:))))
bugün 11günüm ve tek çizgi çıktı bende sabah ilk idrarla yaptım.canım bugün senin test gününmüydü..
14. günde canım sabah kalkıp ilk idrarla test yapmıştım tek çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim 186 çıkmıştı..
Contente sen nasilsin kuzum? bebek calismalarina baslayabildiniz mi doktorundan izin cikti mi?
Kanda 2066 da 15. Gun cok silik cikti. Dusun yani:) hic guvenme onlarakızlar günaydın
canım sende kaç yumoş toplanmıştı ve kaçı döllendi.yaşımız aynı da ondan soruyorum..Kanda 2066 da 15. Gun cok silik cikti. Dusun yani:) hic guvenme onlara
Ben iyiyim canim yaramaz durum yok bebek calismalarina baslayamadik, Hfataya pazartesi yine doktor kontrolüm var, bu defada TEE yapilacak endoskopi gibi birsey, kalbi daha iyi görmek icin agizdan girilip izleme, bu kontrol sonrasi doktor ya tamam korunmayin diyecek veya, yine bir kac ay daha bekle diyecek belirsiz bir sekilde bekliyorum.Bebegini öp bizim yeimize iyi bakin kendinize
Gülneva77, gecen sayfalarda sende sormustun canim, randevu tarihide belli olmadigindan cevap yazmamistim.bebek calismalarina hala baslayamadim. hala kontrollerim bitmedi haftaya yine var kontrolüm.
Fatoşcum canım teşekkürler dileklerin için. Bende öpüyorumCanim cok gecmis olsun. Bir kac gune agrilarinda diner ve boylece biter gider... Hepimiz seni cok merak ettik lutfen bizi merakta koyma. Yanaklarindan opuyorum.
Canım benim Allah sana bana kimseye böyle rahatsızlık vermesin. Dert veren Allahım dermanı da versin.Arkadaşım, çok geçmiş olsun. Yüreklerimizi hoplattın inan ki. Okurken ister istemez "ben olsam" diye düşünüyor insan. Korku, endişe katlanıveriyor içimizde. İyi olmana, umutlarını canlı tutacak gelişmelerin olmasına çok sevindim. Şansının düşük olmasına aldırma. O sadece bir rakam. İşin aslını hiç birimiz bilmiyoruz. En kısa zamanda toparlanıp, güzel bir sürprizle gelmeni diliyorum. Bana göre, hakettin. İnşallah Rabbim de benim gibi görür seni...
Arkadaşım, çok geçmiş olsun. Yüreklerimizi hoplattın inan ki. Okurken ister istemez "ben olsam" diye düşünüyor insan. Korku, endişe katlanıveriyor içimizde. İyi olmana, umutlarını canlı tutacak gelişmelerin olmasına çok sevindim. Şansının düşük olmasına aldırma. O sadece bir rakam. İşin aslını hiç birimiz bilmiyoruz. En kısa zamanda toparlanıp, güzel bir sürprizle gelmeni diliyorum. Bana göre, hakettin. İnşallah Rabbim de benim gibi görür seni...
Amin canım Amiiiiiin. AllAhım sağlığımı geri versin ve sağlıklı hayırlı evlat versin. Bana sana hepimizecanım geçmiş olsun inşallah raporunda tertemiz çıkar çabuk toparlanırsın ardından da bebişini kucaklarsın
canım geçmiş olsun inşallah raporunda tertemiz çıkar çabuk toparlanırsın ardından da bebişini kucaklarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?