Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım nasılsın iyimisinn... yerleştinmii evine.. bu günlerde çok gözükmüyorsun hayırdır..

Kizlar su gelen kutusunu nasil basalticam ensu sana özelden yazmistim aldin mi? Ben senin yazdigin cok gec gördüm kusura bakma lütfen

ARKADAŞLAR SİZİN TOPİĞİN YETKİLİSİ KİM BİLMEDİĞİMDEN SİZE YAZIYORUM 40 YAŞLARDA TÜPBEBEK ZOR BENDE 40 YAŞIMDAYIM ELİMDE GONAL F VAR UYGUN FİYATA VERMEK İSTEDİĞİM İLİGİLENEN OLURSA TOPİĞİNZDEN VERMEK İSTERİM

rahmi nasıl bir yolla yeniliyor acaba canım.. cizikmi atıyor acaba.. bendede bu tedavi öncsi semra histereskopide rahmi yenilediğini çizik attığını yıkadığını belirtmişti..
laproskopi yapıyormuş galiba canım benim hiç tutnma olmadığı için ben artık rahimde bir problem var diye düşünüyorum..bana 2 sene önce ofis histerskopi yapıldı rahim temiz çıktı.. profösöre gitmiştim rahimde polip var demişti sonra araştırma hastanesinde ofis histerskopi yaptırmıştım orda polip yok rahim temiz denmişti..bakalım canım ya memeorial ağır basıyor..inş tüpe gerek kalmadan doğalından gelsin bebişlerimiz..tüp bebeğin tedavinin stresine dayancak güç kalmadı bende..

canım bende Tekirdağdayım banada beklerim beyaa Tekirdağ köftesinin ardından Hayrabolu tatlısı ve peynir helvası yemeden gitme..

Yapmayin böyle ya hepsini canim cekti simdi tekirdaga 2015 mutlaka gidicem herseferinde gidelim diyorum kusmet olmuyo bu sefer sart oldu bak Hayranbolu tatlisi himmm ismi bile nefissss

Yapmayin böyle ya hepsini canim cekti simdi tekirdaga 2015 mutlaka gidicem herseferinde gidelim diyorum kusmet olmuyo bu sefer sart oldu bak Hayranbolu tatlisi himmm ismi bile nefissss
süper bir tatlı üstüne tahin ve kaymak hımmm harika bir tatlı..canı çekene kargoyla gönderebilirim dermişimm..sen gel beyaa ben sana ısmarlarım söz canım..

canım nasılsın iyimisinn... yerleştinmii evine.. bu günlerde çok gözükmüyorsun hayırdır..

İyiyim arkadaşım, sağol. Tadilat işi bitmeden taşınmak zorunda kaldık, her şeyim boya ve çamur oldu. Hem tamirat - tadilat, hem ev temizliği, hem eşyaların temizliği, hem yerleşme, kediler, köpekler, günde üç öğün yemek, çamaşır, bulaşık derken kendimi göremez oldum. Kedimin birisi rahatsızlandı, 20 günlük bebeklerini reddediyor. Onlara yetişmeye çalışırken bile başım dönüyor. Hala ortalıkta koliler var...

Hehe, bir dokun bin ah işit gibi oldu

Ne güzel bi hikaye .. Allah kızını sana ve eşine, sizi de O'na bağışlasın..

nikah1980

40 yaşlarda tüp bebek zor derken arkadaşım ne demek istedin ki .Zorsa neden ilaç satma derdine düştün
arkadaşım amacım polemik yaratmak yada Birileirni üzmek değil yanlış anlaşılma olsun istemem ZOR DERKEN MADDİ VE MANEVİ DEMEK İSTEMİŞİTM BEN 9 DEFA DENEDİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM VE İLAÇ İÇİN RAPOR KULANMIYORUZ YA ONU KAST ETTİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÇÜNKÜ BENDE AYNI YAŞLARDAYIM AYNI YOLDAN GEÇİP AYNI ZORLUKLARI YAŞADIM

Standart:))) bu kısır döngü kırılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…