- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.841
Yok çanakkale de alıyorum ben çanakkale de yaşıyorum
Elbette seninki çok daha ciddi. Benim yıllardır süren mantar ve iltihap sorunum da vardı. Onlardan kalan bir şeydi muhtemelen. Ama doktor yüzüme kanser deyince yaşadığım şok hiç öyle 1 seviyesinde kalmamıştı. Bilmiyordum da o zaman Cın ne işe yarar, ne anlama gelir. Gelmiş, geçmiş olsun, Rabbim kimseye vermesin.
Fotograflarından gördüğüm kadarıyla sağlam bir beden yapın var. Kolay kolay bir hastalığa teslim olmayacak gibi. Gözlerinin ışıltısı da yerinde. Çabuk toparlanacaksın inşallah. Ben de seni kocaman öpüyorum. Say ki kızkardeşinim, çok ta özlemişim. Öyle sarılmışım, öyle öpmüşüm...
canım bende Tekirdağdayım banada beklerim beyaa Tekirdağ köftesinin ardından Hayrabolu tatlısı ve peynir helvası yemeden gitme..Ben de bu haftasonu Tekirdağ dayım. Gelsin köfteler:)
BoşalticamKizlar su gelen kutusunu nasil basalticam ensu sana özelden yazmistim aldin mi? Ben senin yazdigin cok gec gördüm kusura bakma lütfen
laproskopi yapıyormuş galiba canım benim hiç tutnma olmadığı için ben artık rahimde bir problem var diye düşünüyorum..bana 2 sene önce ofis histerskopi yapıldı rahim temiz çıktı.. profösöre gitmiştim rahimde polip var demişti sonra araştırma hastanesinde ofis histerskopi yaptırmıştım orda polip yok rahim temiz denmişti..bakalım canım ya memeorial ağır basıyor..inş tüpe gerek kalmadan doğalından gelsin bebişlerimiz..tüp bebeğin tedavinin stresine dayancak güç kalmadı bende..rahmi nasıl bir yolla yeniliyor acaba canım.. cizikmi atıyor acaba.. bendede bu tedavi öncsi semra histereskopide rahmi yenilediğini çizik attığını yıkadığını belirtmişti..
canımm opun hayırlı olsun.. bir yumurta bizler için kötü bi sonuç değil biliyorsunki.. onlar bizim altın yumurtalarımız..
gönlünü ferah tut canım hiçbirşey olmaz... embiyon güzelce bölünecek ve ilerleyecek sonrada annesine kavuşacak...
Canim tektasin sana Bebis olsun diye haykirdim Allah hayirli zamanda hayirli bir evlat versin birtane olsun ama senin olsun..inşallah ensu
canım bende Tekirdağdayım banada beklerim beyaa Tekirdağ köftesinin ardından Hayrabolu tatlısı ve peynir helvası yemeden gitme..
Canim tektasin sana Bebis olsun diye haykirdim Allah hayirli zamanda hayirli bir evlat versin birtane olsun ama senin olsun..
süper bir tatlı üstüne tahin ve kaymak hımmm harika bir tatlı..canı çekene kargoyla gönderebilirim dermişimm..sen gel beyaa ben sana ısmarlarım söz canım..Yapmayin böyle ya hepsini canim cekti simdi tekirdaga 2015 mutlaka gidicem herseferinde gidelim diyorum kusmet olmuyo bu sefer sart oldu bak Hayranbolu tatlisi himmm ismi bile nefissss
canım nasılsın iyimisinn... yerleştinmii evine.. bu günlerde çok gözükmüyorsun hayırdır..
Ben de bu haftasonu Tekirdağ dayım. Gelsin köfteler:)
Bursa'da Dr murat arslan jinepus ta ammadet olacak gibi ağrım vartransferin hayırlı olsun cnm güzel haberlerin gelsin.. nerede tedavi görüyorsun doktorun kimdi..
Ne güzel bi hikaye .. Allah kızını sana ve eşine, sizi de O'na bağışlasın..sana butun gonlumle katiliyorum canim. sanki benim dusuncelerimi inanclarimi dile getirmissin. birde ben alternatif tipin gucune cok inaniyorum.
sunuda paylasayim hamileyken benim demirim biturlu yukselmiyordu bisuru demir hapi ictim banamisin demedi. sonra yine sevgili teyzemi ziyarete gittim. bana sprey seklinde verdi 3 kere yanagina fisfisliyorsun. 1 ayin icin demirim yukseldi. kontrolumde ebe sasirdi benden o fisfisi getirmemi istedi. kendisi saskinlik icindeydi. biraz once soylemeyi unuttum ilk gittigimde de yine bi fisfis vermisti bunu gunde 3 kere yanagina skicaksin dedi. birde cuha cicegi yagini (kapsul) onerdi. ve ben o 4 haftanin icinde hamile kaldim kizim simdi 4 aylik. cok sukur.
arkadaşım amacım polemik yaratmak yada Birileirni üzmek değil yanlış anlaşılma olsun istemem ZOR DERKEN MADDİ VE MANEVİ DEMEK İSTEMİŞİTM BEN 9 DEFA DENEDİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM VE İLAÇ İÇİN RAPOR KULANMIYORUZ YA ONU KAST ETTİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÇÜNKÜ BENDE AYNI YAŞLARDAYIM AYNI YOLDAN GEÇİP AYNI ZORLUKLARI YAŞADIMnikah1980
40 yaşlarda tüp bebek zor derken arkadaşım ne demek istedin ki .Zorsa neden ilaç satma derdine düştün
benim hikayem buradakilerden farklı değil. Bir negatif tüp bebek denemesi.. İkinci için fokilül avcılığı.. bu ara fsh yüksekliği başımın derdi.)
Tabbi burada doktoralara karşı isyan:) kavga kıyamet gırla:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?