Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kesinlikle katılıyorum canım çok haklısın Allah Ol dedimi olur gerisi tereffuat doktorlarda bir sebep işte o kadar

inanmak gerek!! bebiş isteyen topiğimizin anne adayları inşallah hepinizin isim bulma çabasında buluşuruz.. ben inanın can-ı gönülden duacıyım....

sağol canım Allah razı olsun

inşallah ismiyle çağırmanız nasip olur oğlunuzu.. Kızınıza da sağlıklı uzuuuun bir ömür diliyorum.. :)

Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim. Berin Asya neden olmasın? Bence Berin daha güzel, büyüdüğünde hangisini isterse onu kullanır.

Sizde de "Evrensel Düzen" yasası işlemiş anlaşılan. Ebeveynelerden birisi ya da her ikisi birden kardeşlerden birisine öncelik verince doğal olarak dengeler değişiyor. Senin anne olarak yaşadığın şey farklı. Arada uzun bir zaman var. Oğulların artık yetişkin. Kızınsa Allah' ın ayrı bir lütfu. Çaba harcadığın, emek verdiğin, endişe ettiğin bir armağan. O yüzden sen o kategorinin dışındasın bana göre.

Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim. Berin Asya neden olmasın? Bence Berin daha güzel, büyüdüğünde hangisini isterse onu kullanır.
İki isimli ve evlendikten sonra iki soyadlı biri olarak ispanyol isimlerini pek aratmıyor benim ismim:) Kullanması çok zor. Klinikte doktor için adımı çağırdıklarında oku oku bitmiyordu valla:)

ben ikincide kalmayip fazla dogurabilirim o zaman saka bi yana beni kinayan olmadi da degil hani. en yakin arkadasim bile

Bazi insalar vardir öyle, hic empati yapmazlar yargilayip durular bebek yapmani kinamasalar, kinayacak baska birsey zaten bulurlar,sen torunlarla yine dogurda kinasin arkadasin,bebeklerimiz gecte olsa gelsinlerde, biz hic kimsenin ne düsündügünü kafamiza takmayalim..

cok dogru kuzum. bana sen delisin dediler. neymis efendim beni seven boyle katlanirmis onun(esim) cocugu yoksa onun problemiymis. onlar asla boyle bisey yapmazlarmis. valla hic birini tinmadim tinmamda. benim hayatim benim secimlerim. onlar konussun dursun.

Son düzenleme:

ne guzel dile getirmissin arkadasim. icimi okudun sanki...

aslında çift isim düşünmedik .. ben hem kendi hem eşimin soyadını kullanıyorum...kızçelerim de öyle yapsın isterim.. çift isim olursa çook uzun bir isim olur diye düşündüm... akşam sevdiceğime önereyim..... kuşağa hoş geliyor aslında..

İki isimli ve evlendikten sonra iki soyadlı biri olarak ispanyol isimlerini pek aratmıyor benim ismim:) Kullanması çok zor. Klinikte doktor için adımı çağırdıklarında oku oku bitmiyordu valla:)

ay ne hos. ben cok seviyorum boyle. hollandalilar da bisuru isim koyarlar. insan kendini zengin hisseder yahu. dogru turkiyede isimler hep okunuyor burda sadece soy isim soylenir.

bende iki isim kullaniyorum hem babamdan aldigim hem esimden aldigim.

ay ne hos. ben cok seviyorum boyle. hollandalilar da bisuru isim koyarlar. insan kendini zengin hisseder yahu. dogru turkiyede isimler hep okunuyor burda sadece soy isim soylenir.
:) Kocanın soyadını almak zorunda olmayaydım iyiydi, memnundum 2 isimden. Form falan doldururken yaz yaz bitmiyor. İnternet alışverişlerinde falan da öyle. Bir de okununca bir tebessüm oluyor herkeste. Oku oku bitmeyince:)

Uzun uzun isim zengin gösterir... Ekleme soyadı boşverelim, kısaltmalı kullanılabilir. İsimlerin karakter üzerine etkisi oldukça fazlaymış.

Asya harika bir isim canım, çok derin ve güzel şeyleri çağrıştırıyor.

Konuşmak için ne söyleyeceğini bilememiştir, kendince fikir üretiyorlar,benzer Şeyler duyuyoruz zaman zaman,bi de Kendileri için çözüm bulsalar ne iyi olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…