- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.101
ben doktorlarin dedigine zaten pek inanmam bebek konusunda. Allah istedimi veriyor gerisi faso fiso hep soyledim. gecenlerde burda ki bi forumda okudum. kadin 39 yasina kadar asilama tup bebek deniyor kac kere. sonunda pes ediyorlar ve 44unde hamile kaliyor. yine bi baska cifte doktorlar sizin cocugunuz olmasi imkansiz deniliyor ve o kiside hamile 44unde. mucize diyorlarya ben biraz kiziyorum mucize degil sadece Allahin buyuklugu.
inanmak gerek!! bebiş isteyen topiğimizin anne adayları inşallah hepinizin isim bulma çabasında buluşuruz.. ben inanın can-ı gönülden duacıyım....
bende bende..kizimi her kucagima aldigimda Allahin sen topik arkadaslarimin hepsine nasip et diye dua ediyorum.
isim konusuna gelince bizde babamiz cok ruya gorur. biz yeni evlendigimizde gormustu kizimiz olmus ve ben ona bak askim kizimiza iklimya demisim.
erkek olursa Allah verirse ve tabii babamiz ruya gormezse onun ismide hazir.
inşallah ismiyle çağırmanız nasip olur oğlunuzu.. Kızınıza da sağlıklı uzuuuun bir ömür diliyorum.. :)
Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim. Berin Asya neden olmasın? Bence Berin daha güzel, büyüdüğünde hangisini isterse onu kullanır.evet canım 1 tüp bebek 2 düşük ... imkansız olmaz diyen dr.lara rağmen hamile kaldım... şükürler olsun... ben o umuda hep güvendim... olmaz diye birşey yok... 44 yaşındayım ve çektiğim onca sıkıntıdan sonra Allah beni ödüllendirdi.. hem mutluluk, hem şaşkınlık hemde ya birşey olursa korkusuyla 38 hafta geçti...o yüzden bu topikteki bebek isteyenlere hep aynı şeyi yazdım.. umut her zaman var. ne yaşa takıldım.. ne tedavime.. ne de olmaz diyen dr.lara.....
sen ASYA dedin demek :)
ben ikincide kalmayip fazla dogurabilirim o zamansaka bi yana beni kinayan olmadi da degil hani. en yakin arkadasim bile
Ne yaşadığını, ne istediğini neyle başedebileceğini en iyi sen bilirsin. O yüzden salla gitsin herkesi
hmmm...biz bu teoriye pek uymuyoruz galiba. abimle benim ismim cok yakin fakat kendisiyle pek anlasamiyorum. kardesimle benim aramda fazla yas farki olmasina ve de ismimizin pek benzememesine ragmen super anlasiriz. cocuklarim kadar sevgisi var bende.
bu arada benim annemin vari yogu bi ogluydu. bende ogullarima asigim...ilk goz agrilarim onlar benim. gel gor ki prensesim dogdu dogali herkesi solladi sanki...
İki isimli ve evlendikten sonra iki soyadlı biri olarak ispanyol isimlerini pek aratmıyor benim ismim:) Kullanması çok zor. Klinikte doktor için adımı çağırdıklarında oku oku bitmiyordu valla:)Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim. Berin Asya neden olmasın? Bence Berin daha güzel, büyüdüğünde hangisini isterse onu kullanır.
ben ikincide kalmayip fazla dogurabilirim o zamansaka bi yana beni kinayan olmadi da degil hani. en yakin arkadasim bile
Bazi insalar vardir öyle, hic empati yapmazlar yargilayip durular bebek yapmani kinamasalar, kinayacak baska birsey zaten bulurlar,sen torunlarla yine dogurda kinasin arkadasin,bebeklerimiz gecte olsa gelsinlerde, biz hic kimsenin ne düsündügünü kafamiza takmayalim..
Sizde de "Evrensel Düzen" yasası işlemiş anlaşılan. Ebeveynelerden birisi ya da her ikisi birden kardeşlerden birisine öncelik verince doğal olarak dengeler değişiyor. Senin anne olarak yaşadığın şey farklı. Arada uzun bir zaman var. Oğulların artık yetişkin. Kızınsa Allah' ın ayrı bir lütfu. Çaba harcadığın, emek verdiğin, endişe ettiğin bir armağan. O yüzden sen o kategorinin dışındasın bana göre.
Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim. Berin Asya neden olmasın? Bence Berin daha güzel, büyüdüğünde hangisini isterse onu kullanır.
İki isimli ve evlendikten sonra iki soyadlı biri olarak ispanyol isimlerini pek aratmıyor benim ismim:) Kullanması çok zor. Klinikte doktor için adımı çağırdıklarında oku oku bitmiyordu valla:)
aslında çift isim düşünmedik .. ben hem kendi hem eşimin soyadını kullanıyorum...kızçelerim de öyle yapsın isterim.. çift isim olursa çook uzun bir isim olur diye düşündüm... akşam sevdiceğime önereyim.....kuşağa hoş geliyor aslında..
:) Kocanın soyadını almak zorunda olmayaydım iyiydi, memnundum 2 isimden. Form falan doldururken yaz yaz bitmiyor. İnternet alışverişlerinde falan da öyle. Bir de okununca bir tebessüm oluyor herkeste. Oku oku bitmeyince:)ay ne hos. ben cok seviyorum boyle. hollandalilar da bisuru isim koyarlar. insan kendini zengin hisseder yahu. dogru turkiyede isimler hep okunuyor burda sadece soy isim soylenir.
Uzun uzun isim zengin gösterir... Ekleme soyadı boşverelim, kısaltmalı kullanılabilir. İsimlerin karakter üzerine etkisi oldukça fazlaymış.İki isimli ve evlendikten sonra iki soyadlı biri olarak ispanyol isimlerini pek aratmıyor benim ismim:) Kullanması çok zor. Klinikte doktor için adımı çağırdıklarında oku oku bitmiyordu valla:)
kızlar size de sorayım haftaya inşallah kızım doğacak...(malum 44 yıl sonra kendisi geldi, ablası 6 yaşında. tüp bebek tedavisiyle oldu) ablası adını Asya koydu... kendi adı da Alya... Alya nın anlamı çok güzel.. ben anlamı ablanın adına yakın olsun diye Berin istemiştim... ikisinin anlamı da yüce, ulu, soylu... Asya ise kıta adı... ufaklığa Asya diyoruz ama kafam çooook karışık .. bana bi el atıverin a dostlaaaaaaaaar...
Asya mı..... Berin miiiiii...
Asya harika bir isim canım, çok derin ve güzel şeyleri çağrıştırıyor.
Konuşmak için ne söyleyeceğini bilememiştir, kendince fikir üretiyorlar,benzer Şeyler duyuyoruz zaman zaman,bi de Kendileri için çözüm bulsalar ne iyi olur,cok dogru kuzum. bana sen delisin dediler. neymis efendim beni seven boyle katlanirmis onun(esim) cocugu yoksa onun problemiymis. onlar asla boyle bisey yapmazlarmis. valla hic birini tinmadim tinmamda. benim hayatim benim secimlerim. onlar konussun dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?