Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızını sağlıkla kucağına alırsın,Rabbim kolay doğum versin,ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum,6 negatifim var,kız çocuğu başkadır her eve Lazım,
Asya güzel isim anlamı Doğan Güneş,tanıdığım birisi güneş doğarken doğum yaptı,isminide Asya koydu,

canımm kalabalık aile olmak dünyadaki en güzel şey.. bebiş sahibi olmak için mücadele etmekle en doğrusunu yaptın..
banada işyerindeki arkadaşlar hatta müdürlerim devamlı olarak olmuyorsa ısrar etme demekki hayırlısı böyle herkez çocuklumu olacak diyor.
Allahın gücüne gitmesin ama bu sözden nefret ediyorum ne yazıkki diyenlerede içten içe sinir oluyorum..
annelik duygusunu yaşamak istiyorum, Allah aynı zamanda akıl vermiş, tedavi yöntemlerini yaratmış neden tedavi olmayalımki.. bu tarzda sözlerin hasta birine boşver hastalığını kabul et yaşadığın kadar yaşa tedavi olma demekten farkı yok bence..

anlamını çok araştırdım ama hep en büyük kara parçası diye çıkıyor.. biri yorum yapmıştı güneşin doğduğu yer diye bir de mitolojik olarak güzel bir prenses adı imiş.. ama ne derece doğru bilemedim... keşke öyle olsa... sağolasın..

inşallah 6 negatif bir pozitif getirsin... kızında kucağına gelsin.. inşallah...

Âmin inşallah canım,dileyen herkese versin,daha fazla beklemeyelim,Rabbim duy sesimizi.

Allah'ım sana en yakın zamanda o tatlı müjdeyi duyursun,sağlıkla kucağına versin.

arkadaşlar merhaba:) bioenerji konsunda burada bazı arkadşların önerisi olmuştu. ben de izmir de var mı diye sormuştum. 222o bana İsmail Yıldızkol ismini verdi. telefonla görüştüm. çarşamba yanına gittim. Bu gün tekrar... İnanılmaz iyi geldi.. kendimi çok hafif hissediyorum. Pzt günü doktora gideceğim. gelişmeleri bildiririm. inaır msınız bilmiyorum ama kolum da sorun vardı. Onu bile çözdü:)

tekrar teşekkür ederim 2220 :)

Rica ederim arkadaşım, lafı olmaz. Olumlu geçmesine sevindim. Benim İstanbul' da gittiğim Cavit Bey' de kulak sorunumu çözdü. Umarım etkisi hala devam ediyordur. Çünkü yumurtalıklar için de çalışmıştı

Canim nolur yaz neler uyguluyo sali bende randevu aldim telefonda ben cözdüm bile sizin probleminizi dedi ama sende anlatirsan seviirim neler yapti negibi aletler kulaniyolar vb.simdiden sagol
Yarın test günüm yüreğim kıpır kıpır
Dualarim seninle arkadasim olcak hic bozma moralini

kizlar Abdes aldum duaya oturuyorum
Aalahim ölmüslerimize Rahmet eyle..
Bizle ve Kocalarimiza saglik verki sana hayirli kular yetistirebilelim Isteyen herkese hayirli Evlatlar ver ve bizlerin günahlarini sen affet

Amin ,Amin, Amin

Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…