Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah sabır versin,mekânları cennet olsun,Rabbim sizlere uzun ömürler versin

Allah sabır versin,mekanı cennet olsun,Rabbim annene sana uzun ömürler versin

Bizde aynı kendimiz yapmaya çalışıyoruz.

ben size baska bi seyden bahsedeyim..burda ki eskiler bilir ben kaynana olmus bi kadinim lakin bu nisan ve haziranda resmi olarak tescil edilcek
nisanda ve haziranda dugunumuz var..torun gelmeden dogurdum ya oohhh beeeee

Benim, benden küçük 3 tane halam var. En büyükleri 1, ortancası 3, sonuncusu 8 yaş küçük. Torundan sonra da doğursan sorun olmazdı yani
Bu arada şimdiden hayırlı olsun diyelim. Buralarda olursan sıcak sıcak bir kere daha tebrik ederiz

kızlar size de sorayım haftaya inşallah kızım doğacak...(malum 44 yıl sonra kendisi geldi, ablası 6 yaşında. tüp bebek tedavisiyle oldu) ablası adını Asya koydu... kendi adı da Alya... Alya nın anlamı çok güzel.. ben anlamı ablanın adına yakın olsun diye Berin istemiştim... ikisinin anlamı da yüce, ulu, soylu... Asya ise kıta adı... ufaklığa Asya diyoruz ama kafam çooook karışık .. bana bi el atıverin a dostlaaaaaaaaar...

Asya mı..... Berin miiiiii...

Magnesya:
2220 kolay gelsin.. ustalar genelde her yerde aynı .. biz de çok çektik .... vaktinde gelmezler,ücreti yüksek tutarlar, baştan savma iş yaparlar ve ortalığı kirletirler. ben ağladığımı bilirim bu sebepten.. diyebilirimki artık eve usta ! sokmuyoruz. eşimle beraber yapıyoruz.. Allah yardımcın olsun..her konuda

Amin arkadaşım. Burası çok tuhaf oldu aslında. Ev sahibi kiracı zararlarına karşı sigortalatmış evini. En son öğrenciler oturuyormuş. Mutfak dolaplarının arkasındaki suntaları sökmüşler, duvarlarda yazılar, resimler, kırık kapı menteşeleri, sökülmüş oda kapısı, su alan bir çatı, delik güneş enerjisi... Bir de banyoya ani su ısıtıcısı takılmış. Düzenek ona göre. Yanmış. Duşakabin erimiş, her yer yanık plastik... Ev sahibi bir firmayla anlaşmış, işi onlar yapacak güya ama inşaat yapıyorlarmış, keyifleri oldukça geliyorlar. Kendimiz yaptıracak olsak zaten seçerim çalışacağım kişileri. Elektrikçi çağırdık, geldi, baktı, malzeme listesi çıkardı, "yarın gelip bağlarım" dedi, gidiş o gidiş. Bir daha hayatta sokmam eve. Babam yaptı zaten onun yapacağı işi. Bizim derdimiz bir an önce ev düzene girsin. Yoksa çok lazım değiller. Bazı aletler yok bizde meslek olarak yapmadığımız için. Bir tek öyle zamanlarda usta çağırırız. İyi kötü yapıyoruz kendimiz. Arada sigorta şirketi ve inşaat firması olmasa, çoktan biterdi benim işim. Benim eşya taşıdığım gün boya yaptılar adamlar. Ki en son işti boya. İlk önce onunla başladılar. Neyse. Olacak. Biraz biraz şekillendi artık. Banyo dolaplarını da temizleyince içlerini yerleştirmek kalıyor. Bir kutu, iki kutu bitecek yavaş yavaş.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için...
Babamla öyleyiz. O benden vazgeçemez, ben ondan. O yüzden en çok birbirimize kırılırız. Ama annemle platonik takılıyoruz. O oğluna aşık, ben onun peşinde... Kardeşim kendi havasında... Sağlık olsun. Hiç değilse tanıdım ailemi. İyi kötü anılar biriktirdim. Hatalarımız olsa da toparlanmayı becerdik bir şekilde. Çok şükür.
Ben de fazla yoğundum yazarken. Sabah okudum tekrar, ne oluyoruz dedim. Sanki temelli ayrılıyoruz (Allah yazdıysa bozsun) Eve ulaşmış, çayını içiyormuş aradığımda. İçim rahatladı. Ben de kendime geldim. Köpeğim de evde babamı aramaktan vazgeçerse, her şey normale dönmüş olacak

Berin çok güzel bir isim. Ama kardeş bağlarının dayanıklılığı için Asya daha uygun. Bununla ilgili bazı kaynaklar diyor ki, eşlerin isimlerindeki ses uyumu arttıkça, ilişkilerindeki uyum da artar. Aynı şey aslında tüm bağlantıda olduklarımız için geçerli. Bunu da, ses frekanslarıyla açıklıyorlar ama dilim dönmeyecek şimdi. Yanlış hatırlamıyorsam numeroloji içinde geçiyordu açıklaması. Bir araştır istersen.
Onun yerine, aralarında 7 yaş fark olan iki kardeşten bahsedebilirim. Özlem -İzlem. Teknik olarak çağ farkları olmasına rağmen yapışık ikizler gibiler. Aynı meslek grubunda, farklı kurumlarda çalışıyorlar. Ama her şeyi ikisine ait bir dünyada paylaşıyorlar. Yaklaşık 15 yıldır tanırım. Birbirlerine yüz çevirdiklerini görmedim. Allah bozmasın.
Şimdiden iyi dileklerimi de sunayım. Allah bir avazda kurtarsın ikinizi de. Analı babalı, sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin...

ben ikincide kalmayip fazla dogurabilirim o zaman saka bi yana beni kinayan olmadi da degil hani. en yakin arkadasim bile

sen hamilemiydin arkadasim kacirmisim ben bunu..ayyy birden nasil bi mutluluk sardi beni. birde spontan anladigim kadariyla. 44 yil sonra demissin demekki herkes icin hala umut var. Rabbim ne buyuk.

ben asya derim cok severim asya ismini.

hmmm...biz bu teoriye pek uymuyoruz galiba. abimle benim ismim cok yakin fakat kendisiyle pek anlasamiyorum. kardesimle benim aramda fazla yas farki olmasina ve de ismimizin pek benzememesine ragmen super anlasiriz. cocuklarim kadar sevgisi var bende.

bu arada benim annemin vari yogu bi ogluydu. bende ogullarima asigim...ilk goz agrilarim onlar benim. gel gor ki prensesim dogdu dogali herkesi solladi sanki...

teşekkür ederim.. numeroloji??? araştırayım hemen :) iyi deleklerin için çoook sağol....

sen hamilemiydin arkadasim kacirmisim ben bunu..ayyy birden nasil bi mutluluk sardi beni. birde spontan anladigim kadariyla. 44 yil sonra demissin demekki herkes icin hala umut var. Rabbim ne buyuk.

ben asya derim cok severim asya ismini.

evet canım 1 tüp bebek 2 düşük ... imkansız olmaz diyen dr.lara rağmen hamile kaldım... şükürler olsun... ben o umuda hep güvendim... olmaz diye birşey yok... 44 yaşındayım ve çektiğim onca sıkıntıdan sonra Allah beni ödüllendirdi.. hem mutluluk, hem şaşkınlık hemde ya birşey olursa korkusuyla 38 hafta geçti...o yüzden bu topikteki bebek isteyenlere hep aynı şeyi yazdım.. umut her zaman var. ne yaşa takıldım.. ne tedavime.. ne de olmaz diyen dr.lara.....

sen ASYA dedin demek :)

ben doktorlarin dedigine zaten pek inanmam bebek konusunda. Allah istedimi veriyor gerisi faso fiso hep soyledim. gecenlerde burda ki bi forumda okudum. kadin 39 yasina kadar asilama tup bebek deniyor kac kere. sonunda pes ediyorlar ve 44unde hamile kaliyor. yine bi baska cifte doktorlar sizin cocugunuz olmasi imkansiz deniliyor ve o kiside hamile 44unde. mucize diyorlarya ben biraz kiziyorum mucize degil sadece Allahin buyuklugu.

inanmak gerek!! bebiş isteyen topiğimizin anne adayları inşallah hepinizin isim bulma çabasında buluşuruz.. ben inanın can-ı gönülden duacıyım....

inanmak gerek!! bebiş isteyen topiğimizin anne adayları inşallah hepinizin isim bulma çabasında buluşuruz.. ben inanın can-ı gönülden duacıyım....

bende bende..kizimi her kucagima aldigimda Allahin sen topik arkadaslarimin hepsine nasip et diye dua ediyorum.

isim konusuna gelince bizde babamiz cok ruya gorur. biz yeni evlendigimizde gormustu kizimiz olmus ve ben ona bak askim kizimiza iklimya demisim.
erkek olursa Allah verirse ve tabii babamiz ruya gormezse onun ismide hazir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…