- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.161
TADI ve kokusu Ihlamur gibi,Bulunduğum bölgede çok Ihlamur var sokak kenarlarında bile var ağaçlar çiçeklendiği zaman mis gibi kokuyor evlerin içine siniyor kokusu oda parfümü gibi.balın rengide Ihlamur renginde.Aaa, ıhlamur balını da ben duymamıştım. Deneyeyim bulabilirsem
Günaydınnnn geliyorummmmmGünaydın kızlar. Mis gibi peynirli börek var. Yanında anason balı, ev yapımı yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık... Kahvaltıya bekliyorum
Maalesef insan kılıklı ama insanlıktan nasibini alamamış insanlar bunlar yazık günah yaaaaglamamak icin zor tutuyorum kendimi..bende bazen isyan noktasina geliyorum sonra tovbe diyip vardir Rabbimin bi bildigi diyorum.
minicik yavrum benim ya..nasil usumustur
birde Turkiyede bazen haberlerde cikiyor iste kucuk cocugunu evde yalniz birakti gibi.mesela gecenlerde 7.kattan dusun kiz cocugu gibi. ve o cocuklar yine ailelerine teslim ediliyorlar. burda aninda ellerinden alirlar. valla kapiyi acma pencereden girip aliyorlar. hele ki uyusturucu siddet alkol gibi durumlar varsa aniden gelip goturuyorlar.
Kekik balından değil zaten. Balın her türlüsü şifadır.
Cümleyi yanlış kurmuşum, kusura bakma.
Eniştesinin sorunları varmış, çözemeyince öyle bir yol tercih etmiş. Kızı da öyle. Örnek aldı sanırım enişteyi. Adamcağız hem kızının ve torununun hem eniştesinin aynı şekilde peşpeşe gidişine dayanamamış tabi. Hangi yürek dayanır ki?
TADI ve kokusu Ihlamur gibi,Bulunduğum bölgede çok Ihlamur var sokak kenarlarında bile var ağaçlar çiçeklendiği zaman mis gibi kokuyor evlerin içine siniyor kokusu oda parfümü gibi.balın rengide Ihlamur renginde.
haklısın hiç bir yürek dayanmaz Allah sabır versin ailelerine
Günaydın 2220 ciğim. Açım, işteyim. Zar zor kalkıp işe geldim ve kahvaltı etmeden çıktım. Leyla gibiyim hala.. Yeşil zeytin, siyah zeytin nasıl aıktırdı beni, anlatamam. Midem kazındı yahu.. Hazır sofra da varmış, keşke gelebilseydim.Günaydın kızlar. Mis gibi peynirli börek var. Yanında anason balı, ev yapımı yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık... Kahvaltıya bekliyorum
Evet bende topiginizi takip ediyorum disardan cok tatli gözüküyorsunuz dayanamadim .Rabbim cumamizi hayir etsin bereket etsin disarda yagmur var her damla kadar şükür rabbime hamd rabbime, her kimki darda kalmissa imdada gelen rabbim darda birakmasin cumamizin hürmetine dualarimizi kabul buyursun hepimizin evi cocuk sesleriyle kahkahalariyla dolsun.Kun fe yekun amin
Günaydın 2220 ciğim. Açım, işteyim. Zar zor kalkıp işe geldim ve kahvaltı etmeden çıktım. Leyla gibiyim hala.. Yeşil zeytin, siyah zeytin nasıl aıktırdı beni, anlatamam. Midem kazındı yahu.. Hazır sofra da varmış, keşke gelebilseydim.
Evet bende topiginizi takip ediyorum disardan cok tatli gözüküyorsunuz dayanamadim .Rabbim cumamizi hayir etsin bereket etsin disarda yagmur var her damla kadar şükür rabbime hamd rabbime, her kimki darda kalmissa imdada gelen rabbim darda birakmasin cumamizin hürmetine dualarimizi kabul buyursun hepimizin evi cocuk sesleriyle kahkahalariyla dolsun.Kun fe yekun amin
Amin arkadaşım. Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın...
bu arada kızlar dün gece ahmet maranki yi dinledim. Tüp bebek olayına pek öfkeli.21 ve 28 arlık arasında( bu tarihler önemlymiş ) yapılan detoksla hamile kalma olasılığının çok arttığını bağırarak:) söyledi. Sayfasında varmış. Belki ilginizi çeker:)
Merhaba kizlar bugun opu islemim vardi erken catlama olayi benimde basima gelde butun hazirliklar yapildi doktor bakti yumi yok asilama yapalim isterseniz dedi bi saat olsami olmasami dusundukten sonra yapalim dedik simdi bekliyorum asilama icon hauirlisi insallh.hepimize Allh kolayliklar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?