Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaa, ıhlamur balını da ben duymamıştım. Deneyeyim bulabilirsem
TADI ve kokusu Ihlamur gibi,Bulunduğum bölgede çok Ihlamur var sokak kenarlarında bile var ağaçlar çiçeklendiği zaman mis gibi kokuyor evlerin içine siniyor kokusu oda parfümü gibi.balın rengide Ihlamur renginde.

Maalesef insan kılıklı ama insanlıktan nasibini alamamış insanlar bunlar yazık günah yaaa

Burası bana iyi geliyor,sizleri okumak Alışkanlık yaptı,bi ara doktor araştırıyordum Google Kulüpte Dr.hastaları Yorumları vardı öle üye oldum,daha sonra baktım bizim yaşlarda olan forum var o gün yazmaya başladım iyikide yazmışım görmüşüm,iyiki varsınız,hepinizin kalbi çoooook temiz ve iyi kişilersiniz

haklısın hiç bir yürek dayanmaz Allah sabır versin ailelerine

Evet bende topiginizi takip ediyorum disardan cok tatli gözüküyorsunuz dayanamadim .Rabbim cumamizi hayir etsin bereket etsin disarda yagmur var her damla kadar şükür rabbime hamd rabbime, her kimki darda kalmissa imdada gelen rabbim darda birakmasin cumamizin hürmetine dualarimizi kabul buyursun hepimizin evi cocuk sesleriyle kahkahalariyla dolsun.Kun fe yekun amin

Bekarken kaldığım evin önünde de vardı ıhlamur ağacı. Balını denemek şart oldu şimdi

Günaydın kızlar. Mis gibi peynirli börek var. Yanında anason balı, ev yapımı yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık... Kahvaltıya bekliyorum
Günaydın 2220 ciğim. Açım, işteyim. Zar zor kalkıp işe geldim ve kahvaltı etmeden çıktım. Leyla gibiyim hala.. Yeşil zeytin, siyah zeytin nasıl aıktırdı beni, anlatamam. Midem kazındı yahu.. Hazır sofra da varmış, keşke gelebilseydim.

Hoşgeldin. Allah dualarını kabul etsin, tez zamanda hepimiz bebeklenelim inşallah

Paket yapayım, işyerinde yersin

günaydın cnm sadece takip etme arada yaz:)

[QUOTE= Günaydın kızlar:) "acmila, Merhaba, ismail bey çok alet kullanmıyor.. sadece bir alet le çakralarıma baktı.Benim hepsi kapalıymış. Onları açtı. Ellerini kullanıyor genelde. Ben o işlem yaparken vücudumda çok karıncalanmalar hissettim. Doğru nefes alma tekniklerini öğretti. Bunun çok önemli olduğunu söyledi. Mutlaka her fırsatta özellikle yatarken ve sabah kalktığımda yapmam gerktiğini söyledi. Bu gün son seans farklı bir şey yapacağını söyledi ama ne bilmiyorum:) öğreinnce yazarım. Sormak isteğin bir şey varsa gitmeden yaz sorarım ya da aklınız gelen bir şey varsa yazın. Hepsini tek tek sorarım:)

bu arada kızlar dün gece ahmet maranki yi dinledim. Tüp bebek olayına pek öfkeli.21 ve 28 arlık arasında( bu tarihler önemlymiş ) yapılan detoksla hamile kalma olasılığının çok arttığını bağırarak:) söyledi. Sayfasında varmış. Belki ilginizi çeker:)

Bu tarih meselesi enteresan gerçekten. Ben transferden önce bioenerji uzmanına gitmiştim. Tarihi sormuştu. 21 Kasımdı. Çok iyi dedi, çünkü ayın 21-28 leri yeni ayın doğuşu, yeni hayatın başlangıcıymış.

Merhaba kizlar bugun opu islemim vardi erken catlama olayi benimde basima gelde butun hazirliklar yapildi doktor bakti yumi yok asilama yapalim isterseniz dedi bi saat olsami olmasami dusundukten sonra yapalim dedik simdi bekliyorum asilama icon hauirlisi insallh.hepimize Allh kolayliklar versin..

ayyy canim benim dualarim seninle. bu mubarek cuma gununde isiniz rast gitsin sansiniz bol olsun insallah. nolursun stres yapma arkadasim nolursun. ozellikle bekleme surecinde. icime guzel seyler doguyo hadi insallah Allahim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…