- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.181
Rast gtsin inşallah dualar seninle..Merhaba kizlar bugun opu islemim vardi erken catlama olayi benimde basima gelde butun hazirliklar yapildi doktor bakti yumi yok asilama yapalim isterseniz dedi bi saat olsami olmasami dusundukten sonra yapalim dedik simdi bekliyorum asilama icon hauirlisi insallh.hepimize Allh kolayliklar versin..
Merhaba kizlar bugun opu islemim vardi erken catlama olayi benimde basima gelde butun hazirliklar yapildi doktor bakti yumi yok asilama yapalim isterseniz dedi bi saat olsami olmasami dusundukten sonra yapalim dedik simdi bekliyorum asilama icon hauirlisi insallh.hepimize Allh kolayliklar versin..
sabah kan verdim saat 1 den sonra belli olacakDualarımız seninle. Pozitîf sonucunu bizîmle paylaşmayı unutma
inşllah ve hayırlı ve uğurlu haber alırsınnnsabah kan verdim saat 1 den sonra belli olacak
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı inşinşllah ve hayırlı ve uğurlu haber alırsınnn
sabah kan verdim saat 1 den sonra belli olacak
sabah kan verdim saat 1 den sonra belli olacak
2220 Tüp bebekle alakalı yazdığın yazıyı şimdi okudum da aklıma ne geldi .Rahmetli kayınpeder bay pass için hastaneye yatığında oradaki özel hastanede 1 hafta zamanımız geçti böyle olunca da ben oranın tüp doktorunu ziyaret ettim malum beden alıştı dr dr gezmeye :) bir bayan kk d da o doktor hanımdan bahsediyorlar genelde .Kadın tam kafamda düşündüğüm gibi çıktı çok ilgilendi ve çok samimi geldi bana ,derdimiz para değil çok emek vermişiniz dedi .Bana bir hormondan bahsetti .İlacın isminide dedi ama formül gibi bişey zikretti de unuttum .Normal gebelik oluşurken döllenme anında ilişki sırasında bir sıvı mı ne oluyomuş biz bunu embiryo oluşturma sırasında oortamın içine ilacı veriyoruz dedi.Biz böyle bir farklılık oluşturduk bunun başarısını gördük dedi.Kadın görüşelim dediyse de bizim kayınpeder vefat edince heşey kaldı .Senın yazdığın yazıyla şu an entegre ettim bi anda
Hayirli haberler gelsin canim allah yarve yardimcin olsun
UMUSELEME Canim cuma gününün hayri seni bulsun hayirlisi buysa varsin böyle olsun hic kafayi takma olacak diyelim olsun
Topikk hayirli cumalar herkese küsüm ona göre bensiz börekler yenmis caylar icilmis kahveler bitmis oooo küsüm kesinliklede barismicam ......
bu arada kızlar dün gece ahmet maranki yi dinledim. Tüp bebek olayına pek öfkeli.21 ve 28 arlık arasında( bu tarihler önemlymiş ) yapılan detoksla hamile kalma olasılığının çok arttığını bağırarak:) söyledi. Sayfasında varmış. Belki ilginizi çeker:)
ensu arkadaşım şimdi okudum mesajını ara ara girdiğim için kopuk oluyorum konulardan .Yılsonu işler yoğun .
Embiryomu erbil bey dondurdu çünkü 2 tane yada 3 embiryo transfer ediyor hep .Bahçeci hep donmuş veriyo genelde .Havuz yapcak yine .Tek embiryoyu dondur çözdür risk almak istemez kesin .Yanına yedek istiyor .Onlara göre dondurulma daha başarılı diyor.Hatta ben ya çözülünce giderse demiştim .95 oranda kalır demişti rahat ol demişti.Bakalım bu ayda toplar yine 2 en az olunca transfer .Kötü tarafı çok zaman alıyor o canımı sıkıyor.Zaten zamanımız dar .Enson tedavim baharda idi.Geç bile kaldım o da dedi .Allahdan ne ileri ne geri gittin usg ye göre dedi .
Merhaba kizlar bugun opu islemim vardi erken catlama olayi benimde basima gelde butun hazirliklar yapildi doktor bakti yumi yok asilama yapalim isterseniz dedi bi saat olsami olmasami dusundukten sonra yapalim dedik simdi bekliyorum asilama icon hauirlisi insallh.hepimize Allh kolayliklar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?