Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Rast gtsin inşallah dualar seninle..

Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah bebeğinin zamanı gelmiştir. Yöntemler sadece vesile nihayetinde. Tüm yüreğimle bebeğine kavuşmanı dilerim...

ummuseleme

ummu benımde aynen geçen tedavimde olmuştu bu durum erbil bey usgda baktı yumı çatlamış iptal dedi .Çok üzülmüştüm ama olsun ne aşılamayla gelir belki evladın :)

2220 Tüp bebekle alakalı yazdığın yazıyı şimdi okudum da aklıma ne geldi .Rahmetli kayınpeder bay pass için hastaneye yatığında oradaki özel hastanede 1 hafta zamanımız geçti böyle olunca da ben oranın tüp doktorunu ziyaret ettim malum beden alıştı dr dr gezmeye :) bir bayan kk d da o doktor hanımdan bahsediyorlar genelde .Kadın tam kafamda düşündüğüm gibi çıktı çok ilgilendi ve çok samimi geldi bana ,derdimiz para değil çok emek vermişiniz dedi .Bana bir hormondan bahsetti .İlacın isminide dedi ama formül gibi bişey zikretti de unuttum .Normal gebelik oluşurken döllenme anında ilişki sırasında bir sıvı mı ne oluyomuş biz bunu embiryo oluşturma sırasında oortamın içine ilacı veriyoruz dedi.Biz böyle bir farklılık oluşturduk bunun başarısını gördük dedi.Kadın görüşelim dediyse de bizim kayınpeder vefat edince heşey kaldı .Senın yazdığın yazıyla şu an entegre ettim bi anda

ensu arkadaşım şimdi okudum mesajını ara ara girdiğim için kopuk oluyorum konulardan .Yılsonu işler yoğun .

Embiryomu erbil bey dondurdu çünkü 2 tane yada 3 embiryo transfer ediyor hep .Bahçeci hep donmuş veriyo genelde .Havuz yapcak yine .Tek embiryoyu dondur çözdür risk almak istemez kesin .Yanına yedek istiyor .Onlara göre dondurulma daha başarılı diyor.Hatta ben ya çözülünce giderse demiştim .95 oranda kalır demişti rahat ol demişti.Bakalım bu ayda toplar yine 2 en az olunca transfer .Kötü tarafı çok zaman alıyor o canımı sıkıyor.Zaten zamanımız dar .Enson tedavim baharda idi.Geç bile kaldım o da dedi .Allahdan ne ileri ne geri gittin usg ye göre dedi .

sabah kan verdim saat 1 den sonra belli olacak

Hayirli haberler gelsin canim allah yarve yardimcin olsun

UMUSELEME Canim cuma gününün hayri seni bulsun hayirlisi buysa varsin böyle olsun hic kafayi takma olacak diyelim olsun

Topikk hayirli cumalar herkese küsüm ona göre bensiz börekler yenmis caylar icilmis kahveler bitmis oooo küsüm kesinliklede barismicam ......

Facede gördüm. Malum ilgi alanımız, paylaşayım dedim. O doktorda tedavi görüp pozitif sonuç alanlarla görüştün mü? Mantıksız gelmedi bana. Sanırım beylerden aldıkları örnekten kullanıyorlar bahsettiğin sıvıyı. Dolayısıyla embriyonun tutunmasını kolaylaştıracak salgılara etki ediyor olabilir.
Bir de bioenerjiye başvurmanı tavsiye edeceğim. Senin enerjini de doğru yönde kanalize ederse neden sonuç alamayasın?

Öğlene kadar uyu, millet öğle yemeği yerken kalk, sonra "hani bana kahvaltı?" de. Oh ne ala memleket...

canımm bu adamlar nereden biliyorlar bu tarihleri.. bence hepsi sallama reklam amaçlı..
Allahtan başka kim bilebilirki doğru zamanın nezaman olduğunu..
bazı detokslar gerçekten işe yarayabilir ama ancak yüzeysel sorunu olan, kocasındada kendisindede hiçbir sorun olmayan belki ufak polip,enfeksiyon yada sadece rezerv azlığından çocuğu olmayanlarda o tarzda detokslarla doğal yolla hamile kalınır bana kalırsa..
yoksa hiçbir detoks ciddi infertilite sebepleri için çare olamaz..
doğru nefes teknikleri tedavi öncesinde gerçekten önemliymiş rahmi güçlendiriyormuş, onun için gitmekle iyi yapmışsın cnm.. sizin infertlite sebebiniz neydi..

canımm bu süreçte embriyoların birikecek o yüzden güzel bi yöntem.. ne güzell bi bakıyormuşuz ikiside tutuyor ikizlerinn oluyor ay inşallah canım benim..

canımm aşılama yaptırmakla çok iyi yapmışsınn, bir arkadaşı okumuştum diğer topiklerde onunda yumurtaları önden çatlamış son anda aşılamaya karar vermişler ve kaç tane tutmayan tüp bebekten sonra o aşılama tutmuştu hamileydi.. inşallah seninde öyle olacak canım.. hayırlı olsun hayatımm aşılaman..

canımm migren ağrısı için yapabilecekleri bir şey varmışmış fırsaf bulabilirsen sorabilirmisin.. eşim için merak ediyorum..

Kızlar infertilitiyi yeneceğiz topiğinde bir kız paylaşmış bunu çok hoşuma gitti:

Sen benim yüreğime düşen en güzel yaş dilime doladığım en güzel duam'sın
Sol yanıma düşenimsin.Sen benim bağırıp çağıran kalple değilde,
susan saklayan kalbimle sevdiğimsin .Seccademin şakağına dökülen gözyaşımsın
Bütün imkansızlıklara inat Umutla baktığım yarınlarımsın Dualarımın aminisin
Kalbimin kıyısında tuttuğum yerine ne koyarsan koy hep eksik kalan yarımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…