Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hakında hayırlısı olsun canım belkide bebişin acele ediyordu gelmek için hemen annesinin karnına konmak istedi..inş Allahım kan can versin meleğine her şerde vardır bir hayır..çatlatma iğnenin kaçıncı saati toplanıyordu yumoşların canım..erken çatlamasın diye bir iğne yapılıyor sana yapılmadımı canım..

canımm migren ağrısı için yapabilecekleri bir şey varmışmış fırsaf bulabilirsen sorabilirmisin.. eşim için merak ediyorum..
canımcığım nasılsın beklediğim işyerinden haber geldi sonunda canım pazartesi işbaşı yapıyorum..iş hayatına dönüş yaptım sonunda canım..bakalım inş tedvilerimi etkilemez..sen neler yapıyorsun başladınmı arı sütüne..çok gitmek istediğim akupunturada gidicem..görüşme yapmıştım akupuntur merkezinle haftalık 100tl deyince vazgeçmiştim..

Enterasan gerçekten de,bu tarihlere denk gelmezse,ne yapılabilir ki..

yaaaa çok sevindimmm harikaa bi haber, günün en güzel haberlerinden biri canım..
yeni işin hayırlı olsun hayatım, herşey gönlünce gelişsin, bol kazançlı ve huzurlu olsun..
ama biz seni özlücez artık fazla girmezsin...
akapunkturada gidersin cnm tedavin için parada biriktirirsin...

Her şerde bi hayır vardır derler hayırla olsun.

teşekkür ederim inş canımcığım ..burayı ihmal etmem canım iştede olsa cepten takip ederim sizleri..benimde acı eşiğim düşük aslında geçen sende bahsetmiştin..bakalım denerim artık..inş işimde seversem devam ederim..

İşin hayırlı olsun..

canımm sen çalışta biz özlemeye razıyız..:))
sen bana bakma ben onu denemedim ama neler neler denedim:)) içinden geliyorsa git canım.. bu yola çıktık madem içimizden gelen her yöntemi denemekte fayda var... ne kaybedeceğizki..

İşin hayırlı olsun..
canım ıhlamur balının tarifini istiyorum evimizin önünde ıhlamur ağcımız var mutlak deniycem bende..kendi reçelimi kendim yaparım genelde çilek reçeli kiraz reçeline bayılırım her sene yaparım ..kahvaltılık soslarımızda meşurdur bizm..kompostamı yaparım kışa hazırlık tamamdır..biberimi bezelyemi fasulyemi yazdan donrucuya koyarım..kışın bunlar hormonlu olduğu için doğal beslenmeye çalışıyoruz..

o tarzda insanlardan gerçi insanda dememek gerek kişilerden nefret ediyorum..
madem başına bir iş geçti ve bakamıyorsun çok zor durumdasın git bir yuvaya bırak.. yada isteyen bir aile bul ver..
bıraktığı yere bak ya Allahım, yinede şanslı bi bebekmiş sağ bulunmuş..

Merhaba güzel bayanlar.çok yazmasamda her gun bir fiil girip olan biteni okuyorum.yazmak derseniz hiç bir zaman adapte olamadım bu konuda.okumak daha çok hoşuma gidiyor olsa gerek.içine kapanık kisiligimdende olabilir lakin bilinki hep sizinleyim.ben genel olarak iyiyim.sürekli evdeyim.yanda bir market var arada ufak ufak oraya gidiyorum.küçük olan ev islerini hallediyrum. Vucudumdada göğüs sışliginden hariç hicbirsey yok
aserme kusma vs.pazartesiyi bekliyorum.tam 7 haftalık olacak o gün
ve benim isteğim ile ultrasal yapılacak jinekologum da. Net embriyoyu görmek adına. En son geçen haFTA yaptirdigim da kese içinde 2 bey az nokta görmüştük. Adi koyulamiyan. Dilerim pazartsi net birsey çıkar
bende azda olsa rahatlarim.ayrıca tedavide olan sonuç bekleyen plan yapan arkadaşlarıma rabbimden en güzel müjdeler i diliyorum.

Becerikli hatunsun maşallah. Nazar değmesin.
Ihlamur balı için iki kovan arı ile başlasan yeterli olur sanırım. Yalnız, Tarım il müdürlüğünden ve arsa sahibinden izin alman gerek. Tek kovan bile olsa, onayları olmayan yerde yapınca iş çıkarıyorlar başına. İzin verilen yerlerde, arsa sahibi varsa ondan da ayrıca şifaen izin alınıyor. Şehir içinde yaptırmıyorlar. Belirlenen tarım arazileri, ormanlar, meralar gibi yerlerde yapmak gerekiyor. Yerleşim bölgelerine ve diğer arıcılara belli bir mesafede olması gerekiyor. Kovanları şimdiden hazırlarsan, baharda işin kolay olur. Hem kelebeklenmeye karşı petekleri soğukta, mümkünse buzdolabında bekletiliyor. O da çıkar aradan. Baharda, yağmurlar kesilince araziye çıkarırsın arıları. Ana arı da koyarsın kovana. Başlangıçta her gün, sonrasında iki- üç günde bir düzenli kontrol etmek gerekiyor. Arada ilaçlamak, tütsülemek falan lazım. Bazen kovandaki arı sayısı fazla oluyor ya da bir kısmı kaçıyor, ölüyor. Kovan dengesini takip etmek gerekiyor. Ağustos- Eylül gibi petekler kıvama gelince özel sıyırma kaplarında, balı ısıtarak süzüyorsun. O kısmı biraz meşakkatli. Kaynayıp taşabiliyor.
Bu bilgilerin tamamı eşimden ve babamdan duyduklarım. Püf noktaları çok fazla. Arılara verilecek ilaçlar var, bitkiler için ilaçlar var. Bazen maya yapsınlar diye şekerli su, kek ya da başka bazı takviyelerle beslemek gerek. Halk eğitim merkezleri zaman zaman arıcılık kursu veriyor. Takip etme imkanın olursa değerlendir derim. İlk bir iki yıl elin alışır, düzeni çözersin. Sonra işi büyütürsün. Özel balların fiyatları da özel oluyor. Güzel kazandırır açıkçası. İlk iki yılı atlat yeter. Gerisi kendiliğinden gelir.

Canım bunun tarifi yok,Ihlamur ağaçlarının Arasında bal arıcılığı yapan kişiden almıştım,evde kendim yapmadım,bende evde herşeyimi yapıyorum,hazır tarz yiyecekler bizim evde pek tercih edilmiyor.

Süpersin Fıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…