- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.221
Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekkiAllah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı inş
Bebek çıkacak,bundan daha güzel ne olsun,oluruna bırak..Merhaba güzel bayanlar.çok yazmasamda her gun bir fiil girip olan biteni okuyorum.yazmak derseniz hiç bir zaman adapte olamadım bu konuda.okumak daha çok hoşuma gidiyor olsa gerek.içine kapanık kisiligimdende olabilir lakin bilinki hep sizinleyim.ben genel olarak iyiyim.sürekli evdeyim.yanda bir market var arada ufak ufak oraya gidiyorum.küçük olan ev islerini hallediyrum. Vucudumdada göğüs sışliginden hariç hicbirsey yok
aserme kusma vs.pazartesiyi bekliyorum.tam 7 haftalık olacak o gün
ve benim isteğim ile ultrasal yapılacak jinekologum da. Net embriyoyu görmek adına. En son geçen haFTA yaptirdigim da kese içinde 2 bey az nokta görmüştük. Adi koyulamiyan. Dilerim pazartsi net birsey çıkar
bende azda olsa rahatlarim.ayrıca tedavide olan sonuç bekleyen plan yapan arkadaşlarıma rabbimden en güzel müjdeler i diliyorum.
Canım hayırlısı olsun.demekki kısmet böyleymiş. Çokmu düşük çıktı.belki geç döllenme olmuş olabilir. Donmuş embiryo değildi değilmi?hayırlısı . Pes etmek yok.Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Hayirlisi olsun arkadasimSonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Hepimizin beklediği o güzel müjdeyi vermeni dilerim..Merhaba arkadaslar hepinize cok cok tesekkurler bebde heponiz icin ayni dilekleri diliyorum topigimizde hamile kalmayan kalmasin.gulneva canim catlatma ignemi vurmadan orgalutran vurdum bir gun onceside vurdum ama bazen boyle olabiliyormus kismrtte asilama olmak varmis..hayirlisi olsun hep guzel haberler duyulsun insallh aslunda asilamayida hep merak etmisimdir
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün,geçmiş olsun.Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Süpersin Fıstık.
Duygu nerede göremedim kaç gündür.
Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Günaydın kızlar. Mis gibi peynirli börek var. Yanında anason balı, ev yapımı yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık... Kahvaltıya bekliyorum
Pembe umut seni cok merak ediyoruz.
Merhaba güzel bayanlar.çok yazmasamda her gun bir fiil girip olan biteni okuyorum.yazmak derseniz hiç bir zaman adapte olamadım bu konuda.okumak daha çok hoşuma gidiyor olsa gerek.içine kapanık kisiligimdende olabilir lakin bilinki hep sizinleyim.ben genel olarak iyiyim.sürekli evdeyim.yanda bir market var arada ufak ufak oraya gidiyorum.küçük olan ev islerini hallediyrum. Vucudumdada göğüs sışliginden hariç hicbirsey yok
ve benim isteğim ile ultrasal yapılacak jinekologum da. Net embriyoyu görmek adına. En son geçen haFTA yaptirdigim da kese içinde 2 bey az nokta görmüştük. Adi koyulamiyan. Dilerim pazartsi net birsey çıkar
bende azda olsa rahatlarim.ayrıca tedavide olan sonuç bekleyen plan yapan arkadaşlarıma rabbimden en güzel müjdeler i diliyorum.
Belirti kişiden kişiye değişirmiş belirtikere takılma arkadasım pazartesi bebeklerinin onayını al tescillet ve lütfenn tahatla eger aksı bir durum olsaydı (Allah korusun) kendini belli ederdi ..Merhaba güzel bayanlar.çok yazmasamda her gun bir fiil girip olan biteni okuyorum.yazmak derseniz hiç bir zaman adapte olamadım bu konuda.okumak daha çok hoşuma gidiyor olsa gerek.içine kapanık kisiligimdende olabilir lakin bilinki hep sizinleyim.ben genel olarak iyiyim.sürekli evdeyim.yanda bir market var arada ufak ufak oraya gidiyorum.küçük olan ev islerini hallediyrum. Vucudumdada göğüs sışliginden hariç hicbirsey yok
Hayırlısı demek adetten olmuş cok zor ve üzücü ama güçlüyüz biz...umarım yavrun doğal yoldan gelirSonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
İnşallah yerleşme tutunma kanamasıdır gebe olup regli gören kadınlarda var belli olmaz canım..moral önemli..Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız ?
Aşılama sonucu için zaman geçsin diye son 1 haftayı İstanbulda kayınvalidem de geçirdim eşim ordan işe gitti geldi.
Zaman geçsin test tarihim gelsin istedim genelde gezdik İstabulda.
Her gece sizleri tlf dan okudum ancak ordan çok zorlanıyorum yazmak için yazamadım.
Evime gelince yazarım dedim.
Dün adet oldum acaba yerleşme kanamasımı derken çok az geliyordu değişikti.
Bugün malesef aynen regl olmuş durumundayım.Test tarihim 14 aralıktı.
Dokturumla emailleştik Fulyada Güvenç Bey in hastasıyım.Pazartesi için randevu alıp gelmemi istedi.
Bakalım neler olacak.
Biraz durgunlaştım.
Ben sizleri okuyup gelicem ancak akşama misafirim var biraz geç kalabilirim.
Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?