Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaslar hepinize cok cok tesekkurler bebde heponiz icin ayni dilekleri diliyorum topigimizde hamile kalmayan kalmasin.gulneva canim catlatma ignemi vurmadan orgalutran vurdum bir gun onceside vurdum ama bazen boyle olabiliyormus kismrtte asilama olmak varmis..hayirlisi olsun hep guzel haberler duyulsun insallh aslunda asilamayida hep merak etmisimdir

Bebek çıkacak,bundan daha güzel ne olsun,oluruna bırak..

Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Canım hayırlısı olsun.demekki kısmet böyleymiş. Çokmu düşük çıktı.belki geç döllenme olmuş olabilir. Donmuş embiryo değildi değilmi?hayırlısı . Pes etmek yok.

Hepimizin beklediği o güzel müjdeyi vermeni dilerim..

Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız ?
Aşılama sonucu için zaman geçsin diye son 1 haftayı İstanbulda kayınvalidem de geçirdim eşim ordan işe gitti geldi.
Zaman geçsin test tarihim gelsin istedim genelde gezdik İstabulda.
Her gece sizleri tlf dan okudum ancak ordan çok zorlanıyorum yazmak için yazamadım.

Evime gelince yazarım dedim.
Dün adet oldum acaba yerleşme kanamasımı derken çok az geliyordu değişikti.
Bugün malesef aynen regl olmuş durumundayım.Test tarihim 14 aralıktı.
Dokturumla emailleştik Fulyada Güvenç Bey in hastasıyım.Pazartesi için randevu alıp gelmemi istedi.
Bakalım neler olacak.
Biraz durgunlaştım.

Ben sizleri okuyup gelicem ancak akşama misafirim var biraz geç kalabilirim.

Înşallah..p.tesi pıtırtılarınla gelirsin...

Belirti kişiden kişiye değişirmiş belirtikere takılma arkadasım pazartesi bebeklerinin onayını al tescillet ve lütfenn tahatla eger aksı bir durum olsaydı (Allah korusun) kendini belli ederdi ..

Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Hayırlısı demek adetten olmuş cok zor ve üzücü ama güçlüyüz biz...umarım yavrun doğal yoldan gelir
İnşallah yerleşme tutunma kanamasıdır gebe olup regli gören kadınlarda var belli olmaz canım..moral önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…