Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim eşim de genç. Belki ben çok düşünmediğim için farketmedim insanların tavırlarını ama henüz yüzümüze kabalık eden kimse çıkmadı. Hoş başka konularda yeterince kaba insanlar. Bu konuda olmayıversinler. Di mi ama?

Arkaşlar,rahim filmi çektirmiştim,filmi çekende Dr,da GÖRDÜ sağ tüpün üst kısmında Üçgen şeklinde oluşmuş olan yapışıklık var,bende fark ettim,Dr,mutlaka açmamız gerek dedi,sizce olmam gerekiyormuş?tutunmaya engel olurmu?benim sağ yumurtam alınmıştı zaten.

sende bendensin yani..citirci seniiiiiii

Ben sordum Acmilacigim bugün aradım. Tamam dediler eve form gonderecekler. 200 eur o istiyorlar.benim öğrenmek veya bilmek istediğim bunlar farklı ne uyguluyor lar.veya nasıl bir yol çiziyorlar.

Bazı insanlarda,beni eşimin kızı sanıyorlar,bazen bende buna üzülüyorum.

Aynen,Katılıyorum canım.

aynen canım biz genciz işte o kadar

bazı doktorlar sen sormazsan detay vermiyor ben hep kendim didiklerim bu nedir bu nasıl olacak diye en son tedavimden sonra doktor yaşındandır diye kesitirp atınca bende hayır siz TSH mı gözden kaçırmışsınız heraşde dedim 4,73 tü değerim ki bu tüp bebek tedavisinde 2,50 nin altında olması gerekirmiş bunu ben buradaki arkadaşlardan ve netten araştırmalarım sonucu öğrendim ama benim doktorum hayır alakası yok dedi ancak bu değer 10 - 15 olursa o zaman önemli olurmuş ama benim ısrarımı görünce çok istiyosan dahiliye doktoruna bir görün dedi demesede gidecektim ya neyse dahiliye doktorum bakar bakmaz tüp bebek tedavisinde bu değerin 2,50 nin altına düşmesi gerek dedi yetmedi bide senin insülün direncine bakalım dedi insülün direncimde çıkınca kesin konuşamam ama bunlar bebeğin tutunmasına engel olmuş olabilir deyip tedaviye başladı dahiliye doktorum jinekoloğumdan daha ilgili ve bilgili ve bebek konusunda yaşımı hiiiç takmam gerektiğini, yakın çevresinden örnekler vererek anlattı uzun uzun stres yapmamamı hatta bu tedavilerin sonucunda belkide doğal yoldan hamile kalacaksın diye telkinler vererek yolladı beni Allah ondan razı olsun iyi ve anlayışlı insanlar var işte

ayyy kabus gibi laflar yaaa, nolmuş yani 40 ve üzeri isek. Annelik duygusunun yaşı mı var Allah aşkına
Doktorun doğum kontrol hapı vermedi mi? bende aynı durumdaydım bir ay hap kullanmıştım, temizlenmişti. Bence adet olmadan doktora git, adetliyken de git. Madem ocakta başlayacaksın aralık ayını verimli kullan.

Bu yaş mevzu Türk erkek doktorlarına has birşey herhalde. Ilk görüştüğüm doktor yaşım 37 diyince, ooo rezerviniz hızla düşüşe geçiyor dedi. Yumurta kaitesi de kötü olacakmış artık bu yastan itibaren. Direk bıraktım o doktoru. Benim birçok arkadaşım geç evlendi ya da geç çocuk sahibi olmak istedi. Hepsi catır catır doğurdu. Kimisi tüp, kimisi normal yolla. Dün kuzenimin oğlu oldu. 40 Yaşında. Onun ablasının 43 yaşında kızı oldu. Şuan 48 Yaşında 2. Yi yapsam mı diye düşünüyor.

oohhh ne iyi etmisler...burdaki butun arkadaslar da catir catir dogurcaklar Allahin izniyle..

Yaslar kahvaltilarrr alllahimm aklim burada, elim iste :)
Kim ne derse desin yasimiz biziz, kac hissediyorsak o :) su an 100 yasindayim yorgunluktan, genelde 18 biti kanli genc yasindayim :))))) yeni yilda genclesecegim, yogunlugum biraz azalacak.

Kahvalti da nasil bir seydir, nedir acaba :)
cok severimmmmmmmm sadece hafta sonlari yiyebiliyorum, bu aralar o da yok! neyse... Disaridaki isleri bititrp ofise geldim kahvaltim asagidaki sekil... Ama insanin nefis calisma arkadaslari olmaliiii kahvalti niyetine gulen yuzleriyle yetinmeyip "masaniza bşr seyler biraktik" diyen :)
gulen yuzler bir suru olsun benden de size gelsin :))) her firsati degerlendirip gulmeli..
Kahkaniz bollll olsun, kocaman opuyorum hepinizi... Hamileleri gobekten :)))

Kullanamıyorum ki. Her gittiğim doktor veriyor, ben de geri veriyorum.

benim calisma arkadaslarim odunmus meger simdi anliyorum...

Pembe umut tan guzel haberler gelşyor mu? Hamilelerimiz iy mi? Tedavi hazirliklari yolunda mi? Test gunu heyecani dorukta olanlar umutlu mu? Okuayamayacagim kadar cok sayfa birikmis... Guncel bilgileri benimle de paylasin, ozelden ya da alintiyla geldikce okurum 40 asistani guncellemeleri icin sifreyi isteyene versem :) oradan sirf bu takvimler yayinlandigşndan profilindeki mesajlarda kolayca bulunuyor.
Aklimdasiniz.... Kalbimdesinizzz

bu gün yaştan konu açıldı madem bende sizlerle bişey paylaşmak istiyorum. Ameliyat sonrası karnım en az 7 aylık gibi şişmişti, aynada şöyle bir kendime baktım,
benim calisma arkadaslarim odunmus meger simdi anliyorum...
Al benden de o kadar benim kahvaltı hazılamamı bekleyen tiplerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…