- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.461
genc hissediyorsun cunku gencsin canim. 40 yas bence hicte gec degil bebek sahibi olmak icin. erken yasta anne olmak pek mi iyi sanki. ben bunu kizim dunyaya gelince anladim. Allahim ne kadar cahilmisim ne kadar hata yapmisim. uzuluyorum dusundukce.
benim genc esim var. burda hic biryerde yadirganmadi Turkiyede olsam dusunemiyorum bile. biz dusukten sonra tahliler yapildi. iste folikul sayimi hormon degerleri vs. masaya oturduk uzman doktorla. bana tek tek butun sonuclari acikladi. bi 3 ay muddet verdi olmazsa yine gelin bi konusalim dedi. en son dedigide biliyorum esiniz cok genc ama sizden ozur dileyerek soyluyorum yumurtalarinizda sizinle ayni yasit bu yuzden zor olabilir dedi. yukarda bi arkadas test yaptirmis ama doktoru detay vermemis. napcak simdi kendi mi arastirip bulcak. hayret bisi.
valla kim ne derse desin bende gencim. kiligimla kiyafetimle gorunumumle ruhumla herseyimle gencim. iste o kadar
Benim eşim de genç. Belki ben çok düşünmediğim için farketmedim insanların tavırlarını ama henüz yüzümüze kabalık eden kimse çıkmadı. Hoş başka konularda yeterince kaba insanlar. Bu konuda olmayıversinler. Di mi ama?
Ben sordum Acmilacigim bugün aradım. Tamam dediler eve form gonderecekler. 200 eur o istiyorlar.benim öğrenmek veya bilmek istediğim bunlar farklı ne uyguluyor lar.veya nasıl bir yol çiziyorlar.Canim yarin be o merkezde saat 12.30 randevum var troid icin senin icin sorup telefon alip sana yarin yazarim bence orasi iyi canim hem koca merkez birtane doktor degil bir cok doktoru var sen sadece fazla panik yapma kimsenin lafinada aglayip üzme kendini ve bebisini yaaa varya seni bu halinde üzüyolarya pesss yaaa elime terligi alicam da sabir yaa neyse fistik odaklan bebegine ben sana yarin yazarim
Benim eşim de genç. Belki ben çok düşünmediğim için farketmedim insanların tavırlarını ama henüz yüzümüze kabalık eden kimse çıkmadı. Hoş başka konularda yeterince kaba insanlar. Bu konuda olmayıversinler. Di mi ama?
Aynen,Katılıyorum canım.
genc hissediyorsun cunku gencsin canim. 40 yas bence hicte gec degil bebek sahibi olmak icin. erken yasta anne olmak pek mi iyi sanki. ben bunu kizim dunyaya gelince anladim. Allahim ne kadar cahilmisim ne kadar hata yapmisim. uzuluyorum dusundukce.
benim genc esim var. burda hic biryerde yadirganmadi Turkiyede olsam dusunemiyorum bile. biz dusukten sonra tahliler yapildi. iste folikul sayimi hormon degerleri vs. masaya oturduk uzman doktorla. bana tek tek butun sonuclari acikladi. bi 3 ay muddet verdi olmazsa yine gelin bi konusalim dedi. en son dedigide biliyorum esiniz cok genc ama sizden ozur dileyerek soyluyorum yumurtalarinizda sizinle ayni yasit bu yuzden zor olabilir dedi. yukarda bi arkadas test yaptirmis ama doktoru detay vermemis. napcak simdi kendi mi arastirip bulcak. hayret bisi.
valla kim ne derse desin bende gencim. kiligimla kiyafetimle gorunumumle ruhumla herseyimle gencim. iste o kadar
Bazı insanlarda,beni eşimin kızı sanıyorlar,bazen bende buna üzülüyorum.
ayyy kabus gibi laflar yaaa, nolmuş yani 40 ve üzeri isek. Annelik duygusunun yaşı mı var Allah aşkınaevet ne yazıkki burada 50 yaş ve üstü herkez hayatı bitmiş ne yaşarsa kar ve yaşlı kriterinde görülüyor(
benim kendi doktorum 35 yaşındayken bu yaştan sonra çocuğu ne yapacaksın rezervin bitmiş, yaşın kaç olmuş çok bişey bekleme demişti..
kimm ne derse desinn hiçkimse umrumda değil hiçbir konuda canım.. ben kendi bildiğimi uygularım bebeğim için sonuna kadar mücadeleye devam..
Doktorun doğum kontrol hapı vermedi mi? bende aynı durumdaydım bir ay hap kullanmıştım, temizlenmişti. Bence adet olmadan doktora git, adetliyken de git. Madem ocakta başlayacaksın aralık ayını verimli kullan.Kasım ayında tek folikül gelişmiş, o da çatlayamayıp kiste dönüşmüştü. Bu ay nasip diyorum. Adetim yine gecikti 4 gün. Üzüntüden farketmemişim. Umarım kist gitmiştir. Bir de onun için operasyon olmasın şimdi. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için...
Haklısın,seviniyorum,eşim bazen tepkili olabiliyor,erkek ya.bende ilk evliligimde yasadim bunu. niye uzuluyorsun benim cok hosuma giderdi. iltifat gibi gelirdi bana. tersi olmasindan daha iyi..
ben bu zamana kadar yaşımı hiç sorun etmedim ve kendimi hiç yaşlı hissetmedim hissetmiyorumda ama son tedavimde doktoruma bende pko var dediğimde kırkından sonra ne pko su yaaaa diyişi vardı yüzüme tokat gibi çarpmıştı ne demek istiyorsunuz siz dedim 40 yaşından sonra pko iyileşiyormu diye bilmezliğe vurdum yooook dedi yani kırk yaşından sonra pko nun bir önemi olmaz çünkü yumurtlama azalır ya dedi o yüzden öyle dedim sonra tedavinin sonunda söylediklerine pişman oldu hele bi de tedavim e2 değeri yüzünden az daha iptal olma aşamasına gelince panikledi ama ben size demiştim deyince hiç bişey demedi
sonuç negatif oluncada herşey iyiken niye negatif oldu dedim 40 yaşındasın ne bekliyorsunki deyince bir anda kendimi o kadar yaşlı hissettim banamı diyor bu dedim ben o ana kadar 40 yaşın bu kadar geç olduğunu hiç düşünmemiştim geçte değil zaten geç evlendim ve benim yaşımda olupta daha evlenmemiş bir çok insan var onların anne olma hayalleri yokmu ayrıca 20 li yaşlardaki insanların şansı yüksekse tüp bebekte asıl neden bu yaşta normal yolla değilde tüp bebek tedavisi oluyolar diye onların durumuna şaşırmak ve onu araştırmak gerek 40 yaşında bir insanın tüp bebek istemesi kadar doğal hiç bişey yok bence ve imkansız denen hiç bir şeyde yok
Bu yaş mevzu Türk erkek doktorlarına has birşey herhalde. Ilk görüştüğüm doktor yaşım 37 diyince, ooo rezerviniz hızla düşüşe geçiyor dedi. Yumurta kaitesi de kötü olacakmış artık bu yastan itibaren. Direk bıraktım o doktoru. Benim birçok arkadaşım geç evlendi ya da geç çocuk sahibi olmak istedi. Hepsi catır catır doğurdu. Kimisi tüp, kimisi normal yolla. Dün kuzenimin oğlu oldu. 40 Yaşında. Onun ablasının 43 yaşında kızı oldu. Şuan 48 Yaşında 2. Yi yapsam mı diye düşünüyor.
sende bendensin yani..citirci seniiiiiii
Bazı insanlarda,beni eşimin kızı sanıyorlar,bazen bende buna üzülüyorum.
Hüviyeti genç ama ruhu benden daha yaşlı çıktı yaw
ayyy kabus gibi laflar yaaa, nolmuş yani 40 ve üzeri isek. Annelik duygusunun yaşı mı var Allah aşkına
Doktorun doğum kontrol hapı vermedi mi? bende aynı durumdaydım bir ay hap kullanmıştım, temizlenmişti. Bence adet olmadan doktora git, adetliyken de git. Madem ocakta başlayacaksın aralık ayını verimli kullan.
Yaslar kahvaltilarrr alllahimm aklim burada, elim iste :)
Kim ne derse desin yasimiz biziz, kac hissediyorsak o :) su an 100 yasindayim yorgunluktan, genelde 18 biti kanli genc yasindayim :))))) yeni yilda genclesecegim, yogunlugum biraz azalacak.
Kahvalti da nasil bir seydir, nedir acaba :)
cok severimmmmmmmm sadece hafta sonlari yiyebiliyorum, bu aralar o da yok! neyse... Disaridaki isleri bititrp ofise geldim kahvaltim asagidaki sekil... Ama insanin nefis calisma arkadaslari olmaliiii kahvalti niyetine gulen yuzleriyle yetinmeyip "masaniza bşr seyler biraktik" diyen :)
gulen yuzler bir suru olsun benden de size gelsin :))) her firsati degerlendirip gulmeli..
Kahkaniz bollll olsun, kocaman opuyorum hepinizi... Hamileleri gobekten :)))
Eki Görüntüle 1338299
bosver biz onlardan herzaman genc olalim genc kalalim :)
Al benden de o kadarbenim calisma arkadaslarim odunmus meger simdi anliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?