Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Peki merak ettiğim benim 3. Gün embiryosu. Çıkarmı acaba. Birde 9. Gün negatif olursa sonra pozitifse dönme ihtimali olurmu acaba?
Dr.un yanılmıyorsam Güvenç By.di diğil mi? Yazın Güvenç by.e 9.günde çıkar mı diye sormuştum. Tecrübe ile sabit 9. günde kanda çıkıyor, pozitif ise 0,10 üzeri bir değer oluyormuş. Ayrıca hamilelikle ilgili hormon anında kana yansıyormuş. 9. 10. günde çıkmayan sonraları da çıkmaz diye düşünüyorum.

0.10 mu yoksa 10 üstümü canım anlıyamadım

yorumum çıkmadı :) halbukim o kadar da yazmıştım. Burdan yazayım bari
SelcanKerem'in paylaştığı konuda kısaca şartlarımız aynı değil, onlar kendilerine daha elit bakabiliyor, baktırabiliyor.

canım çok soru soruyorum ama bu her ayki sadece yumurta toplama + dondurma ücreti özel değilse nekadar..
baştan şukadar aya şukadar para diyemi anlaştınız.. doktorun ve hastanen neresiydi..

arkadaşlar merhaba. Bugün transferin 8.günü . Tahlil baktırsam olurmu?normali 15. Gün.çıkarmı acaba?

canım değer 8. günün bitiminden itibaren yükselişe geçiyor.. 11. güne kadar beklersen daha iyi olmazmıydı.. 11. günde iyice anlardın..

canım çok soru soruyorum ama bu her ayki sadece yumurta toplama + dondurma ücreti özel değilse nekadar..
baştan şukadar aya şukadar para diyemi anlaştınız.. doktorun ve hastanen neresiydi..
hemen cevap vereyim sana : merkezim Anadolu Sağlık Merkezi, Doktorum da Prof.Aydın Arıcı, genel tüp bebek fiyatı 4.500 tl.
3 aşamada alıyorlar. İlk muayenelerden birinde 1.500, OPU'da 1.500, en son rakamda transferde.
Bizde şuana kadar transfer olmadı, dolayısıyla son 1.500 tl. verilmedi, ancak yumurtamı dondurmak için 950 tl verdik.
Tekrar yumurta geliştirmek için ise baştan başlamış gibi tüm ücreti ödeyeceğim. Ama bu sefer dordurma işlemim olmayacak.

canım sizde sorun tam olarak bellimi.. alternatif tıpımı soruyorsun.. birçok şeyi zaman zaman çoğumuz denedik ama bunlar kür olmakla kaldı..

sağol canım oldukça uygunmuş... inşallah bolcana kaliteli yumurtaların olur hayatım..
benim ne embriyo nede yumurta hiç donmuşum olmadı.. hep tek seferlik tedavilerde o anda ne oluyorsa oluyor:))

Peki kabızlık için ne arkadasim

sağol canım oldukça uygunmuş... inşallah bolcana kaliteli yumurtaların olur hayatım..
benim ne embriyo nede yumurta hiç donmuşum olmadı.. hep tek seferlik tedavilerde o anda ne oluyorsa oluyor:))
peki yeterli adette yumurta elde edildi mi senden, niye soruyorum zaten yeteri miktarda varsa biriktirmeye gerek duyulmamış demekki. Bendeki durum biraz farklı, 6 folikül gelişti ama 1 tanesi sağlıklı oldu, buda tedavi şansını düşüren bir unsur ve tekrar yumurta toplanmasına ben karar verdim, miyom ameliyatı sonrası nasıl olsa yumurtalıklar rahime bağlı çalışmıyor, Zanorktaki gibi bu ay rezervlerime baktırıcam yeterli folikül varsa rahim iyileşme sürecinde bir kez daha OPU olacağım.

0.10 üstü olması gerekiyormuş.

Gebelik testlerinde normal şartlarda bile 5 üstü isteniyor. Ulun Bey, 0,12 ile ilaçlarımı bıraktırdı bana. Çünkü aldığımız besinler ya da ilaçlar da bazen bhcg yükselmesine neden oluyor. O yüzden 5 in altı gebe kabul edilmiyor.

canım benim çok karışık her tedavi ayrı bi serüven.. genelde yumurta oluyor bazen iyi kalite gelişiyor bazen kötü kalite gelişiyor..
bazen döllendi bazen tedavi iptali oldu... ama özet olarak 3 tane yumurta hep oluyor.. bizdede ileri derece erkek infertilitesi var ama sperm çıkışı olduğu için hep o anda döllenme yapılıyor..
bende doktor protokolü çok önemli oluyor.. doktorun biri iyi takip etmez hatalı protokol yaparsa döllenme olmuyor yada olanlar işe yaramıyor.. 4. veya 5. güne gitmem şart canım.. bunlar tutunabiliyor bende..

Peki kabızlık için ne arkadasim

Kilo verme için olan tarifi kullanabilirsin. Ben genellikle bir bardak ılık suya bal karıştırıyorum. Ya da zeytinyağlı ıspanak pişiriyorum. Soğan kavurup üzerine doğranmış ıspanak ve tuz ekleyip kapalı tencerede, kısık ateşte pişmeye bırakıyorum. Bol su, yemekten önce çorba da işe yarıyor...

Canım benim, yumurtalıklarının çalışması, verimli olması çok güzel. Bu serüveni inşallah hayırlısıyla bebişle bitirirsin. Kızlar ne olursa olsun annelik için verdiğimiz emeğe değer, onların mis kokuları için az bile emek sarfediyoruz. Şunu unutmayın Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği dertler vermez :) Bu bana acayip moral veren bir inanış ve sonuna kadar da inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…