Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yok canım 7 yaşında tüpütüpüm var. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah, önce hepinize dua ediyorum her gün, sabah akşam, Allah biliyor...

Allah bagislasin ikincide olur insallah. benim var cok sukur. Rabbimden dilegim once burda henuz anne olmamis arkadaslara versin sonra bana. oncelik onlarin.

Arkadaşlar,bişi sormuştum sanırım gözden kaçtı.
Arkaşlar,rahim filmi çektirmiştim,filmi çekende Dr,da GÖRDÜ sağ tüpün üst kısmında Üçgen şeklinde oluşmuş olan yapışıklık var,bende fark ettim,Dr,mutlaka açmamız gerek dedi,sizce olmam gerekiyormuş?tutunmaya engel olurmu?benim sağ yumurtam alınmıştı zaten.

Allah bagislasin ikincide olur insallah. benim var cok sukur. Rabbimden dilegim once burda henuz anne olmamis arkadaslara versin sonra bana. oncelik onlarin.
Aynı duaları ediyoruz canım. Evlatsızlığın ne demek olduğunu bizler biliriz, anne olmanın tadını da biliyoruz. Her gün burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum, benim gibi onlar da mutsuzlukla, kırık kalplerle ilerlediler, sabahlara kadar ağlamalar, bebek gördüklerine bakmamaya çalışmalar, hamile gördüğünde imrenmeler, gıpta etmeler,her tedavide bir sevindiler, bir üzüldüler, hep aynı durumları yaşadık burda... Önce Allahım güzel kardeşlerime versin, sonra bize de nasip etsin inşallah...

Ben de istiyorum.. Hem ben yakınım gelebilirim :) en Sevdiğim öğün kahvaltı.. Sevdiklerimle ve uzun uzun olunca harika..

Burada bütün doktorlar, her durumda
'' Anne adayının yaşı var tabii''
Cümlesini kurmasalar olmuyor..
Sıkıntı erkekte bile olsa, aynı cümle.. (
Hayattan soğutur bunlar adamı ..

ne guzel dile getirmissin arkadasim gonlune saglik.

Sana tavsiyem o filmi en az iki uzman doktora daha göster. Tutunmada tüpler tamamen tıkalı olsa bile sorun teşkil etmez.

valla kuzum simdi ben ne desem yalan olurda bana burda soylenen eger ki tupbebek tedavisine baslanirsa tuplerle bizim bi isimiz yok sadece rahime bakilcak denmisti. sana ancak bunu soyleyebilirim ben.

Sana tavsiyem o filmi en az iki uzman doktora daha göster. Tutunmada tüpler tamamen tıkalı olsa bile sorun teşkil etmez.
Birkaç kez ameliyat geçirdim,film de ilk defa çekilmedi,tüpler açık sorun yok,başka Dr,da gidemem ki şuanda,yurt dışındayım çünkü,ben karar veremedim,7.tedavim olacak bu.

Ohh yarasın kan olsun, can olsun. :) Ben de gidip birşeyler yiyeyim bari, canım çekti:)

Senin daha iyi beslenmen lazım, ye Güzelce kan olsun, can olsun:) canlar olsun :))

Bu arada konuyla ilgili bişey paylaşayım.
Ben iştahlı bir kocayla Evlenip, üstüne de sigarayı bırakınca 10 kilo aldım. Tüp müp derken diyet yapmayı uygun görmedim ama taktım kafaya, neden; çünkü kıyafetlerimi giyemiyorum :))
Facebook da dolaşan bir diyetisyen sayfası vardı, yazdım onlara durumumu. Yaş 40, 6 ayda alınan kilo 10, tüp bebek falan filan.. Ne yapayım ben dedim.. Telefonumu istediler. Verdim.. Diyetisyenin kendisi aradı beni :) şaşırdım..
Bana önerdiği şey,'' şimdi kilo vermeye çalışmayın, kilonuzu korumaya, daha fazla almamaya çalışın. Gebe kaldığınızda arayın bizi, size bir program çıkaralım ; hem siz gereksiz kilo almayın, hem bebeğinizin Gelişimi iyi olsun hem doğumdan sonra sütünüz fazla ve kaliteli olsun.. ''
Çok Hoşuma gitti ve kaygılarımdan kurtuldum.. Sanırım kilo takıntım var da kardeşim benim de genel bir kilo artışım olmuyor ki, Göbek büyüyor ben napimm.. :)

Bir de söyle birşey dedi; ''aslında diyet Programını en rahat uyguladığımız dönem gebelik dönemi, çünkü zateb normalden fazla yemek gerekiyor. Mesela ben size diyeceğim ki, hamur işi değil de et daha fazla tüketin gibi''

Harikasın ya ne güzel bilgiler paylaşıyorsun.. Seviyorum seni görmesem de bilmesem de.. :) teşekkürler

Son düzenleme:
ensu canım Bahçeçide rezervi az olanlar için havuz yaptığı için arada opu olmak zordunda kalıyo ve 3200 tl opu parası alıyor ve dondurma yapıyor ona para almıyor .
ilk Opudada bütün paranı almış oluyor 5400 mü neydi .5400+ 3200 tl (2. opu parası )
yani 8600 tl yi almış oluyor.Ben yine opu olcam bu ay 3200 alıcaklar yanı

Bu dönem ilgimi çeken ne oldu bahçecide opu öncesi yapıla e2 ve p4 testlerine para almadılar
normalde onlarıda ayrı ödüyoduk ortalama yalan olmasın 160-170 tl kadar

sağoll canımmm biraz stresli ama onun dışında iyiyim.. önümüzdeki iki haftayı atlatsam ondan sonra kafam rahat.
sen nasılsın hayatım, buz bebişlerin için transferin nezaman olacaktı bu aymı..

Canım ne istiyorsan en iyisi olsun, çok temiz kalplisin.. 2 haftaya ne var bilmem ama her ne ise Allah işini kolaylaştırsın..
Evet canım bu adetimle gideceğim, dondurulmuş transferim olacak Allah nasip ederse.. Hayırlısı..
Bugün biraz gerginim, iş yerimde ekibim değişmiş
Inşallah böylesi hayırlıdır.. Bu dönemde biraz zor olursa diye endişeliyim.. Dua edin kızlar böylesi iyi ki olmuş diyeyim.. Aslında iyi olur da bakalım.. Hayırlısı ..

Ben de aynı şeyleri yaşadım. Her yeni doktorun karşısına çıkarken özür dilemek istiyordum. "Özür dilerim bu yaş da çocuk sahibi olmak istediğim için", "özür dilerim geç yaş da evlendiğim için", "özür dilerim karşınıza geldiğim için" diyerek oturduğum sandalyede giderek küçülüyordum. Tüm bunları söylerken kalbim ağrıyordu. Hiç yaş sıkıntım yoktu artık yaş konsuunda süper komplkesli bir insan oldum. Ne yaparsam yapayım geçmiyor bu duygum:)

Evet, bir tanecik donduruldu. Bir aksilik olmazsa Ocak' ta alayım diyorum, üşümesin daha fazla.

Ben bu adetimde gidiyorum sanırım Ocak ayının ilk haftası transfer olabilir..
Donmuş transfer Kardeşliği :))

Allah kolaylaştırsın işinizi, hayırlı sağlıklı evlat sana da hepimize de versin inşallah.. Ve merhametli insanlar olacak olsun inşallah evlatlarımız. Ben bunun için çok dua ediyorum, Allah'ım kabul eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…