Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben 33 yaşındaydım,tedaviden olumsuz sonuç Alınca Dr,donör önermişti bana,nasıl üzüldüğümü izah bile edemiyorum,olumsuz cümlelere kulaklarımı istem dışı kapatıyorum artık.
kapat kulaklarını gitsin. Geleceğe bu kadar hakim olma ihtimalleri yok. Olmaz diyenlere içim çığlık çığlığa mucize diye bir şey var armut demek istiyor.. Ama diyemiyorum:) sabır bize yardım edecek...
Off bugün çok dertliyim... Dün doktora gittim Ortada ne folikül var ne izi....Ama inadım devam ediyor:)

Özel bişeyler yapıyormusun, bal çörekotu gibi mesela?

Canım yaaa bende yavrularımızın merhamet sahibi olması için dua ediyorum hep. En önemlisi benim için vicdan sahibi, merhametli bireyler olmasında, gerisi kendiliğinden geliyor zaten...

Reactions: Eua

transfer ücretini düşüyorlar.. 3200 oldukça normal bi rakam canım.. zaten bunun altında iyi bi hastanede havuz sistemi bulmak imkansız canım.. benim psikolojim ne yazıkki havuza uygun değil okadar sinirlerim yıpranmışki geçmiş dönemlerde çok beklemişliklerim olduya artık git gel havuz yaptır psikolojisine sahip değilim kendimde o gücü görmüyorum.. ama yaptırmayı çok isterdim aslında, çok güzel bi yöntem canım..
yinede bellide olmaz bi bakmışsın gelecekte havuza geçmişim:)

sağol canımm... işyerinde yoğun ve ekipli ortam olunca bu tedavileri sürdürmek çok geriyor çok çektim bilirim..
inşallah daha huzurlu olur bu ekip cnm sende güzelce tedavilerini sürdürürsün..

ensu canım sen hep taze embiryomu aldın tedavilerinde .Mesela memorial de nasıl sistem ??

canım memorialın sistemi 5. güne götürmeye çalışmak.. 2.3. gün transferi pek yapmıyorlar..
genelde 4. yada 5. gün transferi yapılıyor.. bendede orada 4. gün transferi yapılmıştı..
ben kendimdede denedim 2. 3. gün transferlerinden bana hiçbirşey çıkmıyor canım mutlaka en az 4. gün olmalı..
oradada havuz sistemi uygulatıp dondurup bekleten arkadaşlar var ama ben baştan istemediğimi belirttiğim için uygulamadılar..

Süpermiş sevdim ben bu işi..

canım tutunmada tüplerdeki yapışıklık çok büyük rol oynuyor.. mutlaka başka doktorlarada göster gerçi her kafadanda ayrı ses çıkıyor bu durumlarda... doktorun doğru bir yöntem söylemiş bence..
bende yapışıklık varmış laparaskopi + histereskopi oldum ve ilk kez bu tedavimde tutunma oluşmuştu...

Contente

canim dun kontrolun vardi nasil gecti?

Selam canim, TEE yapildi korktugum gibi degildi iyi gecti uyudum uyandim.Baska doktor yaptigi icin sonucu söylemedi. Kendi doktorumun sonuca bakip degerlendirmesi icin randevu aldim. En yakin tarih 22 Ocak malesef daha yakin yoktu, kontrol gününe kadar beklemeye devam.

Şu anda önereceğiniz her şeyi yiyip içebilecek durumdayım:)
bana sorarsan benim en fayda gördüğüm bal+çörekotu, ben tarçın koymadım ama bu ikiliyi sabah ve akşam bir tatlı kaşığı tükettim, hala da devam ediyorum. en azından bağışıklığımı güçlendiriyorum. yumurta sayımı da arttırdığını söyleyebilirim.

Çok teşekkür ederim. Ben de deneyeceğim:)

kızlar daha önce yazdığım bir mesajda BİLATERAL TUBAL OSTIUMLAR İZLENDİ cümlesini sormuştum, histereskopi sonrası raporumda yazıyordu. Çok şükür nihayet ne demek olduğunu buldum. Her iki tüp girişlerinin görüldüğü anlamına geliyormuş. Sizlerin de bilmesini istedim, her bilgi bizim için değerli

BU ARADA SEVİNCİMDEN HAVALARA ZIPLAMAK ÜZEREYİM

Allahim yardimciniz olsun hem senin hem de Asya bebegimizin. Sag salim kucagina alirsin insallah. cok heyecanli yaaa...kuzum ozel olmuycaksa neden
sezeryan??

İlk Doğumum 8 aylik oldu. Erken geldi ilk kiz. Malum tüp bebek oluncan dr. Riske atmadi... Mecburen sezeryan oldum.... İkincide o yüzden sezeryasn . normal dogum yapmak istemedi Dr. ..

Amiiiiiiin....heyecanliyim .. Bu heyecalni Allahim isteyenlere de yasatsin inşallah...
Valla ben salça ekmekle büyüdüm.. Çemen de favorimdir... Kiz dogsun da.. Geliriz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…