- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.541
kapat kulaklarını gitsin. Geleceğe bu kadar hakim olma ihtimalleri yok. Olmaz diyenlere içim çığlık çığlığa mucize diye bir şey var armut demek istiyor.. Ama diyemiyorum:) sabır bize yardım edecek...Ben 33 yaşındaydım,tedaviden olumsuz sonuç Alınca Dr,donör önermişti bana,nasıl üzüldüğümü izah bile edemiyorum,olumsuz cümlelere kulaklarımı istem dışı kapatıyorum artık.
Zanorku sevmeyen yoktur bu forumda, o bizim nadidemiz :)Harikasın ya ne güzel bilgiler paylaşıyorsun.. Seviyorum seni görmesem de bilmesem de.. :) teşekkürler
Özel bişeyler yapıyormusun, bal çörekotu gibi mesela?kapat kulaklarını gitsin. Geleceğe bu kadar hakim olma ihtimalleri yok. Olmaz diyenlere içim çığlık çığlığa mucize diye bir şey var armut demek istiyor.. Ama diyemiyorum:) sabır bize yardım edecek...
Off bugün çok dertliyim... Dün doktora gittim Ortada ne folikül var ne izi....Ama inadım devam ediyor:)
Canım yaaa bende yavrularımızın merhamet sahibi olması için dua ediyorum hep. En önemlisi benim için vicdan sahibi, merhametli bireyler olmasında, gerisi kendiliğinden geliyor zaten...Allah kolaylaştırsın işinizi, hayırlı sağlıklı evlat sana da hepimize de versin inşallah.. Ve merhametli insanlar olacak olsun inşallah evlatlarımız. Ben bunun için çok dua ediyorum, Allah'ım kabul eder inşallah..
ensu canım Bahçeçide rezervi az olanlar için havuz yaptığı için arada opu olmak zordunda kalıyo ve 3200 tl opu parası alıyor ve dondurma yapıyor ona para almıyor .
ilk Opudada bütün paranı almış oluyor 5400 mü neydi .5400+ 3200 tl (2. opu parası )
yani 8600 tl yi almış oluyor.Ben yine opu olcam bu ay 3200 alıcaklar yanı
Bu dönem ilgimi çeken ne oldu bahçecide opu öncesi yapıla e2 ve p4 testlerine para almadılar
normalde onlarıda ayrı ödüyoduk ortalama yalan olmasın 160-170 tl kadar
Canım ne istiyorsan en iyisi olsun, çok temiz kalplisin.. 2 haftaya ne var bilmem ama her ne ise Allah işini kolaylaştırsın..
Evet canım bu adetimle gideceğim, dondurulmuş transferim olacak Allah nasip ederse.. Hayırlısı..
Bugün biraz gerginim, iş yerimde ekibim değişmiş
Inşallah böylesi hayırlıdır.. Bu dönemde biraz zor olursa diye endişeliyim.. Dua edin kızlar böylesi iyi ki olmuş diyeyim.. Aslında iyi olur da bakalım.. Hayırlısı ..
ensu canım sen hep taze embiryomu aldın tedavilerinde .Mesela memorial de nasıl sistem ??
Süpermiş sevdim ben bu işi..Senin daha iyi beslenmen lazım, ye Güzelce kan olsun, can olsun:) canlar olsun :))
Bu arada konuyla ilgili bişey paylaşayım.
Ben iştahlı bir kocayla Evlenip, üstüne de sigarayı bırakınca 10 kilo aldım. Tüp müp derken diyet yapmayı uygun görmedim ama taktım kafaya, neden; çünkü kıyafetlerimi giyemiyorum :))
Facebook da dolaşan bir diyetisyen sayfası vardı, yazdım onlara durumumu. Yaş 40, 6 ayda alınan kilo 10, tüp bebek falan filan.. Ne yapayım ben dedim.. Telefonumu istediler. Verdim.. Diyetisyenin kendisi aradı beni :) şaşırdım..
Bana önerdiği şey,'' şimdi kilo vermeye çalışmayın, kilonuzu korumaya, daha fazla almamaya çalışın. Gebe kaldığınızda arayın bizi, size bir program çıkaralım ; hem siz gereksiz kilo almayın, hem bebeğinizin Gelişimi iyi olsun hem doğumdan sonra sütünüz fazla ve kaliteli olsun.. ''
Çok Hoşuma gitti ve kaygılarımdan kurtuldum.. Sanırım kilo takıntım var da kardeşim benim de genel bir kilo artışım olmuyor ki, Göbek büyüyor ben napimm.. :)
Bir de söyle birşey dedi; ''aslında diyet Programını en rahat uyguladığımız dönem gebelik dönemi, çünkü zateb normalden fazla yemek gerekiyor. Mesela ben size diyeceğim ki, hamur işi değil de et daha fazla tüketin gibi''
Arkadaşlar,bişi sormuştum sanırım gözden kaçtı.
Arkaşlar,rahim filmi çektirmiştim,filmi çekende Dr,da GÖRDÜ sağ tüpün üst kısmında Üçgen şeklinde oluşmuş olan yapışıklık var,bende fark ettim,Dr,mutlaka açmamız gerek dedi,sizce olmam gerekiyormuş?tutunmaya engel olurmu?benim sağ yumurtam alınmıştı zaten.
Özel bişeyler yapıyormusun, bal çörekotu gibi mesela
yok yapmadım.. sadece hayıt içtim:) var mı önerinizx
bana sorarsan benim en fayda gördüğüm bal+çörekotu, ben tarçın koymadım ama bu ikiliyi sabah ve akşam bir tatlı kaşığı tükettim, hala da devam ediyorum. en azından bağışıklığımı güçlendiriyorum. yumurta sayımı da arttırdığını söyleyebilirim.Şu anda önereceğiniz her şeyi yiyip içebilecek durumdayım:)
Çok teşekkür ederim. Ben de deneyeceğim:)bana sorarsan benim en fayda gördüğüm bal+çörekotu, ben tarçın koymadım ama bu ikiliyi sabah ve akşam bir tatlı kaşığı tükettim, hala da devam ediyorum. en azından bağışıklığımı güçlendiriyorum. yumurta sayımı da arttırdığını söyleyebilirim.
BU ARADA SEVİNCİMDEN HAVALARA ZIPLAMAK ÜZEREYİMkızlar daha önce yazdığım bir mesajda BİLATERAL TUBAL OSTIUMLAR İZLENDİ cümlesini sormuştum, histereskopi sonrası raporumda yazıyordu. Çok şükür nihayet ne demek olduğunu buldum. Her iki tüp girişlerinin görüldüğü anlamına geliyormuş. Sizlerin de bilmesini istedim, her bilgi bizim için değerli
Allahim yardimciniz olsun hem senin hem de Asya bebegimizin. Sag salim kucagina alirsin insallah. cok heyecanli yaaa...kuzum ozel olmuycaksa neden
sezeryan??
Eveeeeettttt
Rabbim bir avazda kurtarsın ikinizi de. Sağlıkla kucakla, hayırla büyüt inşallah.
Ağzının tadını da biliyorsun maşallah. Sen doğur, yaza el öpmeye getir, Asya' ya da tattırırız çemeni. Bakalım sevecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?