Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin... Devam et arkadaşım.... Vazgeçme.. Allah dualarını kabul eder eminim ben....

Aaaah ahhhhhh işte bu gerçek insanlık.... Seni çoook iyi anlıyorum... Sadece otistikleri anlamak için gönüllü olarak çalıştım ben... Onlar o kadar özelki.. Ama bilinçsizlik bu gibi çocuklarimizi ya evde kapatıyor yada İnsanlarla karşilaştirmiyor... Sonuç bu. Eğitimde istenmeyen bu çocuklar toplumda da öteki oluyor.....

Ben cevap yazmıştım ama ya gönderemedim ya da düşmedi. Açabiliyorsa açsın. Ya da bağlasın. İçeride sıvı birikmese bile, geri dönüş olduğu için tutunmaya engel. En azından son doktorum öyle açıklama yaptı. Ya da WishDuygu' nun masajını dene. Biraz zaman alır ama hem eğlenceli, hem maliyeti yok.

Burada bütün doktorlar, her durumda
'' Anne adayının yaşı var tabii''
Cümlesini kurmasalar olmuyor..
Sıkıntı erkekte bile olsa, aynı cümle.. (
Hayattan soğutur bunlar adamı ..

Boşverin şu sözleri yaw. Onlar dedi diye yaşlı ya da genç olmuyoruz ki. Yaşama umudumuz kadarız. O da kimseyi bağlamaz. Beğenmeyen küçük oğluna almasın

Sana tavsiyem o filmi en az iki uzman doktora daha göster. Tutunmada tüpler tamamen tıkalı olsa bile sorun teşkil etmez.

Tüp bebek doktorları genelde bunu söylüyor. Son doktorum Demet Hanım tam tersini gösterdi. Rahim ve tüplerde sürekli sıvılar bulunduğunu, tüp kapalıysa akış yolu kapalı olan sıvının geri döndüğünü, aynı zamanda tazyik kazandığını maket üzerinde açıkladı. Geri dönen sıvı da tutunmaya çalışan embriyoyu farklı yerlere taşır dedi. En basiti tutunamama. Kötüsü dış gebelik. O yüzden tüpte sorun varsa mümkünse açmak ya da rahim çıkışından bağlamak gerekir diye anlattı.

Zanork iyi varsın canım, seni seviyoruz
Her zaman güzel bilgiler veriyorsun, moral depoluyorsun, sen bize çok iyi geliyorsun

Diyetisyeni taktir ettim. Severim işine sahip çıkan insanları.
10 kiloyu ben toplam 4 haftada aldım. Sıkma canını. Karın bölgendeki şişkinlik alt kısımdan başlıyorsa üreme sorunları, mesane iltihabı ya da endometriozis gibi nedenlere bağlı oluyor çoğunlukla. Özellikle adet zamanı şişkinlik artıyorsa, progesteronu fazla salgılıyor olman mümkün. Bu gebelik için iyi bir şey. Üst karın bölgende daha fazla şişkinlik varsa sindirim sistemiyle ilgili olması muhtemel. Kalbine ara sıra baktır. Kalp damar hastalıkları da ilk önce üst karından sinyal veriyor. Yine de endişelenme. Muhtemelen, daha önce içtiğin sigaraların bıraktığı zift kabarıp atılmaya çalışılıyordur. Bir kase yoğurt, bir tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre bal ekle. Her öğün, yemekten yarım saat önce ye. 15 gün sonra kendine tekrar bak. Şişlik indiyse iyi gelmiştir. Devam et. Şişlik inmese de yumurtalamaya faydası çok

Endometrioze var bende,yapışıklık tüpün içinde değilmiş.

Tüpün içinde olmasa da eğer sıvı akışını engelleyecek şekildeyse açtır, ya da bağlat. Aslında açılması daha uygun çünkü rahim içinden gelen sıvının, karın boşluğundaki organların dış yüzeyini temizlemek gibi bir etkisi de var. Tek tüpten gelen sıvı yetersi kalacağı için ikisinin de açık olması en doğrusu. Ama ilerleyen durumlarda açmak mümkün olmuyorsa bağlanmalı. Hiç değilse başka yönden zarar vermesin...

Sana <keşke> dedirtecek hiçbirşeyi yapma ...ve erteleme... Şansa bırakma yani....

Kendine haksızlık etme. Kısmet olmayınca ne yapabilirdin ki? Her şeyin bir zamanı var. O zaman gelmeden olmuyor. Elinde olmayan şeyler için boşuna üzmüşsün kendini...

Şu anda önereceğiniz her şeyi yiyip içebilecek durumdayım:)

Sen şimdi bir şey yapma derim. Bioenerjinin faydalarını gör önce. Bazı şeylerin oturması zaman alıyor çünkü. Hala değişim içindesin. Çarkı ters çevirecek bir şey yaşamadığın sürece her an yenileneceksin. O yüzden kendine biraz zaman ver. Doğal beslenmeye, düzenli uyumaya dikkat et şimdilik yeter.

Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alır, bebeğine kavuşmak için çalışmalara bir an önce başlarsın...

Kesinlikle çok haklısın.. Benim doktorum bu konuda beni çok da kırmadı, sağolsun. Hassas ve duyarlıdır kendileri:) bende de pcos var ama öyle birşey demedi sağolsun..
Zaten devletin de 39 Yaşından sonra tüp bebeği karşılamaması ayrı bir konu.. Asıl ihtiyaç o yaştan sonra başlamıyor mu? Bir de 3 çocuk yapın diyorlar.. Sen benim bir çocuğun için destek olmuyorsun ki !!!

Benim ilk filmimin raporunda da vardı aynı ifade, tüpler kapalı diye tercüme etmişti doktor. Bir bakayım ama, belki ben yanlış hatırlıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…