- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.901
Her ay umut ediyoruz halen hayırlısı ,amin arkadaşım rabbim bizimde yüzümüzü güldürsünŞahane olur valla nedense ben halen doğal gebe kalacağım diye çok ümitliyim :))hepimiz kalalım hamile bu yıl Allahım ne olur ya hayırlusıysa nasip et AMİNN
Dün bahsettiğim fuar bu arkadaşlar. 10 gün oradayım, beklerim:) Nişantaşı na yolunuz düşerse.
Gelirsen çok sevinirim:) Kahve benden:)Ahhh evettt inşallahh gelmek istiyorumm :)
Geçmiş olsun kuzuna,kokulu kokulu öp yerimize.@acmila dogum izni 16 hafta burda onun arkasina 5 haftada yillik iznimi almistim. sayili gun su gibi gecti. 3 haftadir calisiyorum. yarinida bi atlatirsam 2 hafta noel tatili sonrasinda da saatlerimi dusurdum 16 saatcik haftada.
babasi bakiyor prensesime. ben giriyorum o cikiyor nobet degistiriyoruz. kocacigim aksamlari calisiyor duovamim kocasi gibi.
kizim cok hasta oldu igneden teyzeleri cok agladi yavrum. sabah 5te uyudu fitil vermek zorunda kaldim. ateslendi biraz. zaten gripti.
hic birsey yiyip icmedi. sabaha karsi minnacik mama icti de sonra uyudu. insallah bugun daha iyi olur.
Aaaa bugün kahvalti senden yani patene usulude ne oluyo yaww aa merak etim simdi ...ben hazir bekliyorum kahvaltim nirdeee daha ise gitcemmm[/QUOTE]Bennnnnn bayılırım taze portakal suyuna ammma aç karnına içersem fena mide ağrısı yapıyor yanına ev yapımı patane usülü açma getirsem olur muu?bu arada memorial dondururken imza vs almadı bizden çözdürme içinde bişi demedi.pgt den ve transferimden sonra bu embriyoyu eksık kromozom u var diye gözlemlediler bazen hücreler o kromozomu yapabiliyormuş dediler sağolsun canım embriyom savaşcı çıktı ve donduruldu herşey telefonda halloldu belki transfere gittiğimde er kişiyi isterler bilemedim
Yaa kıyamam ben kuşuma yaa inşallah toparlar bugün prenses@acmila dogum izni 16 hafta burda onun arkasina 5 haftada yillik iznimi almistim. sayili gun su gibi gecti. 3 haftadir calisiyorum. yarinida bi atlatirsam 2 hafta noel tatili sonrasinda da saatlerimi dusurdum 16 saatcik haftada.
babasi bakiyor prensesime. ben giriyorum o cikiyor nobet degistiriyoruz. kocacigim aksamlari calisiyor duovamim kocasi gibi.
kizim cok hasta oldu igneden teyzeleri cok agladi yavrum. sabah 5te uyudu fitil vermek zorunda kaldim. ateslendi biraz. zaten gripti.
hic birsey yiyip icmedi. sabaha karsi minnacik mama icti de sonra uyudu. insallah bugun daha iyi olur.
Yaa hamarat hatunun hali ekran karsısı bile olsa hamaratsın arkadasım:)Bu kadar olur mu arkadaşım. Beklerken sıkılmayın dedim. Zeytinli milföy var bugün. Az sonra çıkar fırından. Poğaçalar da hazır. Patates salatası yapıyorum bir de. Gerisi aynı. Bal, reçel, peynir çeşitleri...
Bayılırıımmmmm ellerine sağlık..O zaman bende size,
Tiremisu yaptım dolapta soğuyor. Kahvenin yanına iyi gider dedim.
Ise geldim is yerine kuş girmis cikaramiyoruz birde saklamis yavrum yaa dünden beri ac hayvancik
sagol canim eve bi gideyim opucuklere bogucam prensesimi...
Dün çok enteresan bieşey öğrendim. Türkiye de çocuğu olana evlatlık verilmiyormuş. Ne saçma. Anne baba Olmayı kanıtlamış insanlardan daha iyi aile mi bulacaklar. Bir arkadaşım kızına kardeş istiyordu ama birçok denemesine rağmen olmadı bir türlü. Sonunda evlat edinmek istediler. Olmuyormuş.
Dün çok enteresan bieşey öğrendim. Türkiye de çocuğu olana evlatlık verilmiyormuş. Ne saçma. Anne baba Olmayı kanıtlamış insanlardan daha iyi aile mi bulacaklar. Bir arkadaşım kızına kardeş istiyordu ama birçok denemesine rağmen olmadı bir türlü. Sonunda evlat edinmek istediler. Olmuyormuş.
Bir de 3 yıl evlilik şartı var. Yeni evli olukta 5 senedir çocuk yapmaya uğraşıyor olunamaz sanki.evet ben biliyordum. Turkiye=sacmaliklar ulkesi...
tupbebekte oyle eslerden birinin cocugu varsa karsilanmiyormus. yuh yani...
Ise geldim is yerine kuş girmis cikaramiyoruz birde saklamis yavrum yaa dünden beri ac hayvancik
Günaydınlar cümleten.
Anam ne çok yazmışsınız Okumayı bitiremedim.
Bu kadar olur mu arkadaşım. Beklerken sıkılmayın dedim. Zeytinli milföy var bugün. Az sonra çıkar fırından. Poğaçalar da hazır. Patates salatası yapıyorum bir de. Gerisi aynı. Bal, reçel, peynir çeşitleri...
Sanalda olsa yedim,Şekerim Yükseldi ve ben şöyleyim
Lulinda bi ara buraya siteni yazmıştın,baktım çok güzel ürünlerin var,hatta bir kaçtanesini kızımda çok beğendi.Dün bahsettiğim fuar bu arkadaşlar. 10 gün oradayım, beklerim:) Nişantaşı na yolunuz düşerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?