Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şahane olur valla nedense ben halen doğal gebe kalacağım diye çok ümitliyim :))hepimiz kalalım hamile bu yıl Allahım ne olur ya hayırlusıysa nasip et AMİNN
Her ay umut ediyoruz halen hayırlısı ,amin arkadaşım rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün

Geçmiş olsun kuzuna,kokulu kokulu öp yerimize.

Aaaa bugün kahvalti senden yani patene usulude ne oluyo yaww aa merak etim simdi ...ben hazir bekliyorum kahvaltim nirdeee daha ise gitcemmm[/QUOTE]
Klavye azizliği pastane uśülü olacaktı bölee afilli bişi gibi yazmışım ahahahaaaaa

Yaa kıyamam ben kuşuma yaa inşallah toparlar bugün prenses
Yaa hamarat hatunun hali ekran karsısı bile olsa hamaratsın arkadasım:)

O zaman bende size,
Tiremisu yaptım dolapta soğuyor.
Kahvenin yanına iyi gider dedim.
Bayılırıımmmmm ellerine sağlık..

Dün çok enteresan bieşey öğrendim. Türkiye de çocuğu olana evlatlık verilmiyormuş. Ne saçma. Anne baba Olmayı kanıtlamış insanlardan daha iyi aile mi bulacaklar. Bir arkadaşım kızına kardeş istiyordu ama birçok denemesine rağmen olmadı bir türlü. Sonunda evlat edinmek istediler. Olmuyormuş.

evet ben biliyordum. Turkiye=sacmaliklar ulkesi...

tupbebekte oyle eslerden birinin cocugu varsa karsilanmiyormus. yuh yani...

Evet canım hatta evlat edinip sonradan anne olanların ellerinden alınan çocuklar bile var
bu ülke de evlat edinmek çok zor.

Malesef öyle. Bir sürü saçma prosedürleri de var. Uzun zaman da oyalıyorlar. Kaş yapalım derken göz çıkarıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…