- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.921
Teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Yapıyoruz işte birşeyler.Lulinda bi ara buraya siteni yazmıştın,baktım çok güzel ürünlerin var,hatta bir kaçtanesini kızımda çok beğendi.
Kapıyı açıyorsun formdaki herkes kapıdaAma yapamadığım şeyleri yazmıyorum. Olur da bir gün misafirim olursanız tutarsızlık olmasın
Çift vavlı ve diğer başka ürünler,bi ara gelirsem Türkiye'ye sipariş vericem buraya gelmesi biraz külfetli oluyor.Teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Yapıyoruz işte birşeyler.
Size hediyem olsun lafımı olur. Ne zaman isterseniz.Çift vavlı ve diğer başka ürünler,bi ara gelirsem Türkiye'ye sipariş vericem buraya gelmesi biraz külfetli oluyor.
Teşekkür ederim,düşünmen yeterSize hediyem olsun lafımı olur. Ne zaman isterseniz.
Teşekkür ederim,düşünmen yeter
Canım,cuha ve maçayı beraber mi kulanılıyor,herkeslere gunaydin,
allahim ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi.
simcik ben bildiklerimi soyleyeyim size.
maca otu kisirlik icin burda da mucizevi bitki diye tanimlaniyor. ayrica odem atmada da kullaniliyor. hem haplari hemde caylari var.
@acmila cayi mutlaka orda da vardir kuzum. benim arkadasim seneler once odem atmak icin icerdi nerden bileyim dogurganligi tetikledigini.
bu arada maca bitkisi erkekte sperm kalitesini yukseltiyor kadinda dogurganligi artiyor. lipido yukseltiyor aman dikkat hanimlar.
bugdaycimine gelince oda burda bugdaycimi yagi kapsulleri olarak mevcut ayni zamanda da yagi. ben kac sene once almistimda catlak bolgelerime masajla surmustum. meger ben bilincsiz ne isler yapmisim. dogurganlikta ki etkisine gelince bugdaycimi yagi yogun oranda e vitamini iceriyor.
buda embriyonun tutunmasinda buyuk etkenmis. e vitamini eksik kadinlar hamile kalmakta zorlanirmis. bunu icen (kapsullerini) hamile kaliyor burda cogu kisi yani ne hikmetse. cuha cicegini yagini ben kendim ictim canli ornek. o ay hamile kaldim.
bende butun bunlari siraya koydum subattan itibaren cuha cicegi yagiyla basliycam terapiyebu arada ben cuha cicegi yagini esimede icirmistim. sonuc ortada :)
Evet,hepsi özenle hazırlanmış.EvetLulinda mın çantaları çok güzeldir.. İnan ben hala hangisini alacağıma karar veremedim haha :)
Hayırlı olsun îkiz annesi fuar. Çok yorma kendini. Senin sitenin adı ne? Bende bakmak istiyorumDün bahsettiğim fuar bu arkadaşlar. 10 gün oradayım, beklerim:) Nişantaşı na yolunuz düşerse.
Ikiz dedin tam puan aldın:) Şaka biri yana, ikiz mi değil mi yarın belli olacak.Hayırlı olsun îkiz annesi fuar. Çok yorma kendini. Senin sitenin adı ne? Bende bakmak istiyorum
Canım,cuha ve maçayı beraber mi kulanılıyor,
Çok güzel şeyler var fuara gelmek şart oldu detaylı inceliyorum siteyi şimdi :)Ikiz dedin tam puan aldın:) Şaka biri yana, ikiz mi değil mi yarın belli olacak.
Biri www.butiklulinda.sopsy.com
Diğeri www.mionza.sopsy.com
Olsun olsunnn dördüz olsun doğuralım defteri kapatalım :))bilmiyorum ki..ben beraber kullanmiycam. belki fazla olur ikisi birden. 4uz neyin olurda sonra
Avrupa daki kızlara sorum var. Doğumu Almanya, Hollanda ya da AB ülkelerinden birinde yapınca çocuk direk vatandaşlık alabiliyor mu? Yoksa birtek bunu veren Amerika mı biliyor musunuz?
Avrupa daki kızlara sorum var. Doğumu Almanya, Hollanda ya da AB ülkelerinden birinde yapınca çocuk direk vatandaşlık alabiliyor mu? Yoksa birtek bunu veren Amerika mı biliyor musunuz?
Tünaydın kızlar.. Maca bitkisi ;
http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-maca-root-tea.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?