Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bilemiyorumki olabilir arkadasim

Acmilaaaaaaaaa
iyi misin :) bioenerjiler vs. Seni cok caliskan gordum, cokk mutlu oldum. Yeni yil guzel gelsin :)
Bomba gibiyim askim haha tam gaz gidiyorum kocam sopayla kovaliyo banamisin demiyorum duygucum bu yil bizim yilimiz olsun mutluluk hayir gelsin bizi bulsun Mutlulukda bizlerden uzak durmasin cilgin bir yil olsunnn Amin.

Gerçi anlattim bir kaç kisiye.ama aklımda olsun bir daha görürsem iyi veya kötü o şekil yaparım. Şimdi muslugu açıp anlatsammi.Teşekkürler ansiklopedi gibi bayansin zanorkcugum
Evet olur canim muslugu ac gündüz gözüyle deyip rüyani anlat canim sen hiccc moralini bozma tamami

Kizim her eve lazim senden vallahi billahi pek seviyorum seni:)

Tedavi baslamadi henüz 29 Aralık start tarihi.. bana da size de ugur getirsin diye dua ediyorum yeni yilll mucukk

:)))))))))) sen gec kaldin tabii.. Yaslanmadan gelmissin neyse ki :)))
Gecenlerde ben kendimi klonlamaya karar verdim, ilkinin adini da D serisi olsun diye ve ilk clone a ithafen Dolly koyduk. Veririz seriden bşr tane :)
Dolu dolu antraller, citir citir yumurtalar, bolum bolum hucreler e az kalmis :)
Gurbuz gurbuz kucak bebegine 9 ay var :)

Ugurlu ve hayirlisi olsun... Daima dedigim gibi sansin bol, yolun acik olsun...
Gonlune gore ilerlesin. Herkes icin gonuller senlensin.

Yeni yil yenilesin bizi :) bereketlendirsin, uruyelim! bizlerden cok lazim :) hatta her eve!

Guldurdun beni.aserme de yok bende .çok normalim
dediğin gibi bi Ohh diyemedim.ne hissettigimi ben bile bilmiyorum. Eşim diyor hatta sen sevinmemis gibisin.ama içimde bir heyecan bir korku.nedendir bilmiyorum. Normalde rüyamda boynuma ipi geçirseler umursamazdim. Evet dediğin gibi uğraş lazım bana .şu an da ablamdayim. Pervane oldular benim için .evde yanlizdim. Kendimi çok dinliyorum. Burda 3 yegenim var. Ablam kızları beni nasıl rahat ettireceklerini sasiriyorlar sagolsunlar. Bide siz.tesekkurler

Özlem için bir kür bulsam önce kendime yaparım arkadaşım. Bu ara benim de özlemlerim arttı malesef...

Aaa çözerkendemi imz lazımmış yeni bilgi:))))idare etcez şekerim o zaman :)))

Tutkulu insanın tutkulu rüyası olurmuşşşşş

Lazımmış arkadaşım. Arada boşarız falan diye tedbir. Dondururken "o artık ikinizin embriyosu" diye istemişlerdi imzayı. Tabi her zamanki gibi tek gittiğim için eşim noterden yazı alıp faksladı. Ama bu defa gelsin dediler. Gelsin bi zahmet...

noterden yazı demişsin ya aklıma dün gece izlediğim bir kadın bir erkek iki bebek dizisi geldi çocuklarının nüfus cüzdanını çıkarmak için gittikleri nüfus idaresinde baba adına başkasının adı yazılınca başlarına gelen komik olaylar anlatılıyodu çok güldüm adam ısrarla bu çocuğun babası benim diyor memur hayır efendim sistem öyle demiyor diyor çok komiklerdi

günaydın kızlar gününüz aydın ve sevgiyle dolu olsun
Günaydınn şeker:))
Günaydın hanımlar. Taze sıkılmış portakal suyu içmek isteyen var mı?
Bennnnnn bayılırım taze portakal suyuna ammma aç karnına içersem fena mide ağrısı yapıyor yanına ev yapımı patane usülü açma getirsem olur muu?bu arada memorial dondururken imza vs almadı bizden çözdürme içinde bişi demedi.pgt den ve transferimden sonra bu embriyoyu eksık kromozom u var diye gözlemlediler bazen hücreler o kromozomu yapabiliyormuş dediler sağolsun canım embriyom savaşcı çıktı ve donduruldu herşey telefonda halloldu belki transfere gittiğimde er kişiyi isterler bilemedim

herkeslere gunaydin,

allahim ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi.

simcik ben bildiklerimi soyleyeyim size.

maca otu kisirlik icin burda da mucizevi bitki diye tanimlaniyor. ayrica odem atmada da kullaniliyor. hem haplari hemde caylari var.
acmila cayi mutlaka orda da vardir kuzum. benim arkadasim seneler once odem atmak icin icerdi nerden bileyim dogurganligi tetikledigini.
bu arada maca bitkisi erkekte sperm kalitesini yukseltiyor kadinda dogurganligi artiyor. lipido yukseltiyor aman dikkat hanimlar.

bugdaycimine gelince oda burda bugdaycimi yagi kapsulleri olarak mevcut ayni zamanda da yagi. ben kac sene once almistimda catlak bolgelerime masajla surmustum. meger ben bilincsiz ne isler yapmisim. dogurganlikta ki etkisine gelince bugdaycimi yagi yogun oranda e vitamini iceriyor.
buda embriyonun tutunmasinda buyuk etkenmis. e vitamini eksik kadinlar hamile kalmakta zorlanirmis. bunu icen (kapsullerini) hamile kaliyor burda cogu kisi yani ne hikmetse. cuha cicegini yagini ben kendim ictim canli ornek. o ay hamile kaldim.

bende butun bunlari siraya koydum subattan itibaren cuha cicegi yagiyla basliycam terapiye bu arada ben cuha cicegi yagini esimede icirmistim. sonuc ortada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…