- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.861
Bilemiyorumki olabilir arkadasimBelki'cim, ben Arkadaşlarımın hamileliğinden bildiğim kadarıyla; böcek rüyaları kan değerlerinin düşük olmasından kaynaklanıyormuş. Hatta Abi'min eşi 3 ünite kan almıştı 7 aylık hamileyken.. Ama erken hamilelik Döneminde de aynımıdır bilemem..
Bomba gibiyim askim haha tam gaz gidiyorum kocam sopayla kovaliyo banamisin demiyorum duygucum bu yil bizim yilimiz olsun mutluluk hayir gelsin bizi bulsun Mutlulukda bizlerden uzak durmasin cilgin bir yil olsunnn Amin.Acmilaaaaaaaaa
iyi misin :) bioenerjiler vs. Seni cok caliskan gordum, cokk mutlu oldum. Yeni yil guzel gelsin :)
Evet olur canim muslugu ac gündüz gözüyle deyip rüyani anlat canim sen hiccc moralini bozma tamamiGerçi anlattim bir kaç kisiye.ama aklımda olsun bir daha görürsem iyi veya kötü o şekil yaparım. Şimdi muslugu açıp anlatsammi.Teşekkürler ansiklopedi gibi bayansin zanorkcugum
Kizim her eve lazim senden vallahi billahi pek seviyorum seni:)
Tedavi baslamadi henüz 29 Aralık start tarihi.. bana da size de ugur getirsin diye dua ediyorum yeni yilll mucukk
Guldurdun beni.aserme de yok bende .çok normalimAh ahhhh... Kolay degildir tahmin ediyorum ama yedin bitirdin kendini. Ne olacaksa o olacak oysa ki....
Sihirli degnegim olsa tum evhamlarini pufff yok edecegim.
Ruyalarina sirayet etmesin bir daha insallah. Guzel haberleri aldiginda sevinmeye hacetin olsun diliyorum... Seni oyalayacak bir seyler lazim. Miden bulansin, aserip dur, gobegin kocaman olsun, catlamamk icin ugras guzel haberlerle atacagin kahkahalarin seni cekemeyenlerin kulaklarinda cinlasinnnn.
TamammEvet olur canim muslugu ac gündüz gözüyle deyip rüyani anlat canim sen hiccc moralini bozma tamami
Cidden iyi geldiAyy ne tatli yazmisin üstüme aldim bana demisin gibi okudum ohhh iyi geldi
belki37 sanada iyi geldi demi..? Fistik gibiyiz canim harikayiz bizzz
Ayyyy teşekkür ederim sanadaTutkuyla iyi geceler :)
Bu kez gittim, giy cikar merasimi beni bekliyor, biri de (sevgili kisisi) sotada bu anlari bekliyor :)))) kendisini fermuarci basi ilan edyim sotadan ciksin :)))
Kocaman sevgiler tatli ruyalar (ozellikle belki37 ye)
''Çalışma sonucunda D vitamini seviyesi yeterli düzeyde iken hamilelik oranının yüzde 78, düşük olduğunda ise yüzde 37 oranında gerçekleştiği tespit edildi. Ayrıca çalışma en uygun D vitamini düzeyinin 30 ng / olduğunu göstermektedir . Yapılan çalışmalar D vitamini rolünün endometriumun dışında da olabileceğini göstermektedir. Toplanan veriler sadece donör yumurta alıcıları için yapılmakla birlikte tüp bebek hamileliklerinde de D vitaminin önemli bir rol oynayabileceğinin kanıtıdır. Çalışma bütün infertil sorunlarında hastaların D vitamini takviyesi ile doğal doğurganlıklarının artırılabileceği fikrini destekliyor.Canlı doğum oranları D vitamini eksikliği olan hastalarda yüzde 31 iken yeterli düzeyde olanlar arasında yüzde 59'dur. Farklı ırklarda D vitamininin sonuçları farklılık göstermektedir ancak bilim bunun nedenini henüz bulamadı.'' op. Dr. Halit Firat Erden
İnternetten alinti yaptigim bu yazi kayda deger. D vitamini zaten gebelikte cok onemli. Gebe kalmayla etkisi olabilir. "30 mm den buyuk yumurta catladi" diye baslik acmistim bu gun. Dusundum de ben ilk defa d vitamini eksikligi nedeniyle igne vurulmustum. Devit 3. Ve belki de bu yuzden ilk defa catlatma ignesi vurulmadan yumurtam catladi. Kesin olmamakla beraber bu ihtimali de gozardi etmemek lazim. D vitamini gebelik dusunenler ve infertiller icin ogrenilmesi gereken bir deger. Bende ciddi eksiklik cikti. Yine bir sitede okuduguma gore pcos ile alakali oldugu yaziyordu. İki farkli dr a sordum, alakasi olmadigini soyledi. Ama neden devit3 vurulunca yumurta kendiliginden catladi.
D vitamini seviyesi ve gebelik durumunu bilenler yorumarinizi bekliyorum.
Totommm yer gordu hopp buradayim...
Su yeni yil hemen gelsin lutfen gelemedi :)
Sifaacimm canim2220 sizi ozluyorum bir kur var mi? :)
Dolu dolu paylasimlariniza bayiliyorum ama okumaya vaktim yok ya ayiliyorum!
Bir suru sey gordum maca kizi! :) ile ilgili odeme iyi geliyorsa en kotu selulitlere iyi gelir alalim gitsin. :)
Ben herkesi hamile yaptim gecen mesajda :)))) artik siraya gşreriz :) bu alet kelimeleri duzeltiyor sinir ediyor beni.
Neyse reel mevcut hamilelere gelelim @Lulinda canim fuar tamam mi dr farkli bir bilgi verdi mi bilmiyorum takip edemedim. 24-25 Aralik musait bir iki saati yaratirsam gobekten oksamaya gelecegim. 27 si hafta sonu oglene kadar da firsatim olabilir gelebilenler varsa baska fuara o zamana da programlarim kendimi... Hepimiz bir araya geliriz :))) @medusa76 yazdi mi gormedim gelecek mi. :) mesaj atin bana ozelden veya buradan alintiyla :)
Diger hamilelerimiz iyiydir umarim. Dogum gerrceklesti mi Asya kiz dogdu mu mesela :) @magnesya ikinizinde saglikli haberleri olsun..
canimyogun donemime denk geldi transferin icin buralardan her transferi olan iyi haberler alsin dileklerime ekledim seni. 9. Gun olmus yuzmus yuzmus sonuna gelmissin cokkkk mutlu olsun sonuc. Belirti aramamayi basarmani diliyorum malum bende tumu vardi :) belirtin olmasin bebeginnnn olsun :)
Aaaa :) portakalesi soydum bas ucuna koydum.... :) kafa kagidi ne yazarsa yazsin kafasi guzel herkesin bir yeri var yahuu :) gec kaldin, hos geldin... Tedavi basladi mi? Yolunda mi her sey... Oyle olsun... Uzun uzun yazamşyorum, yogun ayimdayim...
kese06 tututututuuuu kşsmşni sen oradan hallet guzel kizin icin... Masallah her bebek guzel ama İklimya ortak goreceyle cok guzel, nefşs bebek... Bahti da coook guzel olsun, iyi insanlarla kesissin hep yollari...
Beni sormussun tupler tikaliydi :) di li gecmis zaman cunku niye nasil bilmiyoruz seneler sonra yapti guzellik acildi :) ya tutarsa diye kendi transferlerimizi yapiyoruz :) cok memmnunuz bu durumdan :) askbocugu istiyoruz oldu oldu olmadi tupteask olur :)))
Herkesi merak ediyorum yazmaya kalkarsam sonu gelmez... İyisiniz diye var sayiyorum, oyle de olsun...
@pembe_umut en cok seni merak ediyorum.... Guzel dusunuyorum istikrarla...
Aaa çözerkendemi imz lazımmış yeni bilgi:))))idare etcez şekerim o zaman :)))
Tutkulu insanın tutkulu rüyası olurmuşşşşş
Lazımmış arkadaşım. Arada boşarız falan diye tedbir. Dondururken "o artık ikinizin embriyosu" diye istemişlerdi imzayı. Tabi her zamanki gibi tek gittiğim için eşim noterden yazı alıp faksladı. Ama bu defa gelsin dediler. Gelsin bi zahmet...
Günaydınn şeker:))günaydın kızlar gününüz aydın ve sevgiyle dolu olsun
Bennnnnn bayılırım taze portakal suyuna ammma aç karnına içersem fena mide ağrısı yapıyor yanına ev yapımı patane usülü açma getirsem olur muu?bu arada memorial dondururken imza vs almadı bizden çözdürme içinde bişi demedi.pgt den ve transferimden sonra bu embriyoyu eksık kromozom u var diye gözlemlediler bazen hücreler o kromozomu yapabiliyormuş dediler sağolsun canım embriyom savaşcı çıktı ve donduruldu herşey telefonda halloldu belki transfere gittiğimde er kişiyi isterler bilemedimGünaydın hanımlar. Taze sıkılmış portakal suyu içmek isteyen var mı?
Ben bişeyler kaptım götürüyorum yanına destek bu arada günaydınnn kocamannnKizlar günaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?