Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bennnnnn bayılırım taze portakal suyuna ammma aç karnına içersem fena mide ağrısı yapıyor yanına ev yapımı patane usülü açma getirsem olur muu?bu arada memorial dondururken imza vs almadı bizden çözdürme içinde bişi demedi.pgt den ve transferimden sonra bu embriyoyu eksık kromozom u var diye gözlemlediler bazen hücreler o kromozomu yapabiliyormuş dediler sağolsun canım embriyom savaşcı çıktı ve donduruldu herşey telefonda halloldu belki transfere gittiğimde er kişiyi isterler bilemedim[/QUOTE]
Aaaa bugün kahvalti senden yani patene usulude ne oluyo yaww aa merak etim simdi ...ben hazir bekliyorum kahvaltim nirdeee daha ise gitcemmm

acmila dogum izni 16 hafta burda onun arkasina 5 haftada yillik iznimi almistim. sayili gun su gibi gecti. 3 haftadir calisiyorum. yarinida bi atlatirsam 2 hafta noel tatili sonrasinda da saatlerimi dusurdum 16 saatcik haftada.
babasi bakiyor prensesime. ben giriyorum o cikiyor nobet degistiriyoruz. kocacigim aksamlari calisiyor duovamim kocasi gibi.

kizim cok hasta oldu igneden teyzeleri cok agladi yavrum. sabah 5te uyudu fitil vermek zorunda kaldim. ateslendi biraz. zaten gripti.
hic birsey yiyip icmedi. sabaha karsi minnacik mama icti de sonra uyudu. insallah bugun daha iyi olur.

B belki37 kuzum ruyan hayir olsun insallah. ama sakin yorumlama ruyayi neye yorumlarsan ona cikarmis. 2220 arkadasimizin dedigini yap.
tv'de nihat hatipoglu anlatmisti ruya tabiri yapabilen sadece bi kac kisi varmis eskiden. biz kimiz ki ruya tabiri yapabilcez diye.
o yuzden unut sen o ruyayi kuzum.

bu harika kahvaltilari kendine mi hazirliyosun canim sen ya. ben olsam alirim bi zeytin birde peynir yaninada sallama cay o kadar.

Cuha ciceginide bir müddet aldim simdi herseyi sil bastan yapicam bioerji uzmani önce mayar orucunu yap sonra basla dedi vitaminlere önce bagirsaklari dinkendirin oda sizin isteklerinize cevap versin dedi fazla ilac kulanan senede bir mutlaka yapmaliymis vitamin D eksigi olan mutlaka yapmaliymis neler demis adamda unutmusum cogunu

Olur arkadaşım, soframız zenginleşir
Biz de son anda öğrendik imza gerektiğini. Aslında transfer yapıp yollamayı düşündükleri için gerek görmediler sanırım. Ben donduralım deyince imza lazım dediler. Kontrole gittiğimde çözdürmeyi sordum, ona da istiyorlarmış. Neyse, sıkacağız artık dişimizi. Ne yapalım?

benim d vitaminime bakildi bayaga bi yuksek cikmisti. biz ikinci bebegi hemen dusunuyoruz dedigimde ebe bana o zaman hemen folik asit ve d vitaminine baslamalasin demisti. ben henuz baslamadim o ayri.

kuzum maca otu cayini istersen bana bildir tamam. hallederiz :)

Nerde bu bio enerjici bende gideceğim enerji almaya :)

Burda daha farkli tabi anladim canim babisko bakiyosa sorun yok hem az calisiyosun icim rahatladi simdi
Kiyamam ben fistigima Allahim sen güzel iklimyayi koru ay birde atesi varmis ama bunlar normal canim hepsi gecicek hastaliklarla savasmayi ögrenecek annesi kiyamam yaa

evet almanya farkli canim biliyorum cok cok guzel sartlari var. hollanda nerdeeeee cimri bunlar anacim cimri.
babamiz kizimiz ilk dogdugunda 5-6 hafta kucagina bile alamadi korkusundan. ne alt degistirmeyi biliyordu nede mama vermeyi.
neyseki onlari ogrendi yapabildi lakin uzerimizi degistiremiyoruz korkuyormus bi zarar verir diye. eve gidiyorum kizim hala pijamalariyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…