- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.881
Ben isterim ohhhhh harika yaradi cok mersi canim eeee bukadar mi..?
Bu kadar olur mu arkadaşım. Beklerken sıkılmayın dedim. Zeytinli milföy var bugün. Az sonra çıkar fırından. Poğaçalar da hazır. Patates salatası yapıyorum bir de. Gerisi aynı. Bal, reçel, peynir çeşitleri...
Cuha ciceginide bir müddet aldim simdi herseyi sil bastan yapicam bioerji uzmani önce mayar orucunu yap sonra basla dedi vitaminlere önce bagirsaklari dinkendirin oda sizin isteklerinize cevap versin dedi fazla ilac kulanan senede bir mutlaka yapmaliymis vitamin D eksigi olan mutlaka yapmaliymis neler demis adamda unutmusum cogunuherkeslere gunaydin,
allahim ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi.
simcik ben bildiklerimi soyleyeyim size.
maca otu kisirlik icin burda da mucizevi bitki diye tanimlaniyor. ayrica odem atmada da kullaniliyor. hem haplari hemde caylari var.
acmila cayi mutlaka orda da vardir kuzum. benim arkadasim seneler once odem atmak icin icerdi nerden bileyim dogurganligi tetikledigini.
bu arada maca bitkisi erkekte sperm kalitesini yukseltiyor kadinda dogurganligi artiyor. lipido yukseltiyor aman dikkat hanimlar.
bugdaycimine gelince oda burda bugdaycimi yagi kapsulleri olarak mevcut ayni zamanda da yagi. ben kac sene once almistimda catlak bolgelerime masajla surmustum. meger ben bilincsiz ne isler yapmisim. dogurganlikta ki etkisine gelince bugdaycimi yagi yogun oranda e vitamini iceriyor.
buda embriyonun tutunmasinda buyuk etkenmis. e vitamini eksik kadinlar hamile kalmakta zorlanirmis. bunu icen (kapsullerini) hamile kaliyor burda cogu kisi yani ne hikmetse. cuha cicegini yagini ben kendim ictim canli ornek. o ay hamile kaldim.
bende butun bunlari siraya koydum subattan itibaren cuha cicegi yagiyla basliycam terapiyebu arada ben cuha cicegi yagini esimede icirmistim. sonuc ortada :)
Günaydınn şeker:))
Bennnnnn bayılırım taze portakal suyuna ammma aç karnına içersem fena mide ağrısı yapıyor yanına ev yapımı patane usülü açma getirsem olur muu?bu arada memorial dondururken imza vs almadı bizden çözdürme içinde bişi demedi.pgt den ve transferimden sonra bu embriyoyu eksık kromozom u var diye gözlemlediler bazen hücreler o kromozomu yapabiliyormuş dediler sağolsun canım embriyom savaşcı çıktı ve donduruldu herşey telefonda halloldu belki transfere gittiğimde er kişiyi isterler bilemedim
bu harika kahvaltilari kendine mi hazirliyosun canim sen ya. ben olsam alirim bi zeytin birde peynir yaninada sallama cay o kadar.
Cuha ciceginide bir müddet aldim simdi herseyi sil bastan yapicam bioerji uzmani önce mayar orucunu yap sonra basla dedi vitaminlere önce bagirsaklari dinkendirin oda sizin isteklerinize cevap versin dedi fazla ilac kulanan senede bir mutlaka yapmaliymis vitamin D eksigi olan mutlaka yapmaliymis neler demis adamda unutmusum cogunu
Ben "Klavye aşçısı"yım arkadaşım. Öğleye kadar aklıma bile gelmez. Gelince de senin gibi, ekmek arası peynir, bir uyduruk çay...
Cuha ciceginide bir müddet aldim simdi herseyi sil bastan yapicam bioerji uzmani önce mayar orucunu yap sonra basla dedi vitaminlere önce bagirsaklari dinkendirin oda sizin isteklerinize cevap versin dedi fazla ilac kulanan senede bir mutlaka yapmaliymis vitamin D eksigi olan mutlaka yapmaliymis neler demis adamda unutmusum cogunu
Burda daha farkli tabi anladim canim babisko bakiyosa sorun yok hem az calisiyosun icim rahatladi simdiacmila dogum izni 16 hafta burda onun arkasina 5 haftada yillik iznimi almistim. sayili gun su gibi gecti. 3 haftadir calisiyorum. yarinida bi atlatirsam 2 hafta noel tatili sonrasinda da saatlerimi dusurdum 16 saatcik haftada.
babasi bakiyor prensesime. ben giriyorum o cikiyor nobet degistiriyoruz. kocacigim aksamlari calisiyor duovamim kocasi gibi.
kizim cok hasta oldu igneden teyzeleri cok agladi yavrum. sabah 5te uyudu fitil vermek zorunda kaldim. ateslendi biraz. zaten gripti.
hic birsey yiyip icmedi. sabaha karsi minnacik mama icti de sonra uyudu. insallah bugun daha iyi olur.
Bak şimdi bunu demeyecektin:)çok severim ama kahve yasakO zaman bende size,
Tiremisu yaptım dolapta soğuyor. Kahvenin yanına iyi gider dedim.
Burda daha farkli tabi anladim canim babisko bakiyosa sorun yok hem az calisiyosun icim rahatladi simdi
Kiyamam ben fistigima Allahim sen güzel iklimyayi koru ay birde atesi varmis ama bunlar normal canim hepsi gecicek hastaliklarla savasmayi ögrenecek annesi kiyamam yaa
Bak şimdi bunu demeyecektin:)çok severim ama kahve yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?