- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.961
Maça erkekler içinmiş galiba ,ters tepmesin.
O zaman o daha kolay... Yağını bulup içeriz..:)
Buğday Çimi suyunun da FSH I düşürdüğünü iddia eden blog Yazısı.. Metnin en son paragrafı FSH dan bahsediyor..
http://blog.milliyet.com.tr/bugday-cimi-suyu/Blog/?BlogNo=363801
Selcan,maça nın hangi renkte olanını kullanıyorsun yani tablet ne reng.almancasinida buldum. weizenkeime..
http://www.schwangerschaft.at/de/sc...en/article.weizenkeimoel-schwangerschaft.html
Selcan,maça nın hangi renkte olanını kullanıyorsun yani tablet ne reng.
canim yanlis Bilgi vermisim kusura bakmayin.
bugday tohumu yagi dogrusu.
O da doğru,ben şuanda tüp Dr,un vermiş olduğu vitaminleri alıyorum unuttum sen yazınca hatırladım,ters etki Olmasın,ben de endo.olduğu için çok yüklü eströjen alamıyorum da.Ben ödem Attığını ve kadın erkek herkesin tükettiğini biliyorum.. Bebek sahibi olmakla ilgili kısmını iyi araştırmak Lazım tabii..
Az önce baktım da farklı renkler de var burada.henuz kullanmiyorum canim simde nette baktim sarimtirak bisey. farkli farkli renklerimi var ki bunun.
Yağın fiyatı.amazonu bilmiyorum canimda kapsul mu yagi mi?
burda bi yerde 2.49 ama diger yerlerde 5 euronun uzerinde kapsulleri. bende mi alsam birazdan napsam bilemedim. subattan once istemiyorum gerci. kafam karisti gaza geldim.
Vallahi sordum ama bizde tereddutte kaldık. Belki acmila bilirAvrupa daki kızlara sorum var. Doğumu Almanya, Hollanda ya da AB ülkelerinden birinde yapınca çocuk direk vatandaşlık alabiliyor mu? Yoksa birtek bunu veren Amerika mı biliyor musunuz?
Kapsül lerde ucuzmuş orda,burada Pahalı.amazonu bilmiyorum canimda kapsul mu yagi mi?
burda bi yerde 2.49 ama diger yerlerde 5 euronun uzerinde kapsulleri. bende mi alsam birazdan napsam bilemedim. subattan once istemiyorum gerci. kafam karisti gaza geldim.
Ebemi?arkadaslar simdi burdaki bi formda okudugum biseyi sizinle paylasayim istedim.
oncelikle aciklama yapayim. hollanda da hamile kalinca ebeye gidiyorsun butun hamileligin boyunca normal sartlarda tabii.
doktora ancak acil durumlar oldugunda gidiliyor. ultrason yapanlarda doktor degil onlarda o dalda egitim almis insanlar.
kadinin biri ultrason icin gittiginde (hamile kalamadigi icin) ultrason uzmani bugdaycimi yagi tavsiye etmis. kendiside kullanmis ve hamile kalmis.
tabbiki herkeste ayni sonuc vercek diye bi sart yok ama paylasmak istedim.
@acmila dogum izni 16 hafta burda onun arkasina 5 haftada yillik iznimi almistim. sayili gun su gibi gecti. 3 haftadir calisiyorum. yarinida bi atlatirsam 2 hafta noel tatili sonrasinda da saatlerimi dusurdum 16 saatcik haftada.
babasi bakiyor prensesime. ben giriyorum o cikiyor nobet degistiriyoruz. kocacigim aksamlari calisiyor duovamim kocasi gibi.
kizim cok hasta oldu igneden teyzeleri cok agladi yavrum. sabah 5te uyudu fitil vermek zorunda kaldim. ateslendi biraz. zaten gripti.
hic birsey yiyip icmedi. sabaha karsi minnacik mama icti de sonra uyudu. insallah bugun daha iyi olur.
Avrupa daki kızlara sorum var. Doğumu Almanya, Hollanda ya da AB ülkelerinden birinde yapınca çocuk direk vatandaşlık alabiliyor mu? Yoksa birtek bunu veren Amerika mı biliyor musunuz?
Kapsül lerde ucuzmuş orda,burada Pahalı.
Cok gecmis olsun canim minik kusumuz hastaymis acil sifalar diliyorum.
Bende Isvicrede yasiyorum burada dogan cocuk burali sayilmiyor yani direk vatandas olmuyor.
Ebemi?
herkeslere gunaydin,
allahim ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi.
simcik ben bildiklerimi soyleyeyim size.
maca otu kisirlik icin burda da mucizevi bitki diye tanimlaniyor. ayrica odem atmada da kullaniliyor. hem haplari hemde caylari var.
@acmila cayi mutlaka orda da vardir kuzum. benim arkadasim seneler once odem atmak icin icerdi nerden bileyim dogurganligi tetikledigini.
bu arada maca bitkisi erkekte sperm kalitesini yukseltiyor kadinda dogurganligi artiyor. lipido yukseltiyor aman dikkat hanimlar.
bugdaycimine gelince oda burda bugdaycimi yagi kapsulleri olarak mevcut ayni zamanda da yagi. ben kac sene once almistimda catlak bolgelerime masajla surmustum. meger ben bilincsiz ne isler yapmisim. dogurganlikta ki etkisine gelince bugdaycimi yagi yogun oranda e vitamini iceriyor.
buda embriyonun tutunmasinda buyuk etkenmis. e vitamini eksik kadinlar hamile kalmakta zorlanirmis. bunu icen (kapsullerini) hamile kaliyor burda cogu kisi yani ne hikmetse. cuha cicegini yagini ben kendim ictim canli ornek. o ay hamile kaldim.
bende butun bunlari siraya koydum subattan itibaren cuha cicegi yagiyla basliycam terapiyebu arada ben cuha cicegi yagini esimede icirmistim. sonuc ortada :)
Inanmiyorum. AB ülkesi. Ben j8nekologa gidiyorum her türlü tetkik yapılıyor. Yine içim rahat etmiyor.yuhhh diyorum.almanya çok iyi oraya göre desene.sadece biz acile gittık 2 kez.5 saat beklettileryaaaaa...evt canim hastaneyede oyle pat diye gidemezsin ya ebe yada aile hekimin sevki sart.
Çok geçmiş olsun prensese acil şifalar versin Rabbim@acmila dogum izni 16 hafta burda onun arkasina 5 haftada yillik iznimi almistim. sayili gun su gibi gecti. 3 haftadir calisiyorum. yarinida bi atlatirsam 2 hafta noel tatili sonrasinda da saatlerimi dusurdum 16 saatcik haftada.
babasi bakiyor prensesime. ben giriyorum o cikiyor nobet degistiriyoruz. kocacigim aksamlari calisiyor duovamim kocasi gibi.
kizim cok hasta oldu igneden teyzeleri cok agladi yavrum. sabah 5te uyudu fitil vermek zorunda kaldim. ateslendi biraz. zaten gripti.
hic birsey yiyip icmedi. sabaha karsi minnacik mama icti de sonra uyudu. insallah bugun daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?