Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben ödem Attığını ve kadın erkek herkesin tükettiğini biliyorum.. Bebek sahibi olmakla ilgili kısmını iyi araştırmak Lazım tabii..
O da doğru,ben şuanda tüp Dr,un vermiş olduğu vitaminleri alıyorum unuttum sen yazınca hatırladım,ters etki Olmasın,ben de endo.olduğu için çok yüklü eströjen alamıyorum da.

Ebemi?

Cok gecmis olsun canim minik kusumuz hastaymis acil sifalar diliyorum.

Avrupa daki kızlara sorum var. Doğumu Almanya, Hollanda ya da AB ülkelerinden birinde yapınca çocuk direk vatandaşlık alabiliyor mu? Yoksa birtek bunu veren Amerika mı biliyor musunuz?

Bende Isvicrede yasiyorum burada dogan cocuk burali sayilmiyor yani direk vatandas olmuyor.

Canım nasıl kullanmıştın yani aç-tok günde ne kadar ve ne zaman başlamalı kendimi dışarı bir atayım hepsinden alıcam.

yaaaaa...evt canim hastaneyede oyle pat diye gidemezsin ya ebe yada aile hekimin sevki sart.
Inanmiyorum. AB ülkesi. Ben j8nekologa gidiyorum her türlü tetkik yapılıyor. Yine içim rahat etmiyor.yuhhh diyorum.almanya çok iyi oraya göre desene.sadece biz acile gittık 2 kez.5 saat beklettiler
dedim sandalye tepesinde düşük yapsam kimsenin ruhu duymiycak. Gerçi onlar ilk etapta ince ince soruyorlar.ağrı varmi kan ne kadar.ama yinede 5 saat çok uzun.türkiyede hemen alıyorlar mis

Çok geçmiş olsun prensese acil şifalar versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…