- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.001
neden bitanem sen çöp kutusu değil çok değerli bir kişisin
Tamam ben kendime almayayım o zaman
Tamam ben kendime almayayım o zaman
burda kadinlarda iciyor. sadece erkek icin degil. ama sen bilirsin canim yinede. ben kullanmayi dusunuyorum.
Olabilir tabii. Ben sadece gördüğüm kadarını söyledim. Çnkü burda satılanların içinda başla vitaminlerde koymuşlar ve onlar sadece sperm için.
Evett anladım canım Google abiye sormaya devammmmBunda etkili kişi olmayayım canım ama araştırdığım kadarıyla öyle. Yani içindeki maddeler hep sperm arttırıcı falan filan. Aslında bi uzmana sormak lazım.. Çünkü bazı bitkilerin yan etkileri daha tehlikeli olabliyor. Yani bambaşka şeylere sebep olmayalım da o yüzden diyorum tatlım.
dogrudur arkadasim burdakilerde katki yok sadece macanin kendisi.
ARI sütünün kapsül olanı da aynı işlevi yaparmı?evet canım haklısın.. bende evdeki arı sütleri açıldıkdan sonra çok bekledi çöpe atacağım, dün iki tane yeni sipariş ettim.
yarın sabah başlıyorum içmeye..
artık tedavi öncesinde vücudumuza gereksiz ilaçlarla takviyeler etmeye çok karşıyım nedense..
geçmişte ne ilaçlar aldık ne oldu hiç..
Dilerim şifa olur canım. Oradan buralarada bulaşır :)) Noel ne güzel bi kutlama.. Her yer ışık ve ışıl ışıl insanlar çok seviyorum :)
Evett anladım canım Google abiye sormaya devammmm
İnternette hem kadın hem erkek üreme sistemine faydalı diyor. Daha detaylı bakmam lazım. İlk etapta arı sütü ve bal çörekotuna başlasam diyorum bende maca yı çözene kadar :)burda kadinlarda iciyor. sadece erkek icin degil. ama sen bilirsin canim yinede. ben kullanmayi dusunuyorum.
ARI sütünün kapsül olanı da aynı işlevi yaparmı?
Oğlum 20 yaşında canımm. 23 Aralıkta da yaş günü geliyor.evladin kac yasinda kuzum?
Oğlum 20 yaşında canımm. 23 Aralıkta da yaş günü geliyor.
Ben biraz önce arı sütü almak için ensu nun verdiği internet adresinden burdaki yani Mersin deki satış ofisini aradım kapsül daha etkili ve ekonomik olur dedi saf süt alıp bala karıştırmak yerine kapsülü tavsiye etti. Aksilik olmazsa yarın gidip alıcam. Bana verilen bilgi bu yönde canım.ARI sütünün kapsül olanı da aynı işlevi yaparmı?
Oğlum 20 yaşında canımm. 23 Aralıkta da yaş günü geliyor.
Canım benim regl zamanı da birkaç güne kadar çuha çiçeğimi yağımı ve nasıl kullanıcaz bana yazar mısın?hic birini alamadim. mahser gibi bi kalabalik var noel yaklasiyor malum. zaten yarim saat yemek aramiz.
evde cuha cicegim var reglimle ona baslarim.
Canım benim regl zamanı da birkaç güne kadar çuha çiçeğimi yağımı ve nasıl kullanıcaz bana yazar mısın?
masallah Allah hayirli omurler versin. oglak yani.
benim ogullarimda 22 yasinda. kardesleriyle aralarinda tam 22 yas var. 3ude agustos dogumlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?