Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tamam ben kendime almayayım o zaman

Bunda etkili kişi olmayayım canım ama araştırdığım kadarıyla öyle. Yani içindeki maddeler hep sperm arttırıcı falan filan. Aslında bi uzmana sormak lazım.. Çünkü bazı bitkilerin yan etkileri daha tehlikeli olabliyor. Yani bambaşka şeylere sebep olmayalım da o yüzden diyorum tatlım.

hic birini alamadim. mahser gibi bi kalabalik var noel yaklasiyor malum. zaten yarim saat yemek aramiz.

evde cuha cicegim var reglimle ona baslarim.

Evett anladım canım Google abiye sormaya devammmm

ARI sütünün kapsül olanı da aynı işlevi yaparmı?

ARI sütünün kapsül olanı da aynı işlevi yaparmı?
Ben biraz önce arı sütü almak için ensu nun verdiği internet adresinden burdaki yani Mersin deki satış ofisini aradım kapsül daha etkili ve ekonomik olur dedi saf süt alıp bala karıştırmak yerine kapsülü tavsiye etti. Aksilik olmazsa yarın gidip alıcam. Bana verilen bilgi bu yönde canım.

Canım benim regl zamanı da birkaç güne kadar çuha çiçeğimi yağımı ve nasıl kullanıcaz bana yazar mısın?

benimki kapsuldu canim. reglin 1.gunu basliyorsun sabah aksam yemek arasinda veya hemen sonra.
sunu belirteyim regl suresini kisaltabiliyor. birde bazilari ovulasyona kadar iciyor. ben butun regl boyunca ictim 28 gun sonrada adet olmadim.
iyikide olmamisim. onu icince ovulasyon tarihlerinde kasiklarimda fena agri olmustu. resmen yumurtaladigimi hissettim. sanki kucuk bi top vardi kasiklarimda. kardesimide onermistim o da kullandi ve ayni seyleri soyledi lakin esiyle aralari yoktu o aralar bosa icmis oldu o ay maalesef.

masallah Allah hayirli omurler versin. oglak yani.

benim ogullarimda 22 yasinda. kardesleriyle aralarinda tam 22 yas var. 3ude agustos dogumlu :)

Neeeee sana da maşallahh kızlar siz ne kadar güzel genç annelersiniz. E tam bitmiş her şey sil baştan diyorsunuz vallahi maşallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…