Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım nasıl kullanmıştın yani aç-tok günde ne kadar ve ne zaman başlamalı kendimi dışarı bir atayım hepsinden alıcam.

sabah aksam yemekle birlikte. benimkinin icerisinde omega 3 te vardi. onuda ihmal etmeyin. icerisinde yoksa ayri mutlaka alin derim ben.

evet ben biliyordum. Turkiye=sacmaliklar ulkesi...

tupbebekte oyle eslerden birinin cocugu varsa karsilanmiyormus. yuh yani...

Evet maalesef ben çok araştırmıştım benim ilk evlilikten oğlum olduğu için sigortadan faydalanamadım. Tabii bir de malum yaş konusu var şimdi yeni düzenleme yapılıyor çocuğu olana hak sağlayacak ama yaş sınırı 39 gelde isyan etmee.

ben sana kac kere soyledim burda olsan bunlarin hic birini yapamazsin diye. birtek burasi degil ingiltere de boyle bildigim kadariyle.
ben sordum da niye boyle hollanda diye. bana biz hamileligi dogal surec olarak goruyoruz mumkun oldugu kadar mudahale etmiyoruz dedi. en sagliklisi bu dedi. turkiyede sezeryan olayinida siddetle kiniyorlar.

Özelde hemen alırlar ama devlet hastanesinde 3 ay sonraya gün verdikleri bile var. Hamilelik için değilse de başka hastalıklarda.

Bence de iyi ediyorlar. Sezeryanı ben de kınıyorum komplikasyon olmadıkça. Türkiye de doktorlar 15 dk da bebeği alıp evine gitme derdinde.

burda 42. ay ben hep yaslari unutuyorum seninkide unuttum.

yadigaryadş ben konunun başını bulamadım bal ve çörek otu yumurta sayısını mı artırıyor acaba canım yazabilir misin.
Merhaba canım,
geç cevap verebiliyorum kusura bakma, yumurta sayısını arttıran maalesef herhangi bir şey yok, ama bu saydıklarım en azından yumurtanın kaliteli olmasına yardımcı oluyor.
Bu arada iş görüşmesine çağırdığım bir bayan ile görüşürken ikiz çocuklarının olduğunu ve 5 yıllık tedaviden sonra yavrularına kavuştuğunu anlattı. Tabi benim içim gitti, bi bilse benim de bu yolda olduğumu ne der acaba diye merak ettim :)

Ben "Klavye aşçısı"yım arkadaşım. Öğleye kadar aklıma bile gelmez. Gelince de senin gibi, ekmek arası peynir, bir uyduruk çay...

klavye aşçısı güzelmiş

O zaman bende size,
Tiremisu yaptım dolapta soğuyor.
Kahvenin yanına iyi gider dedim.

ama ama ben diyetteyim

Ama yapamadığım şeyleri yazmıyorum. Olur da bir gün misafirim olursanız tutarsızlık olmasın

hamaratsın arkadaşım hemde her konuda eşin çok şanslı çocuklarında şanslı olacaklar

canım çevrende bir düşmanın var.. ama sana çok bişey yapamıyor, senin yanında okadar küçük okadar aciz kalıyorki sadece kötülüğünü ufak bi ısırıkla akıtmaya çalışıyor..
sen güçlü olduğun sürece onu herzaman ezersin..

Rica ederim ne kusura bakması zaman ayırdığın için sağol iyi yani az olsa da kaliteli olsun diye uğraşırız. Çok sağol. Ahhh aaahhh sıkma canını ona nasip eden Rabbim bize de eder inşallah. Benim de bir arkadaşım hiç çocuğu yok yıllarca uğraşmış en son tüp bebek tedavisine başlayacak doktor ilaç vermiş en son aşamada regl bekliyor biran evvel söksünde tedaviye başlasın derken hamilelik testi isteniyor eczacıya gerek yok yıllardır olmuyor diyor eczacı ısrarla tedbiri elden bırakma deyince evde idrar testini yapıyor veeeeee çift çizgi. Şimdi 4 aylık hamile. Allah bizim yüzümüze de baksın inşallah. Başkaları için seviniyoruz birgün bizde seviniriz inşallah. Kolay gelsin canım sağol tekrar.

Sana bioenerji ve arısütü yeter arkadaşım. Diğerleri isteğe bağlı. Çok yüklenmeye de gerek yok.

evet canım haklısın.. bende evdeki arı sütleri açıldıkdan sonra çok bekledi çöpe atacağım, dün iki tane yeni sipariş ettim.
yarın sabah başlıyorum içmeye..
artık tedavi öncesinde vücudumuza gereksiz ilaçlarla takviyeler etmeye çok karşıyım nedense..
geçmişte ne ilaçlar aldık ne oldu hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…