- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.981
Canım nasıl kullanmıştın yani aç-tok günde ne kadar ve ne zaman başlamalı kendimi dışarı bir atayım hepsinden alıcam.
evet ben biliyordum. Turkiye=sacmaliklar ulkesi...
tupbebekte oyle eslerden birinin cocugu varsa karsilanmiyormus. yuh yani...
Inanmiyorum. AB ülkesi. Ben j8nekologa gidiyorum her türlü tetkik yapılıyor. Yine içim rahat etmiyor.yuhhh diyorum.almanya çok iyi oraya göre desene.sadece biz acile gittık 2 kez.5 saat beklettiler
dedim sandalye tepesinde düşük yapsam kimsenin ruhu duymiycak. Gerçi onlar ilk etapta ince ince soruyorlar.ağrı varmi kan ne kadar.ama yinede 5 saat çok uzun.türkiyede hemen alıyorlar mis
Özelde hemen alırlar ama devlet hastanesinde 3 ay sonraya gün verdikleri bile var. Hamilelik için değilse de başka hastalıklarda.Inanmiyorum. AB ülkesi. Ben j8nekologa gidiyorum her türlü tetkik yapılıyor. Yine içim rahat etmiyor.yuhhh diyorum.almanya çok iyi oraya göre desene.sadece biz acile gittık 2 kez.5 saat beklettiler
dedim sandalye tepesinde düşük yapsam kimsenin ruhu duymiycak. Gerçi onlar ilk etapta ince ince soruyorlar.ağrı varmi kan ne kadar.ama yinede 5 saat çok uzun.türkiyede hemen alıyorlar mis
Bence de iyi ediyorlar. Sezeryanı ben de kınıyorum komplikasyon olmadıkça. Türkiye de doktorlar 15 dk da bebeği alıp evine gitme derdinde.ben sana kac kere soyledim burda olsan bunlarin hic birini yapamazsin diye. birtek burasi degil ingiltere de boyle bildigim kadariyle.
ben sordum da niye boyle hollanda diye. bana biz hamileligi dogal surec olarak goruyoruz mumkun oldugu kadar mudahale etmiyoruz dedi. en sagliklisi bu dedi. turkiyede sezeryan olayinida siddetle kiniyorlar.
Evet maalesef ben çok araştırmıştım benim ilk evlilikten oğlum olduğu için sigortadan faydalanamadım. Tabii bir de malum yaş konusu var şimdi yeni düzenleme yapılıyor çocuğu olana hak sağlayacak ama yaş sınırı 39 gelde isyan etmee.
Bunu bizmi içcez kocalarmı hepsinde erkek yazıyor arkadaşlar yoksa benmi anlamadımTünaydın kızlar.. Maca bitkisi ;
http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-maca-root-tea.html
::))) benim yaş 41 canımmburda 42. ay ben hep yaslari unutuyorum seninkide unuttum.
Merhaba canım,yadigaryadş ben konunun başını bulamadım bal ve çörek otu yumurta sayısını mı artırıyor acaba canım yazabilir misin.
Ben "Klavye aşçısı"yım arkadaşım. Öğleye kadar aklıma bile gelmez. Gelince de senin gibi, ekmek arası peynir, bir uyduruk çay...
O zaman bende size,
Tiremisu yaptım dolapta soğuyor. Kahvenin yanına iyi gider dedim.
Ama yapamadığım şeyleri yazmıyorum. Olur da bir gün misafirim olursanız tutarsızlık olmasın
Bunu bizmi içcez kocalarmı hepsinde erkek yazıyor arkadaşlar yoksa benmi anlamadım
Tamam ben kendime almayayım o zamanMaca bitkisi daha cok erkekler icin.
Gnc hapını yapmıs hatta canım içinde l-arcining filan da var. BUnlar hep erkek üremesi ile ilgili :)
Kızlar şimdi aklıma geldi bir şey paylaşım dedim.normalde rüyalar a inanmam.ama bu rüya beni korkuttu.rüyamda siyah bir akrep elimi soktu zehrini dahi gördüm. Şimdi baktım pek te hos değil. Siz ne diyorsunuz bu konuda
41 kere Maşallah o zaman:)::))) benim yaş 41 canımm
Rica ederim ne kusura bakması zaman ayırdığın için sağol iyi yani az olsa da kaliteli olsun diye uğraşırız. Çok sağol. Ahhh aaahhh sıkma canını ona nasip eden Rabbim bize de eder inşallah. Benim de bir arkadaşım hiç çocuğu yok yıllarca uğraşmış en son tüp bebek tedavisine başlayacak doktor ilaç vermiş en son aşamada regl bekliyor biran evvel söksünde tedaviye başlasın derken hamilelik testi isteniyor eczacıya gerek yok yıllardır olmuyor diyor eczacı ısrarla tedbiri elden bırakma deyince evde idrar testini yapıyor veeeeee çift çizgi. Şimdi 4 aylık hamile. Allah bizim yüzümüze de baksın inşallah. Başkaları için seviniyoruz birgün bizde seviniriz inşallah. Kolay gelsin canım sağol tekrar.Merhaba canım,
geç cevap verebiliyorum kusura bakma, yumurta sayısını arttıran maalesef herhangi bir şey yok, ama bu saydıklarım en azından yumurtanın kaliteli olmasına yardımcı oluyor.
Bu arada iş görüşmesine çağırdığım bir bayan ile görüşürken ikiz çocuklarının olduğunu ve 5 yıllık tedaviden sonra yavrularına kavuştuğunu anlattı. Tabi benim içim gitti, bi bilse benim de bu yolda olduğumu ne der acaba diye merak ettim :)
Sana bioenerji ve arısütü yeter arkadaşım. Diğerleri isteğe bağlı. Çok yüklenmeye de gerek yok.
:):):):):):):):)hepimize maşallah41 kere Maşallah o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?