Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eveeeetttt bir daha istiyorummmmmmm. Rabbim verirse tabii

ayyy insallah canim. boyle ileri yasta anne olmak cok guzel inanki. ben cok sansliyim Rabbim cok bekletmeden verdi kuzumu bana.
yok boyle bi ask boyle bi sevgi. cok farkli cok. dilerim ki burdaki herkes tez zamanda yasasin bu duygulari.

wauuuvv yarınki alışveriş listem kabarıyor inşallah kapsül olanı bulurum. Teşekkürler tatlım.

sorma :) birde dusugum var yine agustosta..

Bende geçen yıl tam bu zamanlar Aralıkta hamile kaldım sevinçten yere göğe sığmıyordum o kadar çabadan sonra oldu derken maalesef boş gebelik çıktı ve ocak ayında kürtaj oldum. Kısmet değilmiş dedim totomun üstüne oturdum. Ama günlerce ağlamaktan haşat oldum.

ayyy insallah canim. boyle ileri yasta anne olmak cok guzel inanki. ben cok sansliyim Rabbim cok bekletmeden verdi kuzumu bana.
yok boyle bi ask boyle bi sevgi. cok farkli cok. dilerim ki burdaki herkes tez zamanda yasasin bu duygulari.
İnşallah 2015 bize bu konuda bereketli gelsin hepimiz kavuşalım meleklerimize. Amin

bende cok kotu olmustum dunyam karardi. doktora gittik ilk ultrasondu kalp atisi yoktu. yikildim. gerci surekli kanamam vardi ama insan hep umut ediyor. o gunden iki hafta sonrada birakti bebegim beni. hala uzuluyorum aklima geldikce.
neyseki kizim cok beklemeden geldi. dusukten sonra 3 kere adet oldun sanra hamileydim sukurler olsun.
demekki sende hamile kalabiliyorsun olur bence Allahin izniyle. yeterki stres yapma ve inan cok inan bebegin olacagina.

Allaha şükür tekrar nasip etmiş sana. Evet bir tesellimde bu neticede 40 yaşında hamile kalabildim. İnşallah bir mucize olur da yine olur.

Allaha şükür tekrar nasip etmiş sana. Evet bir tesellimde bu neticede 40 yaşında hamile kalabildim. İnşallah bir mucize olur da yine olur.

kuzum kapsullerin hepsini birden alma. cuha yi ilk 15 gun sonrada bugday tohumu kapsulunu alabilirsin. burda genelde boyle yapiyorlar. ben butun regl boyunca alcam cuha cicegini. bana alternatfi tip uzmani onermisti o yuzden icmistim.

kuzum kapsullerin hepsini birden alma. cuha yi ilk 15 gun sonrada bugday tohumu kapsulunu alabilirsin. burda genelde boyle yapiyorlar. ben butun regl boyunca alcam cuha cicegini. bana alternatfi tip uzmani onermisti o yuzden icmistim.
hah tam ben soracaktım sen yazdın çuha yı reglin 1. Günü başlayıp 15 gün kullancam yani tamam sağol.

Benim için çok iyi oldu Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…