Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzumuza

Günaydınn kızlarrrrr...
O kadar haklısın ki endişelerinde yaşadıkların zor Allahtan yanında sevdiklerin var ve tabii ki bizler varız az da olsa seni rahatlatmak istiyoruz endişe direk bebeğine yansır bu yüzden rahatlamaya çalış hiçbir şey yapamıyorsan nefes al derin derin ve ver bebeğim benimle onu çok seviyorum de ki yavrucakta rahatlasın kalp atışı için ne zaman gideceksin canım ?
Heyecanlı bir gün süprizlerle dönmeni bekliyoruz kocaman sevgiler size....

geçmiş olsun canım, nazarlara gelmiştir meleğin...

canımm sen yinede çok çok dikkat et.. pamuklarda yaşat kendini..
her hareketini herşeyini düşünerek yap... Allahın izniyle bir şey olmaz ama bizde kendimizi korumalıyız..
günlerini bolcana dinlenerek geçir..

oluşum evreleri seni uykusuz gecelere hazırlıyorlar:)) Dilerim her şey yolunda gider tatlım rabbim gönlüne göre versin.

Bilemiyorum moralim bozuk hep arada duzeliyor. Bole kan hast işi olunca yeniden bozuluyor

Bilemiyorum moralim bozuk hep arada duzeliyor. Bole kan hast işi olunca yeniden bozuluyor

Hamilelik süreci her zaman bir oluşum süreci olduğu için tedirgin olman çok normal canım..
Yapman gereken akışına bırakıp Allah'a emanet etmen.. Kafayı dagıtmaya çalış, vakit varsa bol bol kitap oku, film izle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…