- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.101
Allaha sukur Sonucum geldi.35.000 çıkmış iyi dediler. Rabbim kimseyi keybetme riski ile sinamasin[/QUOT
Şükür sonucun güzel yükselmiş,senin sanırım hamilelik böyle geçecek canım,bazı kişilerde olabiliyor yat dinlen yorma kendini.
tesekkur ederiz duygu teyzesi. kizima cok nazar degiyo en basta bizim valla ne yalan soyleyim. hasta iklimyam sabah 4ten beri ayaktayiz bugun. ancak 7de tekrar uyudu bende evden ciktim zaten. ne yiyor ne iciyor minicik yavru. bugunude bi atlasaydik iki hafta basbasayiz yine.
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzumuza
Faydalı olduysa ne mutlu. Rica ederim.Benim için çok iyi oldu Sağol canım.
Kızınla bol bol vakit geçir,yaşadığın zamanı tekrar yaşayamıyoruz çünkü.sagol kuzum opmem mi hic. oglen 1 de basliycak noel tatilim. kizimla basbasayim evt ama forma girebilirmiyim bilmiyorum.
kizim kucagimdan hic inmiyorda daha dogrusu simarik annesi birakamiyor.
Kızınla bol bol vakit geçir,yaşadığın zamanı tekrar yaşayamıyoruz çünkü.
O mis gibi öpücüklerden bende isterim, benim yerimde öp kokla lütfen. Ben de bugün bir arkadaşa ziyarete gidicem onunda 3 aylık bebişi var orda bol bol koklicamevet cok dogru canim. bunu ogullarimda hic yasayamadim maalesef. simdi acisini cikartiyorum
O mis gibi öpücüklerden bende isterim, benim yerimde öp kokla lütfen. Ben de bugün bir arkadaşa ziyarete gidicem onunda 3 aylık bebişi var orda bol bol koklicam
sagol kuzum opmem mi hic. oglen 1 de basliycak noel tatilim. kizimla basbasayim evt ama forma girebilirmiyim bilmiyorum.
kizim kucagimdan hic inmiyorda daha dogrusu simarik annesi birakamiyor.
O kadar haklısın ki endişelerinde yaşadıkların zor Allahtan yanında sevdiklerin var ve tabii ki bizler varız az da olsa seni rahatlatmak istiyoruz endişe direk bebeğine yansır bu yüzden rahatlamaya çalış hiçbir şey yapamıyorsan nefes al derin derin ve ver bebeğim benimle onu çok seviyorum de ki yavrucakta rahatlasın kalp atışı için ne zaman gideceksin canım ?Enistem de ole diyor.hatta ablamla tartisti o yüzden. Ben yine sogukkanliyim. Ablam çok Hassas.ama 20 yıl üstüne gelen bir hediye.çok istediğin
ama aralıklı olarak kan geliyör. Kırmızı. Gidiyorum.monitore bakiyolar kimi yok bebek diyo.kimi var ama bişey diyemeyiz diyo
kan olayı olmasa yatacagim kulagimin uzerine. İlk 5 haftalik iken gidilir sonra 8 haftalik kalp atışı için. Bu kan beni korkutuyo ve doktorlarin tavırları. Nasıl rahat olayım. Sevinemedim bile daha
Heyecanlı bir gün süprizlerle dönmeni bekliyoruz kocaman sevgiler size....Medusa Dan ses yok canım. Buradaki kızlar da özellikle bir gün buluşup gelemeyecekler sanırım ama keşke herkes gelse tanışsak. Ben 20-30 Aralık ta oradayım hep bir aksilik çıkmazsa. Bugün 17.30 da ilk kontrolüm var. İçerdeki ya da içerdekiler ne durumda göreceğiz bakalım:) Artk her gece 4.00 kalkıp deli dana gibi döne döne sabahı etmek gibi bir huy başladı. Sonra gün içinde bir halsizlik halleri. Bugün ki kontrol bir geçse belki biraz rahatlarım.
tesekkur ederiz duygu teyzesi. kizima cok nazar degiyo en basta bizim valla ne yalan soyleyim. hasta iklimyam sabah 4ten beri ayaktayiz bugun. ancak 7de tekrar uyudu bende evden ciktim zaten. ne yiyor ne iciyor minicik yavru. bugunude bi atlasaydik iki hafta basbasayiz yine.
Yine ömrümde n omur gitti ensucugum. Odaya girdik kadın göremedi. Benim bacaklarim Çatalda zincir zingir titriyor.ne var diyorum ne gördünüz. Almanca diyor anlamıyorum. Enistem tercüme ediyo.erkek doktor geldi bakti gördü lakin şüpheli bir şekilde kana bakicaz dedi.belden aşağı m çıplak enistem gormusmu gormemismi umrumda degil.kadın kolumdan 2 tüp kan alıyor acıyı hissetmiyorum
ellerim titriyo ayaklarım titriyo. Ben sadece doktorun yüzüne bakıyorum. Ne ifadesi var diye.beni o şekil gören ablam dışarı çıkınca hickirarak başladı aglamaya.bir bebek için dexi çektiğin acıya rezillige bak.seni gördükçe yandi içim dexi. Enistem ona kızdı. Anliycan iz ne büyük imtihan bu.şükürler olsun rabbime
geçmiş olsun canım, nazarlara gelmiştir meleğin...
sagol ensucum. bizim nazarimiz bile cok degiyor napcaz bilmiyorum valla.
Medusa Dan ses yok canım. Buradaki kızlar da özellikle bir gün buluşup gelemeyecekler sanırım ama keşke herkes gelse tanışsak. Ben 20-30 Aralık ta oradayım hep bir aksilik çıkmazsa. Bugün 17.30 da ilk kontrolüm var. İçerdeki ya da içerdekiler ne durumda göreceğiz bakalım:) Artk her gece 4.00 kalkıp deli dana gibi döne döne sabahı etmek gibi bir huy başladı. Sonra gün içinde bir halsizlik halleri. Bugün ki kontrol bir geçse belki biraz rahatlarım.
Bilemiyorum moralim bozuk hep arada duzeliyor. Bole kan hast işi olunca yeniden bozuluyor
Bilemiyorum moralim bozuk hep arada duzeliyor. Bole kan hast işi olunca yeniden bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?