Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İyi olmasına çok sevindim. İşyerinde kalsa ya. Maskot olur size

Medusa Dan ses yok canım. Buradaki kızlar da özellikle bir gün buluşup gelemeyecekler sanırım ama keşke herkes gelse tanışsak. Ben 20-30 Aralık ta oradayım hep bir aksilik çıkmazsa. Bugün 17.30 da ilk kontrolüm var. İçerdeki ya da içerdekiler ne durumda göreceğiz bakalım:) Artk her gece 4.00 kalkıp deli dana gibi döne döne sabahı etmek gibi bir huy başladı. Sonra gün içinde bir halsizlik halleri. Bugün ki kontrol bir geçse belki biraz rahatlarım.

Günaydınlar, dün gece kuzum B belki37 nin yine canı sıkılmış ama sonra neyseki önemli birşey yokmuş. Çok sevindim. Ilk haftalarda bu tarz kanamaların normal olduğunu söylüyorlar şiddetli değilse. Biraz içini rahat tutmaya çalış canım. Acaba bir psikoloğa falan mı gitsen. Biraz rahatlasan.

tesekkur ederiz duygu teyzesi. kizima cok nazar degiyo en basta bizim valla ne yalan soyleyim. hasta iklimyam sabah 4ten beri ayaktayiz bugun. ancak 7de tekrar uyudu bende evden ciktim zaten. ne yiyor ne iciyor minicik yavru. bugunude bi atlasaydik iki hafta basbasayiz yine.

canim cok uzuldum simdi gorunce. cok sorunlu basladi hamileligin sevinemedin bile. haftaya kalp atislarini duyarsin insallah. az da olsa rahatlarsin.

Allah kabul etsin canim. kizimida unutma hemi teyzesi

Geçmiş olsun arkadaşım. Öp onu benim yerime de. Anne şefkati iyileştirir onu. Sonra iki haftanın tadını çıkarırsınız. Oooh, mis

Geçmiş olsun arkadaşım. Öp onu benim yerime de. Anne şefkati iyileştirir onu. Sonra iki haftanın tadını çıkarırsınız. Oooh, mis

sagol kuzum opmem mi hic. oglen 1 de basliycak noel tatilim. kizimla basbasayim evt ama forma girebilirmiyim bilmiyorum.
kizim kucagimdan hic inmiyorda daha dogrusu simarik annesi birakamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…