- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.081
Yaaa dun yoktum iste birgün boyunca dolabin arkasina düsmüs yikari cikamiyodu ayy bugün onu cikarmak die icin kimler seferber oldu bir bilsen sonunda yine kendi basina ordan cikmayi basardi eknek dolabin arkasina atmislar ama su yok tabiki çok üzdü beni ama saglam ellerde simdi
Totommm yer gordu hopp buradayim...
Su yeni yil hemen gelsin lutfen gelemedi :)
Sifaacimm canim2220 sizi ozluyorum bir kur var mi? :)
Dolu dolu paylasimlariniza bayiliyorum ama okumaya vaktim yok ya ayiliyorum!
Bir suru sey gordum maca kizi! :) ile ilgili odeme iyi geliyorsa en kotu selulitlere iyi gelir alalim gitsin. :)
Ben herkesi hamile yaptim gecen mesajda :)))) artik siraya gşreriz :) bu alet kelimeleri duzeltiyor sinir ediyor beni.
Neyse reel mevcut hamilelere gelelimLulinda canim fuar tamam mi dr farkli bir bilgi verdi mi bilmiyorum takip edemedim. 24-25 Aralik musait bir iki saati yaratirsam gobekten oksamaya gelecegim. 27 si hafta sonu oglene kadar da firsatim olabilir gelebilenler varsa baska fuara o zamana da programlarim kendimi... Hepimiz bir araya geliriz :))) @medusa76 yazdi mi gormedim gelecek mi. :) mesaj atin bana ozelden veya buradan alintiyla :)
Diger hamilelerimiz iyiydir umarim. Dogum gerrceklesti mi Asya kiz dogdu mu mesela :) @magnesya ikinizinde saglikli haberleri olsun..
canimyogun donemime denk geldi transferin icin buralardan her transferi olan iyi haberler alsin dileklerime ekledim seni. 9. Gun olmus yuzmus yuzmus sonuna gelmissin cokkkk mutlu olsun sonuc. Belirti aramamayi basarmani diliyorum malum bende tumu vardi :) belirtin olmasin bebeginnnn olsun :)
Aaaa :) portakalesi soydum bas ucuna koydum.... :) kafa kagidi ne yazarsa yazsin kafasi guzel herkesin bir yeri var yahuu :) gec kaldin, hos geldin... Tedavi basladi mi? Yolunda mi her sey... Oyle olsun... Uzun uzun yazamşyorum, yogun ayimdayim...
kese06 tututututuuuu kşsmşni sen oradan hallet guzel kizin icin... Masallah her bebek guzel ama İklimya ortak goreceyle cok guzel, nefşs bebek... Bahti da coook guzel olsun, iyi insanlarla kesissin hep yollari...
Beni sormussun tupler tikaliydi :) di li gecmis zaman cunku niye nasil bilmiyoruz seneler sonra yapti guzellik acildi :) ya tutarsa diye kendi transferlerimizi yapiyoruz :) cok memmnunuz bu durumdan :) askbocugu istiyoruz oldu oldu olmadi tupteask olur :)))
Herkesi merak ediyorum yazmaya kalkarsam sonu gelmez... İyisiniz diye var sayiyorum, oyle de olsun...
@pembe_umut en cok seni merak ediyorum.... Guzel dusunuyorum istikrarla...
Yukarda yazmıştım, onca mesaj arasında görebildim neyse ki :) Ben icabet için davet aramadan damlayacağım :) Herkesin hediye işleri halloldu kendime alamadım henüz :) Fuara saklıyorum kendimi...
Güncelleme notum: Cumartesi günü müsaitlik durumum sekteye uğrayabilir... Bakacağız gelişmelere... Şimdi ofisi terk edebilirim :) Sevgiler
siz anne olabildinizmii..
Totommm yer gordu hopp buradayim...
Su yeni yil hemen gelsin lutfen gelemedi :)
Sifaacimm canim2220 sizi ozluyorum bir kur var mi? :)
Dolu dolu paylasimlariniza bayiliyorum ama okumaya vaktim yok ya ayiliyorum!
Bir suru sey gordum maca kizi! :) ile ilgili odeme iyi geliyorsa en kotu selulitlere iyi gelir alalim gitsin. :)
Ben herkesi hamile yaptim gecen mesajda :)))) artik siraya gşreriz :) bu alet kelimeleri duzeltiyor sinir ediyor beni.
Neyse reel mevcut hamilelere gelelimLulinda canim fuar tamam mi dr farkli bir bilgi verdi mi bilmiyorum takip edemedim. 24-25 Aralik musait bir iki saati yaratirsam gobekten oksamaya gelecegim. 27 si hafta sonu oglene kadar da firsatim olabilir gelebilenler varsa baska fuara o zamana da programlarim kendimi... Hepimiz bir araya geliriz :))) @medusa76 yazdi mi gormedim gelecek mi. :) mesaj atin bana ozelden veya buradan alintiyla :)
Diger hamilelerimiz iyiydir umarim. Dogum gerrceklesti mi Asya kiz dogdu mu mesela :) @magnesya ikinizinde saglikli haberleri olsun..
canimyogun donemime denk geldi transferin icin buralardan her transferi olan iyi haberler alsin dileklerime ekledim seni. 9. Gun olmus yuzmus yuzmus sonuna gelmissin cokkkk mutlu olsun sonuc. Belirti aramamayi basarmani diliyorum malum bende tumu vardi :) belirtin olmasin bebeginnnn olsun :)
Aaaa :) portakalesi soydum bas ucuna koydum.... :) kafa kagidi ne yazarsa yazsin kafasi guzel herkesin bir yeri var yahuu :) gec kaldin, hos geldin... Tedavi basladi mi? Yolunda mi her sey... Oyle olsun... Uzun uzun yazamşyorum, yogun ayimdayim...
kese06 tututututuuuu kşsmşni sen oradan hallet guzel kizin icin... Masallah her bebek guzel ama İklimya ortak goreceyle cok guzel, nefşs bebek... Bahti da coook guzel olsun, iyi insanlarla kesissin hep yollari...
Beni sormussun tupler tikaliydi :) di li gecmis zaman cunku niye nasil bilmiyoruz seneler sonra yapti guzellik acildi :) ya tutarsa diye kendi transferlerimizi yapiyoruz :) cok memmnunuz bu durumdan :) askbocugu istiyoruz oldu oldu olmadi tupteask olur :)))
Herkesi merak ediyorum yazmaya kalkarsam sonu gelmez... İyisiniz diye var sayiyorum, oyle de olsun...
@pembe_umut en cok seni merak ediyorum.... Guzel dusunuyorum istikrarla...
Yukarda yazmıştım, onca mesaj arasında görebildim neyse ki :) Ben icabet için davet aramadan damlayacağım :) Herkesin hediye işleri halloldu kendime alamadım henüz :) Fuara saklıyorum kendimi...
Güncelleme notum: Cumartesi günü müsaitlik durumum sekteye uğrayabilir... Bakacağız gelişmelere... Şimdi ofisi terk edebilirim :) Sevgiler
:) Benim yumurtalarım da bizim birlikteliğimizin 3. Yılında toplanmıştı.aa ne guzel benim kizimda 10 agustosta dogdu. gununden 1 gun once geldi. ben esimin dogum gununde hamile kalmisim.
tam bir ask bebegi benim fistikim.
Yine ömrümde n omur gitti ensucugum. Odaya girdik kadın göremedi. Benim bacaklarim Çatalda zincir zingir titriyor.ne var diyorum ne gördünüz. Almanca diyor anlamıyorum. Enistem tercüme ediyo.erkek doktor geldi bakti gördü lakin şüpheli bir şekilde kana bakicaz dedi.belden aşağı m çıplak enistem gormusmu gormemismi umrumda degil.kadın kolumdan 2 tüp kan alıyor acıyı hissetmiyorum
ellerim titriyo ayaklarım titriyo. Ben sadece doktorun yüzüne bakıyorum. Ne ifadesi var diye.beni o şekil gören ablam dışarı çıkınca hickirarak başladı aglamaya.bir bebek için dexi çektiğin acıya rezillige bak.seni gördükçe yandi içim dexi. Enistem ona kızdı. Anliycan iz ne büyük imtihan bu.şükürler olsun rabbime
Canim cokkkk sevindimmmm harika bir haber ya bizde senle ölüp ölüp diriliyoruz inaki ama bak güzel haberede cildiriyoruz canim hep böyle olsun teyzelerini korkutsun böyle hic sorun yok yeterki gelsin dunyamiza herhalikarda koklar sevgiye bogariz biz onu
Persembe bu gün yasin okuycam sana bebisine ver herkese simdiden allah kabul etsin
:) Benim yumurtalarım da bizim birlikteliğimizin 3. Yılında toplanmıştı.
Aşk Bebeğini yerim ben
Teşekkür ederim canım yardımın için. Doktorumla görüştüğüm zaman sorucam bu çip olayını. bazen acaba İstanbulda mı tüp bebek yaptırsam diyorum yaa.. Aklımdan geçmiyor değil hani. Ama işten izin almam pek mümkün görünmüyor. Ne bilem ben.Pgt değil benim bahsettiğim. Buldum bak linke istersen.
http://www.sabah.com.tr/saglik/2014/10/26/mikro-cipli-tup-bebek-tedavisi
tesekkur ederiz duygu teyzesi. kizima cok nazar degiyo en basta bizim valla ne yalan soyleyim. hasta iklimyam sabah 4ten beri ayaktayiz bugun. ancak 7de tekrar uyudu bende evden ciktim zaten. ne yiyor ne iciyor minicik yavru. bugunude bi atlasaydik iki hafta basbasayiz yine.
Evet başbaşayım,arada bi geliyorlar iki hafta kalıp Türkiye ye Dönüyor BÜYÜKLER,bende 14yıldır dedavilerle uğraşıyorum,inşallah bu defa olur.şimdi umarım eşinle başbaşa modundasındır canım...
Geçmiş olsun arkadaşım. Öp onu benim yerime de. Anne şefkati iyileştirir onu. Sonra iki haftanın tadını çıkarırsınız. Oooh, mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?