Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar az önce yine acilden geldik.ve yine saat 5 gibi wc gittim açık renk kan geldi peceteye.ve hemen gittik.idrar verdim
cok sukur beklemeden girdik içeri. Normal monitordu
Kadın doktor bakti kesenin içinde yine birsey göremedi
sonra dediki isterseniz erkek doktor var benim Üstüm o gelip baksin
tamam dedim
geldi bakti
kesenin içinde mercimek tanesi kadar embriyoyu gördü. Ama bayagi inceledi
lakin 7 haftalık la görünen görüntünün arasında bağdaşmayan bişeyler farketti.ve kan verin dedi 2 saat sonra çıkan sonuca göre çıkış oluyormu olmuyormu bakip karar vericez dedi.bebeğin gelistigine dair.kan eski kan dedi.kafam karmakarisik bekliyorum

Canim rabbim guzel haberler almani nasip etsin insallah. Sakin olmaya calis diyecem ama ben bile olamadim suan.. kocaman sariliyorum sana

Fuar demek tanisma vesilesi demek olsu bana. En guzel hediye de bu olacak sanirim. Ortak bi zamanda gormek isterim :)

Allaha sukur Sonucum geldi.35.000 çıkmış iyi dediler. Rabbim kimseyi keybetme riski ile sinamasin

maşallah canımm Allahım hep böyle devam ettirsin..
sen bebeğini kucağına alınca inan ben doğurmuş gibi rahatlayıp, sevineceğim.

Çok sevindim canım.. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
Ben de ensu gibi, doğurup kucağına aldığında çok mutlu Olacağım..
Bak ne kadar şanslısın, burada hepimiz senin için dua ediyoruz.. Bir de okuyup da yazmayan ama dua edenler var.. Düşün ne kadar büyük ve güzel bir güç var yanında.

maşallah canımm Allahım hep böyle devam ettirsin..
sen bebeğini kucağına alınca inan ben doğurmuş gibi rahatlayıp, sevineceğim.
Yine ömrümde n omur gitti ensucugum. Odaya girdik kadın göremedi. Benim bacaklarim Çatalda zincir zingir titriyor.ne var diyorum ne gördünüz. Almanca diyor anlamıyorum. Enistem tercüme ediyo.erkek doktor geldi bakti gördü lakin şüpheli bir şekilde kana bakicaz dedi.belden aşağı m çıplak enistem gormusmu gormemismi umrumda degil.kadın kolumdan 2 tüp kan alıyor acıyı hissetmiyorum
ellerim titriyo ayaklarım titriyo. Ben sadece doktorun yüzüne bakıyorum. Ne ifadesi var diye.beni o şekil gören ablam dışarı çıkınca hickirarak başladı aglamaya.bir bebek için dexi çektiğin acıya rezillige bak.seni gördükçe yandi içim dexi. Enistem ona kızdı. Anliycan iz ne büyük imtihan bu.şükürler olsun rabbime

Ürkmüştür yavrum. Yok mu ekmek kırıntısı vs. birşeyler. Pencereye doğru serin, kimse de ilgilenmesin, yiye yiye gider.

Yaaa dun yoktum iste birgün boyunca dolabin arkasina düsmüs yikari cikamiyodu ayy bugün onu cikarmak die icin kimler seferber oldu bir bilsen sonunda yine kendi basina ordan cikmayi basardi eknek dolabin arkasina atmislar ama su yok tabiki çok üzdü beni ama saglam ellerde simdi

Canim cokkkk sevindimmmm harika bir haber ya bizde senle ölüp ölüp diriliyoruz inaki ama bak güzel haberede cildiriyoruz canim hep böyle olsun teyzelerini korkutsun böyle hic sorun yok yeterki gelsin dunyamiza herhalikarda koklar sevgiye bogariz biz onu
Persembe bu gün yasin okuycam sana bebisine ver herkese simdiden allah kabul etsin

Maşallah canım allah tamamına erdirsin lütfen biraz sakin olmaya çalış bunu bebeğin için yap endişe gelince aklına kov güzel şeyler düşünmeye başla olmaz mı
Enistem de ole diyor.hatta ablamla tartisti o yüzden. Ben yine sogukkanliyim. Ablam çok Hassas.ama 20 yıl üstüne gelen bir hediye.çok istediğin
ama aralıklı olarak kan geliyör. Kırmızı. Gidiyorum.monitore bakiyolar kimi yok bebek diyo.kimi var ama bişey diyemeyiz diyo
kan olayı olmasa yatacagim kulagimin uzerine. İlk 5 haftalik iken gidilir sonra 8 haftalik kalp atışı için. Bu kan beni korkutuyo ve doktorlarin tavırları. Nasıl rahat olayım. Sevinemedim bile daha

Sagolun

Amin acmilacigim

Canım bu senin için önemli elbette ki Soğukkanlı davranman beklenmemeli.. O Yüzden kimin ne düşündüğünü sen Düşünme.. Sen bebişin için sağlam ve rahat olmalısın.. Elbette ki korkarsın.. Yanındaki herkes de elinden geleni yapacak, yapmalı da zaten.. Tepkilerinden de utanma.. Içinden geldiği gibi davran.. Sadece Bebeğini düşünerek davranışını Düzenle..
Ileri de gülerek anlatacaksın bunları emin ol.. Yeğenimiz tekrar korkutmasın seni.. Sağlıklı keyifli bir gebeliğin olsun bundan sonra

Allah kabul etsin yüce gönüllü insan ..

Sağol canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…