- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.061
Kızlar az önce yine acilden geldik.ve yine saat 5 gibi wc gittim açık renk kan geldi peceteye.ve hemen gittik.idrar verdim
cok sukur beklemeden girdik içeri. Normal monitordu
Kadın doktor bakti kesenin içinde yine birsey göremedi
sonra dediki isterseniz erkek doktor var benim Üstüm o gelip baksin
tamam dedim
geldi bakti
kesenin içinde mercimek tanesi kadar embriyoyu gördü. Ama bayagi inceledi
lakin 7 haftalık la görünen görüntünün arasında bağdaşmayan bişeyler farketti.ve kan verin dedi 2 saat sonra çıkan sonuca göre çıkış oluyormu olmuyormu bakip karar vericez dedi.bebeğin gelistigine dair.kan eski kan dedi.kafam karmakarisik bekliyorum
Totommm yer gordu hopp buradayim...
Su yeni yil hemen gelsin lutfen gelemedi :)
Sifaacimm canim @2220 sizi ozluyorum bir kur var mi? :)
Dolu dolu paylasimlariniza bayiliyorum ama okumaya vaktim yok ya ayiliyorum!
Bir suru sey gordum maca kizi! :) ile ilgili odeme iyi geliyorsa en kotu selulitlere iyi gelir alalim gitsin. :)
Ben herkesi hamile yaptim gecen mesajda :)))) artik siraya gşreriz :) bu alet kelimeleri duzeltiyor sinir ediyor beni.
Neyse reel mevcut hamilelere gelelim @Lulinda canim fuar tamam mi dr farkli bir bilgi verdi mi bilmiyorum takip edemedim. 24-25 Aralik musait bir iki saati yaratirsam gobekten oksamaya gelecegim. 27 si hafta sonu oglene kadar da firsatim olabilir gelebilenler varsa baska fuara o zamana da programlarim kendimi... Hepimiz bir araya geliriz :))) @medusa76 yazdi mi gormedim gelecek mi. :) mesaj atin bana ozelden veya buradan alintiyla :)
Diger hamilelerimiz iyiydir umarim. Dogum gerrceklesti mi Asya kiz dogdu mu mesela :) @magnesya ikinizinde saglikli haberleri olsun..
canimyogun donemime denk geldi transferin icin buralardan her transferi olan iyi haberler alsin dileklerime ekledim seni. 9. Gun olmus yuzmus yuzmus sonuna gelmissin cokkkk mutlu olsun sonuc. Belirti aramamayi basarmani diliyorum malum bende tumu vardi :) belirtin olmasin bebeginnnn olsun :)
Aaaa :) portakalesi soydum bas ucuna koydum.... :) kafa kagidi ne yazarsa yazsin kafasi guzel herkesin bir yeri var yahuu :) gec kaldin, hos geldin... Tedavi basladi mi? Yolunda mi her sey... Oyle olsun... Uzun uzun yazamşyorum, yogun ayimdayim...
@SelcanKerem tututututuuuu kşsmşni sen oradan hallet guzel kizin icin... Masallahher bebek guzel ama İklimya ortak goreceyle cok guzel, nefşs bebek... Bahti da coook guzel olsun, iyi insanlarla kesissin hep yollari...
Beni sormussun tupler tikaliydi :) di li gecmis zaman cunku niye nasil bilmiyoruz seneler sonra yapti guzellik acildi :) ya tutarsa diye kendi transferlerimizi yapiyoruz :) cok memmnunuz bu durumdan :) askbocugu istiyoruz oldu oldu olmadi tupteask olur :)))
Herkesi merak ediyorum yazmaya kalkarsam sonu gelmez... İyisiniz diye var sayiyorum, oyle de olsun...
@pembe_umut en cok seni merak ediyorum.... Guzel dusunuyorum istikrarla...
Yukarda yazmıştım, onca mesaj arasında görebildim neyse ki :) Ben icabet için davet aramadan damlayacağım :) Herkesin hediye işleri halloldu kendime alamadım henüz :) Fuara saklıyorum kendimi...
Güncelleme notum: Cumartesi günü müsaitlik durumum sekteye uğrayabilir... Bakacağız gelişmelere... Şimdi ofisi terk edebilirim :) Sevgiler
Allaha sukur Sonucum geldi.35.000 çıkmış iyi dediler. Rabbim kimseyi keybetme riski ile sinamasin
Maşallah canım allah tamamına erdirsin lütfen biraz sakin olmaya çalış bunu bebeğin için yap endişe gelince aklına kov güzel şeyler düşünmeye başla olmaz mıAllaha sukur Sonucum geldi.35.000 çıkmış iyi dediler. Rabbim kimseyi keybetme riski ile sinamasin
Çocuğum doğduğunda kayınvalide kayınpeder görümce kaynım bizimle yaşıyorlardı,ben çocuğumun nasıl büyüdüğünü anlayamadım kalabalıktan
Allaha sukur Sonucum geldi.35.000 çıkmış iyi dediler. Rabbim kimseyi keybetme riski ile sinamasin
maşallah canımm Allahım hep böyle devam ettirsin..
sen bebeğini kucağına alınca inan ben doğurmuş gibi rahatlayıp, sevineceğim.
Yine ömrümde n omur gitti ensucugum. Odaya girdik kadın göremedi. Benim bacaklarim Çatalda zincir zingir titriyor.ne var diyorum ne gördünüz. Almanca diyor anlamıyorum. Enistem tercüme ediyo.erkek doktor geldi bakti gördü lakin şüpheli bir şekilde kana bakicaz dedi.belden aşağı m çıplak enistem gormusmu gormemismi umrumda degil.kadın kolumdan 2 tüp kan alıyor acıyı hissetmiyorummaşallah canımm Allahım hep böyle devam ettirsin..
sen bebeğini kucağına alınca inan ben doğurmuş gibi rahatlayıp, sevineceğim.
Ürkmüştür yavrum. Yok mu ekmek kırıntısı vs. birşeyler. Pencereye doğru serin, kimse de ilgilenmesin, yiye yiye gider.
Canim cokkkk sevindimmmm harika bir haber ya bizde senle ölüp ölüp diriliyoruz inaki ama bak güzel haberede cildiriyoruz canim hep böyle olsun teyzelerini korkutsun böyle hic sorun yok yeterki gelsin dunyamiza herhalikarda koklar sevgiye bogariz biz onuYine ömrümde n omur gitti ensucugum. Odaya girdik kadın göremedi. Benim bacaklarim Çatalda zincir zingir titriyor.ne var diyorum ne gördünüz. Almanca diyor anlamıyorum. Enistem tercüme ediyo.erkek doktor geldi bakti gördü lakin şüpheli bir şekilde kana bakicaz dedi.belden aşağı m çıplak enistem gormusmu gormemismi umrumda degil.kadın kolumdan 2 tüp kan alıyor acıyı hissetmiyorum
ellerim titriyo ayaklarım titriyo. Ben sadece doktorun yüzüne bakıyorum. Ne ifadesi var diye.beni o şekil gören ablam dışarı çıkınca hickirarak başladı aglamaya.bir bebek için dexi çektiğin acıya rezillige bak.seni gördükçe yandi içim dexi. Enistem ona kızdı. Anliycan iz ne büyük imtihan bu.şükürler olsun rabbime
Enistem de ole diyor.hatta ablamla tartisti o yüzden. Ben yine sogukkanliyim. Ablam çok Hassas.ama 20 yıl üstüne gelen bir hediye.çok istediğinMaşallah canım allah tamamına erdirsin lütfen biraz sakin olmaya çalış bunu bebeğin için yap endişe gelince aklına kov güzel şeyler düşünmeye başla olmaz mı
SagolunÇok sevindim canım.. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
Ben de ensu gibi, doğurup kucağına aldığında çok mutlu Olacağım..
Bak ne kadar şanslısın, burada hepimiz senin için dua ediyoruz.. Bir de okuyup da yazmayan ama dua edenler var.. Düşün ne kadar büyük ve güzel bir güç var yanında.
Ya ben kesin gelirdim Türkuyede olsaydim sevrrim böyle seyleriGelirsen çok sevinirim:) Kahve benden:)
Amin acmilacigimCanim cokkkk sevindimmmm harika bir haber ya bizde senle ölüp ölüp diriliyoruz inaki ama bak güzel haberede cildiriyoruz canim hep böyle olsun teyzelerini korkutsun böyle hic sorun yok yeterki gelsin dunyamiza herhalikarda koklar sevgiye bogariz biz onu
Persembe bu gün yasin okuycam sana bebisine ver herkese simdiden allah kabul etsin
Yine ömrümde n omur gitti ensucugum. Odaya girdik kadın göremedi. Benim bacaklarim Çatalda zincir zingir titriyor.ne var diyorum ne gördünüz. Almanca diyor anlamıyorum. Enistem tercüme ediyo.erkek doktor geldi bakti gördü lakin şüpheli bir şekilde kana bakicaz dedi.belden aşağı m çıplak enistem gormusmu gormemismi umrumda degil.kadın kolumdan 2 tüp kan alıyor acıyı hissetmiyorum
ellerim titriyo ayaklarım titriyo. Ben sadece doktorun yüzüne bakıyorum. Ne ifadesi var diye.beni o şekil gören ablam dışarı çıkınca hickirarak başladı aglamaya.bir bebek için dexi çektiğin acıya rezillige bak.seni gördükçe yandi içim dexi. Enistem ona kızdı. Anliycan iz ne büyük imtihan bu.şükürler olsun rabbime
Canim cokkkk sevindimmmm harika bir haber ya bizde senle ölüp ölüp diriliyoruz inaki ama bak güzel haberede cildiriyoruz canim hep böyle olsun teyzelerini korkutsun böyle hic sorun yok yeterki gelsin dunyamiza herhalikarda koklar sevgiye bogariz biz onu
Persembe bu gün yasin okuycam sana bebisine ver herkese simdiden allah kabul etsin
Sağol canım sagolCanım bu senin için önemli elbette ki Soğukkanlı davranman beklenmemeli.. O Yüzden kimin ne düşündüğünü sen Düşünme.. Sen bebişin için sağlam ve rahat olmalısın.. Elbette ki korkarsın.. Yanındaki herkes de elinden geleni yapacak, yapmalı da zaten.. Tepkilerinden de utanma.. Içinden geldiği gibi davran.. Sadece Bebeğini düşünerek davranışını Düzenle..
Ileri de gülerek anlatacaksın bunları emin ol.. Yeğenimiz tekrar korkutmasın seni.. Sağlıklı keyifli bir gebeliğin olsun bundan sonra
Canım bu senin için önemli elbette ki Soğukkanlı davranman beklenmemeli.. O Yüzden kimin ne düşündüğünü sen Düşünme.. Sen bebişin için sağlam ve rahat olmalısın.. Elbette ki korkarsın.. Yanındaki herkes de elinden geleni yapacak, yapmalı da zaten.. Tepkilerinden de utanma.. Içinden geldiği gibi davran.. Sadece Bebeğini düşünerek davranışını Düzenle..
Ileri de gülerek anlatacaksın bunları emin ol.. Yeğenimiz tekrar korkutmasın seni.. Sağlıklı keyifli bir
Ben kendi sıkıntılarimdam sana soramadim sen hangi aşamada sin.2020 ensuyu acmila yi biliyorum .senin durumun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?