- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.121
Cidden ben hic birsey anlayamadim. Neye sevinip neye uzulecegime şaşırdımcanim cok uzuldum simdi gorunce. cok sorunlu basladi hamileligin sevinemedin bile. haftaya kalp atislarini duyarsin insallah. az da olsa rahatlarsin.
Günaydınn kızlarrrrr...
O kadar haklısın ki endişelerinde yaşadıkların zor Allahtan yanında sevdiklerin var ve tabii ki bizler varız az da olsa seni rahatlatmak istiyoruz endişe direk bebeğine yansır bu yüzden rahatlamaya çalış hiçbir şey yapamıyorsan nefes al derin derin ve ver bebeğim benimle onu çok seviyorum de ki yavrucakta rahatlasın kalp atışı için ne zaman gideceksin canım ?
5.1.terminim var kalp atışı için 9 haftalik olmuş olacak.tabi o zamana kadar acile kaç kere gideriz bilemiyorum.ole yapmaya çalışacağım. Ama işte bu doktorlar bir öyle bir böyle diyorlar bunlarda benim kafamı karisyiriyor
Heyecanlı bir gün süprizlerle dönmeni bekliyoruz kocaman sevgiler size....
Videolar paylaşılmış bazılarını izlemiştim, bazılarını izlemeye devam edemedim özellikle minik Ward'ı... Koca kadın mutlu, buruk surat ile ofiste zor :)
Size, kendime, isteyen herkese şu videodaki hali diliyorum :))))))))))))))))))
Olacak ise böyle olsun tüm hamilelikler... Endişe ve evhamdan uzak 36 haftasında bile enerjik! mutlu! dünyayı totosunda sallayan hamilelikler :))))
Enbidipnot: Şarkıya ithafen buz bebekli ilan ettim
biz öhö dersek düşer sanırız kadın zıplıyo aman allahım ya.ha bu arada ben dansöze baktım ice baby yiene az kıvırdı dansözden
Canım hangi şehirdesin.O kadar arattirdim kaç kez acmila nın verdiği amades kiliniği. Dedikleri biz 3 cu aydan sonra down sendromlulari genetik hastalık taşıyıcıları ni alıyoruz demısler. Kendim bire bir konusamadim. Yabancı dilim tip terimlerine yetersiz.hersey norma l gözükse de daha emin ellerde olmak istiyorum
pr.Dr muayene etmesini 3 boyutlu monitorde bakılmasini istiyorum.belirli aralıklarla .türkiyede riskli gebelik uzmanları var.netten buldum okudum.hollanda sadece ebe ilgileniyor.bu almanyada yokmu böyle birşey bilmiyorum.riskli gebelik uzmani
burda yaşayan arkadaşlar araştırıp bana yazabilirlermi. 3 kişi falan var sanırım. Acmila sana özelden yazmıştım görmedin sanırım. Onun için bunu yazmak zorunda kaldım
teşekkür ederim peki konunun sahibi oldumu bir bilginiz varmı.o kadar yazılmışki öğrenemeden bıraktım okumayı ama merakta ettim..evt arkadasim. puffyinin dunyalar tatlisi bi kizi var. 2 yasina bili doldurdu. simdi ikinci icin hazirlikta.
HamburgCanım hangi şehirdesin.
Sabahtan beri bunun tartışmasını yapıyoruz. Bana diyorlar çok abartiyormusun. Ablam enistemBelki,perinatologie gebursthilfe klinik yada dr,una gitmen gerekiyor canım.
Sabahtan beri bunun tartışmasını yapıyoruz. Bana diyorlar çok abartiyormusun. Ablam enistem
biliyorum abartiyorum ama çokta korkuyorum.o kadar korkuyorum ki bu korku sevincim i mutluluğumu engelliyor. Bu korkuda bu doktorların birinin olumlu diğerinin olumsuz bakmasından kaynaklanıyor
Acile gidiyorum.6 saat bekliyorum
şu anda sadece fitil kullanıyorum. Bu yeterlimi 39 yaşında biri hamile kalmis
7 haftalık hamilelikte 3 kez kan gelmiş. Biri embrio yu görüyor biri görmüyor. .ee istiyorumki emin ellerde olayım. Çevredekiler e bana yardımcı olun riskligebelik uzmanı bulmakta deyince kimi diyor ne gerek var kimi adını bile duyma mis.
Klinik und Poliklinik für Geburtshilfe und PränatalmedizinHamburg
Hamburg
Canım kopyaladım inşallah ulaşırsın,olmadı eşin arasın,aslında ben sana ilk kanamaların olduğu zamanda isimlerini yazmıştım görmedin sanırım,kendini strese sokma bak daha çok bebekte etkilenir,hiç bişi yapamazsan ambulansı ararsın Notfall dersin.Hamburg
Evet dediğin gibi.Ahhh canım çok dolmuşsun sen..
Haklısın tabii endişe etmekte çünkü ne oldugunu bilmiyorsun.
Bizim burda o tarz akıntılarda hemen riskli gebelik diye tanımlamıyorlar canım. genel olarak çogu hamilenin yaşadıgı bir durum. Biraz daha dikkatli olmak dinlenmek gerekiyor. Ama akıntı devam ederse ve yogunlasırsa hastanede müşade altına alıyorlar. Ama doktorların düşüncesi biz düşük olacaksa ilk başlarda olsun sonrası tehlikeli olur dıye cok mudahale etmemeyı tercıh edıyoruz dıyorlar.
Bunlar senin için geçerli değil bence canım. Ama tabi uzmanını bulursan görünmende her hangi bir sakınca yok.
Yeter ki bu durumu stres yapmasına izin vermee. Senin için stres daha tehlıkeli olur. Adrenalin hormonun yükselir bu ekstra bebege zarar verir tatlım.
Dilerim biran önce huzura kavuşursun.
Şimdi burayı arayip ben yaş itibari ve arada gelen kanamalarim dolayisi ile uzman bir pr.görünmek istiyorummu diycemCanım kopyaladım inşallah ulaşırsın,olmadı eşin arasın,aslında ben sana ilk kanamaların olduğu zamanda isimlerini yazmıştım görmedin sanırım,kendini strese sokma bak daha çok bebekte etkilenir,hiç bişi yapamazsan ambulansı ararsın Notfall dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?