Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok bu böyle olmayacak pazartesi canlarina okumasammn.... ne olayim ben birde birebir görüstüm ne 200 euro dendi nede baskabirsey sade hamilemi dedi evet dedim olmadi kendi doktorumu ararim o belki biliyodur yonlendirsin bizi hic olmasa

maşallah canım darısı başımıza

Arkadaşlar iyî geceler.bugün transferimin 11. Günü. Biraz önce kahverengi leke geldi. Neden olmuştur acaba.

Kahverengiyse ve miktarı azsa endişe etme. Eski bir kanamadır. Transfer sonrası ilaçlar da yapabilir. Yine de yarın doktorla görüş. Önce kan testi yaptır istersen. Tutunduysa düşük te olsa bir değer çıkar. Doktorla da sonuca göre konuşursun.

Allah kucağına almayı da nasip etsin. Çok sevindim. Darısı bizlerin de başına.
Heyecanın öyle belli ki yazından, okurken içim titredi. Rabbim bu heyecanını, sevincini, enerjini 9 ay sürdürsün inşallah.

Simay seni çok merak ediyordum ne güzel bi haber bu yazını duygulanarak okudum çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin Miniklerin le çok mutlu ol darısı bizlere kızlar..çok sevindim simay

sagol ensucum. bizim nazarimiz bile cok degiyor napcaz bilmiyorum valla.

Selçun çok geçmiş olsun şimdi tatile girdiniz doya doya vakit geçirin anne kız..Mucur size

bu arada arkadaşlar yumurtalik lara gençlik aşısı diye bir yöntem çıkmış başarı oranına göre türkiyede de uygulancakmis buda ayrı bi umut verici durum

Sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşaAllah,darısı hepimizin başına,âmin.

Yok bu böyle olmayacak pazartesi canlarina okumasammn.... ne olayim ben birde birebir görüstüm ne 200 euro dendi nede baskabirsey sade hamilemi dedi evet dedim olmadi kendi doktorumu ararim o belki biliyodur yonlendirsin bizi hic olmasa
Canım,üç boyutlu cihazlara girmek gebelikte ücretli diye biliyorum.

Gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel rabbim çifte mucize vermiş. :)

Sımaycigim mutlulugunu anlayabiliyorum. Benimde aynı olay başıma geldi
20 yıldır olmuyordu. O kadar uğraş ve nihayet kendiliğinden. Bu günlerde be kadar tedirginde olsam bu inanılmaz gUzel bir hediye Rabbimden.seni kutarım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…