- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.201
Canim harika tebrik ederim seni ve eşini hersey gönlünce mutlu ve hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Amin.Amin canim seninkini de insallah
Nasilsin canim nasil gidiyo test günün nezamanSimay seni çok merak ediyordum ne güzel bi haber bu yazını duygulanarak okudum çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin Miniklerin le çok mutlu ol darısı bizlere kızlar..çok sevindim simay
Nasilsin canim nasil gidiyo test günün nezaman
Hayirlisi olsun canim insallah sende Alarada güzel haberler verisinizki siraya artik bizler dahil olalim hayirlisi olsun canim hic belirti arama unut sen Allaha birak en iyisini hayirlisini Rabim versinMerhaba acmila test gunum cuma canim..bugune kafar adet olacak hissi vardi bugun hic bi belirti kalmadi bilemiyorum artik..az kaldi ..once dirada alara var insallh hayirli haberler paylasir..sen ne zaman basliycaksin tedavine canim..
Geçmiş olsun.çook teşekkür ederim canım.
yarın ilk işim çorbayı yapmak olucak
sağol..
Hayırlı pazarlar canım.Hayirli pazarlar fistiklar ..
Ay canim harika bir rüya hayirlara vesile olsun bu ay olmasada tez zamanda olsun isin stresi bir anda saba bebisini dogal yolla getirsin canim cylo prignovada neye yariyo Qenzim10 kac mg aluyosun birde benim bioenerji uzmani coraspirin kulanma dedi bazi vitamin ve ilaclarin yararini azaltiyo dedi doktorunuza sorun dedi almanizin ne faydasi var bilmek istiyo gerci burdaki hic bir doktor tavsiye etmedi bana bir tek Selman Lacin kulan demisti
Hemsire Acmila karsinizda kocam bir hasta oldu ayyy niye erkekler hasta olunca simariyolar yaa ne versem yok ne yapsam sen beni öldürcen mi.?
Simdi sira bende hastayim satti bana üstünede kirmizilar cika geldi heryerim agiriyo allahtan noel iznine ayrildim yasasinnnn noel gel keyfim gel yapcam bu cirbayi bende yapayim kendime sagol arkadasim tarif icin seviyorum sizleri yaa söyle hasta hasta öpeyim sizleri hahaha
canımcığım sağolasın iyiyim çok şükür işim bayağ yorucu eve gelince yemek ev işi derken hiçbişeye fırsatım kalmıyor..iş hayatı umduğum gibi değilmiş çok stresli bir işim var zaten hormonlar tavan inş daha kötü olmaz..çook şikayet ettim yahu bakalım canım bir ay çalışıcam maaaş tatmin ederse kalıcam..geçen gün bir rüya gördüm canım yaşlı bir teyze bana boncuk dolu poşet veriyor al bunu yap benim kızımda boncuk yapıyor diyor..rüya tabirlerine baktım yaşlı bayan görmek umudunu kestiğin anda hamile kalmaya yazıyordu..dua ediyorum beni çalışma hayatından sadece bebeişim kurtarcak Allahında izniyle inş..bakalım bu ay incir kürü yaptım artı cylo prognova imuneks Qenzim10 kullandım arı sütü folik asit coraspirin devamlı alıyorum inş doğalından gelir bebişim..adet tarihide yaklaştı inş hamişimdir gelmez kırmızılar..sen neler yapıyorsun canım..
Hoşgeldin,hepimiz aynı yoldayız,duaların için de âmin.Merhaba ensu davetun icin tsk ederim bende geldim yavas yavas okuyorum yazilanlari 40 yas yaziyor ama bende 40 a merdiven dayadim 1 ay sonra 36 yasini dolduracagim yasin ne onemi varki yasanilan ve katedilen yol ayni olunca .Herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ayni zamanda hayirli ebeveynlet olmamizida nasip etsin . : ))
Kolay gelsin,bizde seni öpüyoruzKızlarr haftasonu çalışma durumu ben de bi girip bakayım dedim hepiniz iyisinizdir inşalah ptesi güzel haberlerle görüşmek üzere öperimm...
Canım ben sadece haftasonu çalısıyorum ctesi ve pazar hafta içi özel ders ve çeviri işlerim oluyor ....canımm bende sizi merak ettim hepiniz iyisiniz inşallah.. pazarlarıdamı ders oluyor..
Çoğu bitti azı kaldıııKolay gelsin,bizde seni öpüyoruz
Hayirlisi olsun canim insallah sende Alarada güzel haberler verisinizki siraya artik bizler dahil olalim hayirlisi olsun canim hic belirti arama unut sen Allaha birak en iyisini hayirlisini Rabim versin
Ben ocak 21 radev var a hemen yaptirmicam arastirlsin bakalim ben tüplerde sivi oldugundan süpheleniyorum rahim filmi icin ikna edicem yapilmazsa türkiye tekrar burdaki dondurulmuslar duruy nasilsa dolapta bu sefer baska tedavi istiyorum canim yaa hep ayni netodlardan bikitim artik
Banada ilac vedi 10 mg sabah birtane aliyorumCanim bu rahim filmini cok iyi dusunmussun mutlaka yaptir icin rahat etsin herhangi bir sorun varsa onceden hallefersin..farklilik deyince filmden sonra tupler aciksa asilama olabilirsin canim nasil olsa donmuslaron var..tabi her seyin hayirlisi canim vakti ne zamansa kismette ne zaman varsa o zaman geliuor bu minnoslar..belki simay bizim icin cok umut verici durumlar ..sende hipotroidmi vardi bende o var 37.5mg ilac kullaniuorum
Hoşgeldin,tedavin hayırlı sonu bebişli olsun inşallah.Allah'ın selamı üzerinize olsun...
40 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememe perşembe günü itibarıyla başladım inşaallah.Çeşitli sebepler yüzünden çocuğumuz olmadı.Daha önce her tüp bebek ve aşılama denemesine ramak kala bir şey çıktı ve neticeye olumlu ya da olumsuz bir türlü varamadık.Vardır bir hikmeti deyip sabrettik ve şimdi bir kere daha denemeye karar verdik.Aslında çok heyecanlıyım ama eşime belli etmek istemiyorum.Bu yaşlara kadar gelmişseniz ve uzun yıllar evliyseniz (23 yıl) her türlü bebek serenomisine alışıyor gibi yapıp içten içe kahroluyorsunuz.Yakınlarınız,kardeşleriniz bilimum akrabalarınız size inat sürekli doğuruyor gibi falan geliyor ilk zamanlarSonra ona da alışıyorsunuz.
Dünya hayatında sahip olunabilecek en güzel ve aynı zamanda imtihan vesilemiz olan çocukları hayırlı birer evlat olarak yetiştirmek dilerim buradaki tüm arkadaşlarım ve bana da nasip olur.Sabrımızın mükafatını görme duasıyla Allaha emanet olun...
Banada ilac vedi 10 mg sabah birtane aliyorum
TSH:0.01
T3:7.14
T4:25.61
TRAK:3.72
BÖYLE bende canim 10 mg azgibi geldi ama yapcak birsey yok.
Allah'ın selamı üzerinize olsun...
40 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememe perşembe günü itibarıyla başladım inşaallah.Çeşitli sebepler yüzünden çocuğumuz olmadı.Daha önce her tüp bebek ve aşılama denemesine ramak kala bir şey çıktı ve neticeye olumlu ya da olumsuz bir türlü varamadık.Vardır bir hikmeti deyip sabrettik ve şimdi bir kere daha denemeye karar verdik.Aslında çok heyecanlıyım ama eşime belli etmek istemiyorum.Bu yaşlara kadar gelmişseniz ve uzun yıllar evliyseniz (23 yıl) her türlü bebek serenomisine alışıyor gibi yapıp içten içe kahroluyorsunuz.Yakınlarınız,kardeşleriniz bilimum akrabalarınız size inat sürekli doğuruyor gibi falan geliyor ilk zamanlarSonra ona da alışıyorsunuz.
Dünya hayatında sahip olunabilecek en güzel ve aynı zamanda imtihan vesilemiz olan çocukları hayırlı birer evlat olarak yetiştirmek dilerim buradaki tüm arkadaşlarım ve bana da nasip olur.Sabrımızın mükafatını görme duasıyla Allaha emanet olun...
Allah'ın selamı üzerinize olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?