Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eee tabi bugün pazar kim takar acmilayi kocalarinizi nasil rahat etiricenizi düsünüp durun bütün gün saat 16 dan sonrada ben kocami simartip dürcam eee haklisiniz canlarim kocalar bize lazim seviyoz iste neyapalim en büyük kocalar başka büyük yokkk, ne hastayim ama yaaa

Alternatif Endometriozis Tedavileri

Endometriozis tedavisinde bitkisel tıp, takviyeler, Çin tıbbı ve Ayurveda kullanılabilir.

Bitkisel Tıp

Dr. Heron endometriozis tedavisinde, kendisinin açıkladığı gibi "pelvik dolaşımı arttırmak, böylece drenaja teşvik etmek ve iltihaplı maddeleri yok etmeyi kolaylaştırmak için çeşitli bitkiler kullanıyor ve ayrıca, hormosal denge yeniden oluşuyor ve premenstrual sendrom azalıyor." Bitkilerin hormonal öncüler ve dengeleyiciler olarak görev yapmaları ve karaciğer fonksiyonunu, sindirimi ve hastalığın tüm bileşenlerini düzeltmeleri amaçlanmıştır. "Altta yatan nedenlerin tedavisi sonucunda, sonuç genellikle rahatlamadır.” dedi Dr. Heron. Hastalar sürekli olarak dismenore, dispareunia (cinsel ilişkide ağrı), sindirim semptomları, menoraji ve yumurtlama ağrısında belirgin bir düşüş rapor ediyorlar. Zihinsel görünümde bir iyileşme ve bitkinlikte de azalma oluyor.

Dr. Heron kişiye özel bitki formülleri geliştiriyor. Gelişmiş bir etki için çeşitli bitkileri birleştiriyor. Kendi formüllerinden her biri bir döneme özel olan üçünü kullanıyor, regl sırasında, regl ve yumurtlama arasında (yaklaşık 14. gün veya sonrası) ve yumurtlama döneminden regl başlangıcına kadar. Kullanılan bitkiler arasında karahindiba, Oregon üzüm kökü, rüzgâr çiçeği, hayıt, false unicorn, cramp bark veya siyah alıç kabuğu, karayılan otu, aslan kulağı, mine çiçeği, civanperçemi, şerbetçiotu, kediotu ve hodan yer alıyor.

Besin Takviyeleri

Beslenmenizi C vitamini, B6 vitamini, folik asit, kalsiyum, magnezyum ve linoleik asit veya gece sefası yağı gibi esansiyel yağ asitleri ile takviye edin.

Doğal Hormon Replasman Tedavisi

Dr. Lee, doğal progesteronun endometriozisi, yan etkileri olmadan, uygun hormon dengesini onarmaya yardımcı olarak tersine çevirebileceğini belirtti. Doğal progesteron, endometriyal hücrelerin yayılımını, anormal hücrelerin büyümesini uyaran östrojen aktivitesini engelleyerek durdurabilir. Dr. Lee doğal progesteron kremlerin, aylık döngünün 6 ila 26. gününe kadar kullanılmasını ve adet başlangıcı öncesinde bırakılmasını öneriyor. Dört veya altı aylık tedavi sonrasında, endometriozise bağlı ağrılar ve kanamalar genellikle azalacaktır. Dr. Lee transdermal (deri yoluyla emilen) doğal progesteron krem veya yağ formülü olarak hazırlıyor, çünkü oral damlalardan kaynaklanan duygusal inişler ve çıkışlar olmadan, daha etkili bir şekilde emiliyor ve etkisi uzun süreli oluyor. Endometriozis yaşayan bir kadın kremden günde 1/8 ila1/2 çay kaşığı ve yağdan her gün 3 ila 10 damla arası kullanabilir. Krem avuç içine, yüze, boyuna, üst göğüs bölgesine, göğüslere, kol içine veya diz arkasına uygulanabilir.

Geleneksel Çin Tıbbı

Honora Lee Wolfe’e göre, " Bu durum kan durgunluğu, qi durgunluğu, balgam ve nem, nemli ısı veya bunların bazı kombinasyonu sonucu oluşabilir fakat buna karşılık boş veya yeterince güçlü olmayan bazı organlara dayalı olabilir.

Ayurvedik Tıp

"Bu durum bir vata dengesizliğidir,” diye açıkladı Dr. Lonsdorf. "Biz bunu tüm diğer vata dengesizlikleri gibi tedavi ediyoruz. Bunu önlemek için, kişinin her ay adet dönemi başlamadan üç gün önce faaliyetlerini mümkün olduğunca azaltmasını tavsiye ediyoruz, ancak şimdiki meşgul bayanlar için bu sevilmeyen bir öneri olabilir. Egzersiz için, biz bu zamanda sarsıcı aerobik dersleri yerine nazik yürüyüşler öneriyoruz."

Merhaba acmila test gunum cuma canim..bugune kafar adet olacak hissi vardi bugun hic bi belirti kalmadi bilemiyorum artik..az kaldi ..once dirada alara var insallh hayirli haberler paylasir..sen ne zaman basliycaksin tedavine canim..
Hayirlisi olsun canim insallah sende Alarada güzel haberler verisinizki siraya artik bizler dahil olalim hayirlisi olsun canim hic belirti arama unut sen Allaha birak en iyisini hayirlisini Rabim versin
Ben ocak 21 radev var a hemen yaptirmicam arastirlsin bakalim ben tüplerde sivi oldugundan süpheleniyorum rahim filmi icin ikna edicem yapilmazsa türkiye tekrar burdaki dondurulmuslar duruy nasilsa dolapta bu sefer baska tedavi istiyorum canim yaa hep ayni netodlardan bikitim artik

Hayırlı pazarlar canım.

Ohhhh mis,bol keyifler tatlım,iyi şımarmalar tatilya.

Hayır olsun rüyan,inşallah gebesindir.

Hoşgeldin,hepimiz aynı yoldayız,duaların için de âmin.

Canim bu rahim filmini cok iyi dusunmussun mutlaka yaptir icin rahat etsin herhangi bir sorun varsa onceden hallefersin..farklilik deyince filmden sonra tupler aciksa asilama olabilirsin canim nasil olsa donmuslaron var..tabi her seyin hayirlisi canim vakti ne zamansa kismette ne zaman varsa o zaman geliuor bu minnoslar..belki simay bizim icin cok umut verici durumlar ..sende hipotroidmi vardi bende o var 37.5mg ilac kullaniuorum

Banada ilac vedi 10 mg sabah birtane aliyorum
TSH:0.01
T3:7.14
T4:25.61
TRAK:3.72
BÖYLE bende canim 10 mg azgibi geldi ama yapcak birsey yok.

Allah'ın selamı üzerinize olsun...
40 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememe perşembe günü itibarıyla başladım inşaallah.Çeşitli sebepler yüzünden çocuğumuz olmadı.Daha önce her tüp bebek ve aşılama denemesine ramak kala bir şey çıktı ve neticeye olumlu ya da olumsuz bir türlü varamadık.Vardır bir hikmeti deyip sabrettik ve şimdi bir kere daha denemeye karar verdik.Aslında çok heyecanlıyım ama eşime belli etmek istemiyorum.Bu yaşlara kadar gelmişseniz ve uzun yıllar evliyseniz (23 yıl) her türlü bebek serenomisine alışıyor gibi yapıp içten içe kahroluyorsunuz.Yakınlarınız,kardeşleriniz bilimum akrabalarınız size inat sürekli doğuruyor gibi falan geliyor ilk zamanlar Sonra ona da alışıyorsunuz.
Dünya hayatında sahip olunabilecek en güzel ve aynı zamanda imtihan vesilemiz olan çocukları hayırlı birer evlat olarak yetiştirmek dilerim buradaki tüm arkadaşlarım ve bana da nasip olur.Sabrımızın mükafatını görme duasıyla Allaha emanet olun...

Hoşgeldin,tedavin hayırlı sonu bebişli olsun inşallah.

Banada ilac vedi 10 mg sabah birtane aliyorum
TSH:0.01
T3:7.14
T4:25.61
TRAK:3.72
BÖYLE bende canim 10 mg azgibi geldi ama yapcak birsey yok.

Acmila her ay kan degerlerine baktir ilac yetrli geldiyse hormonlarin normale donecektir.bana once 25 verildi yetmeyince 37 ciktik insallh seninde aldigin doz uetrlidir birde mutlaka sabah ac karnina ic yarim saat bekle bunu hic ihmal etme..

Tedavin hayorli olsun bebekli olsun ins.hangi hastanede deniyorsun.kolayliklar diliuorum

Tedavin hayırlı olsun arkadşım umarım bizim de en kısa zamand kucaklarımız dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…