Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

6+6 mis doktorun demesine gore canim.
Rabbim tamina erdirsin

canım maşallahhh, harika bi duygu bunları sırasıyla hep albümle.
Merhaba ensu davetun icin tsk ederim bende geldim yavas yavas okuyorum yazilanlari 40 yas yaziyor ama bende 40 a merdiven dayadim 1 ay sonra 36 yasini dolduracagim yasin ne onemi varki yasanilan ve katedilen yol ayni olunca .Herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ayni zamanda hayirli ebeveynlet olmamizida nasip etsin . : ))

Hoşgeldin. Dilerim en kısa zamanda kavuşursun evladına...

Amin canim seninkini de insallah
Canımmm hayırlı olsunnn allah kucağına almayı nasip etsin

Hoşgeldinn canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhh

hoş geldin canım yaşa takılma 33-45 yaş arasıyız zaten hepimiz.. bu topikte tek sorun olmayan şey yaş:) hafta içi daha yazışmalı oluyor..
seninde tedavinin güzel sonuçlanmasını dilerim cnm.

hoş geldin canım yaşa takılma 33-45 yaş arasıyız zaten hepimiz.. bu topikte tek sorun olmayan şey yaş:) hafta içi daha yazışmalı oluyor..
seninde tedavinin güzel sonuçlanmasını dilerim cnm.
Tesekkur ederim hepimizin tedavileri olumlu olur insallah,emeklerimizin karsiligini aliriz umarim.

gülnevaaa canımm nerelerdesin, özelettin kendini..
iş hayatına atıldın merak içindeyiz, alıştınmı canım herşey yolundamııı..
arada uğra özletme kendini.

antalya2011

Geçmiş olsun. Böyle durumlarda şehriye çorbası yaparım ben. Altını kapatır kapatmaz içine önceden hazırladığım karabiber, limon suyu ve yumurta sarısı karışımını karıştıra karıştıra dökerim. Hemen ardından yatar, kalkınca da ılık suyla duş alırım. Bir iki gün içinde geçer. Bu arada meyve tüketimini artırarak ta destek olabilirsin. Bir de zencefilli bal yiyebilirsin. O da bağışıklığını güçlendirir...

çook teşekkür ederim canım.
yarın ilk işim çorbayı yapmak olucak
sağol..

gülnevaaa canımm nerelerdesin, özelettin kendini..
iş hayatına atıldın merak içindeyiz, alıştınmı canım herşey yolundamııı..
arada uğra özletme kendini.
canımcığım sağolasın iyiyim çok şükür işim bayağ yorucu eve gelince yemek ev işi derken hiçbişeye fırsatım kalmıyor..iş hayatı umduğum gibi değilmiş çok stresli bir işim var zaten hormonlar tavan inş daha kötü olmaz..çook şikayet ettim yahu bakalım canım bir ay çalışıcam maaaş tatmin ederse kalıcam..geçen gün bir rüya gördüm canım yaşlı bir teyze bana boncuk dolu poşet veriyor al bunu yap benim kızımda boncuk yapıyor diyor..rüya tabirlerine baktım yaşlı bayan görmek umudunu kestiğin anda hamile kalmaya yazıyordu..dua ediyorum beni çalışma hayatından sadece bebeişim kurtarcak Allahında izniyle inş..bakalım bu ay incir kürü yaptım artı cylo prognova imuneks Qenzim10 kullandım arı sütü folik asit coraspirin devamlı alıyorum inş doğalından gelir bebişim..adet tarihide yaklaştı inş hamişimdir gelmez kırmızılar..sen neler yapıyorsun canım..

Hayirli pazarlar fistiklar ..
Ay canim harika bir rüya hayirlara vesile olsun bu ay olmasada tez zamanda olsun isin stresi bir anda saba bebisini dogal yolla getirsin canim cylo prignovada neye yariyo Qenzim10 kac mg aluyosun birde benim bioenerji uzmani coraspirin kulanma dedi bazi vitamin ve ilaclarin yararini azaltiyo dedi doktorunuza sorun dedi almanizin ne faydasi var bilmek istiyo gerci burdaki hic bir doktor tavsiye etmedi bana bir tek Selman Lacin kulan demisti

Hemsire Acmila karsinizda kocam bir hasta oldu ayyy niye erkekler hasta olunca simariyolar yaa ne versem yok ne yapsam sen beni öldürcen mi.?
Simdi sira bende hastayim satti bana üstünede kirmizilar cika geldi heryerim agiriyo allahtan noel iznine ayrildim yasasinnnn noel gel keyfim gel yapcam bu cirbayi bende yapayim kendime sagol arkadasim tarif icin seviyorum sizleri yaa söyle hasta hasta öpeyim sizleri hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…