- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.181
Sımaycigim mutlulugunu anlayabiliyorum. Benimde aynı olay başıma geldi
20 yıldır olmuyordu. O kadar uğraş ve nihayet kendiliğinden. Bu günlerde be kadar tedirginde olsam bu inanılmaz gUzel bir hediye Rabbimden.seni kutarım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim tamina erdirsin6+6 mis doktorun demesine gore canim.
Ayyyy... Ne güzel! Umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın canım. Hamileliğin tadını çıkar bol bol..Benim minik princ tanem:) Gumbur gumbur kalp sesini de duydum. Basta kardesiyle baslamis ama kurdeleyi bu minnos tek basina goguslemis:)Eki Görüntüle 1343284
Amin canim seninkini de insallahRabbim tamina erdirsin
Merhaba ensu davetun icin tsk ederim bende geldim yavas yavas okuyorum yazilanlari 40 yas yaziyor ama bende 40 a merdiven dayadim 1 ay sonra 36 yasini dolduracagim yasin ne onemi varki yasanilan ve katedilen yol ayni olunca .Herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ayni zamanda hayirli ebeveynlet olmamizida nasip etsin . : ))canım maşallahhh, harika bi duygu bunları sırasıyla hep albümle.
Merhaba ensu davetun icin tsk ederim bende geldim yavas yavas okuyorum yazilanlari 40 yas yaziyor ama bende 40 a merdiven dayadim 1 ay sonra 36 yasini dolduracagim yasin ne onemi varki yasanilan ve katedilen yol ayni olunca .Herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ayni zamanda hayirli ebeveynlet olmamizida nasip etsin . : ))
Hosbuldum tesekkur ederim.hepimiz kavuşuruz ins.Hoşgeldin. Dilerim en kısa zamanda kavuşursun evladına...
kızlar çok fena nezle oldum.
gözümün önünü göremiyorum.hiç halim yok
ilaçda almayınca
neler yapabilirim.
lütfen bir akıl verin.
ballı limonu sıcak su içiyorum...
Canımmm hayırlı olsunnn allah kucağına almayı nasip etsinAmin canim seninkini de insallah
Hoşgeldinn canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhMerhaba ensu davetun icin tsk ederim bende geldim yavas yavas okuyorum yazilanlari 40 yas yaziyor ama bende 40 a merdiven dayadim 1 ay sonra 36 yasini dolduracagim yasin ne onemi varki yasanilan ve katedilen yol ayni olunca .Herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ayni zamanda hayirli ebeveynlet olmamizida nasip etsin . : ))
Cok tesekkur ederimCanımmm hayırlı olsunnn allah kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldinn canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhh
Merhaba ensu davetun icin tsk ederim bende geldim yavas yavas okuyorum yazilanlari 40 yas yaziyor ama bende 40 a merdiven dayadim 1 ay sonra 36 yasini dolduracagim yasin ne onemi varki yasanilan ve katedilen yol ayni olunca .Herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Ayni zamanda hayirli ebeveynlet olmamizida nasip etsin . : ))
Kızlarr haftasonu çalışma durumu ben de bi girip bakayım dedim hepiniz iyisinizdir inşalah ptesi güzel haberlerle görüşmek üzere öperimm...
Tesekkur ederim hepimizin tedavileri olumlu olur insallah,emeklerimizin karsiligini aliriz umarim.hoş geldin canım yaşa takılma 33-45 yaş arasıyız zaten hepimiz.. bu topikte tek sorun olmayan şey yaş:) hafta içi daha yazışmalı oluyor..
seninde tedavinin güzel sonuçlanmasını dilerim cnm.
antalya2011
Geçmiş olsun. Böyle durumlarda şehriye çorbası yaparım ben. Altını kapatır kapatmaz içine önceden hazırladığım karabiber, limon suyu ve yumurta sarısı karışımını karıştıra karıştıra dökerim. Hemen ardından yatar, kalkınca da ılık suyla duş alırım. Bir iki gün içinde geçer. Bu arada meyve tüketimini artırarak ta destek olabilirsin. Bir de zencefilli bal yiyebilirsin. O da bağışıklığını güçlendirir...
canımcığım sağolasın iyiyim çok şükür işim bayağ yorucu eve gelince yemek ev işi derken hiçbişeye fırsatım kalmıyor..iş hayatı umduğum gibi değilmiş çok stresli bir işim var zaten hormonlar tavan inş daha kötü olmaz..çook şikayet ettim yahu bakalım canım bir ay çalışıcam maaaş tatmin ederse kalıcam..geçen gün bir rüya gördüm canım yaşlı bir teyze bana boncuk dolu poşet veriyor al bunu yap benim kızımda boncuk yapıyor diyor..rüya tabirlerine baktım yaşlı bayan görmek umudunu kestiğin anda hamile kalmaya yazıyordu..dua ediyorum beni çalışma hayatından sadece bebeişim kurtarcak Allahında izniyle inş..bakalım bu ay incir kürü yaptım artı cylo prognova imuneks Qenzim10 kullandım arı sütü folik asit coraspirin devamlı alıyorum inş doğalından gelir bebişim..adet tarihide yaklaştı inş hamişimdir gelmez kırmızılar..sen neler yapıyorsun canım..gülnevaaa canımm nerelerdesin, özelettin kendini..
iş hayatına atıldın merak içindeyiz, alıştınmı canım herşey yolundamııı..
arada uğra özletme kendini.
Hayirli pazarlar fistiklar ..canımcığım sağolasın iyiyim çok şükür işim bayağ yorucu eve gelince yemek ev işi derken hiçbişeye fırsatım kalmıyor..iş hayatı umduğum gibi değilmiş çok stresli bir işim var zaten hormonlar tavan inş daha kötü olmaz..çook şikayet ettim yahu bakalım canım bir ay çalışıcam maaaş tatmin ederse kalıcam..geçen gün bir rüya gördüm canım yaşlı bir teyze bana boncuk dolu poşet veriyor al bunu yap benim kızımda boncuk yapıyor diyor..rüya tabirlerine baktım yaşlı bayan görmek umudunu kestiğin anda hamile kalmaya yazıyordu..dua ediyorum beni çalışma hayatından sadece bebeişim kurtarcak Allahında izniyle inş..bakalım bu ay incir kürü yaptım artı cylo prognova imuneks Qenzim10 kullandım arı sütü folik asit coraspirin devamlı alıyorum inş doğalından gelir bebişim..adet tarihide yaklaştı inş hamişimdir gelmez kırmızılar..sen neler yapıyorsun canım..
Gecmis olsun canim hemen igles hasta olmaman lazim bu durumda kocan iyi bakmiyomuu gelem ben bakam sana canim bekleeeeçook teşekkür ederim canım.
yarın ilk işim çorbayı yapmak olucak
sağol..
Hemsire Acmila karsinizda kocam bir hasta oldu ayyy niye erkekler hasta olunca simariyolar yaa ne versem yok ne yapsam sen beni öldürcen mi.?antalya2011
Geçmiş olsun. Böyle durumlarda şehriye çorbası yaparım ben. Altını kapatır kapatmaz içine önceden hazırladığım karabiber, limon suyu ve yumurta sarısı karışımını karıştıra karıştıra dökerim. Hemen ardından yatar, kalkınca da ılık suyla duş alırım. Bir iki gün içinde geçer. Bu arada meyve tüketimini artırarak ta destek olabilirsin. Bir de zencefilli bal yiyebilirsin. O da bağışıklığını güçlendirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?