Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tedavin hayırla sana istediğin Bebeğin gelmesine vesile olsun... Hoşgeldin

Okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Allah tamamına erdirsin..
Ikizlerini sağlıkla keyifle büyüt.. Hayırlı olsun.. Çok güzel bişey bu, Hamdolsun Allah'a, vakit gelmiş.. Bizimkilerin de vakti gelir inşallah..
Bugün arkadaşım yazmış, çok beğendim;
HER NASIP VAKTINE ESİRDİR.

canımm merhaba.. 23 yıl ve ilk tedavinmii çok üzüldüm buna inan..
gerçi herşeyde bir hayır vardır, bu tedavinle bebeğine kavuşmanı gönülden dilerim..

Arkadaslar yarin transferim var, lutfen dualariniza beni de ekleyin.5.gun embriyosu yuklenecek. insallah bu sefer hayirli saglikli evlatlarima kavusurum da ben de hayirli bir anne olurum.

transfer aşamasınamı geldin harikaa bi gün yarın desene..
transferin hayırlı olsun cnm..

Merhaba acmila test gunum cuma canim..bugune kafar adet olacak hissi vardi bugun hic bi belirti kalmadi bilemiyorum artik..az kaldi ..once dirada alara var insallh hayirli haberler paylasir..sen ne zaman basliycaksin tedavine canim..

bu hafta senden ve Alaradan güzell haberler gelmesini diliyorum canım..

[K="ummuseleme, post: 38439410, member: 361509"]Tedavin hayorli olsun bebekli olsun ins.hangi hastanede deniyorsun.kolayliklar diliuorum[/QUOTE]

Izmir Kent hastahanesinde inşaallah.Kolaylıklar cümlemize olsun.

canımm hangi işte çalışırsan çalış ilk 1 ay çok zor geçiyor sonra bakıyorsun herşey kolaylayıvermiş tabii istisnalar hariç.
inşallah senin içinde herşey kolaylaşır, alışırsın...
senin bebek konusunda umudunu kesmen için bi sebep yok ama yinede rüyandaki gibi doğalından gelmesini dilerim canım..
bende bir haftadır ne rüyalar görüyorum rüyamda bütün Ankara deniz olmuştu, otel penceresinden bakıyordum heryer deniz deryaydı, sularda yüzüyordum galiba sınavım kolay geçecek bana deniz hep uğurlu geldi:))

Amin guzel dileklerin icin Teşekkür ederim senin de tedavin hayirli olsun

Arkadaslar yarin transferim var, lutfen dualariniza beni de ekleyin.5.gun embriyosu yuklenecek. insallah bu sefer hayirli saglikli evlatlarima kavusurum da ben de hayirli bir anne olurum.

Allah sağlıklı bebekler versin .. Transferin hayırlı olsun ..

Hoşgeldin anne adayı.....inş hayallerindeki bebişlerine kavuşursun.....

Iyiyim hayatım, sevdiceğimle haftasonu kaçamağı yaptık.. Karadeniz'e geldik
Otel odasından yazıyorum şimdi.. Yorgunluktan bittik, gez gez... Yarın sabah döneceğiz..
Sen nasılsın canım?

aaa harika bi kaçamak desene.. böyle ara geziler çok iyi geliyor.. iyi yapmışsın cnm transferden önce moral depolamasıda olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…