Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dua et sağlıkla gelsin katılsın aranıza.. Sağlıksız embriyo Düşüyor diyorlar ama kötüyü getirme aklına.. Bol bol dua et.. İnşirah süresini oku bol bol ve Ya Şafi ismiyle Allah'a yalvar. Ancak Allah isterse olur çünkü.. Korkma Allah hayırlısını versin inşallah

Normalde 8 haftalik bebeğin 12 mm. Benimki 3.6 mm yani 6 haftalik gibi görünüyor Kalp atim i belli belirsizdi. Çok korkuyorum
Sakin endiselenmeyin rabbim ol derse olur ki... canim benim gonlunuzu ferah tutun ve dua edelim simdi namzda insallah size de dua edecehim.. hepimize... gecmis olsun ama stres daha da gerer vucudu... kendimden biliyorum ki tabi ki cok zor sizi anliyorum... buyuk gecmis olsun sifa dileklerimle... Bismillahirrahmanirrahim venunezilu minel kurani ve mahuve sifaun ve rahmetun lil muminin- isra suresi 80. ayet... İngilizce klavye o yuzden orjinalini bakiniz..." Biz kurani muminlere sifa ve rahmet olarak indiririz""

cok sevindimmm benim de kedim bitanem var...gozunuz aydin evin en tatli fertleri oluyolar dimi..

aranıza çok katılamıyorum ama kalbim sizinle ve dualarımdasınız... benim 4. deneme. hiçbirinde de transfer aşamasına bile gelinemedi, yumurtalarım erkenden çatlıyor ve beni terk ediyor... vardır bunda da bir hayır... yarın ultrason var bakalım ne olacak iğne tedavisi 4. gündeyim... dualarım sizinle...

aaaaaa maşallaaaah ay ne güzeldir her biri yumoş yumoş... bir kedisever olarak size teşekkür ederim daha doğrusu hayvan sever olarak

Hepimizin yolu zorlu. Herbirimizin sınavı ayrı. Dilerim bu, bebeğinize kavuşacağınız tedavidir. Dilerim Rabbim güzel bir mükafat hazırlamıştır sizin için. Güzel haberlerle gelin inşallah...

Hepimizin yolu zorlu. Herbirimizin sınavı ayrı. Dilerim bu, bebeğinize kavuşacağınız tedavidir. Dilerim Rabbim güzel bir mükafat hazırlamıştır sizin için. Güzel haberlerle gelin inşallah...
İnşallah hepimizi güldürür :) canımsınız teşekkür ederim...

aaaaaa maşallaaaah ay ne güzeldir her biri yumoş yumoş... bir kedisever olarak size teşekkür ederim daha doğrusu hayvan sever olarak

Tamamı evimde doğdu, elimde büyüdü. Köpeğim de 45 günlüktü geldiğinde. Şimdi 4 yaşında. Ailem de sever hayvanları ve evimizde hep bir dostumuz olurdu. Köpek, kuş, balık, su kağlumbağası... Ben kedileri yeni keşfettim malesef. Arayı kapatmaya çalışıyorum şimdi

Gecmis olsun dur bakalim hele, kontrolde ne diyecek doktorun, pazar gününü bekleyelim. kan pihtilasmasi cok önemliymis gebelerde, cogu gebe koraspirin veya benzeri ilaclarla gebeligi geciriyor. Bende yaptirmak istiyorum ama biliyorsun, bizim gibi yurt disinda yasayanlar, cok detayli herseyi yaptiramiyor doktorun gerek görürse, veya bir sorun oldugunda uzman doktorlara yönlendiriliyoruz. dilerim iyi haberler verirsin.

Belki37,

Sana yanlis bir seyde söylemek istemiyorum ama, kan pihtilasma testi yapilana kadar, yarim limon suyunu bardaga sIkIp üzerini suyla doldurup hergün icsen, gebelige zarari olmaz sanirim buradaki arkadaslarda, belki bu konuda bildiklerini yazarlarsa, beklerken az daha tedirgin beklersin.

Biz yaptirmistik.bende çok hafif çıkmıştı. Jinekologuma verdim okudum dedi ama ne coraspirin nede igne verdi.doğru bir doktora gidemedim. Ensu demişti bana.soruyorum şimdi neden 3.6 mm. 6 haftalik görünümünde. 8 haftaligi m ben.%50 dedi.korkuyorum

Neden ilac vermedilerki acaba, en azindan gebelik basladiginda bir cözüm bulunsaydi. gebelik haftasi geriden giderek doguranlar var, telas etme eger gec döllendiyse geriden gelebilir. kalp atisi ve kese gelisimi sorunsuzsa bebegin seni terk etmez korkma.

Kese yolk kesesi göründü günde daha netmis. Şimdi biraz bulanik dedi.ama görüntüsü bozuk değil. Kalp atımı da duyduk duymadık gibi birseydi. Allahım yardım etsin bana.belkide okumadi bile Jinekolog. Esimde dedi çok az bi pıhtılaşma var.bende yabancı yer çakıldı m kaldım evde.bekledim durdum

Pazara kadar icsemmi limon suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…