- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.861
Ne yapacağımı bilmiyorum.kafam allak bullak.geçen ablamlarla gittiğimde embrio 0.6 cm di.şimdi diyorlar.3.6 mm. Küçülmus diyor.ama çok hafif kalp atımı vardı. Pıhtılaşma olabilir kan yeterli gitmedi dedi.
cok tesekkur edrim.. igneler devam.. tuk kislar mutlu anneler olalim insallahhoşgeldin cnm, tedavin hayırlı olsun.
Sakin endiselenmeyin rabbim ol derse olur ki... canim benim gonlunuzu ferah tutun ve dua edelim simdi namzda insallah size de dua edecehim.. hepimize... gecmis olsun ama stres daha da gerer vucudu... kendimden biliyorum ki tabi ki cok zor sizi anliyorum... buyuk gecmis olsun sifa dileklerimle... Bismillahirrahmanirrahim venunezilu minel kurani ve mahuve sifaun ve rahmetun lil muminin- isra suresi 80. ayet... İngilizce klavye o yuzden orjinalini bakiniz..." Biz kurani muminlere sifa ve rahmet olarak indiririz""Normalde 8 haftalik bebeğin 12 mm. Benimki 3.6 mm yani 6 haftalik gibi görünüyor Kalp atim i belli belirsizdi. Çok korkuyorum
cok sevindimmm benim de kedim bitanem var...gozunuz aydin evin en tatli fertleri oluyolar dimi..Kayıp kedicik bulunduuuuuuuu
Hepinize çok teşekkürler.
Kapıyı açık görünce aklıma olmayacak şeyler gelmişti. Yatakla çarşafın arasına girmiş sıpa. Üşüyecek diye endişe ediyordum, sıcacık buldum. Adını Nemo koymaya karar verdim böylece.
Sara, dışarı da çıktım bu arada. Tayini çıkan bir arkadaşın veda yemeği idi. Yemek yedik geldik
Bu akşama kadar inşaat işine başlamayı düşünüyordum, artık organizasyon işiyle ilgilenmeye karar verdim
aminnnInsallah canim yeni yil yeni umut ne guzel hayvan seven insan sever derler kuzucuklarin yanina birde bebis gelir insallah
simdiden hayatinizdaki her sey hayirli olsun insallah.Allah zihin açıklığı versin canım, Sınavı'n başarılı olsun ve gümrük Müşavir yardımcısı ol, Hayırlısı ile :)[/QUOTEarilar
sağol tatlım hepimizinki inşallahhoşgeldin cnm, tedavin hayırlı olsun.
cok sevindimmm benim de kedim bitanem var...gozunuz aydin evin en tatli fertleri oluyolar dimi..
aranıza çok katılamıyorum ama kalbim sizinle ve dualarımdasınız... benim 4. deneme. hiçbirinde de transfer aşamasına bile gelinemedi, yumurtalarım erkenden çatlıyor ve beni terk ediyor... vardır bunda da bir hayır... yarın ultrason var bakalım ne olacak iğne tedavisi 4. gündeyim... dualarım sizinle...
İnşallah hepimizi güldürür :) canımsınız teşekkür ederim...Hepimizin yolu zorlu. Herbirimizin sınavı ayrı. Dilerim bu, bebeğinize kavuşacağınız tedavidir. Dilerim Rabbim güzel bir mükafat hazırlamıştır sizin için. Güzel haberlerle gelin inşallah...
aaaaaa maşallaaaah ay ne güzeldir her biri yumoş yumoş... bir kedisever olarak size teşekkür ederim daha doğrusu hayvan sever olarak
İnşallah hepimizi güldürür :) canımsınız teşekkür ederim...
Az önce acile gittik yine arkadaşlar. Geçen gittiğimde embrio bulanik görünüyordu. Anlatmisti size.şimdi baktılar 8 hafta 2 gun olmasina rağmen embrio 6 hafta görünümünde ymis. Çok ama çok hafif bi kalp atim i izlendi.pazara sabah randevu verdi net kalp atim i icin.cok Üzgünüm %50 şans verdi.pihtilasma olabilir Sizde dedi.ensu bsna demişti .yapamadım iyi bir yere gidemedim
Biz yaptirmistik.bende çok hafif çıkmıştı. Jinekologuma verdim okudum dedi ama ne coraspirin nede igne verdi.doğru bir doktora gidemedim. Ensu demişti bana.soruyorum şimdi neden 3.6 mm. 6 haftalik görünümünde. 8 haftaligi m ben.%50 dedi.korkuyorumGecmis olsun dur bakalim hele, kontrolde ne diyecek doktorun, pazar gününü bekleyelim. kan pihtilasmasi cok önemliymis gebelerde, cogu gebe koraspirin veya benzeri ilaclarla gebeligi geciriyor. Bende yaptirmak istiyorum ama biliyorsun, bizim gibi yurt disinda yasayanlar, cok detayli herseyi yaptiramiyor doktorun gerek görürse, veya bir sorun oldugunda uzman doktorlara yönlendiriliyoruz. dilerim iyi haberler verirsin.
Biz yaptirmistik.bende çok hafif çıkmıştı. Jinekologuma verdim okudum dedi ama ne coraspirin nede igne verdi.doğru bir doktora gidemedim. Ensu demişti bana.soruyorum şimdi neden 3.6 mm. 6 haftalik görünümünde. 8 haftaligi m ben.%50 dedi.korkuyorum
Kese yolk kesesi göründü günde daha netmis. Şimdi biraz bulanik dedi.ama görüntüsü bozuk değil. Kalp atımı da duyduk duymadık gibi birseydi. Allahım yardım etsin bana.belkide okumadi bile Jinekolog. Esimde dedi çok az bi pıhtılaşma var.bende yabancı yer çakıldı m kaldım evde.bekledim durdumNeden ilac vermedilerki acaba, en azindan gebelik basladiginda bir cözüm bulunsaydi. gebelik haftasi geriden giderek doguranlar var, telas etme eger gec döllendiyse geriden gelebilir. kalp atisi ve kese gelisimi sorunsuzsa bebegin seni terk etmez korkma.
Pazara kadar icsemmi limon suyunuKese yolk kesesi göründü günde daha netmis. Şimdi biraz bulanik dedi.ama görüntüsü bozuk değil. Kalp atımı da duyduk duymadık gibi birseydi. Allahım yardım etsin bana.belkide okumadi bile Jinekolog. Esimde dedi çok az bi pıhtılaşma var.bende yabancı yer çakıldı m kaldım evde.bekledim durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?