Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslında Uzak Doğu' da asırlardır uygulanan bir yöntem. Konsantrasyon gerektiren işlerde de kullanıyorlar. Çin' de yanlış hatırlamıyorsam her sabah topluca spor yapıyorlar ve aynı zamanda hareketlerin isimlerini haykırarak tekrarlıyorlar. Askerlerin içtimada "Yaylalar" diye bağırması, yüksek sesle tekmil vermesi de aynı uygulamanın devamı aslında. Özgüven sıkıntısı çekenlere de iyi geliyor. Tam bir haykırış ya da iç organlarımızı titreten kahkahalar, tüm organları titreştirerek küçük tıkanıklıkları açıyor.
Su terapisi de çok tavsiye edilen bir yöntem. Yaz aylarında Anion Ped diye bir ürün kullanmaya başladım. Onu araştırırken, özellikle orman akarsu kenarları ve deniz kenarlarında (durgun su değil) negatif iyonların daha fazla bulunduğu, bunun da bedene oksijen girişini artırdığını okudum. Beyine giden fazla oksijen öncelikle seratonin salgılanmasını artırıyor. Dolayısıyla iyileşme sürecini hızlandırıyor. Böyleyken böyle.

Insallah canim yeni yil yeni umut ne guzel hayvan seven insan sever derler kuzucuklarin yanina birde bebis gelir insallah

o zaman sabah akşam duştan çıkmıyoruz bu kış mevsiminde denize giremeyeceğimize göre hayden duşa

Bak sen yaramazs ya.. Burada bile tedirgin etti bizi :))
Neyse iyi olduğuna sevindim..
Organizasyon işi olması gerekiyor valla bence gir.. Beceren çok az..

Şimdiden başarılar dilerim. Ankara' nın da tadını çıkar iki gün. Soğuğu meşhurdur ama kendine has bir keyfi de vardır Ankara' nın. Severim...

o zaman sabah akşam duştan çıkmıyoruz bu kış mevsiminde denize giremeyeceğimize göre hayden duşa

Su terapisi ya da Çığlık, ihtiyaç varsa:)

Durgun su olmuyor çünkü negatif iyonlar suyun sert bir zemine çarpması ile ortaya çıkıyor..
Hepsi içimizde aslında işte doğru davranırsak kendimize, herşeyi çözebiliyoruz Allah'ın izni ile..

Şu anlatıp durduğum Sevginin Kökleri kitabında benzer bir durum vardı. Aynı isim değil ama kendisinden önce ölen kardeşin etkisinde bir danışan. Sembolik olarak temel aile fertlerinin yerine figüranlar ya da minik objeler koyarak ilişkileri düzenlemeye çalışıyorlar. Senin durumunda annenle birlikte rahmetli ablana bir mektup yazmak, birlikte dua okumak, onun aranızdan ayrılmış olmasının sevgi ve saygınızı değiştirmediğini, varlığının ve gidişinin farkında olduğunuzu yerini kimsenin doldurmaya çalışmadığını dile getirdiğinizde, senin üzerindeki yükün kalkacağını beyan eden bir uygulama. Ben sana uyarladım tabi. Sıkıcı, itici bir oyun gibi görünebilir belki. Ama mevlüt okutmak, hayır dağıtmak gibi uygulamaların da benzer mantıkla ortaya çıktığını bilmek etkisi konusunda düşündürüyor açıkçası...

tatlım benim ikinci tüp bebek tedavimdeydi bu durum uzun zaman oldu ama reglim çok gecikmemişti
Benim ilk denememdi dokuzuncu gun dayanamadim baska bir hastanede yaptirdim 7,05 cikti pozitif gebesin dedi doktor sonra 11 gun kendi doktorumda yaptirdim 10 cikti dusuk dedi bebek dusuyo olbilir iki gun sonra tekrar yapicaz dedi pazartesi yapilacak Allahtan umit kesilmez ama benim pek umudum yok tekrar denemek istiyorum onun icin nezaman adet oluyor merak ettim

tatlım tıp literatüründe değeri 6 olup bebeğini kucağına alan var bunu benim değerim 10 çıktığında doktorum söylemişti ama tabiki 10 çok düşük bir rakam hiç belli olmaz kırmızılar gelmeyene kadar ümit var inşallah geç tutunmadır ve bebeğin seninledir son ana kadar olumsuz düşünme

doktorunuz kim sizin hangi hastanede tedavi görüyosunuz

benim çocuğum yok tatlım üçüncü tedavimde negatif oldu

Slm arkadaslar bende bu ay tup yaptim 11 gun 10 cikti doktorum 50 olmaliydi iki gun sonra tekrar yapalim dedi böyle olup degeri yukselen varmi yoksa ben kendimimi kandiriyorum

Hoşgeldin. Allah yardımcın olsun, yüreğinde özlediğini kucağına versin inşallah...
Kaçıncı gün embriyosu idi? Döllenmenin ertesi gününü ilk gün sayarak 5 günde tutunma eylemine başlayacak duruma geliyor embriyo. Ortalama 4 gün tutunma işlemi devam ediyor. Bhcg' salgılanıp kanda tespit edilebilmesi de ortalama 4 gün. Yani aslında en erken, embriyo 13 günlükken kanda tespit ediliyor. Tabi bu rahim içinin normal, embriyo hareketlerinin uygun olması halinde oluyor. Tutunma işlemi daha uzun da sürebiliyor. Daha çabuk ta tamamlanabiliyor. Bunu bilmek te mümkün değil. Her hamilelikte kendine has gelişiyor. Tabi bu kesinlikle hamilesin anlamına gelmiyor. Ama iyi yönde bir şeyler başlamış demek. Laboratuarlara göre 12. günde 5 üzeri gebelik pozitif kabul ediliyor. Diğer arkadaşların tecrübelerine bakarsak düşük değerler her zaman mutlu sona götürmeyebiliyor. 38 le başlayıp doğum yapan da var, 80 le başlayıp kalp atışı duyamayan da. Ama o kısım Allah' ın bileceği şey.
Dilerim iki gün sonra değerin doğru oranlarda katlanarak artar ve bebeğine kavuşursun. Asıl gösterge ilk değerin değil artık. Değer artışların daha yol gösterici olacak. Yine de her şeye hazırlıklı ol. Olursa mutluluğunun sınırı olmasın. Olmazsa kötü sürpriz etkisi yapmasın.

kedinin bulunmasına sevindim gözün aydın

dışarıya çıkma sebebiniz ne olursa olsun değişiklik iyidir

Sağol arkadaşım. Hepsini yazmamıştım ama 10 gün içinde 3 hayvanımızı kaybettik. Bir köpek getirmiştik eski evden. Sokakta bakıyorduk. Biz taşınınca her yerde bizi aramış. Bırakmaya kıyamadık gittik, aldık getirdik, 5 gün sonra bahçeden çalındı. Bir kedimi biliyorsunuz, kaza geçirdi. Köpek gittikten 5 gün sonra. Bir tane de bugün kaybolanın kardeşi evde kaza geçirdi ve hiç bir şey yapamadım. Üstüste olunca aklıma iyi şeyler gelmez oldu. Çok şükür iyi. Sesi kısılmış miyavlamaktan. Yorulmuş biraz da. Ablalarının koynunda uyuyor şimdi.
Burası sosyal yönden biraz daha iyi. Eşimin eski mesai arkadaşı da var burada. Sağolsun iyi ilgileniyor. Yarın için de sinemaya bilet almış. Özellikle eşim için istiyorum dışarı çıkmayı. Çok eve kapanıyor. Dışarıda bir yaşam aktığını görmüyor. Her şey bilgisayarla olmuyor ki.
Çenem düştü bu akşam, hadi hayırlısı

Az önce acile gittik yine arkadaşlar. Geçen gittiğimde embrio bulanik görünüyordu. Anlatmisti size.şimdi baktılar 8 hafta 2 gun olmasina rağmen embrio 6 hafta görünümünde ymis. Çok ama çok hafif bi kalp atim i izlendi.pazara sabah randevu verdi net kalp atim i icin.cok Üzgünüm %50 şans verdi.pihtilasma olabilir Sizde dedi.ensu bsna demişti .yapamadım iyi bir yere gidemedim

Canım kalp atımı duyuluyorsa korkma.. Pazar günü gereken önlemi alacaktır doktorun

Ne yapacağımı bilmiyorum.kafam allak bullak.geçen ablamlarla gittiğimde embrio 0.6 cm di.şimdi diyorlar.3.6 mm. Küçülmus diyor.ama çok hafif kalp atımı vardı. Pıhtılaşma olabilir kan yeterli gitmedi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…