Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Keyifli yaşa bence..:)
Benim fikrim en önemlisi ruh Sağlığımız.. Ek gıdalar elbette çok etkili ama rahat olmak en Güzeli canım.. Benim de transfer olacak ya eşim soruyor bugün : Heyecanlı mısın diye!
Yo dedim nötr üm. Inşallah böyle rahat devam ederim, ederiz:)

denizi suyu bende çok severim en stresli olduğum zamanlarda bile deniz kenarında oturup denizi izlesem bütün stresimi alır götürür sanki

Evet deniz bende de aynı etkiyi yapıyor.. Çok seviyorum denizi..
Asıl Irmak kenarı, suyun sert zemine çarptığı yerler daha mutlu ediyormuş insanı..
Ondan benim banyo terapim baya işe yarıyor
Bu arada diyetisyeni dumur ettiğini okudum yazamadım; bravo Harikasın..
Gurur duyuyoruz seninle :)

doktora gitmeye başlamak demek tedavide yolu yarılamak demek cnm, güzel haberlerini bekliyoruz..
Evet dediginiz dogru hep erteledim bi yerden baslamak lazimdi ufak bi tedaviyle belkide hersey cok guzel olur simdiden heyecanlandim cok yakin arkadaslarim bana kiziyorladi hep doktora git git diye insallah guzel sonuclar olur hepimiz icin

Allah zihin açıklığı versin canım, Sınavı'n başarılı olsun ve gümrük Müşavir yardımcısı ol, Hayırlısı ile :)

sağol canım teşekkür ederim

Hepsi olur, yeter ki biz sakin olalım canım.. Dualarım seninle

benim hayatımde herşey hep çok zor oldu canım, aklına ne gelirse...
eğitimde istediğim bölüm olmadı, evlilik tonla saçma ilişkiden sonra oldu, iş hayatında 18 yıl hep yoğun yıpranmayla geçti, şimdide bebek konusu yıllardır zorluyor.. kolaylık üstüne kurulu hiçbirşeyim olmadı..
annem ben doğunca, benden önce 3 aylıkken vefat eden ablamın ismini bana koymuş devamlı pişman oluyor bu ismi koyduğuna üstünde çok ağırlık yaptı çok yoğun mutsuzluklar yaşadın der..

Reactions: Eua
Canım benim kıyamam.. Ismini değiştirebilirdin aslında ...
Ama sen yine de ondan olduğunu Düşünme..
Bazı insanlara hayat (bizim gördüğümüz kadarıyla, içi bize karanlık) altın tepsi de sunuluyor gibi görünüyor. Herkesin ayrı bir imtihanı var.. Sen demek ki güçlü bir kişiliksin ki, Allah seni daha zorluyor.
Portakal KARDEŞ portakales kesin şöyle derdi;

Canımcım önce olumsuz cümleleri kurmuyoruz, Herşey zor oldu diye şimdiden sonra da zor olacak diye birşey yok.. Gün dönmüştür belki, artık Herşey senIn için daha kolay olacak belki..
:)
Sen Yüreği temiz, tertemizsin eminim Allah bunun mükâfatını vermiştir, verecektir.

Slm arkadaslar bende bu ay tup yaptim 11 gun 10 cikti doktorum 50 olmaliydi iki gun sonra tekrar yapalim dedi böyle olup degeri yukselen varmi yoksa ben kendimimi kandiriyorum

evet canımm portakales kesin öyle derdi:))
dimii biz önden zorlukları bitireceğizki ilerleyen yaşlarda sıra keyiff sürmeye gelecek:))

Reactions: Eua
Slm arkadaslar bende bu ay tup yaptim 11 gun 10 cikti doktorum 50 olmaliydi iki gun sonra tekrar yapalim dedi böyle olup degeri yukselen varmi yoksa ben kendimimi kandiriyorum

benim değerimde 12.günde 10 çıkmıştı ama kimyasal gebelikle sonuçlandı canım umarım seninki artarak devam eder ve bebeğin gelir

Umarim çıkıp gelir

ne oldu canım kedin geri geldimi merak ettim dışarı çıkabildinizmi çok yoruldun gerildin bu gece dışarı çıksan rahatlasan iyi olacaktı inşallah olmuştur

Ne oldu kediyi buldun mu canım?

Kayıp kedicik bulunduuuuuuuu
Hepinize çok teşekkürler.
Kapıyı açık görünce aklıma olmayacak şeyler gelmişti. Yatakla çarşafın arasına girmiş sıpa. Üşüyecek diye endişe ediyordum, sıcacık buldum. Adını Nemo koymaya karar verdim böylece.
Sara, dışarı da çıktım bu arada. Tayini çıkan bir arkadaşın veda yemeği idi. Yemek yedik geldik
Bu akşama kadar inşaat işine başlamayı düşünüyordum, artık organizasyon işiyle ilgilenmeye karar verdim

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin. Yeni yıl, yeni umutlarını kucağına bırakır belki.
Henüz doğum yapmadım, karnımda büyütmedim ama son 4 yıldır köpeğim ve kedilerimle annelik duygusunu epey yaşadım. Onlar beni anneleri sandıkça ben onlara evlat gibi bağlandım. Ve çok şey öğrendim onlardan. Annelik adına, insan olmak adına... Umarım en kısa zamanda hepimiz kendi bebeklerimizi dünyaya getirme şansına nail oluruz.

kedinin bulunmasına sevindim gözün aydın

dışarıya çıkma sebebiniz ne olursa olsun değişiklik iyidir

slm ensu, umarım sınavında başarılı olursun..transfer öncesi moral olur başarılar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…