- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.821
bende bu tedavimden hiçbirşey beklemiyorum canım.. ne ön hazırlık yapıyorum nede farklı bir şey..
buzdolabı arı sütüyle apiterayla dolu, tonlada hazırlık ilacı var bense bolcana sigara içerek günlerimi gayet keyifli geçiriyorum:)) döllenme olmazsa hiç şaşmayacağım..
sağoll cnm aminnhııım anladım canım sana bol şans ve başarı diliyorum inşallah sınavın istediğin gibi geçer
fırında patatese bayılırım patatesin her türlüsünü çok severim
denizi suyu bende çok severim en stresli olduğum zamanlarda bile deniz kenarında oturup denizi izlesem bütün stresimi alır götürür sanki
Evet dediginiz dogru hep erteledim bi yerden baslamak lazimdi ufak bi tedaviyle belkide hersey cok guzel olur simdiden heyecanlandim cok yakin arkadaslarim bana kiziyorladi hep doktora git git diye insallah guzel sonuclar olur hepimiz icindoktora gitmeye başlamak demek tedavide yolu yarılamak demek cnm, güzel haberlerini bekliyoruz..
yok canım benim..
pazar günü Ankara ünv. de gümrük müş. yard. sınavım var bakalım artık hayırlısı diyorum..
siz kahveleri içmişsiniz bende şu anda fırına kabuklu patates attım beklerim hayatım.. soba gözünde yapardı annem biz küçükken aynı tadda olmasada idare edeceğiz..
Evet deniz bende de aynı etkiyi yapıyor.. Çok seviyorum denizi..
Asıl Irmak kenarı, suyun sert zemine çarptığı yerler daha mutlu ediyormuş insanı..
Ondan benim banyo terapim baya işe yarıyor
Bu arada diyetisyeni dumur ettiğini okudum yazamadım; bravo Harikasın..
Gurur duyuyoruz seninle :)
Hosbulduk tesekkurler canimHoşgeldiniz :)
Allah zihin açıklığı versin canım, Sınavı'n başarılı olsun ve gümrük Müşavir yardımcısı ol, Hayırlısı ile :)
sağoll canımm aminn o günlerii bir görsemm:))
Hepsi olur, yeter ki biz sakin olalım canım.. Dualarım seninle
Canım benim kıyamam.. Ismini değiştirebilirdin aslında ...benim hayatımde herşey hep çok zor oldu canım, aklına ne gelirse...
eğitimde istediğim bölüm olmadı, evlilik tonla saçma ilişkiden sonra oldu, iş hayatında 18 yıl hep yoğun yıpranmayla geçti, şimdide bebek konusu yıllardır zorluyor.. kolaylık üstüne kurulu hiçbirşeyim olmadı..
annem ben doğunca, benden önce 3 aylıkken vefat eden ablamın ismini bana koymuş devamlı pişman oluyor bu ismi koyduğuna üstünde çok ağırlık yaptı çok yoğun mutsuzluklar yaşadın der..
Canım benim kıyamam.. Ismini değiştirebilirdin aslında ...
Ama sen yine de ondan olduğunu Düşünme..
Bazı insanlara hayat (bizim gördüğümüz kadarıyla, içi bize karanlık) altın tepsi de sunuluyor gibi görünüyor. Herkesin ayrı bir imtihanı var.. Sen demek ki güçlü bir kişiliksin ki, Allah seni daha zorluyor.
Portakal KARDEŞportakales kesin şöyle derdi;
Canımcım önce olumsuz cümleleri kurmuyoruz, Herşey zor oldu diye şimdiden sonra da zor olacak diye birşey yok.. Gün dönmüştür belki, artık Herşey senIn için daha kolay olacak belki..
:)
Sen Yüreği temiz, tertemizsin eminim Allah bunun mükâfatını vermiştir, verecektir.
evet canımmportakales kesin öyle derdi:))
dimii biz önden zorlukları bitireceğizki ilerleyen yaşlarda sıra keyiff sürmeye gelecek:))
Slm arkadaslar bende bu ay tup yaptim 11 gun 10 cikti doktorum 50 olmaliydi iki gun sonra tekrar yapalim dedi böyle olup degeri yukselen varmi yoksa ben kendimimi kandiriyorum
Umarim çıkıp gelir
ne oldu canım kedin geri geldimi merak ettim dışarı çıkabildinizmi çok yoruldun gerildin bu gece dışarı çıksan rahatlasan iyi olacaktı inşallah olmuştur
Ne oldu kediyi buldun mu canım?
Insallah sonuclar iyi cikar sali gunu doktor randevum var bakalim kismet artik en kisa zamanda sizde guzel meleginize kavusursunuz insallah dualarimda sizlerde varsiniz artik birbirimize umut isigi oluruz bu iyi yureginizle inaniyorumki yuce yaradan size anneligi tattiracajtir
Kayıp kedicik bulunduuuuuuuu
Hepinize çok teşekkürler.
Kapıyı açık görünce aklıma olmayacak şeyler gelmişti. Yatakla çarşafın arasına girmiş sıpa. Üşüyecek diye endişe ediyordum, sıcacık buldum. Adını Nemo koymaya karar verdim böylece.
Sara, dışarı da çıktım bu arada. Tayini çıkan bir arkadaşın veda yemeği idi. Yemek yedik geldik
Bu akşama kadar inşaat işine başlamayı düşünüyordum, artık organizasyon işiyle ilgilenmeye karar verdim
Çok sevindim yadigaryadiçok güzel haber..inşaallah hersey böyle su gibi akar...
yok canım benim..
pazar günü Ankara ünv. de gümrük müş. yard. sınavım var bakalım artık hayırlısı diyorum..
siz kahveleri içmişsiniz bende şu anda fırına kabuklu patates attım beklerim hayatım.. soba gözünde yapardı annem biz küçükken aynı tadda olmasada idare edeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?