- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.221
Evet öyle ben saten 20 yıl önce yaptığım düşük sonrası olduğum kürtaja bagliyorum bu güne kadar cocugumun olmamasını. Artık evet mukadderat diyelim.allaha sukur canım sağ. Umarım zor ama yine hamile kalırım. Ve daha emin ellere giderimÖncelikle geçmiş olsun, yeni yıl yeni umutlar ve bebişler getirsin. Geçen sene boş gebelik sonucu kürtaj olacaksın dediklerinde şok olmuştum, hayatımda hiç anestezi almamıştım, ilk gebelikte kürtajın yanlış yapılması sonucu bir daha gebelik oluşmadığı bilgisi de vardı, arkadaşımın da başına gelmişti. Panik haldeydim, üniversitede dr. ile görüştüm, ameliyathaneyi de görmek istedim, o derece pimpirikliyim. Sonra özel hastenede dr. ile görüştüm, işinin ehli olduğuna inandım, anesteziden korktuğum için kısmı anestezi istedim, kesin bir dille hastanın rahatlığı açısından yapmıyorum dedi, sonuçta operasyon toplamda 15-20 dk. sürdü. Akabinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Üniversite dr. fitilden bahsetmişti. Senin yazdıklarını okuyunca iyi ki özele gitmişim dedim.
Bence yaşadıkların geçmişte kaldı, neden öyle oldu, neden böyle oldu diye kendini boşuna hırpalama, bugünden sonra neleri yapmalısını araştırmak sana daha faydalı olur diye düşünüyorum. Sevgiler...
Herkese Almanyadan sevgi dolu Gunaydin lar
Yagmur yagiyorsa şemsiyenize saglik ve sevgi
tanecikleri Kar yagiyorsa ruhunuza ve şemsiyenize huzur tanecikleti yagsin yagmur ve kar yagarken yapmis oldugunuz dua kabul olsun evleriniz bebek ziriltisiyla dolsun insallah kimse bebeksiz kalmasin
Herkese Almanyadan sevgi dolu Gunaydin lar
tanecikleri Kar yagiyorsa ruhunuza ve şemsiyenize huzur tanecikleti yagsin yagmur ve kar yagarken yapmis oldugunuz dua kabul olsun evleriniz bebek ziriltisiyla dolsun insallah kimse bebeksiz kalmasin
Her şeyin hayırlısı canım ,hepimiz kimi zaman sorunlar yaşıyoruz atlatıyoruz geçip gidiyor umarım senınkide o asılabilecek sorunlardan biridir..Herkese günaydın...
Hayat gerçekten çok garip. Bize nasıl bir gün getireceği hiç belli değil. Daha kısa bir süre önce çocuk sahibi olmaya çalışırken şimdi evliliğimde sorunlar yaşıyorum. Boşanmanın eşiğine geldik resmen. Diyeceğim o ki... Hiç bir şeyin garantisi yok. Gününüzün tadını çıkarın. Size destek olan insanların kıymetini bilin.
Güzellikler hepimizle olsun. Öpüyorum herkesi..
Herkese günaydın...
Hayat gerçekten çok garip. Bize nasıl bir gün getireceği hiç belli değil. Daha kısa bir süre önce çocuk sahibi olmaya çalışırken şimdi evliliğimde sorunlar yaşıyorum. Boşanmanın eşiğine geldik resmen. Diyeceğim o ki... Hiç bir şeyin garantisi yok. Gününüzün tadını çıkarın. Size destek olan insanların kıymetini bilin.
Rabbimin rahmeti üstünüze olsun canım... Dİlerim her şey yoluna girer..Ve bu da gelip geçici nazar boncugu gibi bir anı olur.. Bazı şeyler öldürmezse güçlendirir derler canım.. Hakkında hayırlısı olsun..
Herkese günaydın...
Gittim canım başladım tedaviye bugün 2.günüm :) Kısmet olursa haftaya cuma filan yumurtacıklarım toplanır:)
İnşallah her şey tıkırında gider.. Rabbime emanet.
Sen nasılsın?
Hayırlı olsun bol yumurtacıklı :) ve kaliteli olsun inşh....amin inşh....
Çok şükür iyiyim.Doğum kontrol hapı kullanıyorum bende iptal edilen tüp tedavisi aşılama oldu o da olumsuz sonuçlandı kistlerim olmuş tekrar hemen tedaviye başlayamadık malesef...Herşerde hayır vardık dedim.Doktor acale etme diyor sabır ol diyor :) hemde bana ben 7 aylığımmmm :):):) çenem düştü :)
Doğum kontrol hapını da ilk defa kullandım çok etkiledi beni.Başağrısı halsizlik huzursuzluk.
Neyse son 5 günüm inşh bitince 3 ya da 4 günü bende kontrolle gidicem bakalım gitmişlerse tekrar başlıcam tedaviye...
hep dediğiniz gibi 2015 ten umutlu olmak istiyorum.
2013 ve 2014 benim için çok zordu.
Bencede ikiz gibi sen ve onlar sağlıklı olsunda tek yada çift başımız üstüne...
Merabalar biraz once doktordan geldim cocuk istedigimi soyledim yasimdan dolayi once biraz zor dedi niye bu kadar bekledin daha once gelmedin dedi bisey diyemedim adetin 3. Gunu gel dedi sonra adetin ne zaman bitti dedi 2 gun oldu dedim tamam gel bakalim dedi alttan bakti soldada sagdada yumurta gordum dedi bu cok iyi dedi iste 3.gunu gel bazi testler yapcaz dedi sonrada bana uzulme 52 yasinda bi bayani kuretas yaptigimi bilirim dedi durumun iyi gozukuyo dedi bakslim artik gelismeler boyle insallah cok bekletmez
NukteK ve senden güzel haber bekliyoruz yarın için inşh....
Yumurtaların gelişmelerinin iyi olmasına çok sevindim.
Hep bir süpriz karşılıyor bizi malesef bu dönemlerde.İnşh mani olmadan tedavi güzelce sonuçlasın.
benimde aşılama maceram bitti.aslında tüp diye başlayıp aşılamaya döndü tek yumurtam oluştuğu için.
ama tedaviye benim kist oluştuğu için tedaviye yeniden hemen başlayamadım doğum kontrol hapı verdi doktorum ama ilk defa kullanıyorum ,beni çok sarstı.
tedavin hayırlı olsun tekrar tekrar bu sefer süreç sorunsuz geçip güzellikle sonuçlansın.
Umarın mucizeniz normal yolla sizle olur.
çok üzüldüm gerildim okurken neler yaşamışsın...
gelmiş ve geçmiş olsun .Allaha şükürler olsun dilerim tez zamanda mucizen gene gelir.
Tüp bebek doktorum söyledi tam almamışlar. Bu bana tekrar yük getirir mi bilmem ama içimde en ufak olumsuzluk yok arkadaşlar. Gönül tabiki başka şeyler isterdi, şıp diye hamile kalayım, keyfini süreyim, kocaman göbeğimle etrafta dolaşayım. Ama her şekilde şükrediyorum, dermansız dertler içinde değiliz, bir şekilde hadi beni bul anne diyen bir bebek sesi duyuyorum, umutlarım tekrar yeşeriyor. Öncelikle bizler yaradılış olarak güçlüyüz, buna sonsuz inanıyorum. Çaba sarfetmeden edinilen tüm şeylerin değersiz olduğuna inanıyorum. Ben her türlü varım bu işte, ne olursa olsun mücadeleye devam :)neden tam olarak traşlamamışlar cnm çok ilginç.. bunu ameliyatı yapan doktorunmu dedi sana.. hayret yani hepimiz şu aşamalarda ne sıkıntılar yaşıyoruz artık şaşırmamalıyım hiçbirşeye..
opun şimdiden hayırlı olsun cnm, yumoşların ozamana kadar güzelce gelişsin..
Çok sevindim canım, bizlere pozitif haberlerle ışık tuttun, Allah tamamına erdirsin, cennet kokulu meleğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.Arkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle bugün kesemizi gördük. 1 tane bebişimiz olacakmış. 2015 yılında allahım bütün isteyenlere ne istekleri, arzuları, muratları varsa versin. Tüm topikteki arkadaşlarında 2015 yılında evleri Bebiş sesleriyle şenlensin
Maşallah ne güzel yeni yıl hediyesi geldi Rabbimden,hayırla kucağına alırsın inşallah canım,duaların için âmin,darısı hepimize olsun.Arkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle bugün kesemizi gördük. 1 tane bebişimiz olacakmış. 2015 yılında allahım bütün isteyenlere ne istekleri, arzuları, muratları varsa versin. Tüm topikteki arkadaşlarında 2015 yılında evleri Bebiş sesleriyle şenlensin
Ohh maşallah tatlım,tedavin Başlamış,hayırlı bereketli olsun.Gittim canım başladım tedaviye bugün 2.günüm :) Kısmet olursa haftaya cuma filan yumurtacıklarım toplanır:)
İnşallah her şey tıkırında gider.. Rabbime emanet.
Sen nasılsın?
Harika bir haber....Gözünüz aydın:)Arkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle bugün kesemizi gördük. 1 tane bebişimiz olacakmış. 2015 yılında allahım bütün isteyenlere ne istekleri, arzuları, muratları varsa versin. Tüm topikteki arkadaşlarında 2015 yılında evleri Bebiş sesleriyle şenlensin
Âmin,hepimiz için.Herkese Almanyadan sevgi dolu Gunaydin lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?