Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alaracımm harika bi haber bu Allah kucağına almayı nasip etsin tebriklerrr

Geçmiş olsun canım,Bebeğin en yakın zamanda gelsin tekrar seni bulsun sevindirsin,kendine iyi bak,keşkelerle geriye dönülmüyor Malesef.

Amin canım.
psikologa gidiyorum 3 ay önce babamı kaybettim gitme sürecim böyle başladı.
iyi ki de gitmişim hipnoterapi yapıyor ve söylediklerini tekrarlatıyor bana.
bende başlıcam bu cümlere insh bebekli
sonlanacak.

Çok iyi hissettim kendimi yazdıklarını okuyunca güçlüyüz biz dedim.çok sagol.

Canım gözünüz aydın yeni yıla süper bir başlangıç.
saglıkla huzurla kucagına al inşh.

Dur hemen gemileri yakma belki bi çıkış yolu bulunur,ikinizde gerginlik yaşamışsınızdır,hemen pes etmeyin,tabi arabanızda geçenleri bilemeyiz ama çok ta büyük bişiler yoksa devam eder,inşallah düşünülen olmaz öpüyorum.

Canım tedavin hayırlı bereketli olsun.

Kızlar Orgalutran kullananız var mı acaba?
Ben mi beceriksiz vurmaya çalışıyorum bilmiyorum ama göbeğimi bir türlü delemiyorum. Çok acıtıyor, bunun başka bir yöntemi var mı acaba?

Kızlar Orgalutran kullananız var mı acaba?
Ben mi beceriksiz vurmaya çalışıyorum bilmiyorum ama göbeğimi bir türlü delemiyorum. Çok acıtıyor, bunun başka bir yöntemi var mı acaba?
göbek deliği etrafından 3 parmak olucak şekilde yapıcagın yeri seç.sonra iki parmakta yapacagın bölgeyi sıkıştır yani tut sonra tuttugun kısma ortalayıp batır..:) kolay gelsin

tatlım bir buçuk ay olacak ilacı kullanmaya başlayalı bir ara tam içtim baktım olmuyor yarım içmeye başladım tam alıştım tam içeyim dedim yine olmadı bugün yarım içtim bakalım nasıl olacak ben tatlıya çok düşkün değilim kan değerlerim benimde normal hatta açlık kan şekerim 88 ama insülin direnci çıktı işte sarımsağı hemen her yemeğe katarım çok severim

tatlım ne yaşadığını sen bilirsin umarım çözümsüz değildir ve sorununuz her neyse çözer eski mutlu günlerinize dönersiniz Allah hiçkimsenin ağzının tadını bozmasın

gözünüz aydın canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

başın sağolsun canım.. Dilerim her şey yolunda akıp gider ve bebeğine ulaşırsın :)

Bayanlar ayin 5 de bu pislik doktorda son gorusmemiz olacak.dosyam i okumayı p kafasına göre git 1 ay sonra gel dediği için pislik dedim.diyorumki yumurta takibini çok yakın olduğu için yine bu doktorami yaptirsam. Veya bunlar yapiyormu. Burdaki arkadaslar bilir.arti yada LH artışını ölçen cubukla4danmi alsam evde yapsam. Tabi bol vitamin eşliğinde bu süreç olacak

Önce dinlensen? Vücudunun tam olarak arınması, iyileşmesi ve kendi düzenine dönmesi 2-3 ayı bulacak. Bu süre içinde vitaminlerini al, beslenmene dikkat et, alt yapıyı oluştur ondan sonra düşün yumurta takibini. Hem bu arada yeni görüşlerinin, fiziksel olumlu etkilerini de görecek zamanın olur. İstersen o arada dil kurslarına katıl. Orada da vardır sanırım. Hiç değilse bir dahaki sefere meramını anlatabilir noktaya gelirsin. Yaşamın kolaylaşır. Hem bireysel hem sosyal yönden faydasını görürsün...
Doktor konusundaki negatifliğin çok normal. Eğer mümkünse değiştir. Çok yakın olması değil, içine sinmesi önemli. Ayrıca onlara göre normal gebelik olsa da tıbbi geçmişin açısından riskli gebelik. Özel ilgi istiyor. Buna yönelik bir merkez ve doktor araştır.
Bu süreç inşallah çok güzel gelişmelerin başlangıcı olsun senin için. İnşallah en kısa zamanda da meyvelerini versin...

çok sevindim canımcığım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..benimde kontrolüm yarın bakalım büyümüşmü minişler..bu arada havada çok soğuk kar yağrsa nasıl geliriz istanbula Allah yardımcımız olsun..bugün doktoru ardık saat 11 gibi muayenede dediler bize seninde o saate kontrolün vardı galiba..benim insilün direncim için test vermişti ve ben o şekerli suyu içemiyorum malllesef şeker yüklemesi yaptıramam diye aramıştım..tokluk kan şekerim ölçtürün dendi..

canlarım benim hepinize teker teşekür ediyorum güsel dileklerinizi için canlar bugün doktorun istediği tahlilerimi yaptırdım prolokatin 19 çıktı tokluk kan şekerim 120 çıktı sınırda yani..bu değerler yumurta büyümesine engelmidir bilginiz varmı..

canım bu tedavimde hiç stres yapmıyorum hata yumoş büyüdü büyümedi düşünmye fırsat yok çalışıyorum biliyorsun canımcığım..ama işim biraz stresli büyk bir ihtimale üç transfer etmez alara iki emriyo transfer etmiş erbil bey..senin doktorun kimdi canım..erbil bey başka birinin yumurtaları takip etmesini kabul et
medi..seninde yeni tedavin hakında hayırlsıs olsun belki birgün karşılaşırız bahçecide..

bana denilen şey şuydu canım.. eşimin ve benim kromozon testlerimizde sorun yok.. ama bende bebekteki kromozon bozukluğunun nedeninde yaş etkenmiş.. benim genetik sonucum 2 haftada çıkmıştı.. sizinkisi 1 gündemi çıktı ne çabuk çıkmış en azından bu konuda çok çabuk tutmuşlar ellerini..
bana bi çizelge gösterdi genetik profösörü bayanlarda yaşla beraber bebeklerdeki kromozon bozuklukları 35 yaşından sonra katlamalı artıyormuş.. bu dünyanın her yerinde aynı dedi.. 35-37 yaş arası %50 miş.. 37-40 arası %65 miş..ve 40 yaş sonrası %80 üzeriymiş.. tabi bu herkezde olacak diye bir şey yokmuş ama tüm dünyada yaş oranlamalarına göre bebeklerde çıkan kromozon bozuklukları yaşlara göre böyleymiş..
bunlar nedensiz olarak sadece yaşla beraber gelişen bozuluklar oluyormuş..

maşallah canım çok sevindimmm...
dileklerin içinn sağoll, bolca dua et bizlere hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…