Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayyy canım çok üzüldüm kendi başıma gelenleri hatırladım. Ama herkeste aynı olacak diye bir dava yok.umudunu kesme. Dualarım seninle

Kızlar bende iyi bir yılbaşı gecirmedim ne yazıkki
Bildigim kadariyla folikul kesesi catlayinca saydam ve yapışkan sivi akışı oluyor.
Orgalutran kullanmama ragmen bu sivi birkac gundur geliyor. Yumurtalarimdan biri diğerlerinden daha buyuktu ve sanırım o catladi.
Moralim bozuk, yarin doktorda olucam.
Bazrn bıkkınlık geliyor, maddi manevi geriyor insanı.
En basiti bir adet orgalutran bulamadım piyasada, firmasi uretmiyormus, bende mecburen besli aldim : ( sanki cok ucuz da iğneler...
Yeni yıldan çok umutluydum ama iyi baslamadi maalesef

Kızlar bende iyi bir yılbaşı gecirmedim ne yazıkki
Bildigim kadariyla folikul kesesi catlayinca saydam ve yapışkan sivi akışı oluyor.
Orgalutran kullanmama ragmen bu sivi birkac gundur geliyor. Yumurtalarimdan biri diğerlerinden daha buyuktu ve sanırım o catladi.
Moralim bozuk, yarin doktorda olucam.
Bazrn bıkkınlık geliyor, maddi manevi geriyor insanı.
En basiti bir adet orgalutran bulamadım piyasada, firmasi uretmiyormus, bende mecburen besli aldim : ( sanki cok ucuz da iğneler...
Yeni yıldan çok umutluydum ama iyi baslamadi maalesef

Hiç moralini bozma benden de yumurta akına benzer akıntı olmuştu ve ben doktoruma sorduğumda 'normal o akıntı olabilir' Demişti. Ben de çatlamasını önlemek için orgalutran kullanmıştım. Ama eczacım bana tek de satmıştı. Hergün vurulmuyor musun peki? Ben 5 -6 gün orgalutran vurmuştum ve saatini de doktorum belirlemişti

Her sabah kullaniyorum ama daha önceki tedavimda bu sıvı gelmemisti, yarin opu gunu belli olacak, her nedense cok gerildim bu sefer. Bir yumurtam gecen p.tesi 14milimdi, üstüne 4gun daha puregon kullandim. Opuya kadar bu yumurtanin çapı devasa olacak diye dusunuyorum. Bu sıvı gelince heralde folikul catladi diye dusunuyorum. Hayirlisiyla bi yarin olsunda

Kizlar bu arada yarından itibaren elimde orgalutrandan kaç tane kalacağı belli olacak. Benim gibi arayipta tekli bulamayan arkadaslara yardimci olurum, yazik benim gibi bir yerine besli almak zorunda kalmayın.
Mail adresimden bu konuda bana ulasabilirsiniz, yardimci olurum isteyenlere.

Dur bakalım canım, kendi doktorunu dinle. İlaçları kesme bence. Allahtan ümit kesilmez ama olacaksa da önüne geçilmiyor maalesef.

Orgalutran kullandığın sürece çatlamaz , merak etme.. Ben de yoğun bir akıntı vardı aynı şekile. Çok şükür bir problem olmadı. Hatta ben doktora sorduğumda kendisi benim cümlemi tamamlamıştı, demek ki normal bişey..

Boşuna bozuyorsun moralini. İki tedavimde de aynı ilaçları kullandım (orgalutran yoktu içlerinde) İlk tedavide bol akıntıyla gittim opuya kadar. İkincisinde hiç bir şey yoktu. Vücudun aynı ilaca tepkisi bile farklı olabiliyor. Aklına olumsuz şeyler getirmeden sabret yarına kadar. Dilerim senin yaşadığın durum da pek çoğumuzun yaşadığı gibi, normal bir akıntıdır ve yarın sevinçle dönersin kontrolden...

Offf cok uzuldum Alaraaaaaa. Ay ne guzel ikimizde ayni gun kesemizi gorduk, herseyi beraber yasayacaktik. Offf ne desek uzuntune care degil. İnan ltf, bana olmus gibi uzuldum. Ne olur umudunu kaybetme. Uzuntunu hemen at uzerinden, toparlan ltf. Bak hamile kalabildin, bu raddeye kadar gelebildin, boyle bakmak lazim. Baska yumurtan varmi dondurulmus. Bu arada yine ilaclarini birakma kendi dr nu dinle, o vucut yapini herkesden daha iyi biliyor, benim nacizane fikrim tabii. Cok opuyorum seni.

Bende Lulinda ile birlikte almıştım hamilelik haberimi.kader nasip işte .olmadı benimkisi.umarım Lulinda alır kucağına bebeğini. Nasip ten öteye geçemiyorsun.benimde embrio oluşununcaya dek hersey çok güzeldi. Embrio 6 mm ulasinca Ultrasalda daha önceden net görünen kesenin içi bulanik ti. Ve kese büzusmeye başlamıştı. Ve arkasindadanda bhc değerim düştü zaten.çok acı bir durum
düşününce. Ama kafaya takmamaya çalışıyorum. Umudum var bir kez kaldım yine kalırım. Hatta kimse umudunu yitirmesin. Hayat ne surprizlerle dolu.

ALARA14
Canim cok üzüldüm inaki su an sana nasil teseli versek boş herseyin bitigi an inaki cok üzüldüm bitanem olcak canim seninde bizlerinde evlatlari olacak simdi bu isi burda birakamazsin daha kararli ve saglikli embiryolarla devam etmelisin herseyde bir hayir var demekten baska caremiz yok yeniyilin ilk günü böyle baslamamaliydi ya sabir

Kesinlikle cnm haklisin, birkere hamile kaldik yine kalabiliriz, umudumuz tukenmesin. Tabii cok zor bunu yapmak ama becerecegiz, becermek zorundayiz. Ben de de bir aksilik olursa Allahim in umudum icin yardim edecegine inaniyorum. Cok opuyorum, sevgiler...

Canim sana tavsiyem bu isin besini birakma bu sana bir sinyal esini ikna et ve tejrar tüpbebek dene hamile kalmakla bitmiyo canim sonrasi daha önemli esindede sorun varsa kaliteli embiryo+sperm olmasi lazim yada jendini bir iki ay tedaviye al zonak in dedigi ari sütü.vb. birtakimkürler kullan keciboynuzuda esin icin yaa birde Arginmax kulanmaya calisin aslinda bu isler tek tarafli olmaz lütfen iyi bir yol ciz kendine kizma böyle yazdim diye birdaha aci cekmeni istemem arkadasim

Reactions: Eua
Kocam halen yatiyo kocami kaldirmam icin bir fikri olan varmi....?: ??? eee herseyi buraya yazacaz dememismiydik yardima ihtiyacim varsa ne yapabilirimm kime gideyim yaaa

Elleme uyusun yaw, uykusunu alınca kalkar nasıl olsa. Ama mutlaka uyandırman gerekiyorsa zihnini hemen açacak bir şey lazım. Sevdiği bir yiyeceği koklatmak olabilir mesela. Acıktığını hissedip uyanır büyük ihtimalle
Olmazsa yanında bir bardağa su doldur. Bardaktaki suyu sürahiye dök, tekrar doldur. Yavaş yavaş. Uyanana kadar. Sadist miyim? Evet

Haha evet cok sadisce ama olsun iyi fikir zaten
Yilin ilk günü sadis oldugumuzu gosterelimki bir yil bizden korksunlar hirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…