Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun, gözünaydın, hayırlı olsun...
Karışık oldu di mi? Maceranız için geçmiş olsun. Biz havadan emin olamayınca otobüsle gitmeye karar verdik. Cuma daha da soğuk görünüyor. Soğuk neyse de fırtına fena...
Gözünaydın, güzel gelişmelerin için. Tektaşının olumlu cevabına sevindim. Tek olsun, bebek olsun inşallah.
Hayırlı olsun opu için. Sürprizli haberler gelsin opudan, umutların daha da yeşersin, sana kışı unuttursun...
Böyle daha iyi oldu sanki.
Bu arada yeni yılın kutlu olsun

Bu kitabı övmekte o kadar haklısınız ki, gerçekten de sarsıcı ama çok da farkına vardırıcı bir kitap. Çocukluk yarası olan herkes okumalı. İçinde önerilen ""güvenli bağlanma için bir rol model vs. bulma konusuna gelirsek, ben direkt bu kitabı yazarına güvenli bağlandım sanırım :)

Yazilanlara yeni bakabiliyoeum birazcik..
Inan bende sizi tanimadan çok sevdim..
Ben insanlari sevmeyi once yaparim sevmemeyi sonra.. eger özümüz sevgiyse bòyle olmalı diye düşünüyorum... sana güzel ve mutlu bir yıl dilerim.. bol bol bereketlen insallah canim.

Kuzularım canlarım büyüklerimin küçüklerimin hepinizin gözlerinden öperim..
Yarin yep yeni bir sabaha uyanın..
Bolluk Bereket ile başlayın..
Artik hep güzel düşünün, güzel bakın..
Hayatı çözen dersini alanların her şeye rağmen şükürle yarınlara bakanların yılı olacak eminim.. kimimiz doğuracak kimimiz gebe kalacağız falan filann...
Ama hepimiz her ne olursa olsun hep mutlu, güçlü, elindekilerle yetinen ama yeniliklere açık ve umutlu olacağız..
Hepinizi çok seviyorum...

Canim tahminim haftaya cuma c.tesi yi bulur sali gunu afanada kontrol olucam kalinlik durumuna gore yola cikicam ins.mimiginede sanada mutlu mutlu yillar..

Kizlar hepinize mutlu bebisli yillar diloyorum..2015 bol bebisli yil olsun ins.

Canim tahminim haftaya cuma c.tesi yi bulur sali gunu afanada kontrol olucam kalinlik durumuna gore yola cikicam ins.mimiginede sanada mutlu mutlu yillar..

2015'in ilk mesajını yazıyorum:)
Hepimiz için çok güzel ve mutlu ve umutlu ve Geleceğimizi de aydınlatacak güzellikler yaşayalım.. Allah Hakkımızda Herşeyin hayırlısını versin..
Sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Kucaklıyor ve öpüyorum hepinizi..
Hamile olanların gobişlerinden öpeyim müsaadenizle :)

Nasıl geçti OPU?
Inşallah güzel haberler getirmişsindir..

Cuma günü yolumuz da bahtımız da açık olsun, Allah yardımcımız olsun..

Yap
Benim negatif bir tüp denemem var.şu anda folikl avlıyoruz....klomen verdi doktor..bekliyorum çaresiz...sanki yapılması gerekenler var da ben yapıyormuşum gibi

Dilerim o avlanan foliküllerden biri beklenen bebeği getirsin size sağlık ve mutlulukla.. 2220 sana tavsiyelerde bulunacaktır ben bilmem pek

Canım sana da sağlıklı ve keyifli bir gebelik sonra Topaç gibi bir oğlan ( içimden öyle geldi) sağlıkla katılsın ailenize inşallah

Seninde dileklerim duaların kabul olsun, emeklerinin karşılığını iyilik ve güzellikle aldığın yıl ve yıllar olsun canım

Herkese saglikli huzurlu bir yil dilerim 2016 ya bebeklerinizle girin insallah
Saglikli bebeklerimiz Olsun bu yil

Canım bir sonraki yılbaşında Bebeğin yanında sağlıkla gülücükler atsın sana :)

canimsinnnn hepimiz mutlu olalim insallahhh
Çok sevindim, inşallah üçü de Döllenir ve size bebek olarak katılırlar..
Insaallah 3 de dollenir

Kişisel gelişiminden sonra, bu yıl sana Allah bütün güzellikleri ihsan etsin canım

O tektaşın sana tektaşdan Kıymetli bir evlat olsun inşallah..

Hayatı Çözen dersini alan biri olarak yoluna bebeklerinle devam et inşallah..
Hayırlı bereketli huzurlu sağlıklı bebekli yıl Olmasını diyorum herkes için.

Ben de sana mutlu sağlıklı ve bebekli bir yıl diliyorum :)

Allah'ım bu sene sana da anne olma duygusunu tattırsın ve artık mutlu bir anne ol inşallah :)

herkesin yeni yılı kutlu olsun,2015 umarım 2014 den daha iyi geçer..hepinizi öpüyorum ..iyi seneler..
Yeni yıl ve devamındaki yıllar Herşeyin en güzelIni getirsin sana, Bebeğin de sağlıklı ve güzel olanını..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…