- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.401
canimm oyle heyecanliyim ki yarin bakalim ne diyecekler. Rabbim hepimize en guzelini nasip etsin insallahInsaallah 3 de dollenir
slm canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı sabah erken çıktık yola nasıl bir kar ve tipi 15dk yolu 1 saate geldik neyse tekirdağdan çıktık istanbula yakın kar yok yağmur yağışı ve fırtına vardı çok dua ettim Rabim yolarımızı aç diye eşim eve dönelim bu tipi ve karda gidilmez dedi dualarım kabul oldu istanbulda kar yoktu bugün yolda lastiğimiz patladı eşim o soğukta lastikçi bulamadı kendi değiştirdi tam bir maceraydı neyse sağ salim döndük çok şükür ve herzamanki gibi tek taşım ile yolaa devam cuma yine kontrolüm var pazar büyük bir ihtimale opu dedi erbil bey..
Bu kitabı övmekte o kadar haklısınız ki, gerçekten de sarsıcı ama çok da farkına vardırıcı bir kitap. Çocukluk yarası olan herkes okumalı. İçinde önerilen ""güvenli bağlanma için bir rol model vs. bulma konusuna gelirsek, ben direkt bu kitabı yazarına güvenli bağlandım sanırım :)Merhaba canım,
Mesajını beğendim, anlattıkların beğenilecek Şeyler olduğu için değil.. Bunları açık yüreklilikle anlatabildiğin için..
Hepimizin arızaları var, özellikle de çocukluktan kalma.. Bende de çok.. Bir ara ben de anlatırım..
Sana bir kitap önermek isterim naçizane.. 'Var olan annenin yokluğu'.. Hatta adresini bilsem göndersem. Hediyem olsa sana.. Baştan Söyleyeyim, ben kişisel gelişim kitabı seven biri Değilim. Bu farklı bir kitap. Bir psikiyatristin kitabı.. Biraz tehlikeli de bir kitap bence, doğru zamanda ve yer de okunmalı.. Çünkü; bebeklik, çocukluk Dönemi'ne ait handikapların varsa ağlatıyor. Sarsıyor insanı.. Senin daha sakin okuyacağını düşünüyorum, çünkü bazı şokları aşmışsın ve kabullenmiştim zaten.. Ve sonundaki bölümde alıştırmalar var mutlaka yap..
Hani diyorsun ya; bir karar alırken, bi kendim gibi bir de Çocukluğu normal geçmiş biri gibi düşünmeye çalışıyorum diye.. İşte bu kendi başına yapacağın uygulamalar, seni çocukluğunla ve annenle barıştıracak. Ve ikincisi gibi karar alacaksın.
Amma övdüm kitabı, ama ben tam bitirmemiş olmakla birlikte çok faydasını gördüm..
Tabletten yazınca bazı kelimeleri büyük harfle yazıyor.. Benim birşeye dikkat çekmek için yaptığım bişey değil, otomatik oluyor:)
Alara'cım hayırlı olsun, o kesenin için de sağlıkla büyüsün ve sana sağlıklı ve keyifli bir hamilelik yaşatsın.. Devamında da sağlıklı, hayırlı evlat olsun şekerim.. göbişinden öpsem :)
Meer nasılsın canım?
Tüp bebeğe başladın mı canım, nasılsın?
orgalutran kullandım ben, biraz daha kalın bir iğne olduğu için zorlanmıştım. ama inatçı olmak gerekiyor. hatta ben kanatmıştım ve morartmıştım göbeğimi.. Doktorum söylemiş olduğu için hazırlıklıydım ama ağladığım da oldu.. bi de sevdiceğim hiç bakamıyor ya.. ama asker gibi yanımda olacaksın diyordum ona yazık :)) fenayımdır yeri geldiğinde :)
sara naber kızz? biraz daha bverdin mi kiloyu? sen verirken ben alıyorum((
portakal kardeşim, gülen yüz seni.. iyi ol emi.. tuhaf ama herkesin tanıyor ve içlerini biliyor gibiyimm.... seni de seviyorum ...:)
gülneva inşallah tedavin, seni bebeğine kavuştıracak son tedavin olsun. Umarım herşey yolunda gider..
2015 te bütün dilekleriniz gerçek olsun kızlar. Sizi yormadan, hemencecik olsun:) Hamileler sorunsuz hamilelik geçirip, bir avaz da doğursun. Sürpriz bebekler ateşli sevişmeler sonunda oluşsun:) Ha olmadı mı o zaman ateşli doktorlarımızın elinden gelsin:)
Kucak dolusu sevgiler... Ho ho ho!Eki Görüntüle 1357284
2015 te bütün dilekleriniz gerçek olsun kızlar. Sizi yormadan, hemencecik olsun:) Hamileler sorunsuz hamilelik geçirip, bir avaz da doğursun. Sürpriz bebekler ateşli sevişmeler sonunda oluşsun:) Ha olmadı mı o zaman ateşli doktorlarımızın elinden gelsin:)
Kucak dolusu sevgiler... Ho ho ho!Eki Görüntüle 1357284
kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
Günaydın. Güne fırtınayla uyandım. Otobüse ulaşalım gerisi gelir diyorum. Allah yardımcımız olsun. Normalde 4 saat sürüyor. Hava böyleyken ne olur bilmem. Salı günü fırtına dinecekmiş ama...
Yap
Benim negatif bir tüp denemem var.şu anda folikl avlıyoruz....klomen verdi doktor..bekliyorum çaresiz...sanki yapılması gerekenler var da ben yapıyormuşum gibi
Opun harika geçsin, güzel haberlerle gel Aramıza tekrar ve 2015 senin tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Benim de doktorum Güvenç bey, Cumartesi günü kontrolüm var 11.00 de. Oralardaysan görüşelim:)
Çok sevindim. 8 ay daha sağlıkla taşıyıp, kucağına alacağın günler de gelsin inşallah.
Gözün aydın, yeni yılda sana bebekten başka ne dilenir ki:)
Söz dinleyip çatlamayan yumurtaların olsun bol bol kaliteli inşallah canım.
Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın
eveet geldim 3 yumurtamı aldılar 6 tane idi ama üçü uygunmuş bu sefer yolunda gitti çok şükür... şimdilik hala umut var çoook teşekklür ederim...
Herkese saglikli huzurlu bir yil dilerim 2016 ya bebeklerinizle girin insallah
Saglikli bebeklerimiz Olsun bu yil
Çok sevindim, inşallah üçü de Döllenir ve size bebek olarak katılırlar..canimsinnnn hepimiz mutlu olalim insallahhh
Insaallah 3 de dollenir
O tektaşın sana tektaşdan Kıymetli bir evlat olsun inşallah..kızlar bugün merkezde yanımızda bekleyen iki çift hamilelik haberleri aldılar ne kadar duygulandım anlatamam sarılıp ağlamak istedim onlarla..bitanesi bayağ bir yaşlı çifti 45 yaş üstüydüler..darısı başımıza olsun..
Kuzularım canlarım büyüklerimin küçüklerimin hepinizin gözlerinden öperim..
Yarin yep yeni bir sabaha uyanın..
Bolluk Bereket ile başlayın..
Artik hep güzel düşünün, güzel bakın..
Hayatı çözen dersini alanların her şeye rağmen şükürle yarınlara bakanların yılı olacak eminim.. kimimiz doğuracak kimimiz gebe kalacağız falan filann...
Ama hepimiz her ne olursa olsun hep mutlu, güçlü, elindekilerle yetinen ama yeniliklere açık ve umutlu olacağız..
Hepinizi çok seviyorum...
Hayırlı bereketli huzurlu sağlıklı bebekli yıl Olmasını diyorum herkes için.
Canim tahminim haftaya cuma c.tesi yi bulur sali gunu afanada kontrol olucam kalinlik durumuna gore yola cikicam ins.mimiginede sanada mutlu mutlu yillar..
Kizlar hepinize mutlu bebisli yillar diloyorum..2015 bol bebisli yil olsun ins.
Yeni yıl ve devamındaki yıllar Herşeyin en güzelIni getirsin sana, Bebeğin de sağlıklı ve güzel olanını..:)herkesin yeni yılı kutlu olsun,2015 umarım 2014 den daha iyi geçer..hepinizi öpüyorum ..iyi seneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?