Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Olurmu neden kiza yim. Şu anda eşim tüp sıcak bakmiyo. Bende bise y demiyorum.ama doğal olsun diye vitamin vs içeceğiz.zanork hocanın kurleriyle. Artı bu pıhtılaşma yi arastiricaz soracağız. Benim umudum spontan kalmak.tüp için gözüm almiyo şu anda türkiyeye git geri gel.gözüm kesmiyo

In
İnşallah canım, birbuçuk ay içinde iki defa yumurta toplama ve miyom ameliyati olunca bazen koyuveriyorum kendimi.
Bak yeni yıla da girdik, sabırsızligim had safhada

Kıyamam canımmm lütfen yıpratma kendini inanıyorum ki daha güzel günler göreceğiz ve dim dik durup bebişlerimiz için hazırlanacağız... Bu durum çok acıtıyor evet ama HİÇ BİR ŞEYİN SONU DEĞİL.... Acil şifalar diliyorum ve Tabi ki her şey Rabbimin dilediği an olacak.. Kun fe Yekun....

Lütfen kendini hiç bir şey netleşmeden kasma... ben tam 3 kere erken çatlama yaşadım ve tüm ilaçlarımı doğru kullanmama rağmen... heep üzüldüm hep içim eridi... Amam sonra dedim ki zaman doğru zaman değil demek ki.. bu sefer daha kabullenir oldum her şeyi Dedim Rabbim ne derse o olur ve her aklıma gelen an şükür ettim ve Rabbim kendimi sana bırakıyorum zadece senin dilemenle olur her şey dedim... Formda da bir çok canlar dua ettiler ve şimdi bekliyorum evet bu sefer erken çatlamamış ama aramadılar da 3 toplanan yumurta ne oldu hiç bir fikrim yok.. dua ediyorum hepimiz için....

In

İnşallah canım, birbuçuk ay içinde iki defa yumurta toplama ve miyom ameliyati olunca bazen koyuveriyorum kendimi.
öncelikle geçmiş olsun çok zorlu süreçler bencede boşuna üzüyorsun kendini herşey güzel olur inş

baba yapacaksin canim benim.. yarin insallah erbil bey hicbir sorun olmadigini soyleyecek rahat bi nefes alacagiz.. canimsinnnn..

Arkadaslar benim arastirma ve konustugum bayanlardan anladigim kadariyla ilk tup bebek denemesi genelde tutmuyormus sanirim dogrumudur sizcede

Selam kizlar... Neredeyse iki haftadir uzagim sizlere... 17 aralikta hastaneye yattim ve 18 aralik saat 3 te kizim Asya sezeryanla dünyaya geldi.... Yüzünü gösterin dedim drlara... Bana mor poposunu gosterdiler buna da şükür.... Sabaha kadar kizimi koynumda yatirdim... Yuzune baktim... ALlahim isteyenlere nasip etsin dedim...Umarim iyi haberleriniz vardır.. Tedavi olanlar, sonuç bekleyenler, ... İnşallah herşey yolundadır...

Arkadaslar benim arastirma ve konustugum bayanlardan anladigim kadariyla ilk tup bebek denemesi genelde tutmuyormus sanirim dogrumudur sizcede

Selam... Evet genelde böyle denir...fakat ben 38 yasinda tüp bebek denememi yaptim ve pozitif sonuç aldim. Bana Dr. İlk deneme olmayabilir demişti..ama şükür ilk te tutturanlardanim..

Allah bagislasin anali babali büyüsün asya gelmis hosgelmis bahti acik ömrü uzun sağlıklı olsun darısı bizim basimiza olsun....kokusunu icine cek .....oy kuzum simdi cok mis kokuyordur asya mis maşallah

Allah bagislasin anali babali büyüsün asya gelmis hosgelmis bahti acik ömrü uzun sağlıklı olsun darısı bizim basimiza olsun....kokusunu icine cek .....oy kuzum simdi cok mis kokuyordur asya mis maşallah

Su

Dualarimiz seninle....

Reactions: Eua
In

Geçti gitti onlar. Düşünme fazla. Sabırsızlık stres yapıyor hem. Hiç ihtiyacımız yok şimdi. Adım adım... Her şey yoluna girecek...

üzülme, belli olmaz belki tutunmaya devam eder.. dua edelim.,dr.unun dediğini dinle derim..inşallah güzel haberini alırız..

Bu yolladigin neyse acilmiyor canim

Karikatür serisiydi ama açılmıyormuş. Beceremedim yüklemeyi.
Adamın birisi kadının göbek deliğine benzin tabancasını dayamış, Kadının karnı büyüdükçe adam panik belirtileri gösteriyor ve sonunda kadın bir bebek fırlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…