- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.421
Iyi Yürekli ensu'cum,canlarimm yenii yildann hepimize oncee saglik sonraa bolcanaa bebisss diliyorummm...
Yeni yılla birlikte Herşey çok güzel olsun senin için.. Bebek istiyorsun ya en sağlıklı ve güzel olanı gelsin senin evladın olsun :)Niye beni yoruyon kız, her şeyi biliyon zati
Sen de cansın arkadaşım...
2220 canım ben hiç hazır limon suyu kullanmam bırak limon suyunu meyva suyuda kullanmam meyva suyumu evde kendim yaparım hep hem sağlıklı olması açısından hemde daha lezzetli oluyo
Sevgili arkadaşlar bir daha fırsatım olmaz yoğunluğumun son demlerini yaşıyorum peşin peşin yeni yılınızı kutlayayım... Dilerim tüm sevimsiz tecrübelerimiz, kalp kırıklarımız, endişelerimiz, üzüntülerimiz 2014'de kalır...
2015 her şeyin çok güzel olacağı önce sağlıkla sonrasında mutluluk, huzur ve keyifle geçecek bir yıl olur...
Adil, ışıl ışıl şarkılar söyleyeceğimiz kadar neşeli bir yıl olsun hepimiz için...
Gönlümüzden geçirdiğimiz her ne varsa dilerim yenilenen yılla gelir :)
Hangi ülke, hangi ırk, hangi inanç olursa olsun yeni yıl uğurlu olsun...
Bu kitabı övmekte o kadar haklısınız ki, gerçekten de sarsıcı ama çok da farkına vardırıcı bir kitap. Çocukluk yarası olan herkes okumalı. İçinde önerilen ""güvenli bağlanma için bir rol model vs. bulma konusuna gelirsek, ben direkt bu kitabı yazarına güvenli bağlandım sanırım :)
Cuma günü yolumuz da bahtımız da açık olsun, Allah yardımcımız olsun..
Yeni yılla birlikte Herşey çok güzel olsun senin için.. Bebek istiyorsun ya en sağlıklı ve güzel olanı gelsin senin evladın olsun :)
Saglikli mutlu ve bol bebekli bir yil yasamamizi cani gonulden diliyorum.
Kocaman opuyorum sizleri
Cok gecmis olsun canim Allah buyuk dua et ve edelim belki birsey olmaz bebegine Allah yar ve yardimcin olsunArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
Günaydın, insan ne diyeceğini bilemiyor, ama sakin sağduyulu düşünmek gerekli. Birkez hamile kaldığına göre umutsuz vaka değilsin, bebişde kader-kısmet işi, hakkında hayırlısını dileyelim...Önce sağlığın gelir, sevgilin de önce seni düşünür. Kendini fazla hırpalama arkadaşım, sen kocana ve gelecek bebişine gereklisin..ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
ÂminAmin arkadaşım. İnşallah güzel şeyler olacak...
ÂminAmin arkadaşım. Hepimize sağlıklı, hayırlı, tam ve bütün evlatlar nasip etsin Rabbim...
ı- Aaa, saat 23:59 olmuş...
- Hadi ya, olmuş mu o kadar?
- Olmuş valla
- Bi sene daha bitti ha?
- Hee. Ahanda 24:00
- ....
- Facebook' ta bişey paylaştım gördün mü?
- Yok görmedim...
- Hıh buldum.
- Hehe iyiymiş...
- Ben yatmaya gidiyorum.
- Ben de çok yoruldum, oyunum bitsin yatarım ben de...
Yılbaşı kutladık biz.
ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
canımmm merakla bekliyorum var mı döllenme diye.... Hayırlısı ve çoook teşekkür ederim :)Nasıl geçti OPU?
Inşallah güzel haberler getirmişsindir..
Amiiiiiiin ben deeeeeeecanlarimm yenii yildann hepimize oncee saglik sonraa bolcanaa bebisss diliyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?