Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin canim insallahh ... gecti cok aukur basimin agrisi.. ani soguyan havaya teslim olmamak icin savasiyorum:)
Dilerim su gibi akar tedavin.. güzel bebegini kucagina alirsin canim.. dualarim hepimize her zaman.. hakkimizda hayirli olan artik anne olmak olsun.. istanbul da bi durum olursa kosarak gelirim haberin olsun.

Allah razı olsun arkadaşım. Göbek yarıştıralım inşallah

Bizde kabahat. Benzin istasyonu dururken gidip tüp bebek merkeziyle uğraşıyoruz.

Artik iatqnbulda gecmiyor tupcüler ama diger illerde mi oyle... hani anons ederlerdi eskiden nana nanana ipr..z diye..
Ben ne bilim lazim olacak alir depoya koyardim

Canım günaydın. Sen yanlış anlamışsındır. Ben 1,5 yıl oranın hastasıyım. Ilk muayeneye gittiğinde 1100 alıyorlar. Sonra opu öncesi kalanını? Eğerki opu olmamışsa bir sonraki tedavide geri kalanını. Şayet dondurma işlemi olup transfer olmıyacaksa ücretleri 3. 500. Bahcecinin labaratuvarı çok iyi . Hiç canını sıkma. Erbil beyde muhteşem işinin ehli bir doktor. İnan dün benim kadar onunda üzüldüğünü farkettim. Ama durmak yok yola devam. Bebişlerimiz Allah'ın izniyle olacak

günaydın canım benim.. nasıl oldun..

gulneva77 A Alara14
Gülneva moralini bozma bunlara takılıp kendini daha da sıkıntıya sokma .O bebek gelecek se öylede gelir böylede buna inan bir kere .Erbil bey çok ilgilidir aslında evet çok yoğunlar ve bu da hasta başına gereken ilgiyi zaman bazında çok azaltıyor.Erbil beyle bizim aramızda yakınlık olmasına rağmen yinede 5-6 dakikayı aşmıyor bana ayırdığı zaman ..Benimde duyduğum kendi hasta takiplerini kendi yapmak istiyor canım belki bu senİn için ayrı bir zorluk git gel açısından .Alara14 de boludan gidiyo geliyo canım benim.Para konusunda muhasebeci sana bence hatalı bilgi vermiş çünkü bunların kağıda dökülmüş bir ödeme planları var .İlk tedavine start verince ön ödeme 1150 tl alıyolar kalanıda yumurta toplanacağı zaman alıyolar benim mesela orda 3. tedavim olduğundan 4500 sanırım .Kalanı 3350tl yi opu günü ödedim .Tahliller bu paranın içinde canım .Geçen yıl birde tahlil paraları veriyoduk ( E2 ve p4 betahcg ) Ben geçen ay natural sklusla tekrar opu oldum yine para ödedim .Bir kere daha toplarsa ki inşallah toplamaz yine ödiycem.Şu anda geçen ay ve bu ay toplanmış 2 embiryom oldu .

Bu konuları hicran hemşireye sor o konuşur muhasebeyle .Neden bunu diyorum benı opudan bir gün önce aradıklarında 2.opu parasını hatırlattı arkadaş .Bana denen rakamdan fazlaydı bir hata var dedim kadın hemen hicranı aradı ve bana kendi yumurtamla olacağını ve daha uygun oluyormuş dedi ..Üstüne düşmesek alcaklar 1000 tl fazla yani..Sonuçda mali işler onların görevi.
Birde şu konu var benım geçen sene ki tedavimde yine doğal kendi yumurtamla olan tedavim.OPU ya girdim de usg bir yapıldı yumurtam çatlamış .Eşimin o an için semen analizi güzel olsaydı aşılama yapacaktık ama Erbil bey boşa yaparız boşver dedi.
Çıkışda da önceden aldıkları tek opu parasını kartıma iade ettiler .

Yani bunlarla takılma ama hakkınıda tabıkı yedirme .Ne yani kendileri işlerini güzel takip etmiyolarlar acısını biz mi yaşayalım öyle bir dünyada yok. Zaten Allah ellerine düşürmesin eksikte de etmesin .
Sen kimde istiyoran ona geç bence kafan rahatlar canım .Burçak hanımada çok cici .Oda olabilir.
Kafana takılanları sor tabıkı .Kübra hanım var orda hasta sorunlarıyla ilgilenen .Ona ulaş klinikden sor .
D dnzdry oda orada tedavide sanırım onada sorabilirsin .

Ankalife ... 8 de tatlımmm
Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..
Huhuuuu eve gidem de kendime masaj yapam o zaman bende.. kremlerler filan şöyleee başka ne yapayim aceppp
Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Iyiyim canım sen nasılsın,transferin gelmiş,duygusal,mutluluk veren kelimeyi duymanı diliyorum canım,eşim izinli evde sık giremiyorum nete,dualarım kalbim sizlerle.
Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol

GAyet iyiyim. Durmacanlar.la devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden
Evet bdnde ari sutu alacagim nerden ve nasil olsun fikrinizi alayim canlar.Annecigim lisedeyken bala karistirilmis kucucuk tek icimlik siselerde 20 adetlik sanirsan 6 ayda icirirdi bagisiklik sistemii icin.aynimi alayim bilemedim esimede yapacagim kurden, kendi tup bebisimizi kendimiz yapalim bari drlar kadar bilgi var burda hepsinden karisik bir kurle bu is tamam hepimiz hamissss insallah

GAyet iyiyim. Durmak yok yola devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden
Canim toparlanmana cok sevindim bende bir kitapcik var burdaki (Almanya) doktor vermisti bir okuyayim yazarim sana neler yapman gerektigini icinde kirmizi sarap ve bira da yaziyodu asiriya kacmamak sartiyla ilac niyetine yani birde su arisütü cok iyi Ensu ya sor onu al mutlaka Arginmax erkekler icin olani sen ve esin icin yarin herkese daha detayli yazicam malesef ise gidiyorum herkescikleri öptüm

canım bana denilen bak şimdi ben 1150 verdim ilk tedaviye başlayınca opu olsaydım opu günü 4750 vericektim toplam 5900tl yapıyor..ama benim yumoşum büyüdü erken çatladı bu tedavimde bizde denilen bu bu ayın ödmesiymiş 1150tl her tedaviye başladığımda 1150 tl veriliyomuş artı 4750..bu parada bu ay yapılan test parasıymış vs..ama bana yapılan bu ay sadece iki kan testi 120tl bizde eşimle çıkıştık iki kan testinemi 1150tl vericez..canım sen dün ordamıydn kesin karşılaşmışızdır bende sabah saat 10 ve 13 e kadar ordaydım..kıvırcık saçlı sarışın maviş bir kadın gördüysen ben o kişiyim saçlarım çok ilgi çeker..neyse sen o üzüntüden etrafını izlememişindir..herşeyde vardır bir hayır canım neden düşük olmuş erbil bey ne dedi bu duruma..artı kullanığın kan sulandırıcı kullanıyormuydun..

Kireç çözücü, lavabo açıcı falan dök içine. 10 dk. bekle, durula. Bişeycik kalmaz...
Şimdi ben Pazartesi tekrar sıfırdan başlıyacağım. Herşeyi unuttum.bana yardımcı neler kullanmalıyım. Folikül sayısını ve kalitesini artırmak için. Birde fsh I'm yüksekti biraz . Neler yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…