Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hemmen negatif leri çıkar canım, uzaklaştır kendinden en azından 10 gün sakin olmalısın.

hemmen negatif leri çıkar canım, uzaklaştır kendinden en azından 10 gün sakin olmalısın.
Sağol canım ama dün akşamdan beri ağlıyorum.. Tam da denk geldi.. El birliği ile beni üzüyorlar, sağolsunlar. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor.. Napalım Allah'tan Hayırlısı..
evet bende geçen sene end.ince olduğu için içmiştim, dr.u tebrik ederim, ne güzel en azından yönlendiriyorlar.

Doktorum iyidir canım benim, severim kendisini :)

Reactions: Eua

Sağol canım.. Iyiyim şimdi ben Ağlar Ağlar sonra sakinlerim.. Artık sakinim tahrik edici başka unsur olmazsa:)

Keşke tutsaymış ama bi dahakine inşallah tutunur sağlıkla gelir bebiş:)

Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
Hayırlı olsun transferin canım inşallhh test günü bayram yeri olur burası...

Sen o kistin hakkından hayırlusıyla gelirsin fıstığımmm
Kızlar salı gunu opum var, tavsiyeleriniz var mi?
Destek olarak ne tuketmeliyim, Çörek otuna tekrar basladim, ara vermistim. Nar suyu takviye edeyyim mi
Oooo güzel gün çok yakın inşallh kaliteli yumurtaların kaliteli embriyolara dönüşürr

Hayırlı haberlerinle gel inşallahhh

Bende ayni durumdaydim, ve hayatimda ilk kez sinir krizi gecirdim, hic tavsiye etmem uzak dur ikisinden de... Zaten sınama geciriyoruz hem bebis hem yasantimizda, sabirli olmak ve sorunlarin kaynagindan uzak durmak lazim.

Canim ikisini de basindan uzaklastiramaz misin. Tartismanin ve seni uzmenin hic zamani degil yani

canim ya okadar sikinti cekip tedaviler gorup sonrada cam pencere silmesek daha iyi olmazmi:))) senin ilkide tup bebekmiydi..
Evet canim, ben gariptir agaca tutunup sallandim bile, tepine tepine her gün dans ediyordum, akliniza gelecek her turlu seyleri yaptim, çünkü icimdeki ses onu istiyordu. Ama zanorkunda dedigi gibi tutunacagi varsa o isin başka ötesi yok. Allah yeter ki ol desin. Tabi fazla şartlari zorlamanin da anlami yok. Dedigim gibi icinizin sesini dinleyin...

Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karisti

Senin dondurulmuş tedavisi miydi? Öyleyse başla içmeye. Zaten tek amaç rahmi hazırlamak olduğu için daha etkili olacaktır. Eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. O zaman opudan sonra başlaman gerekecek. Transfer sonrası 3-4 gün daha içersin. Aşerme dışında 3 aylık olana kadar ara verirsin. Bebeğin kendi hormon dengesi oturduktan sonra abartmamak kaydıyla tekrar tüketebilirsin.

canım ya ben bu düşünceye pek inanmıyorum.. dikkat etmek şart.. ne yapsakta tutunmayacak embriyo mutlaka vardır ama ani hareketlerimizle kaybedebileceğimiz nazlı bebeklerde var..
karşı komşum ikinci gebeliğinde ilk aydan itibaren devamlı cam sildi, balkondan halı silkeledi, kendini hiçbir konuda sakınmadı tüm yaşantısını hiç hamile değilmiş gibi sürdürdü, her türlü market poşetini ağırlığını önemsemeden taşıdı.. dikkat etmesini söylediğimde devamlı bana bir şey olmaz ilk gebeliğimdede böyleydim doğurdum dedi.. sonra ne yazıkki 6,5 aylık düşük yaptı..

sakın darılma ama bu bebeğin tutması bi mucize..

Ayyyy seni hayal ediyorum simdii 2 tanee kizla bi oraya bi buraya kosturup kahkahalar atiyorsunnn...
Harikaaa harikaaa insallahhh hayallerin gercek olur canim.. insallahhh

Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karisti
Hayırlısı olsun, canım inşallah tutunurlar..Ben geçen seneden hatırlıyorum,senin iki dondurulmuşun vardı Kent Hastanesinde.Yine ordamı yaptıracaksın transferini yoksa embriyoları alıp başka bi hastanedemi yaptıracaksın?Bence end.kalınlığın nasıl? yani incemi? gerç,i bu da aydan aya farkediyormuş? Ama ben olsam içerdim.Şimdi mevsimi, istesen tazesini bulamazsın.rahime çizik attırmayı düşünüyormusun? vitamin arı sütü gibi şeyler aldınmı?

Valla seni üzen anne babanın dışında her kim varsa kendinden uzaklastirma hakkina sahipsin... çek restini olsun bitsin

canımm yaa sadece bebeğini düşün.. bencil ol biraz.. bu güne kader hep sevdiklerin için birşeyler yapmışsın.. şimdi sıra kendin için yapmaya geldi.. ağlama lütfen.. neden böyle yaparlar anlamam ama her transferden sonra birçoğumuz bu tarzda sıkıntılar yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…