Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah kolaylık versin canim, kandil gecesinde hepimiz icin dua ettim, en erkeninden tutar dualarimiz insallah

transferin hayırlı olsun canımm.. güzel haberlerin gelsin..

Reactions: Eua
Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..

transferin hayırlı olsun canım.. bebişine sıkıcana sarıll. güzel haberlerinii bekliyoruz.. çok öptüm.

Acmila'cım, EUA benim ismimin başharfleri :) ama burada Hoşuma da gitmiyor bu ad, değiştireceğim. Üye olurken o var, bu var deyip sistem kabul etmeyince işin kolayına kaçmıştım.:)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım.amin, âmin, amin. En hayırlısının sana da inşallah:)
Bugünlerde yatıyor ve uyuyorum çoğunlukla. Ama dün gece uyuyamadım sabaha kadar, bünye Alışık değil bu kadar uykuya.. Bir de abim , kardeşim canımı sıktılar biraz ağlamıştım şimdi iyiyim..

Kolay gelsin canım.. Ben de rapor aldığım için öyle iyi hissediyorum ki Yılların yorgunluğu çıkıyor..:)

Gunaydin herkeze eua, kuddus,yadigaryadi hayirli olsun ins tutar bebisleriniz saglikla hamile haberlerinizi aliriz allah yar yardimciniz olsun olmayan herkeze nasip etsin ins
Sağol Medusa'cım.. Amin...
Allah dileyen herkese hayırlı evlatlat nasip etsin, içinde de bize..

Transferden sonra özel yiyip ictiginiz biraeyler varmi surekli yatiyormusun canim bende subatta deniyecegim ikinciyi birincide cok tecrubesizdim ikincide herseyi iyice ögrenmek istedim :)

Transferden sonra özel yiyip ictiginiz biraeyler varmi surekli yatiyormusun canim bende subatta deniyecegim ikinciyi birincide cok tecrubesizdim ikincide herseyi iyice ögrenmek istedim :)
Doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum canım.
Doktorum transfer sonrası her gün bir bardak nar suyu iç ya da bir nar ye dedi, onu uyguluyorum.
Kabak çekirdeği, ceviz, sabahları Kayısı yemeye çalışıyorum. Kabız ya da ishal olmamaya çalış dedi. Günlük 3 öğün Yemeğini ye normal yaşa dedi.
Yatıyorum genel olarak ama doktorum çok da yatma, dikkat edersen yeter, ağır kaldırma, ağır iş yapma dedi.
Aslında kısaca doktorum ne dediyse onu yapmaya çalışıyorum.

Nar suyu iyi degil diyolar dusuk yapiyo diye yaziyolar transferden sonra ama doktor desiyse vardir bildigi canim ins saglikla hayirli haberler alirsin dua edecegim senin icin

Reactions: Eua
Nar suyu iyi degil diyolar dusuk yapiyo diye yaziyolar transferden sonra ama doktor desiyse vardir bildigi canim ins saglikla hayirli haberler alirsin dua edecegim senin icin

Sağol canım Allah Razı olsun ve tüm dualarını kabul etsin inşallah. Allah'ın sana da istediğin zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin.

Evet doktorum dediği için sorgulamıyorum ben de.

sen neden içeceksin cnm hergün 1 bardak nar suyunu.. sebebini sordunmu doktora.
tüp bebek tedavilerimde nar suyu kadar çelişkili bi meyve daha görmedim cnm.. bazı doktorlar transfere kadar rahim kalınlığı sorunu olanlar kullanınız ama transferden sonra kesinlikle uzak durulması gerekenler arasında ilk sıraya narı koyuyor.. bazısı ise transferden sonra mutlaka kullan diyor.. çok kafa karıştırıcı..

Sebebini bilmiyorum ki canım. Güçlü bir antioksidan olduğunu içersem iyi olacağını söyledi.

Ilk gebeligimde birinci gun haric her zaman ne yaptiysam aynısını yaptim, ise yuruyerek gittim, 45dk.yoldu, cok guzel beslendim, guzel dinlendim, kısacası normal yasadim, tabi her bebis bunlari istemiyor, bazi bebisler daha cok hurmet ve bakım istiyor, ben ev temizliği de yaptim, pencere de sildim, kendinizi cok kasmadiginiz surece Allahin izniyle bisey olmaz. Zaten suna inaniyorum, icinizdeki bebis sizi yonlendiriyor, sadece icinizin sesini dinleyin

Ben o kadar yatamıyorum ama yatmaya çalışıyorum. Haklısın sen ne yaparsan yap gelecekse geliyor. Kısmet işte eşimle kardeşim arasındaki huzursuzluk 2 gündür arttı. Stress ve üzüntü yaşayıp ağlayıp duruyorum. Transferi unuttuyorum

canim ya okadar sikinti cekip tedaviler gorup sonrada cam pencere silmesek daha iyi olmazmi:))) senin ilkide tup bebekmiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…