- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.861
Biri gitti kaldı 10 gün
Aslında yatmanın tutunma üzerinde olumlu etkileri onaylanmamış. Yine de içimiz rahat etmiyor. Ben geçen tedavide neft yağı sürülmüş beygire dönmüştüm. Normalde çok otururum ama transfer sonrası deli bir enerji gelmişti. Negatifi görünce bir dahakine 10 gün yatağa bağlayacağım kendimi demiştim.
Hareketlerine hamile olduğunu hatırlayarak dikkat edersen yeterli aslında. Kan dolaşımının devam etmesi gerek. Ama iş açısından dinlenmekte fayda var. Aklın kalmaz hiç değilse.
teşekkür ederim, belki önümüzdeki ay transfer olabilir o yüzden sorduydum.Sorduğun karışım tarçınlı olansa 2 tatlı kaşığı bala çeyrek çay kaşığı tarçın ekliyoruz. Karıştırıp sakız batırarak çiğniyoruz...
Neft yagi sürülmüş beygir mi?? Allah iyiligini versin, ilk kez suydum nasìl oluyo ki o???
teşekkür ederim, belki önümüzdeki ay transfer olabilir o yüzden sorduydum.
İnşallah mutlu haberlerin gelir arkadaşım. Sanırım senin de dondurulmuş tedavisi olacak. Adetinle birlikte nar suyu içmeye ve bal-tarçın- sakız üçlüsünü tüketmeye başlayabilirsin. İstersen arısütü takviyesi de alabilirsin. İhtiyaç duyarsa doktorun vitamin takviyesi de verecektir. Ama hem bal, hem arısütü, hem tarçın bilinen en dolu vitamin kaynakları. Yok yok.
Sakızla çiğnediğinde dişetlerinden doğruca rahme etki ediyor. Belki duymuşsundur, ağız, genital bölge ve ayak arasında tam çözülememiş bir bağlantı var. Diş sorunun varsa ayak ve jinekolojik sorunları da değerlendirmek yardımcı oluyor. O yüzden sakız kısmı önemli
Canim benim bildigim bu icerigini incele neten genelde bunu tavsiye ediyolar Arginmax Men'sAcmila ben otrhomol plus düşünüyordum. Eşim için. Bu Arginmax dahami iyi
Çürüme değil o. Tarçın tanelerinden dolayı öyle geliyor. Normalde bir sakızı bir günlük bal- tarçınla kullanabilirsin. Ama içine sinmiyorsa sabah ayrı akşam ayrı sakız kullan...
Bu arada müjdemi isterim. Çörekotunu yumurta geliştirmede kullanıyoruz. O yüzden şimdilik ara ver. Bir de gebelik oluştuktan sonra hem bebeği beslemek hem süt üretimi için tüketiliyor. Yani çörekotuyla ilişkiniz epey devam edecek. Bu güzel kısmı
Himmm bu kistlerin oldugunu anlamismiydin ne gibi belirtisi var bende korkuyorum sogani istedigim gibi yapamadim bu seferBeni çok mutlu edip şaşırtan foliküllerin birisinin kist olduğunu öğrendik. Rahim kalınlığı her zamanki gibi ince... 6 sında tekrar gideceğim. Emekliyorum kısacası
Neft yağı oldukça yakıcı bir yağ türü. Eskiden atlar hızlı gitsin diye kullanılırmış. Ped yerine mentollü mendil koyduğunu düşün. Bir de o acıyı 2 ile çarp. Öyle bir şey işte
Önünde saygıyla eĝiliyorum....ansiklopedi gibi hatunsun... 
Hem de epey uzunbir süre !! Anne sütünü de artiriyuor... Yumoşların gelecekteki buyume takviyesi çòrek otuben her sabah bircay kasıĝï yiyorum,,, süt yapıyo mu... Eveeeeet....
Himmm bu kistlerin oldugunu anlamismiydin ne gibi belirtisi var bende korkuyorum sogani istedigim gibi yapamadim bu sefer
Hahaaaaaa.. Allah iyiligini versin beygirin acisini hissettim sayende..
Canim bu Branca Ursulia bende de hap olarak var ama korkuyorum icmeye bir hos olnustum onu icerken birde koca haplar aldigim adam 6x 3 iceceksin demisti midem alak bulak olmustu sen tentürünu nerden aldin bende tentür istemistim hapi daha yarali tati cok kötü demisti adam2ost: 38679985 .!.:Kistlerim zaman zaman oluyor. Karın bölgemde ağırlık ve normal olmayan sinirlilik eşlik ediyor. Beynim sakin olmasına rağmen dilim kendi başına hareket ediyor gibi. Çok dışarıdan bir sinir. Bazen bulantı da yapıyor artık. Sanırım ilaçlardan etkileniyor. Bir de adet gecikmesi yapıyor. Gerçi onun çözümünü buldum. Bir ara bahsi geçmişti, Branca Ursuluı tavşancılotu tentürü almıştım yaz aylarında. Eşya toplarken içeyim de şişesini atayım diye uğraşırken, 20 gündür gelmeyen ve alameti olmayan adetim sökülüp geldi. Bu ay da gecikince yine içtim yine söküldüm. Soğanın rahmi incelttiğini öğrendiğimden beri pek yapmıyorum. Kür yaptığım zamanlardan kalma alışkanlık, soğanı suda haşlayarak koyuyorum yemeklere...
Merhaba arkadaslar,
Uyku tutmuyor geceleri ne yapacagim bilmiyorum. Kac gundur stres altindayim anlatamam, benle birlikte ailem de tabii... Bir kanamam var anlatamam. Normal adet oluyormusum gibi. Kac sabahtir uyaniyoruz bende kanama hadii hastaneye acaba kese gittimi. 3 sabahtir hastanelerdeyiz. En son bu sabah gittik , kanamam daha da artmis, pihti filan gelmis. Normal bol bol kanli adet goruyorum sanki. Dedim kesin sonlandi hamilelik. Ama keseyi gordu dr. Yerinde duruyor. Bizim yasadigimiz stres yetti bize ama. Geberdik uzuntuden. O hastaneye gidene kadar bir ben bir Allah biliyor ne cektigimi. İgne serum falan eve geri donduk iste. Neyse Allahima sukur kese yerinde duruyor. Haftaya Sali kalp atisi icin gidecegiz. Cok korkuyorum. Nasil oluyor bu yaaa. Biraz azaldi ama hala kanamam var. Oldum uzuntuden. İnsallah hersey guzel devam eder... İste boyle canlarrr.....Tranfer yaptiranlar hadi hayirlisiyla bebisler tutunsun. Herkezden guzel haberler gelir insallah...sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?