- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.881
Canim bu Branca Ursulia bende de hap olarak var ama korkuyorum icmeye bir hos olnustum onu icerken birde koca haplar aldigim adam 6x 3 iceceksin demisti midem alak bulak olmustu sen tentürünu nerden aldin bende tentür istemistim hapi daha yarali tati cok kötü demisti adam
Merhaba arkadaslar,
Uyku tutmuyor geceleri ne yapacagim bilmiyorum. Kac gundur stres altindayim anlatamam, benle birlikte ailem de tabii... Bir kanamam var anlatamam. Normal adet oluyormusum gibi. Kac sabahtir uyaniyoruz bende kanama hadii hastaneye acaba kese gittimi. 3 sabahtir hastanelerdeyiz. En son bu sabah gittik , kanamam daha da artmis, pihti filan gelmis. Normal bol bol kanli adet goruyorum sanki. Dedim kesin sonlandi hamilelik. Ama keseyi gordu dr. Yerinde duruyor. Bizim yasadigimiz stres yetti bize ama. Geberdik uzuntuden. O hastaneye gidene kadar bir ben bir Allah biliyor ne cektigimi. İgne serum falan eve geri donduk iste. Neyse Allahima sukur kese yerinde duruyor. Haftaya Sali kalp atisi icin gidecegiz. Cok korkuyorum. Nasil oluyor bu yaaa. Biraz azaldi ama hala kanamam var. Oldum uzuntuden. İnsallah hersey guzel devam eder... İste boyle canlarrr.....Tranfer yaptiranlar hadi hayirlisiyla bebisler tutunsun. Herkezden guzel haberler gelir insallah...sevgiler...
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ben puregon iğne oluyorum bu iğneleri her akşam aynı saatte mi yaptırmak lazım aksilikler üst üste geliyor acayip kar var Ankara'da iğne saatine yetişememekten korkuyorum yarım saat gecikmeden sorun olur mu
Beni çok mutlu edip şaşırtan foliküllerin birisinin kist olduğunu öğrendik. Rahim kalınlığı her zamanki gibi ince... 6 sında tekrar gideceğim. Emekliyorum kısacası
Gunaydin kizlarr...
Harika bir hafta olsun inşallah..
Rabbim bolluk bereket şifa versinn mutlu mutlu ve daha mutlu çoğalalımm
Canım evet aynı saatte yapmak önemli..
Neden kendin yapmıyorsun daha kolay olmaz mı..
Aynı ilacı kullanıyorum bende ve kendim akşam saat 21:00 da evde yapıyorum.. İğne küçük oldugu için öyle acıtmıyorda hatta elınle etını sıkıstırırsan ıgne kendılıgınden gırıyor...
Ben ilk iğnemi 18 30 da yapmıştım keşke daha geç yapsaydım.okuldan geç çıkıyorum.o saatte trafikte oluyorum .iğneleri yanıma alamam bıuzdolabında saklamam lazım aksilik bu ya en kötü ihtimalle birinin dolabına verip akşam alıp yolda yapmak bu da beni acayip strese soktu sizin kaçıncı iğnenizCanım evet aynı saatte yapmak önemli..
Neden kendin yapmıyorsun daha kolay olmaz mı..
Aynı ilacı kullanıyorum bende ve kendim akşam saat 21:00 da evde yapıyorum.. İğne küçük oldugu için öyle acıtmıyorda hatta elınle etını sıkıstırırsan ıgne kendılıgınden gırıyor...
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ben puregon iğne oluyorum bu iğneleri her akşam aynı saatte mi yaptırmak lazım aksilikler üst üste geliyor acayip kar var Ankara'da iğne saatine yetişememekten korkuyorum yarım saat gecikmeden sorun olur mu
Ben ilk iğnemi 18 30 da yapmıştım keşke daha geç yapsaydım.okuldan geç çıkıyorum.o saatte trafikte oluyorum .iğneleri yanıma alamam bıuzdolabında saklamam lazım aksilik bu ya en kötü ihtimalle birinin dolabına verip akşam alıp yolda yapmak bu da beni acayip strese soktu sizin kaçıncı iğneniz
Mümkün olduğunca geciktirmemeye çalış. Ama bir iki kerelik yarım saat gecikmeden bir şey olmaz.[/QUOTE çok Sağolun bu nasıl stresli bir şey sırtım geriliyor sıkıntıdan daha 3. İğnem olacak bu süreç nasıl geçer bilmiyorum
Harika bir söz olduğu kadar olmadığı kader yok kendi arabayla gidip geliyorum ilerleyen saate göre karar verecem iğneyi yanıma alıp almama konusunda sizin yaş kaç ve problem varmı sakıncası yoksa merak ediyorum benim gibi 37 ilk varmıesnacan
Ama bu kadar gerilme canım...
İyi değil gerilmek... Rahat olmaya bak.. Otobuste bile yapabilirsin bir şey olmazz..Islak mendılle sılersin yaparsın..
Bu bi tedavi ve sonucu mükemmel olacak o yüzden acızık sıkıntıları görmezden gelmek lazım...
Sıkma canını... HEm unutma oldugu kadar olmadığı kader demişler...
Harika bir söz olduğu kadar olmadığı kader yok kendi arabayla gidip geliyorum ilerleyen saate göre karar verecem iğneyi yanıma alıp almama konusunda sizin yaş kaç ve problem varmı sakıncası yoksa merak ediyorum benim gibi 37 ilk varmı
Ben ilk iğnemi 18 30 da yapmıştım keşke daha geç yapsaydım.okuldan geç çıkıyorum.o saatte trafikte oluyorum .iğneleri yanıma alamam bıuzdolabında saklamam lazım aksilik bu ya en kötü ihtimalle birinin dolabına verip akşam alıp yolda yapmak bu da beni acayip strese soktu sizin kaçıncı iğneniz
Yok 3. İğnem hemşirem yok kim denk geliyorsa o yapıyor eğer bebiş tutmazsa ondan panik yapıyorum Oğlumdada bu iğneyi kullanmıştım ama o zaman hiç hatırlamıyorumHayy allahımm eğer bugun ikinci iğnense canım hemsireni arayıp sorabilirsin.. Atıyorum eger 30dk gec yapacaksan ertesı gunde o saatte yap... Benim bugün 8. olacak hatta catlatmama iğnelerine de başladım.. Onları sabah yapıyorum. ama onların dolapta tasıma zorunlulugu yok
sağlık olsun canım geç olsunda güç olmasın ayın 6 sında inşallah herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin
Evet çok iyi bir fikir çok teşekkür ederimi atlatsam bu iğneleri transfer olsa yatsamEczanelerde buz kutuları satılıyor. Akşama kadar yeter sana. Bir de ısı geçirmeyen bir kap edinirsen seyyar buzdolabın olur. Öyle bir kabın yoksa, plastik bir saklama kabının içine strafor ya da boncuklu naylon döşeyip bir de alüminyum folyo ile kaplarsan ısıyı kolay kolay geçirmez. Onun içine buz kalıbını koyar, üstüne de ilacı yatırırsın, güneş görmeyeceği, ısıya uzak bir noktada tutarsan akşama kadar soğuk kalır. İğne için sağlık kurumlarına gidiyorsun sanırım. Yolunun üzerinde veteriner varsa onlar da yardımcı olur. Eczacılara yasaklanmış ama acil durumlarda veterinerler yapıyor. Aklında olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?