- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.901
Eczanelerde buz kutuları satılıyor. Akşama kadar yeter sana. Bir de ısı geçirmeyen bir kap edinirsen seyyar buzdolabın olur. Öyle bir kabın yoksa, plastik bir saklama kabının içine strafor ya da boncuklu naylon döşeyip bir de alüminyum folyo ile kaplarsan ısıyı kolay kolay geçirmez. Onun içine buz kalıbını koyar, üstüne de ilacı yatırırsın, güneş görmeyeceği, ısıya uzak bir noktada tutarsan akşama kadar soğuk kalır. İğne için sağlık kurumlarına gidiyorsun sanırım. Yolunun üzerinde veteriner varsa onlar da yardımcı olur. Eczacılara yasaklanmış ama acil durumlarda veterinerler yapıyor. Aklında olsun...
Evet çok iyi bir fikir çok teşekkür ederimi atlatsam bu iğneleri transfer olsa yatsam
Harika bir söz olduğu kadar olmadığı kader yok kendi arabayla gidip geliyorum ilerleyen saate göre karar verecem iğneyi yanıma alıp almama konusunda sizin yaş kaç ve problem varmı sakıncası yoksa merak ediyorum benim gibi 37 ilk varmı
Benim de test tarihim 9 Ocak.Benim de test tarihim 9 Ocak
Ya tutarsa
Amin arkadaşım. Minik minik adımlarla ilerliyoruz. Elbet ben de transfer günüm geldi diye yazacağım bir gün...
Güzel dilekleriniz ve beni düşünmeniz çok mutlu etti beni:) sağolun Allah ne muradınız varsa versin emi :) bebek olabilir mesela :)
Kardeşimle benim farklı bir duygusal bağım olduğu için, yumuşak karnımdır o benim. Hayatta her konuda rahat olan ben kardeşim konusunda olamıyorum.
Bu günlere denk gelmesi ayrı ama benim aşamadığım bir psikolojik bir durum olduğu için çok etkileniyorum.
Bugün iyiyim geçti, gitti :)
Sizin gibi değerli ve iyi yürekli insanların önünde tekrar saygıyla eğilmem gerektiğini gösterdiniz :)
Saygıyla eğiliyor, sonra kucaklıyorum sizi :)
Bana Dr um sana rapor vereceğim yat dedi ben tutması için yatmak gerektiğini düşünüyordum hatta ben şimdiden yemek yapmayacağım içim buzluğa stok yapıyorum bilmiyordum Ananas yemek gerekiyormuş galibaYatmak filan yokkk aaaaa eskide kaldı onlar.. Hamilelik bir engel değill o yüzden biraz dikkat ederek normal hayata devam.. Vücut kan akışını saglayacak hareket şart! Masaj şartt ..
Şımart kendini acıkk :)
günaydın canım ne güzel bir söz
Yok 3. İğnem hemşirem yok kim denk geliyorsa o yapıyor eğer bebiş tutmazsa ondan panik yapıyorum Oğlumdada bu iğneyi kullanmıştım ama o zaman hiç hatırlamıyorum
Bana Dr um sana rapor vereceğim yat dedi ben tutması için yatmak gerektiğini düşünüyordum hatta ben şimdiden yemek yapmayacağım içim buzluğa stok yapıyorum bilmiyordum Ananas yemek gerekiyormuş galiba
Güzel dilekleriniz ve beni düşünmeniz çok mutlu etti beni:) sağolun Allah ne muradınız varsa versin emi :) bebek olabilir mesela :)
Kardeşimle benim farklı bir duygusal bağım olduğu için, yumuşak karnımdır o benim. Hayatta her konuda rahat olan ben kardeşim konusunda olamıyorum.
Bu günlere denk gelmesi ayrı ama benim aşamadığım bir psikolojik bir durum olduğu için çok etkileniyorum.
Bugün iyiyim geçti, gitti :)
Sizin gibi değerli ve iyi yürekli insanların önünde tekrar saygıyla eğilmem gerektiğini gösterdiniz :)
Saygıyla eğiliyor, sonra kucaklıyorum sizi :)
Benim Dr yaşın var dedi bana ben aslında aşılama düşünüyordum o direkt tüp dedi bana göre yaş sorun değildi ama hep o 35 yaşın altını baz alıyor ben de çok etkilendim burayı bulmak çok güzel beni çok rahatlatıyorsunuz pozitif insanlarsınız harikaTopiğin adı 40 yaş üstü. Çoğumuz 40 üstündeyiz. İçin rahat olsun
Evet çok iyi bir fikir çok teşekkür ederimi atlatsam bu iğneleri transfer olsa yatsam
Günaydın canımm evett biraz kendimizi hatırlayama ihtiyacımız var dıye düşündüm...
Farkındalık güzeldir.. Hep kendimizin farkında olalım...
Nasılsın her şey yolunda mı? Şeker? Dİyet? DÜşünceler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?